[ed2k] Polònia T5 | Completa

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

[ed2k] Polònia T5 | Completa

#1

Entrada Autor: huGas.cat » dv. set. 18, 2009 9:00

Imatge
Capturador: huGas.cat
Suplents: Xordi...


Sinopsi

"Polònia" és un programa d'humor i sàtira política de "Minoria absoluta" produït per Televisió de Catalunya, Minoria Absoluta i Veranda Televisió.
Els esquetxos d'actualitat protagonitzats per la classe política catalana, que conforma el 70% del total del programa, són la base de Polònia.
Els principals protagonistes del programa seran els polítics de més pes específic a Catalunya: el president Montilla, Josep-Lluís Carod-Rovira, Artur Mas, Josep Antoni Duran i Lleida, Joan Saura,...
En menor mesura, també apareixeran els polítics de l'àmbit de Barcelona. També tindran la seva parcel·la els principals polítics espanyols, José Luis Rodríguez Zapatero, José Bono, María Teresa Fernández de la Vega, Mariano Rajoy, María Dolores de Cospedal... Per últim, "Polònia", també té en compte la família reial representada pel príncep Felip, la princesa Letizia, Joan Carles I i la Reina Sofia. També hi apareixen cares conegudes pels espectadors de TV3, com Tomàs Molina, Ramon Pellicer, Raquel Sans, Josep Cuní o Pilar Rahola. En Toni Soler farà diverses aparacions a "Polònia" intepretant-se a ell mateix i interactuant amb tots els protagonistes polítics del programa.


Fitxa tècnica

Vídeo: 720x406 (16:9 real) a 1250kbps
Tamany: 300MB Duració: 30 min. aprox.
IMPORTANT: Si vols que et funcionin les descàrregues, llegeix-te aquest fil: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php?f=13&t=4722


Programes


Polònia (5x01) 17.09.09: Adolf Hitler (David Olivares) torna a ocupar Polònia 70 anys després de la primera invasió. Podrà en Toni Soler fer-lo fora? A més, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) tenen problemes per donar suport al referèndum d'Arenys, i Joan Saura (Cesc Casanovas) decideix buscar-se un substitut. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) visita el TC per saber què passa amb l'Estatut. El programa desvelarà com han estat les vacances de la família reial, avançarà com acabarà l'alcalde Hereu (David Olivares) amb la prostitució al carrer i presentarà en societat la nova mà dreta de Rajoy, María Dolores de Cospedal (Álex Palomo). També visitaran "Polònia" Tomàs Molina (David Olivares), Francesc Mauri (Carlos Latre) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

Polònia (5x02) 24.09.09: El papa Benet XVI (Toni Albà) intenta aconseguir la vacuna de la grip amb resultats catastròfics. D'altra banda, Jordi Pujol (Calos Latre), fart de tot, decideix abandonar Catalunya sense sortir de casa en un viatge força peculiar. A més, el president Zapatero (Queco Novell) obté 15.000 milions que necessita el seu govern, i Joan Saura (Fermí Fernández) ensenya al seu successor, Joan Herrera (Xavier Serrano), tot el que ha de tenir un bon líder d'Iniciativa... sense gaire èxit. Hi haurà imatges exclusives del 'Cas Millet' i de l'actuació mai vista de Fidel Castro (Bruno Oro) al concert per la Pau de l'Havana. També visitaran "Polònia" Ferran Monegal (Jordi Ríos), Tomàs Molina (David Olivares) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

Polònia (5x03) 01.10.09: Avui a "Polònia", les filles de Zapatero visiten el plató i ens descobreixen el peculiar secret que amaga el seu pare. Puigcercós i el president Montilla discrepen sobre els informes elaborats per ordre de la Generalitat. D'altra banda, a Ruiz-Gallardón se li apareix el fantasma de Maragall la nit abans de saber si Madrid serà triada com a seu olímpica. Què és això tan important que li ha de confessar l'expresident i alcalde de Barcelona '92? A més, arriba un nou Artur Mas a Polònia i Carod i Duran tracten d'esbrinar de quin peu calça: serà més o menys sobiranista que l'anterior? Aquesta nit, la resposta. També visitaran "Polònia" Francisco Camps, Ferran Monegal i Tomàs Molina, entre d'altres.

