[ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [13/13] Completa !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [13/13] Completa !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dg. nov. 05, 2017 21:33

L'ofici de viure
(DVBrip català per naroatna)

Imatge
Tv3 - L'ofici de viure

TV3 estrena "L'ofici de viure" amb el capítol "Com tenir més alegria".

Demà, 1 de novembre, a les 23.45, TV3 estrena "L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio que busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

"Es tracta de desenvolupar l'alegria com si fos un múscul", diu Antonio Jorge Larruy, professor de meditació i director del centre Espacio Interior de Barcelona. El primer programa donarà eines pràctiques per tenir més alegria en el dia a dia.

Gaspar Hernàndez anirà a l'Empordà i entrevistarà Marta Vergés, "coach" nutricional, que explicarà com es pot aconseguir més alegria a través de l'alimentació. Ho exemplificarà amb la seva pròpia història, recordant quan era model i patia trastorns alimentaris.

El programa també es desplaçarà a la Cerdanya per entrevistar el psicòleg Tomàs Navarro, que convida els seus pacients a experimentar l'alegria enmig de la natura a través d'un kit de rescat emocional.

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual. L'ansietat, l'estrès, la depressió... són alteracions de l'es­tat d'ànim cada vegada més familiars en el nostre entorn, que sovint van acompanyades d'un tracta­ment farmacològic i que representen la segona causa de les baixes laborals.


Dades tècniques del ripeig:
Còdec vídeo: XviD @ 1246 kbps, 25fps, 704x396
Còdec àudio: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz
DURADA: 25-30 minuts. - MIDA: 275 megues c/capítol aprox.


Temporada 1 ***COMPLETA***
L'ofici de viure -1x01- Com podem estar més alegres (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El programa dona eines pràctiques per estar més alegres en el dia a dia. "Es tracta de desenvolupar l'alegria com si fos un múscul", tal com diu un dels especialistes, Antonio Jorge Larruy, professor de meditació i director del centre Espacio Interior de Barcelona.
Gaspar Hernàndez també va a l'Empordà i entrevista Marta Vergès, coach nutricional, que explica com podem aconseguir estar més alegres a través de l'alimentació. Marta Vergés també explicarà la seva història: abans era model, i tenia trasstorns alimentaris.
I, per últim, el programa també es desplaça a la Cerdanya, per entrevistar el psicòleg Tomàs Navarro, que -a través d'un kit de rescat emocional- convida els seus pacients a experimentar l'alegria enmig de la natura.


L'ofici de viure -1x02- Si no tinguessis por (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Què faríem si no tinguéssim por? La por és necessària per anar per la vida, però de vegades ens paralitza. Com l'hem de gestionar, la por?
El programa comença parlant de com podem superar la por, amb l'aventurer i emprenedor Albert Bosch, que ha estat a punt de morir unes quantes vegades. Gaspar Hernàndez també entrevista el psiquiatre Jordi del Rey, que ¿des d'una vessant espiritual- diu que només podem viure des de la por o des de l'amor.
I el programa acaba entrevistant la conferenciant Alicia Sánchez Pérez, que confessa que sempre té por, i que no vol superar-la, sinó acceptar-la.


L'ofici de viure -1x03- Aprendre a meditar (DVBrip català per r5004 i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Moltes gràcies r5004 !!
El programa explica, a través de tres entrevistes i de diferents especialistes, com podem cultivar la intuïció.
El catedràtic Rafel Bisquerra, un dels pioners en l'àmbit de l'educació emocional, afirma que la intuïció no sempre és útil per prendre decisions.
En canvi, el filòsof i perfumista Idili Lizcano explica, des de la Garrotxa, com elabora els seus olis essencials només a partir de la intuïció. Segons Idili Lizcano (que també és mestre budista), la intuïció és sagrada.
I per últim, des de l'Escala, la doctora en Belles Arts i professora de meditació Miriam Subirana assegura que la intuïció és una brúixola per anar per la vida.


