[ed2k] El guardià (T1 22/22)(T2 23/23)(T3 22/22) COMPLETA !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

[ed2k] El guardià (T1 22/22)(T2 23/23)(T3 22/22) COMPLETA !!

#1

Entrada Autor: Ayu » dt. feb. 20, 2007 23:52

El guardià (The Guardian)
(DVBrip català-anglès)

Capturadors: Petiso i Ayu

Imatge
TVC - epguides
Sinopsi:
Nick Fallin és un excel·lent advocat que treballa al prestigiós bufet d'advocats del seu pare, a Pittsburgh. Però és arrestat per ús de drogues i sentenciat a fer 1.500 hores de serveis comunitaris, perquè es desvinculi d'alguna manera d'aquest perillós món de fusions, adquisicions i reunions. De mala gana, en Nick es converteix en "El Guardià", un advocat de joves i presumptes delinqüents que treballa per als Serveis d'Ajuda Legal. Tots i cadascun dels casos revelen les difícils circumstàncies que envolten els adolescents arrestats.

Repartiment:
- Simon Baker: Nick Fallin
- Dabney Coleman: Burton Fallin
- Alan Rosenberg: Alvin Masterson
- Erica Leerhsen: Amanda Bowles
- Charles Malik Whitfield: James Mooney
- Raphael Sbarge: Jake Straka
- Balázs Koós: Jerry
- Wendy Moniz: Louise "Lulu" Archer

Dades tècniques:
Vídeo: DVBrip, 672x504, 25fps, xvid, 976 kbps.
Àudio:
- Català, mp3, 96kbps, 48kHz, mono.
- Anglès, mp3, 96kbps, 48kHz, mono.
Tamany: 350 megues/capítol.

eLinks:
Temporada 1:
El guardià -1x01- Pilot (The Guardian - Pilot)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La bona vida d'en Nick Fallin, un poderós i prestigiós advocat, el porta, finalment, a tocar de peus a terra quan és obligat a pagar el preu del seu inconscient estil de vida. Acusat de consum de drogues, és obligat a complir 1.500 hores de servei. Haurà de canviar el seu món ple de capritxos i d'irresponsabilitat per un en el qual no existeixen les retribucions: treballar als Serveis Legals de Joves. Sota la supervisió d'Alvin Masterson, en Nick s'introdueix en la vida de Hunter Reed, un nen que ha presenciat l'assassinat de la seva mare a mans del seu pare. D'altra banda, a Fallin i Associats, Burton Fallin, el pare d'en Nick i propietari del bufet, intenta negociar amb els presidents d'una companyia, que volen portar el seu negoci fins a Pittsburgh.

El guardià -1x02- Retrobament (The Guardian - Reunion)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick porta un plet contra una empresa farmacèutica en benefici d'en Hunter Reed, ja que vol aconseguir que l'herència de la seva mare sigui de 10 milions de dòlars. Però, quan l'Alvin Masterson se n'assabenta, insisteix que abandoni el cas perquè s'ha creat un conflicte d'interessos. En Nick de seguida assenyala que l'Alvin va obligar-lo a agafar el cas d'en Hunter i que, per tant, ell ara està actuant dins els seus drets com a advocat de Fallin i Associats. Mentrestant, en James s'encarrega d'un cas que afecta un nen de 12 anys que ha viscut amb el seu germà gran després que la seva mare fos arrestada per consum de drogues. En Marcus, el germà gran de l'Andre, ha estat arrestat per haver venut 'crack' i en James intenta desesperadament trobar un familiar que vigili el nen, perquè no l'acabin detenint, com el seu germà. Però, l'Andre no vol que el separin d'en Marcus i, fins i tot, quan en James aconsegueix localitzar un familiar, l'Andre deixa clar que s'estarà amb el seu germà al preu que sigui, fins i tot si l'ha d'arrestar per aconseguir-ho.