Polònia (5x04) 08.10.09: En aquesta edició, el programa fa un experiment: Tanca els principals líders mundials sota un mateix sostre per fer-los conviure durant setmanes amb les seves diferències i les seves dèries. També estrena '"El gran líder", un concurs que pretén trobar el millor líder del panorama polític mundial. Els primers concursants a entrar a la casa seran el president nord-americà Barack Obama (David Olivares), el francès Nicolas Sarkozy (Toni Albà), l'iranià Mahmud Ahmadineyad (Bruno Oro), el nord-coreà Kim Jong-il (Alberto Jo Lee) i la cancellera alemanya Angela Merkel (Fermí Fernández). Hi haurà batusses? Naixerà l'amor? No us perdeu les primeres hores de dura i divertida convivència! A més a més, Mariano Rajoy (Queco Novell) es posa dur amb el "cas Gürtel"; la gent del Palau de la Música dedica una actuació molt especial a Fèlix Millet; Zapatero (Queco Novell) es prepara per a la visita a Obama i el nou reporter del programa, Jacobo de Camps (Bruno Oro), ens explica les misèries del país... a la seva manera. També visitaran el programa Tomàs Molina (David Olivares), Francesc Mauri (Carlos Latre) i Miquel Calçada (Queco Novell), entre d'altres.

Polònia (5x05) 15.10.09: Al programa d'avui, us mostrarem imatges exclusives de la trobada entre Zapatero i Obama a Washington. Mentrestant, Mariano Rajoy i Francisco Camps es decideixen a fer neteja i, a la seu d'Esquerra, Carod i Puigcercós versionen el gran èxit de l'estiu en un nou himne polac: "Tu mai". A més, es donaran a conèixer detalls de la infància de Fèlix Millet i es mostrarà un nou capítol d'"El Gran Líder", amb la primera expulsió del concurs. Qui serà el primer a abandonar la casa?

Polònia (5x06) 22.10.09: Joan Herrera es fa invisible i el president Montilla cada vegada és més gris. Per la seva banda, Paco Camps entona "Paciènciaaaaa". Comentem la sortida de Montserrrat Nebrera i fem un gag de Fèlix Millet a "A la presó". Josep Cuní entrevista Marina Geli, de qui se sospita que té la grip A. Cristina Kirchner és la següent a entrar a la casa d'"El Gran Líder". I com sempre, en Molina, avui fent el temps a la carta, i en Montilla, que ja nota el fred hivernal.

Polònia (5x07) 29.10.09: En aquesta edició, el president Montilla i Jordi Pujol faran una declaració contundent sobre la recent operació anticorrupció. També es donaran a conèixer les novetats del "cas Millet" i, pel que fa al "cas Gürtel", Francisco Camps viurà una trobada molt especial amb la seva "troupe". Mentrestant, el Constitucional es troba immers en la votació de desempat per la sentència de l'Estatut. Es decidiran d'una vegada?

Polònia (5x08) 05.11.09: En aquesta edició, Fèlix Millet, i els implicats en els "casos Gürtel i Pretòria" ens cantaran un emotiu tema musical que té tots els números per convertir-se en el hit de la temporada. A més a més, el president Montilla explica als alcades socialistes com han d'actuar en el futur amb una peculiar representació de titelles, i en un nou capítol de Gran Líder, un deprimit Sarkozy troba a faltar la seva estimada Carla Bruni. Com s'ho prendran els seus companys?

Polònia (5x09) 12.11.09: En el programa d'avui es descobrirà què passaria si Catalunya fos Itàlia i els nostres polítics, italians de raça. A més, De la Vega i Chacón miren de resoldre d'una vegada el segrest de l'"Alakrana", però topen amb un problema afegit... Mentrestant, el president Montilla i l'expresident Pujol estan de visita a la presó de Soto del Real. També es presentarà la nova, i peculiar, il·luminació de Nadal que prepara Jordi Hereu, i Mariano Rajoy i Esperanza Aguirre protagonitzaran una lluita de gènere a "Sexes en Guerra". Qui guanyarà? I a més, passaran per "Polònia" Tomàs Molina, Jacobo de Camps i Miquel Calçada, entre d'altres.

