[ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [22/22]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov


Autor del tema
Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

[ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [22/22]

#1

Entrada Autor: Oliana » ds. ago. 08, 2009 12:01

Terminator: les cròniques de Sarah Connor - TEMPORADA 2
DVBrip dual (català/anglès)
Imatge
Web Oficial - TV.com - IMDB
Argument:
L'acció se situa el 1997, després dels fets de la pel·lícula "Terminator 2". Després de destruir el T1000, Sarah i John es troben fugint de la justícia i descobreixen nous enemics tant del present com del futur. Sarah, encara turmentada per les visions de la futura guerra nuclear, deixa d'amagar-se i passa a l'ofensiva contra la tecnologia que busca destruir-la a ella i al món.

El seu fill John Connor, futur líder de la resistència i última esperança de la humanitat en l'apocalíptica guerra contra les màquines, encara no està preparat per assumir aquesta responsabilitat. John se sent atret cap a una companya de l'institut, Cameron, que acabarà sent més que una amiga i molt més del que sembla. Seguint el cas, també apareix involucrat en la trama un agent de l'FBI, James Ellison.



Fitxa tècnica:
Any original d'emissió: 2008-2009
Temporada: 2
Número d'episodis: 22
Durada: Uns 45 minuts/episodi
Producció: FOX, Bartleby Company
País: EUA
Gènere: Acció, Ciència-ficció, Thriller


Equip TotsRucs:
Ripejadors: Xordi, Oliana
Capturadors: Xordi, spk2010, Oliana, ..........


Dades tècniques del elinks:
Tamany: 490 Mb/episodi. Tamany calculat per a emmagatzemar-los en 3 DVDs amb 8 episodis a cada un
Codec video: XviD 1.2.2 (Bitrate: 1424 kbps – Qf: 0.204) - Test de compressibilitat: 78%
Resolució: 704 x 396 px (aspect ratio 1,77:1)
Versió doblada al català: Mp3 (96kbps, CBR, 48000Hz, mono)
Idioma versió original (anglès): Mp3 (96kbps, CBR, 48000Hz, mono)



Elinks:
Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x01- Samsó i Dalila - Subtítols 2x01 en català
A l'estrena de la segona temporada, John, trasbalsat per l'explosió del jeep el dia del seu 16è aniversari, es veu obligat a afrontar tot sol la realitat del seu destí. Confós, l'agent Ellison se les ha de veure amb les seves pròpies conviccions i també amb altres agents de l'FBI després de la massacre de Cromartie. Escrit per: Josh Friedman Dirigit per: David Nutter

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x02- Automatització per a tothom - Subtítols 2x02 en català
Sarah i Cameron investiguen una planta nuclear. John deixa l'escola, però s'obre a una nova amistat amb Riley. Weaver fa una bona adquisició per al seu projecte d'animals domèstics. L'actriu convidada BUSY PHILLIPS ("ER", "Dawson's Creek", "Freaks and Geeks", "Made of Honor") apareix en el paper de Kacy Cotton, la nova veïna. Escrit per: Natalie Chaidez Dirigit per: Jeffrey Hunt

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x03- La ratera - Subtítols 2x03 en català
El segrest de la dona de Charley posa a prova Sarah i Derek. Hauran d'esquivar Cromartie per garantir un rescat segur, però a costa de què? Mentrestant, John també es troba en una situació delicada perquè se sent entre l'espasa i la paret amb Cameron i Riley.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x04- Alison de Palmdale - Subtítols 2x04 en català
Un defecte de programari fa que Cameron oblidi qui és i els Connor li perden la pista. Jody, una noia del carrer, acull Cameron i totes dues acaben en un centre d'inserció social. Allà, Cameron coneix un assistent social que li desperta alguns records llunyans. Mentrestant, Catherine Weaver es reuneix amb l'agent Ellison per parlar del seu futur a ZeiraCorp i Ellison burxa una mica en el passat d'ella.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x05- Adéu a tot allò v2 - Subtítols 2x05 en català
John i Derek s'infiltren en una acadèmia militar per protegir un membre clau de la futura resistència. Mentrestant, el primer encàrrec de Weaver a Ellison pren un gir inesperat quan aquest topa amb un fantasma del passat.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x06- La torre és alta, però la caiguda curta v2 - Subtítols 2x06 en català
Sarah, John i Cameron localitzen un altre nom de la llista i es pregunten per què un T-1001 podria necessitar un metge. Mentrestant, una dona del passat de Derek el sorprèn en el present.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x07- Germans del Siquem - Subtítols 2x07 en català

