Invasió (First wave) T1 [22/22] DVBRip *COMPLETA*

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

Invasió (First wave) T1 [22/22] DVBRip *COMPLETA*

#1

Entrada Autor: Multivac » dv. feb. 09, 2007 3:19

Aquí aniré penjant els links del megaupload d'aquesta sèrie. No és un sistema habitual en aquesta web i no crec que es faci amb cap més sèrie, però ja que amb aquesta tenim l'opció, l'aprofitarem. Si algu se'n surt amb el funcionament del megaupload que m'envii un privat i miraré d'ajudar. Tot i això, també es compartiran els capitols via emule (siusplau, se'ls baixi per megaupload i els pugui posar a compartir a la mula, molt agraït). :wink:
També posaré, per cada capítol la direcció d'una web, on expliquen capítol per capítol els directors, els guionistes i els actors, a més d'una resenya clar... La pagina és en anglès.

Especificacions tècniques
- Video: xvid, 25fps, 640x476.
- Audios: Català i anglès: mp3, 96kbps, cbr, MONO.
- Mida total: 400 megues. Així quedaran 11 capítol per DVD, total de 6 DVD's per tota al serie.

Equip de capturadors: Petiso, Xordi, Ayu, Radagast, Teucre i Arakelov.1x01 - Individu 117 - (Subject 117)
Imatge
Data original d'emissió: 06/09/1998
Cade Foster és un lladre que aconsegueix canviar la seva vida gràcies a la seva dona, Hannah. En la seva nova vida, Foster treballa per a una firma important, però un dia comença a experimentar al·lucinacions, es queda en números vermells i perd la feina. Un dia, Cade Foster decideix descobrir qui li està destrossant la vida.
En el primer capítol, Cade segueix la pista d'un milionari que ha matat a la seva família, en Emmet Mayhew. Mayhew explica a en Foster que va matar la seva família perquè eren "impostors", és a dir, alienígenes dins de cossos humans que havien localitzat el text de les Profecies de Nostradamus. Mayhew li explica que aquest llibre prediu la destrucció de la terra en tres onades: Invasió, Atac i Armageddon. La primera ja s'ha iniciat i el deure de Foster, com a Escollit, és aturar-la. Cade ha de descobrir els plans dels extraterrestres per convertir-los en instruments al seu servei, i per aconseguir-ho compta amb els textos de Nostradamus, que prediuen cadascun dels casos.

Web d'interés (en anglès): 1x01 a TV.com
Link megaupload: 1x01 a megaupload
eLink: 1x01 a la mula
Ripejat per: Petiso

1x02 - Eddie el boig- (Crazy Eddie)
Imatge
Data original d'emissió: 16/09/1998
Dean Hormeth, un reporter de la revista "The Paranoid Times", és seduït per Amsa, una alienígena. Sota el seu encanteri, Dean entra en un laboratori de clonació i roba una de les peces més importants, una esfera que permet als extraterrestres experimentar amb la clonació, i l'amaga al seu desastrós apartament.
Poc després, Eddie el boig, l'editor de "The Paranoid Times", informa Cade Foster dels experiments duts a terme pels alienígenes i sobre el robatori de Dean. Foster decideix anar a la recerca de la poderosa esfera, que es troba al pis de Dean juntament amb uns textos secrets de Nostradamus.
Un cop la tenen, Foster i Eddie intenten esbrinar per a què serveix exactament l'esfera i què tenen a veure els textos de Nostradamus amb tot aquest afer. Finalment, després d'investigar i de sobreviure als atacs d'alienígenes introduïts en cossos humans clonats, Cade i Eddie descobreixen que l'esfera permet als extraterrestres adoptar forma humana i que els textos de Nostradamus son una guia per combatre els invasors.

Web d'interés (en anglès): 1x02 a TV.com
Link megaupload: 1x02 a megaupload
eLink: 1x02 a la mula
Ripejat per: Petiso

