[ed2k] Quico (26 de 52) | Nou: 1x25 i 1x26

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] Quico (26 de 52) | Nou: 1x25 i 1x26

#1

Entrada Autor: Petiso » dj. des. 17, 2009 0:52

Quico
DVBrip català

2 temporades de 13 capítols cada una
Imatge
TV3 - Quico
Quico "el Progre" és un personatge popular creat per José Luis Martín els anys 80. Ara, Quico s'ha fet gran i s'ha convertit en Quico "l'Exprogre" i, el 1992, salta a la pantalla de TV3 per transformar-se en heroi (antiheroi) encarnat per l'actor Ferran Rañé.

"Quico" és una comèdia d'humor i de situació produïda per TV3. Aquesta telecomèdia d'ambient urbà representa un nou repte pel que fa a la producció del gènere, ja que es parteix d'un personatge que ja ha estat construït i editat en tires de còmic.

La sèrie està dirigida per Ricard Reguant i escrita pel creador del personatge de Quico, José Luis Martín, que ha permès la introducció d'un bon nombre d'innovacions argumentals que mantenen l'esperit del personatge, però que n'afecten la mateixa evolució.

Aquesta telecomèdia recrea al llarg de 26 capítols les aventures i sobretot les desventures, tant en l'àmbit personal com laboral, de Quico, un personatge amb passat progressista que treballa de creatiu en una agència multinacional de publicitat, d'uns quaranta anys, divorciat de la Laura, que el visita més sovint del que ell desitjaria, i que té una sogra, la Filo, que viu a casa seva algunes temporades, i que és el contrapunt humorístic del personatge. Quico té dos fills crescudets i, segons ell, són uns desagraïts, la Diana i l'Albert.

Les desventures de Quico es veuran agreujades per un petit detall: Quico no lliga mai, però estem segurs que, quan Quico aparegui a la pantalla de Televisió de Catalunya, ens robarà el cor a tots i tindrà tota l'estima dels teleespectadors.

Elinks
Quico -1x01- La temptació viu a dalt (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Quico convida a sopar a casa seva la Mònica i intenta lligar-se-la. Però l'arribada sobtada de la sogra i un malentès amb la promesa del seu amic Ferran fa que tots els plans se'n vagin en orris.

Quico -1x02- L'apartament (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Tota la família conspira perquè en Quico compri un apartament. Per això la Filo li tira les cartes i li prediu que viurà al costat del mar, que tindrà problemes de salut i que lligarà. Misteriosament tot comença a fer-se realitat.

Quico -1x03- La febre de dissabte a la nit (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
L'Alfred, el director d'art de l'agència de publicitat on treballa en Quico, és envejat pels seus companys ja que té la intenció de passar un cap de setmana de Londres amb una joveneta de 19 anys. Quan en Quico s'assebenta de qui és la joveneta, farà tot el que pugui per desfer aquest viatge.

Quico -1x04- Somnis d'un seductor (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Després d'un incident amb la Candy Halloway, una famosa estrella de la pantalla, en Quico té seriosos problemes que posen en perill la seva integritat física. Tots els diaris se'n fan ressò i en Quico passa a ser considerat entre la família i els amics com un gran seductor.

Quico -1x05- Tot allo que volia saber sobre el sexe (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Quico rep la visita de la Sra. del Sex-shop del costat de casa, que l'acusa d'haver iniciat una campanya que boicotejava el seu establiment. La Laura la seva ex-dona, i la Montse, la seva amiga psiquiatre, no ajudaran gens en Quico per aclararir aquest malentés.
Amb l'Emma Vilarasau

Quico -1x06- L'estranya parella (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Laura i en Quico es veuen obligats a acudir a un concurs de televisió, el premi del qual és un viatge al voltant del món i té com a objectiu treure tots els drapets al sol de la seva relació en parella. La Laura i en Quico guanyen el concurs però no viatgen junts.

Quico -1x07- Mondo cane (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Un amic d'en Quico li proposa participar en una campanya municipal per eliminar els excrements dels gossos. Un tema de corrupció a l'ajuntament ho complicarà tot.