L'ofici de viure -1x04- Cultivar la intuïció (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'ofici de viure dóna eines pràctiques per començar a meditar. ¿Què vol dir meditar? ¿Vol dir deixar la ment en blanc? Els especialistes que entrevista Gaspar Hernàndez desmunten aquests tòpics al voltant de la meditació.
El programa comença conversant amb Swami Satyananda Saravasti, mestre hinduista, i continua visitant l'escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona, en què des de fa 28 anys els alumes hi practiquen "interiorització", una altra forma d'anomenar la meditació.
D'altra banda, la monja zen Berta Meneses i el filòsof Vicente Merlo expliquen, pas a pas, com s'ha de meditar.


L'ofici de viure -1x05- Música i estats d ànim (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La música és un excel·lent regulador emocional. Com podem aconseguir un estat d'ànim determinat, a través de la música? Com interactua, la música, amb el nostre cervell?
El programa comença entrevistant el Jordi A. Jauset, enginyer, músic, i especialista en música i cervell. El Jordi corre maratons escoltant música i explica a en Gaspar Hernàndez quins efectes tenen determinades melodies sobre el nostre ànim.
El programa també entrevista el Natxo Tarrés, músic de Gossos i musicoterapeuta, que explica la seva experiència espiritual i d'autoconeixement a través de la música. Segons el Natxo, un dels mals de la nostra societat és que cada cop estem més desconnectats del nostre entorn i de nosaltres. I la música ens pot ajudar a tornar a aquesta connexió.
I "L'ofici de viure" acabarà el seu recorregut escoltant els cants harmònics del grup MuOm, una coral que no utilitza paraules ni textos en les seves composicions.


L'ofici de viure -1x06- Reinventar-se professionalment (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El programa explica com ens podem reinventar professionalment. El psicòleg Xavier Guix explica la seva experiència: ha passat de ser actor (havia participat en programes com "Tres pics i repicó, de TV3) a ser psicòleg. Entremig, es va quedar sense feina.
Segons Xavier Guix, abans d'una reinvenció professional, cal un canvi interior de la persona.
El programa també entrevista la "coach" nutricional Nuria Roura, que s'ha reinventat després d'haver estat ajudant de direcció cinematogràfica.
I, per últim, l'economista Jaume Gurt explica, després d'haver estat director d'Infojobs, com s'està reinventant professionalment.


L'ofici de viure -1x07- Lliçons dels gats (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Se'ls qualifica d'individualistes i fins i tot d'egoistes, però en realitat els gats són uns mestres de vida. Uns mestres pel que fa a la sensibilitat; mestres a l'hora de fer estiraments; mestres en l'atenció al moment present; mestres a l'hora de no voler quedar bé amb ningú, de menjar i dormir quan els ve de gust, etcètera.El programa entrevista el tenor Jaume Aragall, amant dels gats. Aragall parla també de la seva sensibilitat, i de com aquesta li ha suposat més d'un problema en la seva trajectòria.Gaspar Hernàndez també parla amb l'escriptor català que més llibres ha publicat sobre gats, Francesc Miralles, i amb la professora de ioga Gloria Henríquez.

L'ofici de viure -1x08- Deixar de ser despistats (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Gandhi va dir: "Sigues el canvi que vols veure al món". ¿Com podem començar a fer, cadascun de nosaltres, petits canvis ¿a nivell psicològic- per millorar la societat?Els especialistes que aquesta setmana entrevista Gaspar Hernàndez són partidaris de començar a fer canvis cadascun de nosaltres, com a individus, i no només esperar que els canvis vinguin de fora.El programa en parla amb l'escriptor i economista Àlex Rovira i el conferenciant Sergi Torres, dos dels catalans que en aquests moments tenen més seguidors arreu del món en l'àmbit del creixement personal.D'altra banda, la metge catalana María Carmen Martínez parla de l'Ho'oponopono, una ancestral tècnica de Hawai que assegura que tots som un, i que si fem un canvi en nosaltres, això afecta l'exterior.

