[ed2k] El Perepunyetes T1 + T2 [DVDrip català - anglès]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

[ed2k] El Perepunyetes T1 + T2 [DVDrip català - anglès]

#1

Entrada Autor: xordi » dt. oct. 10, 2006 22:18

El Perepunyetes - The Brittas Empire
Imatge

En Gordon Britas es un responsable d'un Centre D'esports amb un somni.
A causa del tancament del seu ultim Centre d'esports quan en va ser el responsable, li va ser otorgat el nou lloc per bones referències i encoratjat a ser el nou manager del Centre d'Esports de Whitbury. Tot el que fa acaba en desastre i tot el seu personal en rep les conseqüències.

Imatge

Fitxa Tècnica:
Temporades: 7.
Nº de capítols: 52.
Anys: 1991 - 1997
Pes en mb: 260 mb.
Font de video: DVD.
Font de l'audio: Català TDT, Anglès DVD.
Codec video: XviD 1.1
Codec audio: Cat - Ang mp3

Elinks 1a Temporada [6/6]:
1x01 Preparant la inauguració
Resum: En gordon ha rebut una oferta per ser el responsable del nou centre d'esports de Whitbury, la seva nova ciutat. Després de deixar els seus fills jugant al cricket amb els veins, s'apropa a la construcció del centre, on els paletes estan acabant el parking, i fent que un recolleixi un paquet de cigarros. En Brittas causa més problemes amb el seu nou esquema de temps, que provoca que no hi hagi cap socorrista a la piscina!

1x02 La Inauguració
Resum: Es el dia de la inauguració al Centre d'esports de Whitbury i en Gordon es prepara per rebre una visita molt especial: La duquessa de Kent. Com sempre les coses van malament per en Gordon quan les portes automàtiques comencen a funcionar malament, l'aigua de la piscina desapareix misteriosament i la temperatura baixa i baixa més. Podrà en Gordon arreglar tots aquests problemes abans que arribi la duquessa de Kent??

1x03 Adéu nena!
Resum: La Carole sent que el seu marit Derek tornarà després del que els hi havia passat fa un temps. Després de tots aquests anys ella podrà estar a casa, en Ben tindrà un pare, i ella pensa que començarà a sentir-se molt millor. Però, mentres, el seu nen despareix i la recepció acaba a reventar de gent. En Gordon prova d'ajudar ficant en Colin a buscar el nen i tornar-li a la Carole. Però, amb tan mala sort, que en Colin acaba tornant-li un nen que no es. Podrà en Gordon ser capaç de fer alguna cosa bé?

1x04 Boda sota l'aigua
Resum: Mentre fa una entrevista a la Beverly, en Gordon se n'adona que el millor home per la boda submarina que es prepara a la piscina comença a tenir problemes. En Gavin prova d'ajudar-lo, però tot va pitjor quan un begut provoca més problemes. Quan en Gordon està a punt de parar el begut envia en Gavin a l'hospital.

1x05 Atureu el lladre
Resum: Hi ha un lladre al Centre? Les coses comencen a desapareixer i en Gordon ha tancat el centre per investigar. Prepara una trampa per atrapar el lladre. Mentre la Helen sofreix més stress que mai i porta en Gordon a veure el metge, deixant en Colin per portar la situació al Centre.

1x06 Assassí
Resum: En Gordon batalla amb 2 problemes avui. S'ha assabentat que al centre hi ha poca assistència i que algú el vol matar. Qui es l'assassí i que li passarà a en Gordon?

Elinks 2a Temporada [7/7]:
2x01 Tornar de la Mort - Back from the dead
Resum: En Gordon es fora a una conferència a Bulgària. Mentrestant, al centre d'oci té pocs visitants, i segons uns rumors es diu que en Gordon es mort. Toth es feliç i el centre comença a rebre gent. Tot va bé fins que en Gordon torna, cosa que provoca un shock, especialment a la Carol, que pensa que en Gordon ha ressucitat.

2x02 El temple de lcos
Resum: En Gordon explica a l'equip que preferiria que utilitzessin un altre nom per anomenar el cos humà. Apart troba un cobrellit vermell flotant a la piscina...

2x03 La trucada de l'inspector
Resum: Un inspector ha de visitar el centre i en Gordon vol que tot estigui bé quan arribi. Mentre en Gordon té un problema quan un ocell entra al gimnàs. Es l'aniversari de l'Helen i en Gordon li dona una fregona i es deprimeix una mica. Què passarà amb l'inspecció?

2x04 Fet en concret
Resum: En gordon té un visitant a punt d'arribar, en Graham hansom es qui vé a vueure perquè la gent està enfadada. La visita com sempre va malament quan les coses d'en Graham es trenque i apart en Gordon s'enfada molt i provoca que saltin les alarmes.

2x05 Mames i papes
Resum: Hi haurà un concert al centre d'oci. Apart el pare d'en Gordon, en Jim, vé al centre amb un pano. Però en Gordon s'espera un altre piano i hi comença a haver un munt d problemes dins el gimnàs.

2x06 La seguretat primer
Resum: La Helen planeja un picnic a l'oficina d'en Gordon i vol que en Gordon hi sigui. Però en Gordon sembla que estigui molt ocupat, el que fa que la Helen s'enfadi molt. La sra. Dapping ha vingut i en Gordon li explica sobre la sortida d'incendis.

2x07 Noves Generacions
Resum: En Gordon li explica a la Carole un règim molt suau i descobreix un munt d'insectes que en Colin diuen q són molt sans. Més tard en Gordon es troba amb una altra crisis quan una vaca està a punt de perdres i està a punt de donar a llum. Llavors la Laura recorda que alguns insectes pod provocar un part prematur.




axis
Entrades: 4273
Membre des de: dl. oct. 08, 2007 23:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Perepunyetes T1 + T2 [DVDrip català - anglès]

#2

Entrada Autor: axis » dt. jul. 22, 2008 8:36

baixant i compartint la 2 temporada


Thomas-Magnum
Entrades: 54
Membre des de: dg. maig 13, 2012 12:35
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Perepunyetes T1 + T2 [DVDrip català - anglès]

#3

Entrada Autor: Thomas-Magnum » dg. abr. 21, 2019 15:54

Algú que tingui els episodis a emule es podria connectar? estic intentant baixarlos desde fa temps i res. Gracies per llegirme.


DavidPaioneer81
Entrades: 19
Membre des de: dg. març 29, 2015 18:59
Ubicació: terres de l´ebre
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Perepunyetes T1 + T2 [DVDrip català - anglès]

#4

Entrada Autor: DavidPaioneer81 » dt. ago. 27, 2019 13:18

El mateix dic que el company anterior... Algú per compartir la serie, si us plau??? Moltes gracies

Respon