Quico -1x08- No serem moguts (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Quico retroba un antic company de la facultat i de protestes juvenils reconvertit en assessor d'imatge d'un partit conservador. Recordant antigues gestes fa que els plans previstos canviin de sentit.

Quico -1x09- Els senyors prefereixen les rosses (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Julià encarrega al Quico el càsting per escollir una model per a un anunci publicitari. La model escollida insisteix a quedar-se a dormir a casa d'en Quico.

Quico -1x10- Que tinc doctor¿ (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Quico, en un dels seus habituals atacs d'hipocondria, decideix anar a cal metge perquè creu que és un claríssim atac de cor. La seva família, farta de les seves queixes, s'unirà per curar-lo d'una vegada per sempre. Al final seran ells els qui s'emportaran un bon ensurt.

Quico -1x11- Poltergeist (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Quico es veu obligat per en Julià a convidar a sopar a casa seva Mr. Glassman "el gran jefe" de l'agència de publicitat. Una reunió de la Filo i les seves amigues desfà el sopar.

Quico -1x12- La festa (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Laura vol muntar una botiga d'objectes de disseny a Barcelona. Necessita diners amb urgència i intenta que en Quico participi en el negoci. Filo consegueix convence'l. Però per un malentès els diners acabaran a mans d'un amic de la Diana que assisteix a la festa d'aniversari de l'Albert.

Quico -1x13- Què va passar entre el teu pare i la meva mare¿ (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La Filo, la sogra d'en Quico, té un nòvio. Decideix presentar-lo a la família per formalitzar la seva relació i casar-s'hi. La sorpresa serà de tots quan coneguin l'afortunat.

Quico -1x14- Quina nit la d'aquell dia! (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Quico té una oportunitat d'or per lligar-se una jove actriu fent-se passar per productor de cine. Quan ja està a punt d'aconseguir-ho, tot se li esguerra per culpa de la Laura, la seva exdona, i del seu amic Ferran.

Quico -1x15- Conte de nadal (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Una participació de Loteria en té la culpa. Quico es pensa que és milionari; en lloc d'això, acabarà passant la nit de Nadal a la presó.

Quico -1x16- El veí del cinquè (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Cecília està bojament enamorada de Quico, o això és el que ell creu. Tot s'aclarirà en la festa de Cap d'Any.

Quico -1x17- L'obscur objecte del desig (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Julià i Quico han de convidar a sopar dues feministes per mirar de convèncer-les perquè no boicotegin uan campanya de publicitat de l'agència on treballen. A partir d'aquí, els malentesos se succeeixen.

Quico -1x18- Aquesta casa és una ruïna (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Quico decideix fer bricolatge a casa seva. Tota la família es posa a tremolar, però tot acaba pitjor del com s'imaginaven. Acabaran intervenint-hi els bombers, protecció civil i urgències de l'hospital més pròxim.

Quico -1x19- La mamà ens complica la vida (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La senyora Filo té una gran depressió, Albert organitza una festa a la facultat i el pare de Quico s'ha fugat amb una infermera.

Quico -1x20- Un pijama per a dos (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Julià obliga Quico a apuntar-se a un màster de publicitat, i Quico fa una aposta amb la Diana; si ell lliga, ella haurà d'aprovar. Quico guanya l'aposta.

Quico -1x21- Sol davant del perill (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Quico rep una notificació d'hisenda reclamant-li diners. Un amic de la seva sogra l'ajudarà, però d'una manera no gens interessada.

Quico -1x22- Balleu, balleu, maleïts (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Albert intenta treure diners als seu pare per comprar-se una guitarra i la seva sogra per muntar un gimnàs per a la tercera edat.

Quico -1x23- Interiors (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
A Quico el nomenen director de l'agència on treballa, però el seu primer client és la seva exdona.

Quico -1x24- Emmanuelle (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
La nòvia d'en Quico, la Raquel, gelosa perquè es pensa que en Quico li ha estat infidel, se'n vennjarà tot sotmetent-lo a un tractament de xoc molt original.

Quico -1x25- Ella sempre diu que sí (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
En Quico i la seva nòvia es reconcilien i la seva família no s'ho pren gens bé. Entre tots tramaran un pla per separar-los, però l'efecte que provocarà serà tot el contrari. En Quico i la Raquel anuncien que es casen.