El guardià -1x03- Paternitat (The Guardian - Paternity)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'encarrega del cas d'un nen invàlid, que està a punt de ser acollit per una família adoptiva, perquè la seva mare exerceix la prostitució. El noi, Lawrence, vol viure amb el seu padrastre, però l'home té un llarg expedient criminal. L'estat vol que el nen visqui a Saint Riley, però en Lawrence no vol viure com un malalt discapacitat. En Nick pensa que l'única oportunitat és seguir la pista del pare, un antic client de la seva mare, i demanar suport pel seu fill. Però quan el pare vol tenir més relació amb el nen, tothom en queda sorprès. Mentrestant, en Burton i en Nick ajuden un amic de tota la vida quan la seva filla, Rebecca, intenta controlar-li els negocis.

El guardià -1x04- Lolita (The Guardian - Lolita¿)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick és apartat del cas d'en Hunter Reed i li és assignat un cas d'una nena de 15 anys, April Santos, que diu que el seu padrastre, un policia, n'abusa. En Nick fa els tràmits perquè la tia materna en tingui la tutoria, però de seguida descobrirà que res no és el que sembla i que ha col·locat la nena en un lloc pitjor que casa seva. A Fallin i Associats, John Clayton pretén que l'empresa reorganitzi el patrimoni de la seva planta d'acer. En Burton s'hi nega perquè assegura que no ofereix prou diners, però en Simon descobreix que el seu pare té una raó personal per rebutjar el negoci: Clayton Steel és la mateixa fàbrica per a la qual ell va treballar de jove a les ordres del seu pare.

El guardià -1x05- L'home dels nens (The Guardian - The Men from the Boys)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Fallin i Associats defensa un client de tota la vida en un cas d'agressió sexual i hi posen al capdavant una associada jove, l'Amanda, per guanyar-se el jurat. Mentrestant, l'Alvin i la Laurie donen un nou cas a en Nick: un jove que busca una tutoria legal. Un jutge preventiu refuta que una parella homosexual en siguin els tutors i en Nick i el noi, l'Ethan, saben que és el millor lloc per a ell. En Nick intenta apel·lar però, desafortunadament, no en treu res.

El guardià -1x06- Octubre calurós (The Guardian - Indian Summer)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Després que la jove, la Dina Jameson, es presenti a en Nick en un pub, se'n van a passar la nit a casa la noia. La Dina li diu que és òrfena, menor d'edat, i que té una germana petita pendent de ser col·locada en una nova llar on no volen la Dina. Li dóna un ultimàtum a en Nick: l'ha d'ajudar perquè la família que acull la seva germana també l'accepti a ella o, si no, anirà a la policia i el denunciarà per abusar d'una menor. Mentrestant, en un esforç per guanyar diners i salvar els Serveis Legals per a Nens, després de perdre la seva subvenció i d'haver esgotat els estalvis, l'Alvin recorre a mesures extremes, fins i tot la sol·licitud d'una donació a una societat rica, Garland.

El guardià -1x07- Frenesí esperonat (The Guardian - Feeding Frenzy)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Ara els Serveis Legals han ampliat el cercle d'operacions incloent-hi tothom que necessiti ajuda legal, no sols els menors. Se li assigna un cas a en Nick sobre un home retardat mental, Malcolm Dempsy, que vol continuar vivint sol. Malgrat que la seva mare pateix per la seva seguretat, ja que la veïna i un amic seu consumeixen drogues, ella no en té proves i el jutjat no el treu del seu apartament. Quan l'Eddie, el presumpte drogoaddicte, és assassinat, en Malcolm és acusat de d'haver-lo matat i en Nick ha de treballar per trobar l'autèntic criminal -una cerca que el tornarà a posar en contacte amb el món de les drogues. A Fallin i Associats, en Jake ha xocat amb un altre advocat amb el cotxe i s'enfronta a pagar una gran indemnització si l'home mor. En Burton Fallin està convençut que la imprudència d'en Jake al volant posa en perill l'estatus de l'empresa, mentre que en Jake pensa que l'advocat Burton, que s'ha ofert a defensar-lo, està més preocupat per allò que és bo pel bufet que pel que és millor per a ell. Per tant, en Jake comença una investigació per descobrir què hi ha al darrere de l'advocat.

