[ed2k] Agència de viatges [14/14] COMPLETA

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

[ed2k] Agència de viatges [14/14] COMPLETA

#1

Entrada Autor: xordi » dg. oct. 08, 2006 11:11

"Agència de viatges" és una comèdia de situació centrada en les peripècies de la gent que treballa a Cucurella Tours, una agència de viatges fundada a principis dels anys 60. Amb la mort del vell Cucurella, l'agència queda en mans del fill gran, en Ventura; però, malgrat el testament, el seu germà Octavi pretén tenir el control de l'agència a qualsevol preu.

Ventura i Octavi, dos germans amb personaltats oposades, enfonsaran, a poc a poc, el patrimoni familiar amb tècniques de venda diverses i poc efectives, mentre es desencadena entre ells una lluita de poder casolana.

Però, per si no en tinguessin prou ells sols, altres personatges s'encarreguen d'amanir amb diversos embolics l'enfrontament dels Cucurella. Entre ells, hi ha l'Anna, una jove que desperta els desitjos dels dos "empresaris"; l'Ofèlia, una antiga treballadora de l'agència amb un caràcter molt peculiar; Procopi, el comptable cec de Cucurella Tours i els clients que encara visiten l'oficina.
+ info a http://www.iua.upf.es/~laura/WEB_TVC/serie93.htm
Fitxa Tècnica:
Temporades: 1 (única).
Nº capítols: 13.
Duració (min): 25-30.
Pes en mb: 275 mb.
Font Video: TDT (300).
Codec video: XviD 1.1
Codec audio: mp3 català 96 kbps
Actors:
Maria Lucchetti - Anna, Teresa Lozano - Ofèlia, Jordi Bosch - Octavi, Pep Anton Muñoz - Ventura, Ovidi Montllor - Procopi, Carles Canut -Quadre

Captures:
Imatge

E-links:
(01) La Revolució
Resum: Després de la mort del vell 'Cucurella', Ventura, com a hereu, es fa càrrec de l'agència. Octavi, cansat de la inècia del germà, emprèn una modernització radical, una autèntica revolució. Vol fer un concurs que els doni notorietat i pretén que els nomenin la millor agència de l'any. Ventura, enemic de les reformes, reacciona i s'empesca una estratagema per fer fracassar les pretensions d'Octavi.

(02) El Gat
Resum: Ofèlia ha de portar el gat al psiquiatre d'animals perquè està passant una depressió. Quan és a al consulta, esclata un conflicte amb el psiquiatre. El conflicte afecta de retop a Octavi que havia fet un viatge sospitós a Suïssa. Ofèlia està molt preocupada pel gat i no pararà fins que aconsegueixi curar-lo.

(03) Bona Estrella
Resum: No totes les persones que entren a Cucurella Tours són clients de l'agència. Un pobre s'està a la porta menjant marrons glacé, i aviat descobreix que no és un pobre qualsevol. Octavi i Venture creuen que poden utilitzar-lo en benefici propi, però Octavi està també molt ocupat a seduir una noia que li explica la trista història de al seva vida.

(04) El Coronel
Resum: En plena crisi econòmica de l'agència, entra un militar que encarrega uns bitllets. Ofèlia el reconeix, és un antic nòvio que ara parra amb Anna amb aires de seductor. A l'hora de portar els bitllets al militar, tothom té motius per anar-hi i per no anar-hi. Finalment Ventura pass aper una situació molt compromesa i descobreix a què es dedica realment el coronel.

(05) Foc Creuat
Resum: Octavi està convençut que l'única solució és calar foc a l'agència i començar de nou amb els diners de l'assegurança, però Ventura no ho consenteix de cap manera. Arriba una reneboda d'Ofèlia, i Octavi aprofita la circumstància per posar en pràctica els seus propòsits. Però les coses no surten sempre tal chan estat planejades...