Quico -1x26- Matrimoni de conveniència (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Els preparatius de casament d'en Quico i la Raquel ja han començat, però un viatge inesperat de la nòvia a Madrid ho esguerra tot. Què farem amb el casament?


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (1 de 52)

#2

Entrada Autor: Petiso » dj. des. 17, 2009 0:54

Doncs vinga, comencem aquesta sèrie :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

ginger
Entrades: 216
Membre des de: dj. nov. 29, 2007 23:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (1 de 52)

#3

Entrada Autor: ginger » dj. des. 17, 2009 17:51

gran sèrie! gràcies!

Avatar de l’usuari

Linus
Entrades: 2106
Membre des de: dl. des. 04, 2006 21:22
Ubicació: Vivint amb la Iniciativa Dharma
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (1 de 52)

#4

Entrada Autor: Linus » ds. des. 26, 2009 21:16

Moltes gràcies Petiso! Per cert, recordo que fa un temps només teníem alguns capítols. Això vol dir que el 300 la està tornant a emetre i que la podrem completar?
Baixant i compartint. :D
Imatge

Avatar de l’usuari

ginger
Entrades: 216
Membre des de: dj. nov. 29, 2007 23:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (1 de 52)

#5

Entrada Autor: ginger » dg. des. 27, 2009 15:38

sí, és cert, el 300 ja la va emetre fa un temps però crec que tornarà a passar que es quedaran curts. a mi m'interessa un capítol de la 3a temporada i pel que veig només està prevista l'emisió de les 2 primeres :?

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (2 de 52) | Nou: 1x02

#6

Entrada Autor: Petiso » dj. des. 31, 2009 17:59

Afegit el 1x02 !!
Imatge Imatge


biel-vdp
Entrades: 153
Membre des de: dg. jul. 05, 2009 10:52
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (2 de 52) | Nou: 1x02

#7

Entrada Autor: biel-vdp » dg. gen. 03, 2010 23:21

Però no sortia l'Emma Vilarasau en aquesta sèrie? Per què no surt ara? :roll:


lluna.
Entrades: 350
Membre des de: dt. juny 26, 2007 21:48
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (2 de 52) | Nou: 1x02

#8

Entrada Autor: lluna. » dl. gen. 04, 2010 14:21

biel-vdp ha escrit:Però no sortia l'Emma Vilarasau en aquesta sèrie? Per què no surt ara? :roll:
M'ho has tret de la boca :idea:


biel-vdp
Entrades: 153
Membre des de: dg. jul. 05, 2009 10:52
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (2 de 52) | Nou: 1x02

#9

Entrada Autor: biel-vdp » dl. gen. 04, 2010 15:56

M'ho has tret de la boca


:lol: :lol: . Però algú ho sap??? :arrow:

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (2 de 52) | Nou: 1x02

#10

Entrada Autor: Petiso » dl. gen. 04, 2010 21:58

Doncs, al capítol que fan ara mateix surt :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (4 de 52) | Nou: 1x03 i 1x04

#11

Entrada Autor: Petiso » dt. gen. 05, 2010 18:14

Afegit el 1x03 i 1x04 !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (6 de 52) | Nou: 1x05 i 1x06

#12

Entrada Autor: Petiso » dg. gen. 10, 2010 21:49

Afegits el 1x05 (amb l'Emma Vilarasau) i el 1x06 !!
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

ginger
Entrades: 216
Membre des de: dj. nov. 29, 2007 23:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (6 de 52) | Nou: 1x05 i 1x06

#13

Entrada Autor: ginger » dc. gen. 13, 2010 12:50

em sembla que la vilarasau sortia com a personatge fixe a partir de la 2a o 3a temporada.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (6 de 52) | Nou: 1x07 i 1x08

#14

Entrada Autor: Petiso » dt. gen. 19, 2010 13:05

Afegit el 1x07 i 1x08 !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

ginger
Entrades: 216
Membre des de: dj. nov. 29, 2007 23:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quico (6 de 52) | Nou: 1x07 i 1x08

#15

Entrada Autor: ginger » dc. gen. 20, 2010 16:48

merci!

Respon