1x03 - Mata Hari - (Mata Hari)
Imatge
Data original d'emissió: 23/09/1998
Ted Echmann, un geni i estudiant exemplar, és seduït per Lara, una guapa exdrogoaddicta que el convenç per a que li reveli una equació secreta. Durant la trobada, Ted pateix un atac de convulsions i hemorràgies que acaben amb la seva vida i ella fuig, abandonant-lo.
Cade Foster, encarregat d'investigar el cas de la mort de Ted, el substitueix al laboratori d'alta tecnologia on treballava i comença a treballar amb Elliot Drake en un sistema de comunicació via satèl·lit, tot i que sospita que les investigacions es dirigeixen a objectius més perillosos. Metrestant, Foster troba una fotografia de Lara a la cambra de Ted i es fa amic d'ella, que intenta seduir-lo. Malgrat tot, quan Lara descobreix la vertadera identitat de Foster, desapareix.
Finalment, Foster s'assabenta a través d'Elliot que el laboratori està treballant en un sistema de comunicació per satèl·lit per al Departament de Seguretat Nacional, dotat amb caps nuclears, i descobreix que Lara, en realitat una espia ucraniana que treballa per al govern xinès, té els codis secrets per activar-los.

Web d'interés (en anglès): 1x03 a TV.com
Link megaupload: 1x03 a megaupload
eLink: 1x03 a la mula
Ripejat per: Petiso


1x04 - Hipnòtic - (Hypnotic)
Imatge
Data original d'emissió: 30/09/1998
Evan i Nicole es troben dins d'una cabana a un lloc perdut quan, de sobte, apareix una llum a la finestra. Nicole veu com surt de la llum la cara d'una dona angelical però, de cop, la llum canvia de blanc a carmesí i Nicole queda paralitzada mentre la dona es converteix en un extraterrestre. Més tard, Nicole intenta suïcidar-se.
D'altra banda, Cade Foster està assistint a unes divertides sessions d'hipnosi en grup a les quals assisteixen persones que afirmen haver estat abduïdes per alienígenes. L'encarregada d'impartir la teràpia és la doctora Rita Hagen, una experta de renom i autora d'un best-seller sobre trobades sexuals amb extraterrestres. Allí, Cade coincideix amb Nicole i Evan.
Un dia, al motel, Cade rep la visita de la seva difunta dona, però la imatge fantasmal desapareix en pocs segons. Cade demana a Nicole i Evan que li expliquin com van ser abduïts, però cadascun d'ells recorda l'experiència de forma diferent, de manera que decideix consultar a Eddie el Boig, que determina que la parella pateix la Síndrome de Falsa Memòria combinada amb un trauma posthipnòtic. Tot això els fa sospitar de la doctora Rita Hager.

Web d'interés (en anglès): 1x04 a TV.com
Link megaupload: 1x04 a megaupload
eLink: 1x04 a la mula
Ripejat per: Petiso

1x05 - L'elixir - (Elixir)
Imatge
Data original d'emissió: 07/10/1998
Una nit, a una taverna d'una petita població, una jove atractiva anomenada Margaret provoca un gran enrenou entre els presents amb els seus atrevits moviments de ball al centre de l'escenari. De sobte, davant els ulls de tothom, la noia comença envellir ràpidament, dels 20 als 30, els 40, els 50, 60... Fins convertir-se en un vell cadàver.
Fent-se passar pel nebot de Margaret, Cade Foster arriba al poble per investigar aquest fet misteriós. Mentre es troba a una botiga d'aliments naturals, Foster escolta per casualitat la conversa d'un grup d'ancians sobre un miraculós elixir que inverteix el procés d'envelliment. La mateixa nit, Foster entra al local amb l'intenció de robar una ampolleta d'elixir, però és descobert. Afortunadament, escapa amb una petita mostra i la porta a Eddie el Boig perquè l'analitzi.
Mentrestant, a la morgue, el cadàver arrugat de Margaret s'ha convertit altre cop en el d'una noia bonica que descansa tranquil·la al seu llit de mort. Foster i Eddie es pregunten per què els alienígenes voldrien convertir els ancians en persones joves i fortes.

Web d'interés (en anglès): 1x05 a TV.com
Link megaupload: 1x05 a megaupload
eLink: 1x05 a la mula
Ripejat per: Radagast

1x06 - El salvador - (Speaking in tongues)
Imatge
Data original d'emissió: 14/10/1998
Vestit com una estrella del rock, el carismàtic predicador Elton Beleye puja a un escenari envoltat de torxes i aclamat per la seva congregació. Amb els braços enlaire, clama ser l'únic que pot salvar-los de la "imminent destrucció". Entre els assistents, la jove cega Jenny escolta les seves paraules al peu de la lletra.
Cada Foster arriba a una remota regió per investigar aquest estrany individu, que podria ser un extraterrestre. De seguida es fa amic de la Jenny, que li explica que Beleye és un déu que dóna sentit a la seva vida. Foster decideix investigar a fons i, sorprenentment per a ell, descobreix que les creences de Beleye són contràries als plans dels alienígenes i que aquests són tan vulnerables a les seves paraules com els humans. Més tard, Beleye rep la visita de Joshua, un alien, que l'adverteix que, si no para de predicar, morirà la propera vegada que aparegui en públic.
Dies més tard, Beley obliga els seu fidels a prendre una poció i una sèrie d'estranys esdeveniments demostren que el predicador és un alien i aquest acaba morint a mans de Joshua.