(06) L'últim viatge
Resum: Mentre Octavi és de viatge i envia flors cada dia a Anna, la senyora Favència, una amiga d'Ofèlia, ha escollit Cucurella Tours per posar en pràctica una idea que va barrinant des des fa molt de temps. Quan Octavi torna de l'estranger es troba un Ventura gelós i la senyora Favència en unasituació tragicòmica. Una feliç coincidència retornarà la felicitat a l'amiga d'Ofèlia.

(07) El rei de Noruega

(08) Un salt mortal
Resum: Ofèlia vol donar una sorpresa als seus pares. Ventura es tanca al despatx per jugar amb els seus vaixells i l'Anna s'enfada amb ell i acaba dient-li que li fa pena. Però, indirectament, l'Ofèlia dóna l'ocasió al Ventura de mostrar-se audaç i decidit. L'Octavi, que sempre ha volgut fer un gran salt, aquesta vegada té enveja del seu germà i s'ha de conformar a vendre llibres d'ocasió.

(09) El fugitiu
Resum: L'agència està amenaçada per una ordre d'embargament. El motiu és que ha vençut la hipoteca que Ventura Cucurella havia subscrit. Quan l'executiu de la sentència judicial sembla inevitable, arriba un client sospitós. És un evadit de la justícia que vol comprar un bitllet per escapar-se. Però el Procopi el reconeix.

(10) El llac dels cignes
Resum: El Procopi està desesperat perquè fa dies que no dorm. L'Octavi està desesperat perquè s'ha encarregat d'una gira del Covent Garden, però a l'hora de fer una representació troben a faltar una caixa amb les sabatilles de ballet. L'Anna tindrà ocasió d'invitar els dos germans a presenciar El llac dels cignes i cadascú reacciona d'una manera diferent. Tot se soluciona gràcies a una monja.

(11) Hatl Hatl rock & roll
Resum: 'Cucurella Tours' promou viatges per a un concert de cant gregorià. Octavi, pel seu compte llança una campanya per anar al concert 'Heil, heil, Rock and Roll' als Estats Units. Una juguesca entre els dos germans farà que qui aconsegueixi més clients es farà càrrec de la direcció de l'agència. L'arribada d'uns clients peculiars pot decidir la balança a favor de l'un o de l'altre.

(12) Un cop molt dur
Resum: Ventura i Octavi estan sols davant del perill. Les galeries comercials es converteixen en una amenaça per a la supervivència de Cucurella Tours. Ventura es veu obligat a fer d'animador de vendes amb una clienta més aviat excèntrica. Octavi es riu de les desgràcies del germà fins que s'adona que ell també està en perill. la intervenció de Procopi és decisiva.

(13) Tancats
Resum: Octavi ha fet servir una noia lituana a la que pretén fer passar per guia. Té interés que tothom se'n vagi, perquè ha preparat una festa íntima a l'agència amb l'esperança de seduir la noia i aprofitar el pont de tres dies per emportar-se-la a Cadaqués. Ha preparat una música íntima, caviar i cava i quan ja no queda ningú a la botiga, surt un imprevist i es troba amb 'la situació que havia desitjat tota la vida'.

(14) El casament
Resum: Es casaran Anna i Ventura? Farà Octavi alguna cosa per impedir-ho? Tindrà prou paciència el jutge per esperar uns nuvis que no arriben? Com anirà a parar la filla d'Octavi a mans de la policia? Per què la mare d'Anna li canviarà el vestit de núvia? Quins versos recitarà el padrí quan doni el ram? Per què el ram serà precisament de nards? ...
xordi l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. nov. 28, 2006 15:38, en total s’ha editat 1 vegada.



Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: xordi » dt. nov. 28, 2006 15:03

Sèrie completa!


kalws
Entrades: 1
Membre des de: dt. gen. 17, 2017 17:42
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Agència de viatges [14/14] COMPLETA

#3

Entrada Autor: kalws » dt. gen. 17, 2017 17:44

Hola, bona vesprada. Veig que fa més de 10 anys que va ser creada aquesta entrada i volia comentar que no descarrega cap dels links que hi ha afegits. Seria possible tornar a pujar la sèrie?

Respon