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x08- El senyor Ferguson està malalt - Subtítols 2x08 en català
L'escapada improvisada de John i Riley a Mèxic acaba amb conseqüències mortals. Finalment, Sarah i Ellison es troben cara a cara.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x09- Complicacions - Subtítols 2x09 en català
Els malsons desconcertants de Sarah s'apoderen de la seva vida real, però quin significat tenen per a ella i per a John? Mentrestant, Derek i Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) investiguen un possible conspirador de Skynet.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x10- Passen coses estranyes al punt u dos - Subtítols 2x10 en català
L'obsessió de Sarah amb els tres punts la condueix fins a una empresa que, segons ella, podria amagar l'ordinador d'Andy Goode. Per la seva banda, Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) pretén complicar encara més les coses i Weaver presenta a Ellison algú molt important.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x11- L'home que es va fer a ell mateix - Subtítols 2x11 en català
Cameron no dorm mai, així doncs, què fa a la nit? La sorprenent vida oculta de Cameron deixarà de ser un secret. A banda d'això, el curs de la història es veu alterat per sempre més quan un Terminator és enviat a un temps equivocat.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x12- Alpine fields - Subtítols 2x12 en català
El passat, el present i el futur xoquen. Sarah i Cameron s'esforcen per salvar una família de la llista que en el futur tindrà relació amb Derek. Mentrestant, la vida de Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) penja d'un fil.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x13- S'accepten terrestres - Subtítols 2x13 en català
L'obsessió de Sarah amb els tres punts s'intensifica quan localitza un blocaire que té un profund coneixement d'aquest símbol. Finalment, acaba trobant el que no s'hauria imaginat mai. Mentrestant, Riley s'aproxima a John i se les ha de veure amb Cameron.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x14- La bona ferida - Subtítols 2x14 en català
Sarah, ferida, és guiada per la imatge del pare de John, Kyle Reese, i Weaver fa un pas que tindrà conseqüències mortals.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x15- Cants del desert - Subtítols 2x15 en català
Sarah, John, Cameron i Derek investiguen el poble relacionat amb la fàbrica destruïda mentre Weaver hi envia el seu home per localitzar un possible supervivent.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x16- Mentre uns dormen, els altres han de vigilar - Subtítols 2x16 en català
Perseguida pels malsons de l'home que va matar a la fàbrica, Sarah ingressa en una clínica de son. Quan comencen a passar coses sospitoses, Sarah tem que Skynet faci servir un recurs per penetrar en el cervell humà.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x17- Nosaltres sols - Subtítols 2x17 en català
El defecte de Cameron torna a sortir i provoca conseqüències lamentables per a tothom. A més, Riley tem que Cameron hagi descobert el seu secret.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x18- Avui és el dia (1a Part) - Subtítols 2x18 en català
Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) retrocedeix en el temps a bord del seu submarí, el Jimmy Carter, en una missió que li pot fer canviar la vida. Sarah i John decideixen que ja no poden continuar vivint en aquella casa i planegen el trasllat. L'actriu convidada BUSY PHILLIPS apareix en el paper de Kacy. Escrit per: Ashley Edward Miller i Zack Stentz Dirigit per: Guy Norman Bee

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x19- Avui és el dia (Segona part) - Subtítols 2x19 en català
La missió de Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) a bord del submarí en el futur pren un gir desastrós que causarà efectes inesperats sobre John, Sarah i Derek en el present. Abans de sortir, Sarah s'encarrega de Cameron i John pren una decisió molt difícil.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x20- Al far - Subtítols 2x20 en català
Sarah té por de perdre la vida i amaga John en un lloc segur. Cameron i Derek s'esforcen per treballar plegats després que ella li reveli un secret important. Mentrestant, John Henry (GARRET DILLAHUNT) es troba en un compromís quan el seu costat fosc surt a la llum.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x21- Adam va crear Caín - Subtítols 2x21 en català
Quan John mira de rescatar l'últim objectiu de Skynet, es troba que està assetjant Weaver, però quines poden ser les conseqüències? Els plans de joc canvien i provoquen un retrobament de Sarah i Ellison. Mentrestant, Weaver descobreix els secrets d'Ellison.