El guardià -1x08- Un cor (The Guardian - Heart)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'encarrega del cas d'una nena de 12 anys que ha de ser adoptada immediatament perquè li puguin trasplantar un cor. La Lauri Solt, una treballadora social, té problemes per col·locar la nena a causa dels seus problemes congènits de cor. En Nick es pren la campanya per trobar pares adoptius per a la nena com un assumpte personal. Però s'adona que la única via per salvar la nena és que ell es converteixi en el seu tutor legal. El supervisor d'en Nick, l'Alvin, qüestiona, però, la seva habilitat per fer-se càrrec de la Lesley. Temporalment, el jutge concedeix la tutoria a en Nick. Mentrestant, un dels antics amics d'en Burton Fallin, Harry Joseph, s'està morint de càncer i li diu a en Burton que té dubtes sobre el contracte de feina de la seva empresa, Hopeson, segons el qual la feina d'un treballador acaba si no pot treballar més de 90 dies consecutius. Hopeson és un antic client de Fallin i Associats i en Burton l'ajuda a ultimar els contractes originals. En Burton s'haurà d'enfrontar amb la responsabilitat de lluitar pels seus clients i l'oportunitat de prendre una decisió pel seu amic.

El guardià -1x09- Ninots (The Guardian - The Funnies)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
L'Alvin demana a en Nick que ajudi la Barbara després d'haver arrestat el seu fill, Russell, per possessió de drogues. Els càrrecs, però, passen a ser d'homicidi sense premeditació quan troben el noi que era amb en Russell mort a causa d'una sobredosi de drogues mal manufacturades. En Russell manté la seva innocència però es nega a dir la veritat, per tant, en Nick haurà de descobrir qui protegeix abans que el futur del noi s'arruïni. Mentrestant, en Burton demana ajuda a en Nick per aconseguir registrar el ninot "Bunny-Buddy", una operació darrera la qual hi ha una compra multimilionària. Però el creador excèntric del ninot crea problemes a en Nick, ja que tem que la integritat de la seva creació quedi compromesa.

El guardià -1x10- Lleialtats (The Guardian - Loyalities)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick té una nova cap, la Louisa "Lulu" Archer, i el seu primer cas junts està relacionat amb el vandalisme d'un restaurant que porta un araboamericà i la seva filla petita. Les coses es compliquen quan el vàndal, que ha estat colpejat en defensa pròpia pel restaurador, resulta ser un adolescent.

El guardià -1x11- A casa (The Guardian - Home)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i l'Alvin s'enfronten a en Burton, el pare d'en Nick. En Nick, que ara treballa per la competència del seu pare, Kirk i McGee, s'hi encara quan li reassignen el cas Hunter -el jove que presencia l'assassinat de la seva mare en mans del seu pare-, quan el pare del noi apel·la el veredicte. L'Alvin accepta defensar la seva exdona, per la qual encara sent alguna cosa, en un assumpte il·legal. S'adonen que la companyia que denuncien és representada per en Burton.

El guardià -1x12- Casualitat (The Guardian - Causality)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Per primer vegada des que va abandonar Fallin i Associats, en Nick s'enfronta cara a cara amb el seu pare, en un cas de pare contra fill. En Nick representa Harry Sloan, que vol vendre la seva empresa al seu fill, en Carter Sloan, representat per en Burton, pare d'en Nick. A mesura que el cas progressa i la pressió es fa cada cop més evident, en Nick recau en antics hàbits que poden costar-li la feina. A Serveis Legals, l'Alvin s'enfronta amb una persona que ha canviat el rumb de la seva vida per sempre. Edith Russo, una antiga clienta, apareix de nou amb un cas de custòdia d'un nen. L'Alvin va representar l'Edith fa molts anys i va lluitar perquè es quedés amb els seus fills, després que un va morir a causa d'una negligència de la dona. Ara, un dels fills de l'Edith lluita perquè no se'n quedi la custòdia. Mentrestant, un altre associat del Servei Legal, la Lulu Archer, s'encara amb un cas difícil amb el qual se sent emocionalment lligada: troba un nadó en un contenidor.