Web d'interés (en anglès): 1x06 a TV.com
Link megaupload: 1x06 a megaupload
eLink: 1x06 a la mula
Ripejat per: Petiso

1x07 - El peix que tenia pulmons - (Lungfish)
Imatge
Data original d'emissió: 21/10/1998
Cade Foster es dirigeix a una granja d'Indiana, fent-se passar per un reporter, per investigar un estrany peix que, segons sembla, pot respirar fora de l'aigua. L'animal ha estat trobat per Cody, un noi de 10 anys, sobre la gespa d'un camp, però a la poca estona d'haver-lo recollit i dipositat a l'aquari, la criatura ha desaparegut misteriosament. Foster té motius per pensar que el peix que Cody ha trobat és el resultat d'un experiment alienígena i es posa a treballar.
Amb l'ajuda d'Eddie i a partir d'uns fets inusuals i misteriosos, Foster descobrirà que l'experiment que estant portant a terme els extraterrestres prové d'una profecia de Nostradumus que parla sobre un peix que pot viatjar per mar i terra i que el que aquests intenten fer és crear un humà que pugui sobreviure sota l'oceà.

Web d'interés (en anglès): 1x07 a TV.com
Link megaupload: 1x07 a megaupload
eLink: 1x07 a la mula
Ripejat per: Ayu

1x08 - El llibre de les ombres - (Book of shadows)
Imatge
Data original d'emissió: 28/10/1998
Vestida d'animadora, Diana Black truca a la porta d'una casa modesta per vendre les seves galetes casolanes i així aconseguir diners per pagar els nous uniformes de l'equip. Robert obre la porta i li compra algunes galetes. En tasta una i, de sobte, cau a terra en una profunda i dolorosa agonia. Mentrestant, fora de la vivenda, Diana invoca un encanteri i el cos de Robert, encara viu, comença a cremar.
Dies després, Cade Foster viatja a un jutjat d'Oregon on Diana ha de ser processada per tres assassinats per determinar si la noia té poders alienígenes o es tracta d'una bruixa. Un cop allà, Diana li explica que va matar les seves víctimes perquè eren dimonis. Malgrat això, Foster creu que es tracta d'un alien.
La mateixa nit, a la llum de la lluna, Diana i les seves amigues es disposen a fer un ritual de bruixeria quan, de cop, Diana veu sortir de l'infern una de les seves víctimes, Robert Sterling, amb la cara d'un extraterrestre. Amb el seu testimoni, Foster i Eddie determinen que les persones que Diana va matar eren alienígenes i que les galetes de Diana volien acabar amb elles abans que aquestes ho fessin amb la població d'Oregon.

Web d'interés (en anglès): 1x08 a TV.com
Link megaupload: 1x08 a megaupload
eLink: 1x08 a la mula
Ripejat per: Radagast

1x09 - Joshua - (Joshua)
Imatge
Data original d'emissió: 04/11/1998
A un bosc de Montana, la policia i l'equip de recerca U.S. Marshal rastregen la zona buscant el fugitiu Cade Foster. Mentrestant, l'alien Joshua arriba a la base d'operacions i, jugant brut, aconsegueix introduir-se a l'equip.
Poca estona més tard, Joshua troba Foster, que el reconeix de seguida. Joshua admet que la seva missió és endur-se'l per tal que els de la seva espècie determinin si és un guerrer en potència, ja que és un adversari formidable. Joshua condueix Foster fins al seu cotxe, però a mig camí Foster aconsegueix empènyer-lo cap a la branca d'un arbre. Empalat a la fusta, la cara de Joshua revela la seva forma vertadera i, tot i que es troba greument ferit, Foster decideix mantenir-lo amb vida per tenir una prova de l'existència dels extraterrestres al planeta.
Cade lliga Joshua perquè no pugui escapar mentre aquest li confessa que va formar part del grup que va matar Hannah, la seva dona. En sentir-ho, Foster no pot contenir la ràbia, però sap que el que Joshua vol, precisament, és que el mati, ja que el seu cadàver es dissoldria sense deixar rastre. Foster decideix escapar carregant amb Joshua fins que, després d'uns fets sorprenents, és rescatat per Eddie.