Polònia (5x10) 19.11.09: Moammar al-Gadafi, ZP i Vladimir Putin entren a la casa del Gran Líder. Com acabarà aquest poti-poti de líders mundials? A més a més, assistirem al debut de la Montserrat Nebrera que amb en Joan Carretero i en Joan Laporta es mostraran àvids de "fama". Mentrestant, l'Alicia Sánchez-Camacho i en Rajoy miraran de seduir els polítics catalans per a un possible pacte. A quin pretendent escolliran? I el més important: quin pretendent l'escollirà a ella?

Polònia (5x11) 26.11.09: En aquesta edició de "Polònia" l'hiperactiu Baltasar Garzón es fa un embolic amb tantes causes obertes com té. A més, l'espectador podrà assistir al distanciament entre Zapatero i el president Montilla a causa, oh sorpresa, del Constitucional i l'Estatut. Mentrestant, Rouco Varela irromp al Congrés per exorcitzar el govern, i en la nova entrega del Saló de Lectura, els nouvinguts Matthew Tree i Dan Brown discutiran amb Empar Moliner i Màrius Serra sobre literatura... i vendes. També passaran per "Polònia" Miquel Calçada, Lluís Llach i el Papa, entre molts d'altres.

Polònia (5x12) 03.12.09: El nou tema de la nova Trinca, a "Polònia", formada pels indomables Montilla, Puigcercós i Mas que dedicaran un tema a l'Estatut. A més, el programa farà la seva versió de Conte de Nadal amb Fèlix Millet i la visita dels fantasmes del passat, el present i el futur. Mentrestant, Zapatero (Queco Novell) vol saber que farà el PSC si es tomba l'Estatut, i Joan Herrera (Xavi Serrano) pren orgullós el relleu de Saura (Fermí Fernández) com a nou líder d'Iniciativa. D'altra banda, hi haurà la gala final d'El Gran Líder, amb l'entrada de l'últim concursant, Fidel Castro (Bruno Oro). Qui serà el guanyador? Qui serà el gran líder? Demà, la resposta. També passaran pel Polònia Miquel Calçada, Francisco Franco i Tomàs Molina, entre d'altres.

Polònia (5x13) 10.12.09: TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Josep Cuní (Queco Novell) moderarà un cara a cara entre la monja Teresa Forcades (Mireia Portas) i la consellera Geli (Agnès Busquets), de resultats imprevisibles. A més, assistirem en directe al lliurament del premi Nobel de la Pau a Barack Obama (David Olivares). I el president Montilla (Sergi Mas), podrà conversar amb l'esperit de Pere el Gran, de qui s'està explorant la tomba al monestir de Santes Creus.

Polònia (5x14) 17.12.09: En aquesta edició, el president Montilla (Sergi Mas) i una allau inesperada de personatges polítics opinen sobre els resultats de les consultes sobiranistes. A més, Carod (Toni Albà) i Herrera (Xavi Serrano) presenten una alternativa a les corrides de toros. El programa assisteix a un fet històric: per primer cop, la televisió basca emetrà el missatge nadalenc del Rei Joan Carles (Toni Albà). I Tomàs Molina (David Olivares) rep el Mini-Molina, que té un càstig per haver estat mentider.

Polònia (5x15) 14.01.10: En aquesta edició de Polònia, la UE presenciarà l'arribada de ZP àlies Zapatar (Queco Novell) a la Presidència. A més, l'alcalde Jordi Hereu (David Olivares) anunciarà oficialment la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d'hivern. I el programa presenta una nova incorporació: Miquel Iceta (Carlos Latre), el portaveu socialista que ho sap tot. El Príncep Felip (Queco Novell) i Letícia (Agnès Busquets) s'enfrontaran als nous escàners corporals dels aeroports.