El guardià -1x13- Privilegi (The Guardian - Privilege)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Després d'una sèrie de tempestuosos esdeveniments a Kirk i McGee, en Nick torna a Fallin i Associats quan en Burton està ficat de ple en el cas de la Susan Newberg, la difunta filla d'un client antic i amic de la família, Frank Newberg. El que comença com una investigació al viudo de la Susan, Ray Harper, i de l'herència d'11 milions de dòlars que aquesta li deixa, acaba en un cas de suïcidi lligat a agressions sexuals. En Nick i en Burton posen en perill les seves llicències legals i llibertat quan violen els privilegis del seu client per protegir la víctima, la filla petita, de setze anys, d'en Frank. Mentrestant, l'Amanada Bowles abandona Fallin i Associats quan en Burton desaprova la seva feina de voluntària als Serveis Legals.

El guardià -1x14- Família (The Guardian - Famliy)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i en Burton Fallin reben una visita inesperada de la tieta Liz, la qual s'assembla molt a la mare d'en Nick, i vol que l'ajudin a vendre's el negoci. De totes maneres, com a membre de la família, en Burton delega la feina i nomena en Jake home de confiança. Però, quan en Burton sap que la Liz pateix una malaltia terminal, torna a agafar les regnes per protegir-la. Al mateix temps, en Nick es troba protegint el fill de la Liz, en Jeremy, un adolescent problemàtic que està a punt de saber el destí fatal de la seva mare.

El guardià -1x15- In loco parentis (The Guardian - In Loco Parentis)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i la Lulu es veuen immersos en una tensa situació d'ostatges relacionada amb una clienta que és addicta a les drogues, i, a causa d'això, ha perdut la tutela del seu nadó. Després de concedir-li una segona oportunitat, la Melinda recau en la drogoaddicció i pren el seu fill com a ostatge quan els Serveis Legals li diuen que se l'han d'emportar. En James s'enfronta a en Todd Wooley, un jove de 17 anys que vol la custòdia del seu fill, que ha estat donat en adopció sense el seu consentiment.

El guardià -1x16- Solidaritat (The Guardian - Solidarity)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Gary Edwards, de l'Elèctrica Edwards, recorre a Fallin i Associats perquè l'ajudin a resoldre la vaga dels seus treballadors. Si la vaga no es desconvoca, s'haurà de tancar la planta. En Nick sap, a través d'un dels seus clients dels Serveis Legals, que els treballadors no estan tan units com sembla. La seva clienta, Maria Braczyk, revela que hi ha una divisió entre les dones, que estan espantades perquè no volen perdre la feina, i els homes, que volen lluitar. La Maria està nerviosa pel risc de perdre la feina i no secundar el seu fill, que està a punt d'emancipar-se i desaprova la vaga. De totes maneres, quan la vaga acaba, ell perd la feina i la Maria necessita ajudar-lo . En James Mooney agafa un cas que l'afecta molt de prop, quan el seu nebot dispara al company de la seva mare, en Terry, després de descobrir que aquest ha estat abusant d'ella. Desafortunadament, la germana d'en James està més preocupada per la pèrdua d'en Terry que pel destí del seu propi fill.

El guardià -1x17- La separació (The Guardian - The divide)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
El sentit de justícia d'en Nick es posa en dubte quan el seu cas més recent adopta un gir inesperat. En Matthew, un nen superdotat, i el seu germà gran, en Justin, que pateix retard mental, són germans i lluiten per estar junts, ja que en Matthew està a punt de ser adoptat. Malgrat els avantatges que ofereix trobar una casa i tenir l'oportunitat d'anar a una escola de nivell superior, en Matthew sent l'obligació de cuidar-se'n. En la lluita per la justícia, en Nick descobreix que la seva mare, incapacitada, permet donar-los en adopció perquè pensa que tots dos viuran junts. En Jake Straka descobreix que els seu pares estan a punt de perdre la casa i el negoci familiar. En Jake intenta oferir-los ajuda financera però s'adona que no és suficient perquè puguin conservar-la. En un intent desesperat per salvar els seus pares de la ruïna, en Jake ho arrisca tot i viola les restriccions legals del compromís corporatiu.