Web d'interés (en anglès): 1x09 a TV.com
Link megaupload: 1x09 a megaupload
eLink: 1x09 a la mula
Ripejat per: Petiso

1x10 - La milla 262 - (Marker 262)
Imatge
Data original d'emissió: 11/11/1998
A una solitària carretera, un grup d'adolescents es reuneix per presenciar la cursa de cotxes entre Tommy Cranston i Jason Coleman. La carrera comença i els dos cotxes arriben a les 100 milles per hora. De sobte, en superar la línia d'arribada, el cotxe de Jason desapareix. Presentant-se com a investigador de la Companyia per a la Seguretat dels Transports, Cade Foster arriba a la ciutat per estudiar la desaparició de Jason, que sospita que podria estar relacionada amb els aliens.
Foster rep la visita del germà de Jason, Danny, que li dóna uns articles que parlen sobre les misterioses desaparicions de vehicles en aquella zona. Eddie el Boig els analitza i descobreix que els cotxes desapareixen quan van a gran velocitat i sempre al voltat de la fita de les 262 milles. Eddie arriba a la conclusió que aquell lloc pot ser una porta a una altra dimensió, però es pregunta perquè el cotxe de Tommy no va desaparèixer. Finalment, gràcies a unes fotos de cotxe, descobreix que el vehicle té un electroimant que el permet anar endavant i endarrera entre les dues dimensions.
Però quan això passa Foster ja ha provat el cotxe de Tommy i ha desaparegut a la milla 262.

Web d'interés (en anglès): 1x10 a TV.com
Link megaupload: 1x10 a megaupload
eLink: 1x10 a la mula
Ripejat per: Ayu

1x11 - Hotel Califòrnia - (Motel California)
Imatge
Data original d'emissió: 18/11/1998
Cade Foster arriba a un petit poble californià per investigar un cas que ha desconcertat la comunitat de psicòlegs. Elroy Dunn sembla estar atrapat en una al·lucinació permanent governada per un ésser a qui ell anomena Lady Lumina. Foster i Eddie creuen que aquest cas pot estar relacionat amb un text de Nostradumus que fa referència a una mestressa invisible que fa embogir el seu criat en una mansió en les habitacions es mouen com ones.
Cade comença indagant al motel on es va allotjar per última vegada Elroy Dunn. Allà, Foster s'instal·la a la mateixa habitació i descobreix unes revistes pornogràfiques que tenen en portada a Lady Lumina. Cade surt a trucar Eddie i, quan torna, veu com una de les cambreres s'introdueix en un petit armari. En obrir-lo, Foster descobreix un túnel secret, hi entra i arriba a un laboratori on els extraterrestres estan fent algun experiment encara desconegut per a ell. De cop, Cade comença a patir al·lucinacions que, fins que no succeeixen uns fets imprevisiblies, no descobreix que formen part d'un pla dels aliens per posar en estat al·lucinatori els humans i així poder-los controlar sense cap amenaça de rebel·lió.

Web d'interés (en anglès): 1x11 a TV.com
Link megaupload: 1x11 a megaupload
eLink: 1x11 a la mula
Ripejat per: Radagast

1x12 - Experiments genètics - (Breeding Ground)
Imatge
Data original d'emissió: 25/11/1998
A una escola de Massachusetts, Julia Hartman intenta fer-se un lloc entre les noies més populars. Una nit, a l'auditori de l'escola, Nikki, una de les alumnes més populars, porta Julia darrera de la cortina perquè aquesta tingui una cita amb un noi que, suposadament, està interessat en ella. Quan estan sols, Julia no pot negar la seva atracció i comencen a fer-se petons, mentre David li treu la brusa. De cop, comencen a sorgir flaixos de càmeres fotogràfiques des de tot arreu. Els adolescents que els envolten riuen mentre David confessa que estava implicat a l'engany. Julia se sent humiliada i, amb ràbia, fixa els seus ulls en els de David, quan imprevisiblement, la jaqueta del noi comença a cremar.
Foster arriba a l'escola per investigar el cas, fent-se passar per un professor de gimnàstica. En poc temps s'adona que Julia és una pària entre els seus companys i intenta descobrir més sobre ella parlant amb les noies. Malgrat això, només se sap que Julia passa moltes estones a l'infermeria. Foster parla també amb Julia i aquesta li confessa que ha notat certs canvis en el seu cos. Cade intentarà descobrir si el cas té alguna cosa a veure amb els aliens i amb Nostradamus.