Polònia (5x16) 21.01.10: En aquesta edició, el candidat a la presidència Artur Mas (Bruno Oro) tindrà una experiència religiosa al monestir de Sant Benet. Francesc Baltasar (Manel Lucas) parlarà del que significa equivocar-se. A més, Barack Obama (David Olivares) i José Montilla (Sergi Mas), avorrits dels seus problemes, s'intercanviaran les presidències. Presenciarem una apocalipsi política? Demà, la resposta. Mentrestant, Miquel Calçada (Queco Novell) connectarà amb l'actualitat de Vic.

Polònia (5x17) 28.01.10: En aquesta edició, la polèmica del cementiri nuclear d'Ascó durà molts maldecaps al govern i a Artur Mas (Bruno Oro). A més, l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal (Queco Novell), mirarà de conciliar musicalment la disbauxa dels empadronaments. I Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) li confessarà al president Montilla (Sergi Mas) que de vegades... veu socis del Tripartit morts. Mentrestant, el superxef Ferran Adrià (Cesc Casanovas) ens explicarà per què vol prendre's un descans de Bulli.

Polònia (5x18) 04.02.10: Joan Carretero abandona Reagrupament per tornar molt ben acompanyat. Mentrestant, el president laic Zapatero visita Obama per celebrar plegats un esmorzar d'oració. I Esperanza Aguirre descobreix la diferència entre un micròfon obert i un de tancat. A més, l'actor Joel Joan presenta la segona edició dels Premis Gaudí. El president Montilla revela als líders catalans un gran dilema: o pacten amb una empresa americana o Catalunya haurà de renunciar a la seva identitat nacional. Karmele Marchante canta un nou tema musical per a la campanya d'ERC. I el duo convergent Artur Mas i Duran i Lleida participen en la Ruleta de la Fortuna.

Polònia (5x19) 11.02.10: En aquesta edició, el tripartit encapçalat pel president Montilla (Sergi Mas) i l'oposició cantaran un tema per explicar els intríngulis de les vegueries. Zapatero (Queco Novell) i el seu govern presentaran un nou pla per vèncer la crisi econòmica, mentre el ministre Corbacho (Carlos Latre) visitarà un metge molt particular. D'altra banda, Barack Obama (David Olivares) explicarà a la seva dona Michelle (Agnès Busquets) la visita que va fer a Barcelona el 1988.

Polònia (5x20) 18.02.10: En aquesta edició, el PSC catalanista es reuneix en secret. "Polònia" espiarà el sector catalanista del PSC, format pel conseller Maragall (David Olivares), Castells (Bruno Oro) i Tura (Gemma Deusedas). Zapatero s'enfrontarà amb els números turbulents de la borsa, per després trobar-se amb Rajoy (Queco Novell) en un cara a cara televisat. I descobrirà què va passar durant la reunió entre el rei Joan Carles (Toni Albà) i els líders sindicals.

Polònia (5x21) 25.02.10: José María Aznar fa gala del seu llenguatge no verbal tan singular. A més, el programa assisteix a la doble reunió anticrisi de CiU: l'una entre Zapatero i Duran, l'altra entre Mas i Montilla. Mentrestant, Puigcercós, Carretero, Laporta i tota la colla d'independentistes miren de fer un front comú. I la ministra Chacón es reuneix amb els ministres de Defensa europeus per explicar-se batalletes.

Polònia (5x22) 04.03.10: En aquesta edició, Joan Laporta (Queco Novell) s'adreçarà a l'audiència des de la seva nova pàgina web. A més, Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i Joan Carretero (David Olivares) informaran de les segones consultes sobiranistes, amb Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) com a enviat especial. Mentrestant, Jordi Hereu (David Olivares) mostrarà el nou sistema de càmeres de vigilància de Barcelona.

Polònia (5x23) 11.03.10: TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el programa treu l'entrellat de la gran nevada, amb la previsió d'en Molina (David Olivares), la roda de premsa de Saura (Cesc Casanovas), l'anàlisi de la monja Forcades (Mireia Portas) i la preocupació olímpica d'Hereu (David Olivares).