El guardià -1x18- Mares dels desapareguts (The Guardian - Mothers of the Disappeared)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Després de força anys buscant la seva filla, la Janine creu que l'única oportunitat d'aconseguir els diners que necessita desesperadament és declarar incapacitada la seva filla desapareguda, la Grace. Però, quan un jutge està a punt de declarar la discapacitat de la Grace, apareix inesperadament dient que ha estat segrestada i portada a Europa. En Nick encoratja la Janine per fer els passos necessaris per verificar l'autèntica identitat de la Grace. Però la Janine té un bon pressentiment i està convençuda que la noia és la seva filla. En Nick i en Burton s'enfronten amb la mort d'un amic íntim i col·lega, en Judge Stanton. La seva mort fa que en Burton repassi i avaluï la seva vida i les seves fites com a advocat.

El guardià -1x19- Advocats, armes i diners (The Guardian - Lawyers, Guns and Money)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Entre l'espasa i la paret, en Nick pren una decisió abans d'assistir a la seva vista oral. El supervisor d'en Nick, en Dale Petrocki, l'amenaça de testificar negativament si no l'ajuda amb el seu contracte. En Dale planeja adquirir un club amb la seva nòvia, la Mandy. Al mateix temps, en Burton aconsegueix un nomenament per formar part del Tribunal Federal. En Nick, que no vol influir negativament en el nomenament del seu pare a l'òrgan jurisdiccional, accedeix a ajudar en Dale. Però les coses empitjoren quan en Dale decideix firmar el contracte, sense fer cas del consell d'en Nick. Quan en Dale descobreix que perdrà el dipòsit, explota una lluita violenta que acaba en un tiroteig. En James Mooney intenta convèncer el seu nebot, en Levi, de la importància que té mantenir-se allunyat dels problemes i li presenta en Toph, un amic d'en James que va en cadira de rodes per la violència del carrer. Després, en James porta en Levi a un ring de boxa per enfrontar-s'hi.

El guardià -1x20- Custòdia (The Guardian - Shelter)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Després de topar-se amb una situació compromesa darrere l'altra, en Nick s'adreça a la comissaria de policia. Tot i no estar-ne convençut, en Nick afirma, rotundament, que la lluita al club de striptease, que implica el responsable de la seva llibertat condicional, en Dale, acaba amb trets. Mentre en Burton continua buscant la plaça al Tribunal, pensa que és hora de passar alguns dels seus clients al seu fill. El primer client, en Wade Meyers, presenta una apel·lació que en Nickes creu capaç d'afrontar. La Lulu i el seu promès Brian van a veure la primera casa per viure-hi junts. De sobte, senten uns crits que vénen del lavabo. És una jove indigent, la Jeanette, que està a punt de donar a llum i ha estat amagada a la casa amb el seu nòvio, en Denny. Un cop el nen ha nascut, els Serveis Legals el donen immediatament en adopció. Però en Denny i la Jeanette volen formar una família junts i, per tant, en Nick decideix representar els interessos d'en Denny, mentre que la Lulu agafa el cas de la Jeanette.