Web d'interés (en anglès): 1x12 a TV.com
Link megaupload: 1x12 a megaupload
eLink: 1x12 a la mula
Ripejat per: arakelov

1x13 - Atzavara blava - (Blue agave)
Imatge
Data original d'emissió: 02/12/1998
Susan Tannen és una poderosa dona de negocis, propietària d'un club exclusiu de Nova York anomenat Royal Room. Una nit, Susan coneix Grant, un home negre molt atractiu, amb qui passa una nit de passió. Però el que Susan no sap és que Grant és una alien que aprofita aquest moment d'intimitat per introduir-li a la orella un cuc blau que la converteix en un més d'ells. Dies després, Cade Foster, que investiga l'assassinat de la seva dona Hannah, contacta amb Susan, la millor amiga d'aquesta, perquè creu que a la seva discoteca s'amaga la clau del crim.
Cade visita el local diverses nits. A la seva primera visita, Foster és testimoni de la mort en estranyes circumstàncies d'un advocat amic de Susan. Quan mor, un cuc blau surt de la seva orella. Cade el recull i l'entrega a Eddie perquè l'examini. Dies més tard, és ell qui expulsa el cuc de la seva orella. No sap qui l'ha introduït i per què ho ha fet, però Eddie descobreix que aquestes bèsties tenen la missió de recollir tota la memòria i informació del cervell per entregar-la als extraterrestres i, d'aquesta manera, poder crear éssers que puguin substituir líders polítics.

Web d'interés (en anglès): 1x13 a TV.com
Link megaupload: 1x13 a megaupload
eLink: 1x13 a la mula
Ripejat per: Ayu

1x14 - Cul-de-sac - (Cul-De-Sac)
Imatge
Data original d'emissió: 09/12/1998
En un carreró sense sortida de Clarksburg, Missouri, Sam Delaney, un home de mitjana edat, i Michelle, la seva jove amant, són assassinats per la dona del primer. Mentre passa això, Nick Patterson, un adolescent del veïnat, s'horroritza amb el que acaba de veure a través del telescopi. Malgrat tot, l'espantosa escena no acaba aquí. Nick mira per segona vegada i veu com Michelle s'incopora lentament, es posa en peu i se'n va, com si les bales no l'haguessin ferit. Nick creu que Michelle podria ser un alien i escriu un e-mail a la plana web "Paranoid Times" per compartir aquesta estranya història.
Cade Foster arriba a la ciutat per investigar el cas i, fent-se passar per un reporter del "Paranoid Times", visita Nick, que li mostra el pis de Michelle a través del telescopi. Foster veu com la noia es pentina i s'adona que al seu cos escultural no hi ha cap rastre de bala. Eddie intenta descobrir tot el possible sobre Michelle, però el seu historial està tan net que els dos comencen a creure Nick.
Finalment, Foster consegueix entrar a casa de Michelle i hi troba un perfum compost per feromones que té el poder d'atraure el sexe oposat sense resistència.

Web d'interés (en anglès): 1x14 a TV.com
Link megaupload: 1x14 a megaupload
eLink: 1x14 a la mula
Ripejat per: Radagast

1x15 - La gàbia - (The Box)
Imatge
Data original d'emissió: 18/12/1998
Cade Foster visita la tomba de la seva dona per celebrar l'aniversari de boda. Però malgrat es mou amb total precaució, la policía l'està esperant, el capturen i el porten a la garjola. Allá Cade avisa a l'Eddie, que no pot fer absolutament res per ajudar-lo, així que en Foster decideix confessar-ho tot, i així explicar de nou la invasió que s'acosta.
Dintre la comissaria, dos agents interroguen en Foster per tal de descobrir si una colla d'assasinats d'unes noies de la zona, havien estat obra seva. Cade comença a sospitar que un dels dos agents no és humà sinó que és un agent Gua. L'interrogatori puja cada vegada més de to, fins que en el punt màxim, l'agent Gua es descobreix comença a interrogar en Foster de debò.
Però en Cade aconsegueix girar la truita i comença el seu torn de preguntes. Interroga l'alienígena per averiguar quins experiments s'estan duent a terme i quines són les intencions dels Gua, però mentrestant aconsegueix averiguar qui va matar la seva dona. El mateix Gua que té captiu. Tota la confessió del Gua queda enregistrada en una cinta de video però abans que en Foster la pugui recuperar, aquesta és destruida, impedint altre cop aconseguir una prova per demostrar la invasió.

