Problemes "tècnics"

Fòrum general de TotsRucs

Moderador: Petiso

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Problemes "tècnics"

#1

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 2:40

Hola !

Avui no se com, ni quan, ni per que .... el "apache" (servidor de correu) ha començat a fer el burro.

Primer, no funcionava la web "www.totsrucs.cat", ni que altres webs del mateix servidor semblava que funcionaven bé. Em donava un simple error de "No tens permisos", quan no s'havia tocat RES del servidor.

Després de caries proves, comprovacions, veig que no hi ha manera que funcioni, així que obro una web "temporal" i ambla web temporal si que funciona.
Se'm ocorreix moure la carpeta de la web, crear-la de nou, i copiar tot el contingut ....... ........ ....... i miraculosament la web ha tornat a funcionar. Ei, no em pregunteu com, ni per que .... :shock:

Al cap d'una estona m'adono que el fòrum malgrat poder-se llegir, no es pot escriure, així que provo de fer el mateix sense resultat.
De moment he ficat una copia dels scripts del fòrum antiga, que sembla que funciona. L'única pega es que s'han perdut les últimes millores del fòrum :evil:

Per desgràcia, ara estic una mica liat de feina, així que de moment és queda així, fins que mi pugi tornar a ficar. No us espanteu, 1 o 2 dies només :-)

Adéu !

PD: Si veieu cap anomalia al fòrum, aviseu-me en aquest mateix post.


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 3:01

--- Una estona després ---

Al final toquinejant una mica he trobat el problema del fòrum, i ja està arreglat (ni que segueixo sense saber COM ha passat). He tornat a ficar la versió "millorada". Igualment, si algú notés cap anomalia, siusplau digue-m'ho.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10552
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: arakelov » dt. maig 15, 2007 7:44

Petiso,

Al intentar enviar un privat he obtingut aquest error (no sé si estarà relacionat amb la caiguda que comentes):


Could not find email template file :: privmsg_notify

DEBUG MODE

Line : 111
File : emailer.php


EDITO: encara que surti aquest error sembla que el missatge sí que s'envia (almenys queda en la bústia de sortida). Tal com diu l'error, el que no rebo és la notificació de l'enviament.

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: xordi » dt. maig 15, 2007 8:52

arakelov ha escrit:Petiso,

Al intentar enviar un privat he obtingut aquest error (no sé si estarà relacionat amb la caiguda que comentes):


Could not find email template file :: privmsg_notify

DEBUG MODE

Line : 111
File : emailer.php


EDITO: encara que surti aquest error sembla que el missatge sí que s'envia (almenys queda en la bústia de sortida). Tal com diu l'error, el que no rebo és la notificació de l'enviament.

Salut!
Em sembla que t'acribillarem amb els problemes.

A mi, quan creo un nou post o una rèplica em diu el mateix però en comptes de privmsg_notify em diu topic_notify, però si que crea el nou post.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 11:21

Estic flipant en colors i 3D.

Ara mateix no dona cap error, i funciona tot bé.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 11:32

Una estoneta després ...... ja he pogut reproduir l'error, però.... segueixo sense saber el causant, ja que el fitxer està a lloc i esta en bon estat.
Segueixo mirant ....

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:48

Aquest missatge es una prova ..... s'autodestruirà en 5 segons ..... 5 .....4 .... 3 .... 2 ..... 1 ..... format c: .......

Adéu,
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:48

Aquest missatge es una prova^2

Adéu,
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:49

Aquest missatge es una prova^3

Adéu.
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:50

Aquest missatge es una prova^4

Adéu.
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:51

Aquest missatge es una prova^5 ................ ueueueue, que bo que soc :-p

Adéu.
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: Petiso » dt. maig 15, 2007 12:56

Al final resulta que al carpeta "email" on hi ha els templates dels emails que s'envien s'havia canviar a "drw-r--r--" i tenia que ser: "drw-r-xr-x" .... com ha passat .... segueixo sense saber-ho.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10552
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: arakelov » dt. maig 15, 2007 13:46

Pel que dius, sembla com si algun procés t'hagués canviat els permisos d'una pila de fitxers.

Misteris de la informàtica. Si no fos per ells, ens moriríem de gana :D

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!


Uzu
Entrades: 1064
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:18
Ubicació: Girona
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: Uzu » dc. maig 16, 2007 12:15

uei, ahir a la nit aixo estava caigut

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15950
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: Petiso » dv. juny 29, 2007 0:39

Avui a les 01:40, han passat a ser les 01:16 ..... o sigui, hem viatjat en el temps !!

Ha provocat algunes molèsties, però ja està tot arreglat :-)

Imatge

Adéu !
Imatge Imatge

Respon