Polònia (5x24) 18.03.10: En aquesta edició, el programa visitarà la seu d'Endesa, acompanyats dels alcaldes gironins. Mentrestant, José Montilla (Sergi Mas) i el seus companys de govern assajaran un nou pla d'emergències... per si les mosques. I amb ànims de recuperar el seu tarannà conciliador, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) pactarà amb tothom, literalment. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) s'engrescarà amb els últims sondejos electorals.

Polònia (5x25) 01.04.10: En aquesta edició, José Montilla (Sergi Mas), Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) i Joaquim Nadal (Cesc Casanovas) visitaran el nou accelerador de partícules català... amb resultats funestos. Mentrestant, una àvia truca als bombers perquè l'ajudin a rescatar el seu gat, i les conseqüències no són les esperades. I al Saló de Lectura, Quim Monzó (Pep Plaza) i altres membres de la troupe de literats rebran el president Montilla per parlar del seu llibre.

Polònia (5x26) 08.04.10: En aquesta edició, la monja Forcades (Mireia Portas) es reuneix amb el Papa Benet XVI (Toni Albà) per fer front a les farmacèutiques.
A més, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) comprovaran l'honradesa dels membres del PP amb una senzilla prova. I José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), necessitat de pactes per millorar la seva imatge, farà una crida... musical.


Polònia (5x27) 22.04.10: En aquesta edició, els líders dels partits catalans s'uneixen en un monòleg unitari per enfrontar-se a les no-decisions del Tribunal Constitucional. A més, el programa presentació d'un nou personatge en primícia: en Bob l'Estatut i les seves desventures! I alerta: Nelson Mandela (Miquel Àngel Ripeu) i Rajoy (Queco Novell) compartiran cel·la... a la presó. Com deuen haver arribat a aquesta situació? Demà, la resposta.

Polònia (5x28) 29.04.10: En aquesta edició, Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Xavier Garcia Albiol (Xavi Serrano) parlaran de seguretat i delinqüència. Mentrestant, el programa seguirà les aventures de Bob l'Estatut, que visitarà el president Zapatero (Queco Novell) a la recerca d'explicacions. I Artur Mas (Bruno Oro) aprendrà a conviure amb el seu nou escriptor de la guarda: Pilar Rahola (Cesc Casanovas). D'altra banda, es descobriran les noves mesures de protocol i seguretat que caldrà seguir a la casa reial. A "L'hora del lector", els escriptors debatran la lectura de les emocionants 50.000 pàgines del sumari del "cas Gürtel". I hi haurà un petit "flashback": la investidura, ara fa 30 anys, de Jordi Pujol (Carlos Latre) com a president, acompanyat del seu fill entremaliat. I encara més: la monja Forcades (Mireia Portas) es pronunciarà sobre el Constitucional, i el doctor Caparrós (Cesc Casanovas) intentarà desfer-se de l'estoc de vacunes de la grip A.

Polònia (5x29) 06.05.10: En aquesta edició, uns cosins grecs de la reina Sofia (Mireia Portas) s'instal·len a La Zarzuela. Reunió entre Montilla (Sergi Mas) i Rajoy (Queco Novell), que es mostrarà molt atent davant les peticions del president. I en un nou capítol de "Bob l'Estatut", el pobre Bob serà torejat per uns magistrats. Mentrestant, el PSC i el PSOE negociaran els termes i la custòdia arran del seu divorci imminent.

Polònia (5x30) 13.05.10: En aquesta edició, el Rei Joan Carles es recupera de la seva recent operació, acompanyat pel president Montilla, que li reclamarà un parell d'assumptes. Mentrestant, l'alcalde Hereu promourà el vot per la consulta de la Diagonal, però no precisament per l'opció C. El president Zapatero haurà de veure's les cares amb els ministres Corbacho i Salgado per decidir què fer amb els funcionaris. A més, redescobrirem la indecisió congènita de Mas.