Web d'interés (en anglès): 1x15 a TV.com
Link megaupload: 1x15 a megaupload
eLink: 1x15 a la mula
Ripejat per: arakelov

1x16 - Indesitjables - (Undesirables)
Imatge
Data original d'emissió: 23/12/1998
Joshua assassina Calvin, un "ionqui" i, a més, membre de Gua. Més tard, a una casa dels afores, quatre aliens, Talia, Max, Cole i el mateix Joshua, discuteixen l'assassinat i Joshua és escollit per a una nova missió. El seu proper objectiu és un altre extraterrestre indesitjable: Anita, que s'ha enamorat d'un humà, un professor de física anomenat James Dutton que investiga fenomens de l'espai. Ella tenia la missió de fer avortar l'experiment amb la finalitat que no es descobrís la incursió de Gua a la Terra, però quan es va enamorar de Dutton li va confessar la presència dels extraterrestres al planeta.
Mentrestant, Foster i Eddie el Boig intenten desxifrar el significat d'un dels quartets de Nostradamus on s'esmenta una estranya esquerda. Foster recorda que Joshua li havia dit un cop alguna cosa sobre un viatge dels extraterrestres a través d'uns forats blancs i pensa que Nostradamus podria refereri-se a això. Eddie li explica que els forats blancs són dreceres de l'espai que connecten dos punts separats de l'univers i que els estudis més avançats sobre el tema són del professor James Dutton, a qui es disposen a trobar.

Web d'interés (en anglès): 1x16 a TV.com
Link megaupload: 16 a megaupload
eLink: 1x16 a la mula
Ripejat per: Ayu

1x17 - La segona fase - Second Wave
Imatge
Data original d'emissió: 30/12/1998
Cade Foster arriba a un barri residencial de Maryland per investigar l'estrany fet que ha presenciat Sheldon Lamott: un plat volador al cel. Moments després d'arribar, Foster y Lamott són sorpresos per una notícia d'última hora a la televisió: forces alienígenes han iniciat una segona invasió a la Terra.
La dona de Lamott, Pauline, un gran nombre de veïns i un fotògraf local es reuneixen i decideixen refugiar-se al soterrani dels Lamott. Malgrat tot, la tensió i els nervis fan difícil la convivència i aviat comença a haver-hi problemes i baralles. Foster intenta tranquil·litzar l'ambient, però només una tràgica mort podrà calmar els nervis dels presents.
Finalment, es descobreix que la invasió és una falsa alarma creada pels mateixos alienígenes per veure quina seria la reacció dels humans davant d'un esdeveniment d'aquestes característiques. I el que ha passat porta Foster a la conclusió que l'espècie humana no podria evitar ni sobreviure mai a una invasió real, doncs és fàcil de derrotar quan cau presa del pànic.

Web d'interés (en anglès): 1x17 a TV.com
Link megaupload: 1x17 a megaupload
eLink: 1x16 a la mula
Ripejat per: Radagast


1x18 - Testimoni cec - Blind Witness
Imatge
Data original d'emissió: 06/01/1999
D'acord amb una de les profecies de Nostradamus, Cade Foster té una aliada cega a l'hospital General Grade de Los Angeles. Interpretant un fals atac de diabetis, Foster és internat a l'hospital. Un cop dins, no perd el temps i localitza la seva aliada, una noia negra, cega de naixement, anomenada Alikah Aldredge. Alikah es troba a l'hospital intentant recuperar-se d'una primera operació que hauria de fer-li recuperar la vista. Foster sap que, des que ha estat operada, Alikah pot distingir els aliens dels humans i aquesta habilitat li pot ser de molta ajuda.
Alikah explica a Cade que té un mal pressentiment, que ha notat alguna cosa estranya a l'hospital i que, naturalment, ha sentit la presència dels extraterrestres. Foster comença a investigar i descobreix que els aliens estan portant a terme un experiment horrorós a l'hospital. Cade intenta que Alikah sigui la seva nova companya en la lluita contra els extraterrestres, però ella no està preparada per a aquesta responsabilitat i Foster es veurà obligat a continuar la seva croada en la més absoluta soledat.