Terminator, les cròniques de Sarah Connor -2x22- Nascuts per fugir - Subtítols 2x22 en català
En l'últim capítol de la segona temporada, els Connor se les veuen amb Weaver en un enfrontament que sacsejarà John de cap a peus i li canviarà la vida per sempre. Ja res tornarà a ser com abans.
Oliana l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. oct. 13, 2009 11:05, en total s’ha editat 12 vegades.




Autor del tema
Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [02/22]

#2

Entrada Autor: Oliana » dl. ago. 10, 2009 1:36

Comencen temporada nova i afegim els 2 primers. :P

Avatar de l’usuari

xenome
Entrades: 13
Membre des de: dl. juny 25, 2007 17:33
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [02/22]

#3

Entrada Autor: xenome » dc. ago. 12, 2009 18:40

Gracies Oliana!! :lol:

Bona Feina :wink:

Baixant els 2 primers.
És fàcil si saps com.


zergi
Entrades: 24
Membre des de: dj. jul. 24, 2008 11:05
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [02/22]

#4

Entrada Autor: zergi » ds. ago. 15, 2009 12:19

Moltes gracies!!

quin dia més o menys es posara cada nou capítol?


Autor del tema
Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [02/22]

#5

Entrada Autor: Oliana » ds. ago. 15, 2009 14:49

zergi ha escrit:Moltes gracies!!

quin dia més o menys es posara cada nou capítol?
Els d'avui ja estan al forn, i aquest vespre els publicarem, però la resta d'episodis els anirem publicant quan es pugui... que molts estem de vacances i de festes majors, i ripejar un episodi (i publicar-lo) requereix un temps.

Salutacions :wink:


Autor del tema
Oliana
Entrades: 4378
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 12:35
Ubicació: Algún lloc d'aquí o d'allà...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [04/22]

#6

Entrada Autor: Oliana » ds. ago. 15, 2009 20:27

Afegits els episodis 2x03 i 2x04 :P

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [04/22]

#7

Entrada Autor: Kaku » dg. ago. 16, 2009 19:05

Moltes gràcies pels capítols Oliana! :wink:

Baixant!
Imatge

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [06/22]

#8

Entrada Autor: xordi » dt. ago. 18, 2009 13:18

Afegits el 2x05 i 2x06!


iliatesse
Entrades: 1
Membre des de: ds. ago. 15, 2009 12:42
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [06/22]

#9

Entrada Autor: iliatesse » dl. ago. 24, 2009 9:34

Moltes gràcies!!!
Baixant el 5 i el 6 i esperant la resta. :mrgreen:

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [06/22]

#10

Entrada Autor: Kaku » dj. ago. 27, 2009 9:46

Moltes gràcies pels dos últims! :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [06/22]

#11

Entrada Autor: Kaku » dv. ago. 28, 2009 13:03

xordi m'he descarregat el capítol 5, i surt amb resolució de 704x512 que és 4:3, en contes de la 16:9 que va fer l'Oliana a una resolució de 704x396.

A veure si ho pots modificar pels pròxims, ja que sinó has de canviar a 16:9 amb el reproductor de video per no veure-ho deformat.
Imatge

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14654
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [06/22]

#12

Entrada Autor: r5004 » dv. ago. 28, 2009 13:22

Kaku ha escrit:xordi m'he descarregat el capítol 5, i surt amb resolució de 704x512 que és 4:3, en contes de la 16:9 que va fer l'Oliana a una resolució de 704x396.

A veure si ho pots modificar pels pròxims, ja que sinó has de canviar a 16:9 amb el reproductor de video per no veure-ho deformat.
Doncs a mi també em passa... i amb el 6 igual. :roll:
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [07/22]

#13

Entrada Autor: xordi » ds. ago. 29, 2009 13:46

Afegit el 2x07!

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14654
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [07/22]

#14

Entrada Autor: r5004 » dg. ago. 30, 2009 19:34

Us deixo les versions del 2x05 i del 2x06 amb la resolució corregida i els seus subtítols.
Xordi, recorda a actualitzar el fil :wink:
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Terminator: Cròniques de Sarah Connor T2 | [07/22]

#15

Entrada Autor: Kaku » dg. ago. 30, 2009 19:48

Gràcies per les V2 r5004! :wink:
Imatge

Respon