L'ofici de viure -1x09- Sigues el canvi que vols veure al món (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"L'ofici de viure" es pregunta com podem deixar de ser despistats, en una època en què cada cop costa més mantenir l'atenció, a causa de les noves tecnologies.
El programa entrevista la filòsofa Begoña Román, molt crítica amb l'ús que fan les joves generacions de les noves tecnologies.
D'altra banda, el programa assisteix a un taller de Mindfulness, amb Andrés Martín Asuero, que oferirà als telespectadors eines pràctiques per concentrar-se més i millor.
I "L'ofici de viure" acabarà el seu recorregut mostrant com la pràctica del tir amb arc pot ser també una eina per deixar de ser despistats.Temporada 1 (2a part)
L'ofici de viure -1x10- Si et fa patir, no és amor (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hi ha persones enganxades al sofriment amorós. Persones que confonen estar enamorades amb patir.El programa analitza aquesta falsa creença ¿i el mal que han fet algunes cançons i pel·lícules-, amb les psicòlogues Mercè Conangla i Mònia Presta.Gaspar Hernàndez també entrevista Joan Garriga, que explica com tracten el patiment amorós les Constel·lacions Familiars. El programa s'endinsa en una sessió de Constel·lacions, per conèixer-ne el mètode.

L'ofici de viure -1x11- Les visualitzacions (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Les visualitzacions són una eina psicològica per aconseguir objectius o millorar el nostre estat d'ànim. Estimulen l'alliberament de dopamina i serotonina.
El programa en parla amb el "coach" i economista Raimon Samsó i el psicòleg Rafel Santandreu.
Gaspar Hernàndez va a la piscina a fer, amb Rafel Santandreu, les visualitzacions que cada matí ell practica mentre neda. El psicòleg recomana als seus pacients fer visualitzacions per sentir-se millor en el dia a dia, i a mig termini.
D'altra banda, "L'ofici de viure" també s'ocupa de les visualitzacions en l'àmbit esportiu, per millorar pràctiques i resultats, amb el psicòleg esportiu Pep Font, del CAR de Sant Cugat.


L'ofici de viure -1x12- Tornar a néixer (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hi ha situacions després de les quals tenim la sensació que hem tornat a néixer, que tenim una nova oportunitat. El programa conversa amb persones que s'han replantejat l'escala de valors, les creences i conviccions més profundes, i que han començat de zero.
Emilio Carrillo, economista i expolític, explica la seva experiència pròxima a la mort després d'un accident de trànsit, i que després va abandonar la política i va optar per "una vida senzilla".
Gaspar Hernàndez també entrevista la doctora Luján Comas, que va tenir la sensació que tornava a néixer després de quedar-se vídua i tenir un càncer.
I el teòleg i jesuïta Xavier Melloni explica que qualsevol canvi es pot viure com un procés de mort o com un procés de transformació. Per Xavier Melloni, des d'un punt de vista espiritual, la mort no existeix.


L'ofici de viure -1x13- La llibertat interior (IPTVrip català per r5004 i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Moltes gràcies r5004 !!
Totes les tradicions espirituals s'han fet ressò d'una llibertat última, que ningú no ens pot prendre: la llibertat interior. La llibertat de decidir com ens volem sentir davant una situació.
El programa analitza aquesta llibertat, i com es pot aconseguir, amb l'antropòleg Josep Maria Fericgla, a Can Benet Vives, al Montnegre. La psicòloga Mireia Darder explica com viu ella, en primera persona, la seva llibertat sexual. I com connecta amb la llibertat interior navegant pel mar. I Gaspar Hernàndez també entra a la presó, on cada cop hi ha més presos que, encara que sembli mentida, aconsegueixen espais de llibertat interior gràcies a la meditació.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x02 !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dl. nov. 20, 2017 0:16

Afegit el segon !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x03 i 1x04 !!

#3

Entrada Autor: naroatna » ds. des. 09, 2017 1:42

Afegits 1x03 i 1x04, i al dia !!

Moltes gràcies r5004

(K)

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x05 !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dl. des. 18, 2017 23:55

Disculpeu el retard, afegit el de la setmana passada 1x05 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x06 !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dc. des. 27, 2017 0:13

Seguim, afegit 1x06 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x07 !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dj. des. 28, 2017 23:37

Afegit el d'aquesta setmana 1x07- Lliçons dels gats, molt interessant també, en especial a qui agradin/s'estimi els gats que no se'l perdi. :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVBrip català) 1a Temp. Nou: 1x08 i 1x09 !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dc. gen. 17, 2018 0:02

Ens podem al dia, afegits 1x08 i 1x09 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [9/9] - T2 [01/??] Nou !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dl. maig 21, 2018 23:23

Bé doncs iniciem 2a temporada amb el primer capítol emès diumenge passat !! :D

L'ofici de viure -2x01- Si et fa patir, no és amor (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi NOU!
Hi ha persones enganxades al sofriment amorós. Persones que confonen estar enamorades amb patir.El programa analitza aquesta falsa creença ¿i el mal que han fet algunes cançons i pel·lícules-, amb les psicòlogues Mercè Conangla i Mònia Presta.Gaspar Hernàndez també entrevista Joan Garriga, que explica com tracten el patiment amorós les Constel·lacions Familiars. El programa s'endinsa en una sessió de Constel·lacions, per conèixer-ne el mètode.