Web d'interés (en anglès): 1x18 a TV.com
Link megaupload: 1x18 a megaupload
eLink: 1x17 a la mula
Ripejat per: arakelov

1x19 - Diluvi - Deluge
Imatge
Data original d'emissió: 13/01/1999
Fent-se passar per un caçador, Cade Foster arriba a una ciutat de Washington on ha estat plovent durant dos anys seguits. A causa d'això, l'economia local s'ha enfonsat i la majoria de la gent s'ha traslladat a altres indrets. Foster pregunta per un fugitiu buscat per la justícia, Glenn Harris, de qui sospita que podria estar encobrint casos de corrupció alienígena. Els habitants de la ciutat li diuen que mai l'han vist als afores, però ell dubta de la seva sinceritat.
Una noia anomenada Glynis intenta convèncer Foster que abandoni la ciutat perquè els forasters no hi són benvinguts, però ell insisteix en trobar Harris. Finalment, Cade troba proves que indiquen que és possible que Harris hagi estat objecte d'un sacrifici humà.
D'altra banda, Foster descobreix que la pluja incessant és deguda a uns productes químics que crema una empresa productora de llenya i intenta fer-ho veure als habitants del poble, però ningú el creu. Al final, Cade intentarà solucionar el problema tot sol.

Web d'interés (en anglès): 1x19 a TV.com
Link megaupload: 1x19 a megaupload
eLink: 1x19 a la mula
Ripejat per: Ayu

1x20 - Melodia - Melody
Imatge
Data original d'emissió: 20/01/1999
Un grup de joves es reuneix a un antic magatzem d'un polígon industrial de Detroit per escoltar a una banda de música alternativa anomenada Sonic War. La seva música és frenètica i desperta els instints més violents dels oients. Cade Foster creu que el conjunt podria tenir alguna connexió amb els extraterrestres i es fa passar per un executiu d'una gran discogràfica que està interessat en la seva música. Malgrat tot, el mànager de Sonic War no està disposat a que Foster faci negocis amb els nois.
Finalment, Foster descobreix que el mànager ha inclòs a la música de Sonic War una pista extra amb sons que trastornen les ments i que desperten agressivitat i s'adona de la magnitud de la tragèdia que podria passar si el grup sonés a la ràdio. Cade arribarà a temps per evitar el desastre, encara que sigui a l'últim moment.

Web d'interés (en anglès): 1x20 a TV.com
Link megaupload: 1x20 a megaupload
eLink: 1x20 a la mula
Ripejat per: Radagast

1x21 - L'endemà - The Aftertime
Imatge
Data original d'emissió: 19/06/1999
Foster descobreix, a través de l'agent de Gua Joshua, que un adolescent ha interceptat una transmissió alienígena a través de la seva ràdio i la ha gravat. Quan se n'assabenten, els aliens inicien la recerca i captura del noi. Per salvar-lo, Foster ha de trobar-lo abans que ells. Amb l'ajuda d'Eddie el Boig, Cade aconsegueix arribar a casa del jove, però en el moment en què intenta explicar-li com n'és de perillós el que ha fet apareixen els agents de Gua amb l'intenció de matar Foster.
Malgrat tot, Cade aconsegueix salvar la vida, en aquesta ocasió gràcies a Lizabeth, una periodista que està fent un reportatge d'investigació sobre unes morts violentes que s'han produït i que ella atribueix a una segona invasió alienígena. Als seus articles, Foster és l'heroi.
La periodista i Foster aconsegueixen fugir i endur-se el disc per tal que Eddie l'examini. Hores més tard, entre els tres han descobert que el missatge gravat són les identitats encobertes dels aliens a la Terra, una informació crucial per evitar la propagació dels extraterrestres al planeta.

Web d'interés (en anglès): 1x21 a TV.com
Link megaupload: 1x21 a megaupload
eLink: 1x21 a la mula
Ripejat per: Arakelov

1x22 - La decisió - The Decision
Imatge
Data original d'emissió: 29/10/1999
Es celebra un consell Gua on s'ha de decidir si s'ataca directament la Terra o encara fa falta esperar més investigacions i experiments per tal de poder iniciar la invasió definitiva.
S'exposen els pros i els contres, però Joshua està decidit a fer canviar la opinió del consell de Gua's per tal d'evitar una invasió directe a la Terra. Considera que és massa arriscat, que morirà massa gent, comptat-hi Gua's i Terrícoles. A més remarca la presència al consell de Cade Foster. Si de cada 117 humans un és com en Foster, s'enfrontarien a un exèrcit molt poderós.
Després de l'exposició de'n Joshua algun membre del consell Gua dubta, i es crida a votació.