El guardià -1x21- La muralla xinesa (The Guardian - Chinese Wall)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La situació s'intensifica a Fallin i Associats quan en Burton decideix incorporar un nou membre a l'empresa, el senador Nathan Caldwell i el seu associat Mitchell Lichtman. Des de la seva arribada, en Nathan i en Mitchell s'enfronten a un dels clients principals d'en Nick, en Kenneth Van Gergen. Els dos primers posseeixen informació governamental sobre un tros de terra que en Nick està ajudant que en Kenneth aconsegueixi. Per evitar perdre el client, en Nick pacta amb en Mitchell; en Nick manté aïllats en Mitchell i en Nathan del tema de la propietat de la terra, però que evitarà que en Mitchell faci futurs negocis amb en Kenneth. En un esforç de mantenir-se dins el joc polític, en Jake busca un acord amb en Mitchell per canviar el tarannà dels negocis amb en Wade Meyers si en Mitchell el fa tornar a la feina de seguretat pública, en la qual en Jake no hi pot participar com a resultat de les seves recents violacions de la llei corporativa. Però, les coses canvien dramàticament quan en Nick revela a en Burton que en Mitchell va donar a conèixer secrets legislatius, que suposadament no podia fer públics. Als Serveis Legals, en Nick ajuda la Lulu a investigar la sospita de maltractaments a casa d'una infermera, on la seva àvia ha estat greument ferida per una caiguda inexplicable.

El guardià -1x22- El començament (The Guardian - The Beginning)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick està descontent amb la situació de Fallin i Associats quan el Senador Caldwell agafa el comandament de l'empresa quan el seu pare ocupa un seient com a Jutge Federal. En Nick decideix trobar-se amb en Jake Straka i altres companys per discutir una possible trasllat. Quan en Burton ho sap, li sap greu que en Nick no hagi anat a parlar abans amb ell. En Burton explica en Nick tot el què ha fet i les cordes que ha hagut d'estirar per protegir-lo. En Nick té un cúmul de problemes resultat del tiroteig al club d'estriptease que involucra el fugitiu Mandy Gressler i el seu supervisor de la condicional. De sobte, la Mandy apareix per demanar-li ajuda, i en Nick intenta fer el correcte per fer-la torna. Quan la Mandy descobreix que en Nick ha trucat la policia, l'ataca just quan el seu pare decideix fer públics els seus errors. En Nick es troba en una situació precària mentre intenta protegir el seu pare d'una situació desastrosa amb la Mandy.


Temporada 2:
El guardià -2x01- Testimoni (The Guardian - Testimony)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick continua tenint problemes després de l'arribada de la fugitiva Mandy Gressler, quan aquesta apareix morta per una sobredosi de drogues. De nou, en Nick lluita per no anar a la presó i és el seu pare Burton qui intenta evitar-ho. Sabent que la única manera de salva en Nick és provar que ell no va donar les drogues a la Mandy, en Burton intenta localitzar la filla de la Mandy, la Shannon. En aquesta gesta, en Burton topa amb la mare de la Mandy, la Mary, la qual s'oposa completament a la intervenció de la seva néta en el judici. Mentrestant, en Jake Straka rebutja formar part del bufet Fallin i Associats i decideix alienar-se amb en Nick. A més, en James Mooney proposa en Jake de formar-hi part.

El guardià -2x02- Monstre (The Guardian - Monster)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Finalment absolen en Nick dels càrrecs que se li imputaven en relació a la mort de Mandy Gressler. Als Serveis Legals assignen en Nick com a tutor d'un nen de 13 anys, en Ronnie Wagner. Wagner és acusat d'assassinar la seva mare i el tracten com un adult, això significa que pugui ser condemnat a mort. Els seu advocat Vic Laffertu lluita perquè el seu judici es traslladi a un Tribunal Juvenil. A mesura que en Nick aprofundeix en el cas, descobreix informació que pot provar que en Ronnie podria beneficiar-se d'una teràpia, que és un dels criteris per traslladar el cas en un Tribunal per Joves. Però, per aconseguir les proves necessàries la Laurie Solt, que treballa en el cas d'en Ronnie, s'haurà de sacrificar. Mentrestant, en Jake Straka i en James Mooney intenten fer aixeca Fallin i Straka però en Nick està descontent amb el tipus de clients que en Jake escull.

