[ed2k] Cronos | Nou: 27

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#46

Entrada Autor: Nava » dt. des. 04, 2007 16:31

Ep, tens tota la raó... Se m'havia anat del cap :oops:

Afegida la presentació del documental 29 :wink:


Imatge

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#47

Entrada Autor: xordi » dt. gen. 29, 2008 19:29

Afegits 3 nous documentals:

30.- Neró, innocent o culpable? + PresentacióImatge
Durant sis dies i sis nits un terrible incendi va cremar del tot la ciutat més gran de l'antiguitat: Roma. Som a l'any 64 després de Crist i molts veuen la mà del mateix emperador, Neró, darrere de l'incendi.
Té raons per fer-ho? Neró té grans idees sobre com hauria de ser la ciutat i destruir-la és un primer pas per complir els seus somnis. I, a més a més, culpant els cristians de l'incendi, destrueix de passada uns quants enemics...
Però no tot és tan clar: un incendi casual durant un càlid juliol no és, ni de bon tros, descartable... Avui Cronos els convida a participar en un judici: "Neró: innocent o culpable?"
Amb l'ajuda del millors coneixedors de l'època mirarem de comprendre com es va poder produir un incendi que va matar desenes de milers de persones. Neró tenia una personalitat cruel que l'havia dut a assassinar la seva pròpia mare i la seva esposa... Però Neró estimava Roma i costa de creure que fos capaç de destruir-la per satisfer la seva ambició.


31.- Nuremberg, els nazis a judici: Albert SpeerImatge
El primer capítol de la sèrie "Nuremberg: els nazis a judici", dedicat a Albert Speer, arquitecte de Hitler.
Això va passar a la ciutat de Nuremberg. Els guanyadors de la Segona Guerra Mundial van portar a judici els principals dirigents nazis que van poder ser detinguts.
N'hi havia dos que destacaven per sobre dels altres: Hermann Goering, el número dos del règim, antic cap de la Luftwaffe, drogoaddicte i corrupte. I l'altre era Albert Speer, arquitecte de Hitler i antic ministre nazi d'armaments durant la guerra.
Goering es va mostrar desafiant, gens penedit d'haver contribuït a la matança de seixanta milions de persones. Speer, en canvi, va reconèixer la seva responsabilitat, encara que segons ell no va participar en cap acte que provoqués directament la mort de ningú.
Aquest judici, el més important del segle XX, ha estat tractat magistralment en una minisèrie de la televisió britànica, la BBC, que "Cronos" els ofereix. En aquest primer episodi se centra en la figura de Speer. Era un tècnic honest que va servir l'horror nazi? O més aviat era un hipòcrita que mostrava una cara amable per escapar-se de l'execució? Dos episodis que no es poden perdre...

33.- Nuremberg, els nazis a judici: Rudolf HessImatge
Hess, el que havia de ser successor de Hitler, va ser el dirigent nazi més estrafolari i histriònic de tots. Va participar plenament en la política criminal del nacional socialisme, però va fer un acte que va desconcertar tothom, nazis i aliats: en el segon any de guerra, va agafar un avió tot sol i va fugir a la Gran Bretanya on va dir que volia negociar la pau amb l'Imperi Britànic.
Hitler no li havia donat permís i, de fet, els britànics no se'l van creure en absolut. Però potser aquest gest el va fer afrontar el judici de Nuremberg amb més possibilitats que la majoria d'acusats.
Aquesta sèrie de la BBC dedicada als judicis de Nuremberg que "Cronos" ofereix, se centra aquest dimecres en la figura de Hess. Estava boig o només ho aparentava? N'era conscient dels seus actes? Va contribuir decisivament a les grans matances de jueus del final de la guerra, quan ell ja era presoner a Anglaterra?

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 34 a 38

#48

Entrada Autor: xordi » ds. feb. 16, 2008 16:10

Afegits els ultims de la 3a temporada:


34.- Nuremberg, els nazis a judici: Hermann Goering
Segon capítol de la sèrie "Nuremberg: els nazis a judici", dedicat a Hermann Goering, successor de Hitler. Aquest és Hermann Goering, el successor de Hitler quan el Führer es va suïcidar, al final de la Segona Guerra Mundial. Goering va ser el principal nazi capturat i jutjat pels aliats durant els judicis de Nuremberg, que van començar pocs mesos després d'acabada la guerra. Goering era el més simpàtic i extravertit dels dirigents nacionalsocialistes. Però també era un toxicòman, que es distingia pel seu grau de corrupció dins d'un règim corrupte, i va ser el fundador de la Gestapo, la policia secreta del règim, responsable directa de desenes de milers d'assassinats. Davant dels magistrats de les potències aliades, Goering es va mostrar tal com era: brillant i ocurrent en moltes respostes; cruel i desagradable quan el que es deia no li agradava, i fanàtic i messiànic en la seva concepció del món i de la guerra. La televisió pública britànica, la BBC, ha produït aquest episodi dedicat al judici dels jerarques nazis a Nuremberg. Poques vegades s'ha pogut veure amb tant de rigor el judici més famós i més important del segle XX. Una lliçó d'Història i una de les grans superproduccions de la pantalla.