Web d'interés (en anglès): 1x22 a TV.com
Link megaupload: 1x22 a megaupload
eLink: 1x22 a la mula
Ripejat per: Ayu
Multivac l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. nov. 28, 2007 13:34, en total s’ha editat 44 vegades.


Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: judastop » dv. feb. 09, 2007 22:06

Ja he baixat el capitol y esta compartint a la mula, el següent el baixaré demà ja que no em deixa MU no em deixa descarregar res fins que hagin pasat 27 hores.

¨Com dius he canviat el nom de l'episodi

De:

[1x01] Individu 117 - Subject 117 [DVB català - english] per Petiso [TotsRucs.cat] [Mecanoscrit.cat].avi

a:

Invasio (First Wave) [1x01] Individu 117 - Subject 117 [DVB català - english] per Petiso [TotsRucs.cat] [Mecanoscrit.cat].avi

També comentar que encara que es diu que la imatge de captura no es massa bona, el resultat final de ripeig us ha quedat molt bé, en definitiva una excel.lent qualitat, felicitacions Petiso per la feina.

Edito: També he baixat el episodio 1x02, ja està en la mula per quan decidiu publicar els elinks.


Salutacions cordials.

Avatar de l’usuari

Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: Nava » dg. feb. 11, 2007 9:52

Ep, la nomenclatura ha de ser:

Invasió - First Wave [1x01] Individu 117 - Subject 117 [DVB català - english] per Petiso [TotsRucs.cat] [Mecanoscrit.cat].avi
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: Multivac » dg. feb. 11, 2007 21:39

Jusdastop, moltes gràcies per compartir via emule!!! :wink:
Però la numenclatura correcte és la que diu en nava, la que, si no vaig errat ja porta el fitxer que et descarregues del megaupload. :wink:
Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: judastop » dl. feb. 12, 2007 1:30

Ja he canviat la nomenclatura, però al fitxer que baixes de MU va sense el Invasio - Firs Wave per això he comentat lo del canvi de nom :D .

Salutacions

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: Multivac » dl. feb. 12, 2007 21:28

Jooorrl!!
Em sembla que vaig posar el nom del fitxer correcte... A algú més li passa que no té el nom del fitxer correcte??
Per cert, el arxiu us apareix al final un .avi.avi???
Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: judastop » dl. feb. 12, 2007 23:43

A mes de posar Invasio - First Wave, vaig esborrar lo de .avi.avi, deixant nomes .avi.

Salutacions

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: Multivac » dl. feb. 12, 2007 23:45

Ok!!
Moltes gràcies, els pròxims ja aniràn bé :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari

Ayu
Entrades: 2517
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: Ayu » dt. feb. 13, 2007 0:00

A mi em va sortir el nom del fitxer bé a excepció de .avi.avi.
Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: judastop » dv. feb. 16, 2007 4:02

1x03 baixat i posat en la mula.

Salutacions

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: Multivac » dj. feb. 22, 2007 14:52

CAPITOL 1X04 PUJAT! :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: Multivac » dv. feb. 23, 2007 14:39

CAPITOL 1X05 PUJAT!! :wink:
Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: judastop » ds. feb. 24, 2007 18:47

L'episodi 1x04 baixat y compartint a la mula.

L'episodi 1x05, MU em diu que el server esta temporalment inaccesible, probaré de baixar-ho més tard.

Salutacions Cordials.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Multivac
Entrades: 87
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 17:02
Ubicació: Gurb-Barcelona(Tot depèn...)
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: Multivac » dt. març 06, 2007 15:44

CAPÍTOL 1X06 PUBLICAT enjoy :wink:

PD: judastop, te n'has sortit amb el capítol 1x05?
Imatge


judastop
Entrades: 41
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 22:23
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: judastop » dt. març 06, 2007 19:45

Doncs si que vaig aconseguir baixar-lo, al dia següent, y el tinc compartint a la mula des de llavors.

Ara em fico amb el 1x06.

Gràcies :D

Respon