Encara que semblin iguals, uns videos es poden comprimir més que els altres. Si al documental en qüestió hi ha molts trossos de pel·licules antigues amb molta "neu", com és el cas de les del primer capítol (primera guerra mundial 1914-1918 i anys 20), el programa de ripeig detecta aquests trossos com imatges en moviment i et diu que no els pot comprimir tant com si fossin imatges quietes.Juli ha escrit:Per cert, la primera part del documental sobre l'exèrcit roig té més d'un Giga de mida. En canvi, la segona part (que ara mateix m'estic descarregant) en té només mitja. És correcte això? Està tot bé?
Per exemple: el que es pot comprimir menys són els esports, partits de futbol o de basquet, etc. perquè no paren mai el moviment. Abans de ripejar sempre faig el test de compressibilitat amb els videos i no els poso mai menys de 0.190 de Qf (Bits/(Pixel*Frame) i que aquest valor no sigui menys d'un 45 % del resultat del test de compressibilitat. Com que el test dóna el que el programa calcula, per aixó de vegades hi ha aquests resultats, en apariència estranys. Ja veurem el tercer capítol com queda, en el qual els trossos de pel·lícules incrustades són més recents, i per tant més clars i no com les pel·lícules de Charlot del primer capítol.
Apart d'això aquests documentals sobre l'exèrcit roig no són en panoràmic, sino en 4:3 la qual cosa ho complica encara més.
Salut!
lopere