35.- Nuremberg, els nazis a judici: Rudolf Hess
Tercer capítol de la sèrie "Nuremberg: els nazis a judici", dedicat a Rudolf Hess. Hess, el que havia de ser successor de Hitler, va ser el dirigent nazi més estrafolari i histriònic de tots. Va participar plenament en la política criminal del nacional socialisme, però va fer un acte que va desconcertar tothom, nazis i aliats: en el segon any de guerra, va agafar un avió tot sol i va fugir a la Gran Bretanya on va dir que volia negociar la pau amb l'Imperi Britànic. Hitler no li havia donat permís i, de fet, els britànics no se'l van creure en absolut. Però potser aquest gest el va fer afrontar el judici de Nuremberg amb més possibilitats que la majoria d'acusats. Aquesta sèrie de la BBC dedicada als judicis de Nuremberg que "Cronos" ofereix, se centra aquest dimecres en la figura de Hess. Estava boig o només ho aparentava? N'era conscient dels seus actes? Va contribuir decisivament a les grans matances de jueus del final de la guerra, quan ell ja era presoner a Anglaterra?

36.- Billy el nen, desemmascarat! - Presentació

37.- Jesse James. Llegenda, bandit, terrorista? (I) - Presentació

38.- Jesse James. Llegenda, bandit, terrorista? (II)

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10696
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 34 a 37

#49

Entrada Autor: arakelov » dg. abr. 20, 2008 2:06

Afegida la presentació i la 1ª part del documental nº 14 (Anníbal, l'enemic de Roma), doncs només hi havia penjada la 2ª part.

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re:

#50

Entrada Autor: aliga » dl. abr. 21, 2008 11:12

Edito per que he tingut un error, he llegit un post de naroatna que era de l'any pasat.... :? :mrgreen:

Salut a tothom
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

oranies
Entrades: 9
Membre des de: dv. des. 08, 2006 0:22
Ubicació: Vallès Occ Sud
Status: Desconnectat

[ed2k] Cronos 27 L'autèntica llegenda de la torre Eiffel 2a

#51

Entrada Autor: oranies » dj. juny 26, 2008 19:33

27.- L'autèntica llegenda de la torre Eiffel (part 2)
L'autèntica llegenda de la torre Eiffel no s'ha quedat només en un projecte de gran amplitud, ha resultat una producció tan sorprenent com pedagògica. No segueix les evidències de manera fidedigna. París no és mai presentat com una targeta postal en els grans trets de la història que són evocats. El realitzador preferirà proposar un docu-fiction endarrerint-se sobre els nombrosos detalls del diari dels anys 1880 de les diferents capes socials polítiques com obreres. Així, fins i tot si el principal centre d'interès resideix en l'espectacular confecció de l'edifici, la Torre mateixa no continuarà sent més que un ben bonic pretext per descriure un període frontissa de la nostra història en la qual les referències desapareixen injustament de la consciència col•lectiva.
oranies l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. jul. 07, 2008 14:46, en total s’ha editat 3 vegades.

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10696
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#52

Entrada Autor: arakelov » dj. juny 26, 2008 20:03

Gràcies pel capítol, Oranies! :D Afegit al post inicial!

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

MetalHead
Entrades: 1801
Membre des de: dj. feb. 16, 2012 19:19
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#53

Entrada Autor: MetalHead » dc. març 07, 2012 11:27

Pujareu el Cronos del dilluns titulat "Els trens de la vergonya" (episodi 1)?
There is only one god, and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: “Not today.”