Polònia (5x31) 20.05.10: En aquesta edició, als socialistes se'ls ha girat feina. L'alcalde Hereu s'enfronta a la maleïda opció C, el president Montilla es pregunta si és un president normal i Zapatero comença a fer efectiva la gran retallada. D'altra banda, Artur Mas cantarà el rap de la indefinició... tot i que potser no ho fa. Es descobrirà la història secreta dels Fets del Palau amb un jove Jordi Pujol. Puigcercó fitxa una estrella mediàtica del món de l'esport per rellançar la seva campanya.

Polònia (5x32) 27.05.10: En aquesta edició, el president Montilla (Sergi Mas) no es pot creure l'atenció que li presta Zapatero (Queco Novell), que es comporta de manera estranya. De fet, ZP rep la visita de l'ensinistradora Angela Merkel (Fermí Fernández), que el reeducarà per afrontar la crisi d'una vegada. D'altra banda, el president Obama (David Olivares), angoixat per la seva taca de cru, recorre a tot un expert en "chapapote": Mariano Rajoy.

Polònia (5x33) 10.06.10: El president Zapatero demana un miracle al papa Benet XVI per salvar-lo de la crisi. A la Generalitat, Montilla invoca l'esperit dels Village People per decidir si cal, o no, apujar l'IRPF als més rics. I després de la visita al Vaticà, ZP i el govern espanyol tiren endavant una retallada de les grosses: eliminar una autonomia. D'altra banda, se celebra el 80è aniversari de Jordi Pujol en un sopar que no serà precisament breu.

Polònia (5x34) 17.06.10: En aquesta edició, De la Vega (Bruno Oro) convoca una roda de premsa per la reforma laboral... durant el partit d'Espanya al Mundial. Mentrestant, a CiU no saben si anar a favor de la selecció, tot i que Duran (Xavi Serrano) ho té més clar que ningú. I en un flashback revelador, el conseller Castells (Bruno Oro) rep uns quants personatges amb ganes de fer negocis. El programa revisita la història de la Sagrada Família amb Gaudí (Queco Novell), que planifica les obres amb projecció de futur.

Polònia (5x35) 26.06.10: "Polònia" presenta "El silenci del Millets" amb Fèlix Millet interpretant-se a ell mateix des de la presó. A més, Zapatero i el Consell de Ministres, per tal de reduir despesa, es reuneixen per decidir quin ministeri podrien suprimir, o fins i tot fusionar. I Montilla visita el Club Vila d'En Berg, on es troben els catalans més poderosos del país. Qui seran? Mentrestant, Bob l'Estatut ens explicarà emocionat com li va de bé amb els jutges del Tribunal Constitucional. A més, presentem una nova edició d'"Algú ho havia de dir!", amb un Joan Tardà més rabiós que mai. Ah! I Tomàs Molina i la monja Forcades també pul·lulen pel programa!

Polònia (5x36) Especial estatut - 02.07.10: Programa especial dedicat al passat, present i futur de l'Estatut. En primer lloc, " Polònia " cobreix l'actualitat setmanal postsentència. Acompanyarà Montilla, Mas, Puigcercós i Herrera durant les últimes hores de vida de Bob l'Estatut, en estat moribund. Visitarà la seu del TC en l'instant precís en què els jutges dictaven sentència. Connectarà amb Madrid per conèixer les declaracions oficials del PSOE i el PP.

Polònia (5x37) 08.07.10: En aquesta edició, l'alcalde Hereu pateix transformacions físiques, afectat pels problemes i escàndols de l'ajuntament. Montilla i la resta de dirigents catalans discuteixen el lema de la manifestació del 10-J, Zapatero pregunta a Chacón qui s'estima més: si el PSOE o el PSC. I Laporta fitxa "in extremis" Joan Ridao per al seu partit acabat de fundar. Mentrestant, ZP passarà comptes de la presidència europea amb dirigents com Cameron, Merkel i Sarkozy.