El guardià -2x03- Els morts (The Guardian - The Dead)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i el seu pare es troben un bon dia parlant de la mort. Amb la intenció de recaptar nous clients per Fallin i Straka, en Nick vol aconseguir el comissari Edward Willging perquè l'ajudi a pactar amb Joseph Lombardini, el propietari d'un cementiri construït en una extensió de terra que l'ajuntament vol aprofitar per edificar un accés a un carrer. No només les famílies dels difunts que hi estan enterrats lluiten perquè el projecte no es dugui a terme, per un d'aquests familiars, la Judith Davis, té un secret que pot amenaçar el nou càrrec de jutge d'en Burton. Mentrestant, aquest intenta ajudar la Mary Gressler, la mare de la Mandy, perquè obtingui els drets per enterrar la seva filla al costat del seu pare.

El guardià -2x04- L'altra vida (The Guardian - The Next Life)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Després de decidir de treballar plegats, en Nick i en Burton tornen a les antigues oficines de Fallin i Associats per crear una nova empresa, Fallin i Fallin. Finalment, treballant en el mateix camp el seu primer client treballa a l'Hospital Allegheny, el qual està sota després que un de les infermers és arrestada i confessa matar els pacients en el departament d'oncologia. L'hospital s'enfronta a diversos plets per part dels familiars dels pacients que han mort. Per reunir un equip fort d'advocats, en Nick i en Burton s'emporten en James perquè els ajudi en el cas, però aviat descobreix que la seva àvia ha mort en aquest hospital fa pocs mesos. En James immediatament abandona el cas però intenta buscar representació pels membres de les famílies més desafavorides. Mentrestant, en Nick s'endinsa en un cas en favor de la Laurie Solt, en el qual haurà de defensar el dret d'un nen a ser adoptat. Aquest és un concepte que l'Alvin creu que hauria de censurar-se perquè opina que és un procés pel qual es tracten els nens com si fossin mercaderies.

El guardià -2x05- Assumir el càrrec (The Guardian - Assuming the Position)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
L'Alvin és arrestat i la Lulu el substitueix com a cap dels Serveis Legals l després de veure'l a la televisió.

El guardià -2x06- Viure (The Guardian - The Living)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Com a tutor legal de dos germans als quals va representar l'any anterior, en Nick ha de trobar la germana perquè doni la medul·la al seu germà, que s'està morint.

El guardià -2x07- Innocent (The Guardian - The Innocent)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick agafa un cas de dos nens després que el seu germà mori a causa d'una negligència del seu pare.

El guardià -2x08- El barri (The Guardian - The Neighborhood)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La Lulu representa una antiga amiga quan mor un dels seus fills adoptats. En Nick representa algú que el coneix des de petit.

El guardià -2x09- Foscor (The Guardian - The Dark)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick ha de representar en Levi, que potser no podrà tornar a l'escola per no dir que l'ha apallissat.

El guardià -2x10- Sacrifici (The Guardian - Sacrifice)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'encarrega del cas d'una mare de només 16 anys que vol donar el seu fill petit en adopció. El seu pare acaba essent arrestat per l'assassinat de la noia. En Brian Olsen, el marit de la Lulu, és acusat de negligència.

El guardià -2x11- Cap bona acció (The Guardian - No Good Deed)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick protegeix un noi i en Burton ajuda la Mary Gressler i la Shannon.

El guardià -2x12- Em pertanys (The Guardian - You Belong to Me)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'encarrega del cas de Gavin Putinski, un exactor infantil que denuncia que els seus pares el volen fer fora de casa seva.

El guardià -2x13- Ambició (The Guardian - Ambition)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La mare de la Lulu arriba a la ciutat per oferir una feina a la seva filla. Aviat en Nick s'assabentarà dels fraudulents negocis de la senyora Novack, que només causen problemes.

El guardià -2x14- Entén el teu home (The Guardian - Understand Your Man)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick es troba en Sam en una festa en honor d'en Burton. En Sam, que és un transvestit, intenta aconseguir la custòdia del seu fill. A més, en Nick descobreix que la Mary i la Shannon han estat vivint amb el seu pare.

El guardià -2x15- On ets¿ (The Guardian - Where You Are)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Rob, un company d'habitació d'en Nick, vol posar a prova un mecanisme per seguir la pista d'alguns nens. