(DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)

Dades tècniques
Durada: 29 min.
Mida: 325 MB
Vídeo: DVBrip, 704x396, XviD, kbps, Qf: 0,190 – 46% Test compressibilitat,
Audio 1: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Audio 2: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (anglès)
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x01- Teca de pub
En aquest primer programa, Jimmy prepara alguns menjars clàssics de pub. Amb una pistola llançapatates d'alta potència, Jimmy mira de fer xips al forn i el resultat és explosiu! Amb el pollastre Kíev queda tot de cap per avall quan el nostre protagonista fabrica una màquina casolana per processar carn a partir d'una roda vella de cotxe. Per arrodonir el menú de pub, Jimmy aprèn de l'amo d'una explotació que produeix 480.000 escalopes l'any com aconseguir que totes surtin tendres i sucoses. I, finalment, juga a detectius per descobrir com es fa per evitar que algun impostor acabi en els nostres paquets de cacauets.
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x02- Menjar en un instant
Actualment tots volem menjars que siguin ràpids i senzills de preparar. Així, doncs, Jimmy assaja alguns dels trucs tecnològics que utilitza la indústria alimentària per fer-nos la vida més fàcil. Jimmy converteix un extintor en una llaunaesprai de nata per extreure el secret de la nata que no cal muntar. Un corró i una trituradora de paper resulten molt útils quan Jimmy investiga què fa que els fideus instantanis siguin "instantanis". En una fàbrica d'arròs per a microones, Jimmy pregunta com garanteixen que el seu arròs precuinat sigui segur per al consum. Finalment, visita un productor d'enciams per veure com la tecnologia protegeix aquest conreu tan fràgil de les adversitats del clima britànic.
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x03- Llevar-se i marxar
Jimmy prepara l'esmorzar en un tres i no res mitjançant un canó creat especialment per fer cereals d'arròs inflat. També descobreix que l'energia del pedaleig és essencial per fer mantega de cacauet a escala industrial. En una fàbrica de iogurts, una mà d'obra invisible i no remunerada de milers de milions ajuda Jimmy a fer el seu propi iogurt de maduixa. El te és la beguda predilecta de Jimmy: fins a quinze tasses, en beu al dia! Per això està encantat de visitar una fàbrica de te i aprendre com el tastador en cap s'assegura que tots els tes tinguin el mateix gust, des de la primera fins a l'última tassa.
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x04- Deliciós o fastigós
Aquest cop, Jimmy prepara menjars que provoquen reaccions extremes, o ens en delim o els detestem, i no hi ha res que causi més divisió d'opinions que l'extret de llevat. Per desvelar els secrets industrials, Jimmy ha d'obligar totes les seves cèl•lules de llevat a autodestruir-se, però aquestes no estan pel que han d'estar. Agradi o no agradi, el xiclet es considera un aliment? Per fer el seu propi xiclet, Jimmy se serveix d'un seguit d'ingredients d'allò més estrambòtics. Part de l'al•licient de la xocolata és el seu aspecte brillant i Jimmy està decidit a esbrinar com els productors aconsegueixen aquesta brillantor tan difícil de resistir-s'hi. I potser a tots ens agrada el gust, però ningú no suporta que les cebes facin plorar. Jimmy coneix un productor que ha plantat una espècie de ceba que no fa plorar; acabarà tot plegat amb un bany de llàgrimes?
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x05- Dinar de carmanyola
Jimmy destapa els secrets que s'amaguen a la carmanyola del dinar. Per trobar la diferència entre un suc de poma acabat de fer i un suc a base de concentrat, Jimmy adapta un tallagespa i un corró amb una bona dosi d'inspiració, però també de suor i llàgrimes. Què hi fan a la maionesa extralleugera per eliminar-ne les calories? Jimmy falsifica el greix amb unes quantes cols gairebé podrides i una mica de llot. Tot seguit visita un hivernacle monstruós per esbrinar per què els cogombres de supermercat són tan perfectament rectes. Us heu preguntat mai per què les galetes sempre són cruixents? Jimmy decideix investigar-ho a la fàbrica de galetes "custard cream" més gran del país.
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x06- El rostit del diumenge
Jimmy es proposa preparar un dinar de diumenge des del no-res. Primer mira de crear els flocs del puré de patates instantani. Com a les fàbriques, fa servir un assecador de tambor per deshidratar les patates, però pot ser que el seu llançaflames sigui massa potent? I com s'ho fan les empreses alimentàries per treure la cafeïna al cafè? Decidit a esbrinar-ho, Jimmy elabora el seu propi cafè descafeïnat mitjançant un aquari! Jimmy coneix un ramader d'ovelles que, gràcies a un kit mèdic d'alta tecnologia, pot escollir els millors marrans per criar. I, finalment, es dirigeix a una fàbrica que produeix 30 milions de púdings Yorkshire cada setmana. Com aconsegueixen que tots ells pugin d'una manera tan perfecta?
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x07- Calent i fred
Jimmy analitza com la indústria alimentària aplica temperatures extremes per elaborar el nostre menjar de cada dia. Abaixant la temperatura, Jimmy aconsegueix fer gelat suau i també revela un aspecte inesperat del carretó de gelats més estimat. Mitjançant un trituradora d'alta pressió, fabrica un dels snacks més peculiars que s'han vist mai: galetes de gambes. Alhora, s'adona que costa molt fer menjar per emportar i donar-lo gratis! A en Jimmy li encanten els curris molt condimentats i picants, però quin grau de picant ha de contenir perquè es conservi durant dos anys a l'armari? Per últim, visita un productor de bròquil que s'afanya a refrescar l'ambient.
La fàbrica de menjar d'en Jimmy -2x08- Festa, festa!
Jimmy té una proposta pròpia de menú per a festes infantils. A l'hora de preparar barretes de peix, Jimmy opta per una motoserra mentre intenta entendre com s'ho fa la indústria alimentària per aconseguir que el peix congelat tingui tan bon gust com el peix fresc. Jimmy també prepara núvols de llaminadura roses i tovets. Ara, que els ingredients que utilitza no són ni roses ni tovets perquè, entre d'altres, hi ha pell i peus de porc. També visita una fàbrica que produeix 15.000 minirotlles a l'hora per esbrinar com els enrotllen sense que es trenquin. Finalment es troba amb un productor de gerds que vol reduir la quantitat de pesticida que utilitza per protegir aquest fruit tan delicat dels insectes. I què hi té a veure amb tot plegat un enorme assecador de cabells?