Polònia (5x38) 15.07.10: En el programa d'avui, Montilla, Mas i Puigcercós segueixen excitats per les reaccions dels mitjans... i debaten què cal dir a Madrid. Mentrestant, Acebes i altres polítics del PP celebren eufòrics la victòria espanyola del Mundial. I recordem la compareixença del xerraire Fèlix Millet pel "cas Palau". D'altra banda, Zapatero demana ajuda a Super-Duran cada cop que necessita tirar endavant alguna proposta, l'alcalde Hereu enumera els problemes d'anar pel món amb burca i Rajoy descobreix que està inexplicablement embarassat. Voldrà tenir un nen o una nena, o aprofitarà que el PSOE ha aprovat la llei d'avortament? I encara més! La monja Forcades es marca un gòspel, Tomàs Molina s'enamora i Joan Tardà diu més veritats a "Algú ho havia de dir!"

Polònia (5x39) 22.07.10: En aquesta edició, Fermí Fernández i l'arqueòleg Eudald Carbonell investiguen misteris polítics a les catacumbes sota la Plaça Sant Jaume. Mentrestant, Montilla es reuneix amb Zapatero per analitzar la sentència de l'Estatut... amb l'ajuda d'un intèrpret. I Mas, Oriol Pujol i Duran Lleida se'n van de vacances amb cotxe, com a les "road movies." Per altra banda, un Carod del futur fa de guia pel museu independentista en un recorregut històric interessant. Els reis, farts de tantes trompades en actes públics, s'entrenen per caure millor. I Rajoy descobreix que està inexplicablement embarassat. Voldrà tenir el nen o nena, o aprofitarà que el PSOE ha aprovat la llei de l'avortament? I encara més! El supercorresponsal Antoni Bassas taca la Declaració de la Independència en plena entrevista amb Obama. I, finalment, "Polònia" ofereix una nova ració de l'incombustible Joan Tardà i els seus "Algú ho havia de dir!"

Polònia (5x40) 29.07.10: El Toni Soler i el president Montilla (Sergi Mas) acomiaden una temporada farcida d'embolics i amb la vista encarada a les eleccions de la tardor, que seran molt emocionants. Mentrestant, Corbacho (Carlos Latre) i Chacón (Mireia Portas) es preocupen per les noves amistats de Montilla. De fet, el president també visitarà un centre escolar acompanyat pel conseller Maragall (David Olivares), tots dos preocupats pel nivell educatiu català. A més, Iker Jiménez (Jordi Rios) i Joan Herrera (Xavi Serrano) es pregunten si existeix Joan Saura (Cesc Casanovas). I el rei (Toni Albà) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) es fan amics per proclamar junts allò que "Algú ho havia de dir!".

Polònia (5XE1) 05.08.2010 - Grans moments musicals: Aquest programa especial de "Polònia" rescata els millors gags musicals de la temporada, com el "Paper paper" de l'Estatut o el "Pacto, pacto, pacto" de Zapatero...

Polònia (5xE2) 12.08.2010 - Especial Cinema: Recull dels gags cinematogràfics més divertits de la història del programa. Per començar, rescatem les paròdies de films tan taquillers com "Superman" (amb Artur Mas), "El xou de Truman" (amb José Montilla), "Ocean's Eleven" (amb Zapatero), "Rocky" (amb Benet XVI), "Kill Bill" (amb Carod) o "Up" (amb Oriol i Jordi Pujol). També es revisen clàssics com "Els deu manaments" (amb Jordi Pujol), "El jove Frankenstein" (amb Joan Tardà), o l'humor dels germans Marx (amb ZP i Rajoy). A més, també explora la ciència-ficció més dura amb "Avatar" (amb Zapatero) o "Star Trek" (amb el tripartit).

Polònia (5xE3) 19.08.2010 - Els millors moments: "Polònia" recuperarà, en un programa especial, els gags més divertits d'aquesta temporada que acaba. El programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler recordarà la infància de Millet (Queco Novell), la visita d'Obama (David Olivares) a Barcelona, l'origen del "tot i que" del Mas (Bruno Oro), els pactes de Zapatero (Queco Novell) o la trobada històrica entre el Papa (Toni Albà) i la monja Forcades (Mireia Portas). I encara més: es reviurà l'operació del rei (Toni Albà), els problemes de Garzón (Cesc Casanovas), les campanyes de l'alcalde Hereu (David Olivares) o el renaixement de Tardà (Cesc Casanovas) i el seu "Algú ho havia de dir!".