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [9/9] - T2 [01/??] Nou !!

#9

Entrada Autor: naroatna » dc. maig 30, 2018 23:33

Afegit el segon:

L'ofici de viure -2x02- Les visualitzacions (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi NOU!
Les visualitzacions són una eina psicològica per aconseguir objectius o millorar el nostre estat d'ànim. Estimulen l'alliberament de dopamina i serotonina.
El programa en parla amb el "coach" i economista Raimon Samsó i el psicòleg Rafel Santandreu.
Gaspar Hernàndez va a la piscina a fer, amb Rafel Santandreu, les visualitzacions que cada matí ell practica mentre neda. El psicòleg recomana als seus pacients fer visualitzacions per sentir-se millor en el dia a dia, i a mig termini.
D'altra banda, "L'ofici de viure" també s'ocupa de les visualitzacions en l'àmbit esportiu, per millorar pràctiques i resultats, amb el psicòleg esportiu Pep Font, del CAR de Sant Cugat.


Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [9/9] - T2 [03/??] Nou !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dt. juny 12, 2018 22:05

El d'aquesta setmana, el tercer:

L'ofici de viure -2x03- Tornar a néixer (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hi ha situacions després de les quals tenim la sensació que hem tornat a néixer, que tenim una nova oportunitat. El programa conversa amb persones que s'han replantejat l'escala de valors, les creences i conviccions més profundes, i que han començat de zero.
Emilio Carrillo, economista i expolític, explica la seva experiència pròxima a la mort després d'un accident de trànsit, i que després va abandonar la política i va optar per "una vida senzilla".
Gaspar Hernàndez també entrevista la doctora Luján Comas, que va tenir la sensació que tornava a néixer després de quedar-se vídua i tenir un càncer.
I el teòleg i jesuïta Xavier Melloni explica que qualsevol canvi es pot viure com un procés de mort o com un procés de transformació. Per Xavier Melloni, des d'un punt de vista espiritual, la mort no existeix.


Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [9/9] - T2 [04/??] Nou 2x04 !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dv. juny 22, 2018 8:55

Afegit el quart, gràcies per la captura r5004 !! :wink:

L'ofici de viure -2x04- La llibertat interior (IPTVrip català per r5004 i naroatna)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Moltes gràcies r5004 !!
Totes les tradicions espirituals s'han fet ressò d'una llibertat última, que ningú no ens pot prendre: la llibertat interior. La llibertat de decidir com ens volem sentir davant una situació.
El programa analitza aquesta llibertat, i com es pot aconseguir, amb l'antropòleg Josep Maria Fericgla, a Can Benet Vives, al Montnegre. La psicòloga Mireia Darder explica com viu ella, en primera persona, la seva llibertat sexual. I com connecta amb la llibertat interior navegant pel mar. I Gaspar Hernàndez també entra a la presó, on cada cop hi ha més presos que, encara que sembli mentida, aconsegueixen espais de llibertat interior gràcies a la meditació.


Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [9/9] - T2 [04/04] Completa !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dc. jul. 04, 2018 0:25

La segona temporada sembla que ja s'ha completat :roll: (el darrer emès tornava a ser el primer capítol, però amb el nom lleugerament modificat). De fet fins i tot diria que en realitat els 4 capítols de la segona podrien molt ben ser els de la resta de la primera (9+4) En fi doncs de moment parada i fonda.

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20328
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] L'ofici de viure (DVB-IPTVrip català) T1 [13/13] Completa !!

#13

Entrada Autor: naroatna » ds. març 14, 2020 0:14

Arrel de l'inici d'una nova temporada, realment la segona, doncs he modificat la numeració dels 4 darrers capítols que tenim en aquest fil. I si és que els seguiu compartint, en especial us demanaria sisplau que els hi canviéssiu també. Gràcies!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon