[Projecte] En Clau de vi, 3a temporada

Per parlar dels projectes presents i futurs de TotsRucs

Moderadors: xordi, Ripejadors

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

[Projecte] En Clau de vi, 3a temporada

#1

Entrada Autor: lopere » dl. oct. 10, 2011 15:24

En clau de vi

Imatge
En les dues temporades anteriors, aquest programa era una mica elitista i claustrofòbic. Una hora dins d'un celler, per atractiu que fos el tema, el feia una mica feixuc. De fet, jo només en vaig gravar i publicar dos: un sobre Josep Maria Espinàs http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php?f=4&t=8724 i l'altre sobre "Teatre de Guerrilla" http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php?f=4&t=9041

La tercera temporada d'"En clau de vi" sembla que canviarà cap a més fresc i dinàmic. Incorpora tres grans novetats: El protagonista, El reportatge i Els savis.

El protagonista
En cadascun dels capítols, l'espai presenta als espectadors un elaborador important del món del vi, a través d'un extens reportatge que condueix Marcel Gorgori ( Presentador i director del programa ) i que torna a comptar amb la col.laboració del sommelier Josep Roca ( del restaurant "El Celler de Can Roca" ).

Entre els elaboradors protagonistes n'hi ha de coneguts pel gran públic per altres aspectes de la seva activitat professional com ara LLuís Llach, Miguel Bosé, Toni Cruz o Josep M. Mainat, i també elaboradors desconeguts per la gent de fora del món del vi, però als quals reconeixem una personalitat i unes maneres de fer fora del corrent. Entre aquests, es troben, per exemple, Sara Pérez, René Barbier, Raül Bobet, Fernando Remírez de Ganuza, Maria José López de Heredia, Agustí Torelló, Sergi Ferrer-Salat, Joan Ramón Escoda, Emílio Rojo, o Joan Solé.

El reportatge
La inclusió d'aquest reportatge és el gran canvi en el format que aporta la tercera temporada d'En cau de vi.
A través del reportatge, traslladem a l'espectador a casa de cadascun dels elaboradors de vi que protagonitzen el nostre espai, mirem de reflectir una personalitat, sempre singular, la passió i l'emoció que encomana quan parla de vins i, en alguns casos, fets i rutines que ens semblen curioses de la seva vida i de la seva feina a la vinya i a la bodega. Coneixem per tant la filosofia de vida del personatge i com intenta traslladar-la als seus vins, que naturalment tastarem i dels quals parlem als espectadors.

El reportatge ocupa el gruix de cada edició d'aquesta tercera temporada de En clau de vi. Té una durada d'uns 40 minuts i, a banda del ja esmentat, inclou dues de les seccions tradicionals del programa:
La secció : El Vi de Josep Roca
La secció : El Tast conjunt amb l'espectador

Els savis
El reportatge central del programa és interromput en diverses ocasions per dos espectadors ( En Carles Xuriguera i en Rafel Faixedas – Ex "Teatre de guerrilla") que, amb l'estil humorístic que els caracteritza, comenten amb esperit crític allò que van veient.

Capítols
01 - Sara Pérez: Passió i entusiasme
02 - Els "Trincus" fan vi
03 - René Barbier: La integració en el paisatge
04 - Miguel Bosé: Una altra cara
05 - Raül Bobet: Idealisme, coneixement i rigor
06 - Lluís Llach: El compromís de sempre
07 - Remírez de Ganuza/ López de Heredia: Els extrems
08 - Agustí Torelló 2010
09 - Sergi Ferrer-Salat: La realització d'un somni
10 - Joan R. Escoda: Militància biodinàmica
11 - Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada
12 - Joan Soler: L'agricultura sincera
13 - Josep Roca: Personatge i persona
14 - Cupatge de personatges
15 - Què ha estat "En clau de vi 3"?

Si alguna persona vol fer de suplent, encantat de la vida, de tota manera el repeteixen tres vegades.

Capturador: lopere
Suplents i suplentes:



Respon