Imatge

Avatar de l’usuari

lauriqui
Entrades: 909
Membre des de: ds. abr. 28, 2007 11:36
Ubicació: Maresme
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [01/xx] | Nou: 01

#2

Entrada Autor: lauriqui » dc. set. 23, 2009 21:37

Gràcies!
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [02/xx] | Nou: 02

#3

Entrada Autor: huGas.cat » dv. set. 25, 2009 10:40

Afegit 5x02!

Salut!
Gerard
Imatge


Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [02/xx] | Nou: 02

#4

Entrada Autor: Oliana » dv. set. 25, 2009 19:35

Quin és el Polònia polèmic, el 5x01 o el 5x02??? (el del gag del Hitler polèmic)

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [02/xx] | Nou: 02

#5

Entrada Autor: Kaku » dv. set. 25, 2009 19:45

És el del 5x01 al final de tot del programa, abans del discurs del Montilla.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [03/xx] | Nou: 5x03

#6

Entrada Autor: huGas.cat » dv. oct. 02, 2009 11:16

Afegit 5x03!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [04/xx] | Nou: 5x04

#7

Entrada Autor: huGas.cat » dv. oct. 09, 2009 10:32

Afegit 5x04!

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [05/xx] | Nou: 5x05

#8

Entrada Autor: huGas.cat » dv. oct. 16, 2009 15:50

Afegit 5x05

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [06/xx] | Nou: 5x06

#9

Entrada Autor: huGas.cat » dv. oct. 23, 2009 12:57

Afegit 5x06!

Salut!
Gerard
Imatge


lluna.
Entrades: 350
Membre des de: dt. juny 26, 2007 21:48
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [06/xx] | Nou: 5x06

#10

Entrada Autor: lluna. » dj. nov. 05, 2009 13:42

Ha passat alguna cosa amb el 7 ? :roll:
Vull dir si hi ha hagut algun problema ........ o nomes està pendent :?:

Merciiiiiiiiiii :!:

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [08/xx] | Nou: 5x07 i 8

#11

Entrada Autor: huGas.cat » dv. nov. 06, 2009 12:31

lluna. ha escrit:Ha passat alguna cosa amb el 7 ? :roll:
Vull dir si hi ha hagut algun problema ........ o nomes està pendent :?:

Merciiiiiiiiiii :!:
Hosti!!! El tenia fet i penjat al SR, però se'm va passar completament per alt posar-lo aquí! Donava per suposat que ja ho havia fet... Disculpeu, de veritat!

Afegits per tant, el 5x07 i 5x08.

Salut!
Gerard
Imatge


Ferriol
Entrades: 1377
Membre des de: dv. feb. 09, 2007 13:18
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [08/xx] | Nou: 5x07 i 8

#12

Entrada Autor: Ferriol » dv. nov. 06, 2009 13:41

I nosaltres pensant que estaves de vacances... :lol:
Gràciesssssss
Salut i sort
Imatge


lluna.
Entrades: 350
Membre des de: dt. juny 26, 2007 21:48
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [08/xx] | Nou: 5x07 i 8

#13

Entrada Autor: lluna. » dv. nov. 06, 2009 16:04

No se no se, si et disculpem o no :lol: :lol: :lol:

GRACIESSSSSSSS

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [08/xx] | Nou: 5x07 i 8

#14

Entrada Autor: huGas.cat » dv. nov. 06, 2009 19:29

jajaja La propera vegada, si arriba el divendres al vespre o al dissabte i encara no l'he penjat, MP al canto i el penjo de seguida, que serà un oblit segur. Perdoneu! :wink:

Salut!
Gerard
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
huGas.cat
Entrades: 2315
Membre des de: dc. maig 09, 2007 19:59
Ubicació: Banyoles, Pla de l'Estany
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k-SR] Polònia T5 [09/xx] | Nou: 5x09

#15

Entrada Autor: huGas.cat » dv. nov. 13, 2009 11:00

Afegit 5x09!

Salut!
Gerard
Imatge

Respon