Avatar de l’usuari

Jordana
Entrades: 681
Membre des de: dg. nov. 15, 2009 11:58
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#54

Entrada Autor: Jordana » dc. març 07, 2012 12:45

Nava ha escrit:
Imatge

9.- Gettysburg. Els nois de blau i de gris (Acabat)
La guerra civil dels Estats Units va durar cinc anys. Durant el seu transcurs, varen morir milers d’homes en cruentes batalles. Tanmateix, la batalla més decisiva i famosa és sens dubte la de Gettysburg, on el general unionista Lee va ser vençut. Aquesta derrota va iniciar un procés inexorable de debilitament de les forces sudistes que conlouria amb la capitulació dels Estats Confederats del Sud davant el general Ulises Grant.
El documental mostra a través de la carta real que el tinent de la Unió, Frank A. Haskell, va escriure al seu germà on s’explica de forma vívida els fets succeïts a Gettysburg. Les paraules del soldat Haskell serveixen per a obrir una finestra a la batalla més llarga que s’ha produït mai als Estats Units.
Robert E. Lee es degué remoure a la tomba quan va llegir això de "unionista" :shock:
Imatge

Avatar de l’usuari

Jordana
Entrades: 681
Membre des de: dg. nov. 15, 2009 11:58
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#55

Entrada Autor: Jordana » dc. març 07, 2012 12:47

Gran feina!! :D :D :D

Per quan els del Jessie James? :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari

lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#56

Entrada Autor: lopere » dc. març 07, 2012 17:33

Jordana ha escrit:Per quan els del Jessie James? :wink:
Em sembla que els tens aqui sobre :mrgreen: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php ... =45#p23399 fets pel xordi l'any 2008. :roll:

Avatar de l’usuari

lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#57

Entrada Autor: lopere » dc. març 07, 2012 17:36

MetalHead ha escrit:Pujareu el Cronos del dilluns titulat "Els trens de la vergonya" (episodi 1)?
Ja l'he penjat, avui mateix, mira-ho aquí: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php ... 30#p122202
o aquí: http://forum.totsrucs.cat/viewtopic.php ... 55#p115076

Salut!
lopere


eskenapelat30
Entrades: 6
Membre des de: dj. oct. 25, 2012 19:58
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#58

Entrada Autor: eskenapelat30 » dj. oct. 25, 2012 20:06

salutacions amics! només volia saber si puc estar en contacte amb vosaltres per proposar-vos documentals de cronos que encara no heu penjat o si mes no no he sabut trobar. Com per exemple un anomenat " Guerrers: Napoleó ". Moltes Gràcies per les vostres aportacions i el temps i l'esforç que dediqueu a difondre tot aquest material audiovisual en català! Visca la terra!

Avatar de l’usuari

lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#59

Entrada Autor: lopere » dj. oct. 25, 2012 21:26

eskenapelat30 ha escrit:salutacions amics! només volia saber si puc estar en contacte amb vosaltres per proposar-vos documentals de cronos que encara no heu penjat o si mes no no he sabut trobar. Com per exemple un anomenat " Guerrers: Napoleó ". Moltes Gràcies per les vostres aportacions i el temps i l'esforç que dediqueu a difondre tot aquest material audiovisual en català! Visca la terra!
El capítol dedicat a Napoleó el van emetre el dilluns passat 22, el tinc al forn i demà o demà passat el penjaré a la web.

Cronos és una sèrie molt llarga que fa anys que dura, 9 temporades des de 2004. Si vas al enllaç que et poso aquí sota podràs entretenir-te a mirar tot el que s'ha publicat a TotsRucs d'aquest programa.

http://web.totsrucs.cat/index.php?pagin ... rie&id=122.

Si necessites alguna altra cosa, ja saps on sóc, contactes amb mi per MP (Missatge Privat), o si no, ho poses al fil "Peticions" i segur que algú de TotsRucs et contestarà.

Salut!! :D
lopere


nasticdetgn
Entrades: 598
Membre des de: dl. set. 08, 2008 19:32
Ubicació: L'Espluga de Francolí
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Cronos | Nou: 27

#60

Entrada Autor: nasticdetgn » dc. feb. 24, 2016 11:01

Hola!
Unes preguntetes: la T2 té 14 o 15 programes? És que aquí poseu que són del 14 al 27, és a dir, 14, però a la base de dades hi ha un 2x15 "A la recerca d'Aníbal", que no hi és aquí (i tampoc té fonts). Ho dic perquè si en tingués 15, la temporada acabaria al programa 28 i el següent seria el 29, però el 3x01 és el programa 28 altre cop.
I llavors, de pas, voldria demanar ajuda amb el programa 24 i 26, o sigui el 2x11 i 2x13.
I ja de pas, la T3 té 9 o 10 programes? És que en falta un no? No existeix el 32, perquè salta del 31 al 33 i segons aquest fil hi ha 10 programes, però a la base de dades només 9, sense fer cap salt, cosa que sí es fa aquí.
No sé si m'explico :)

Respon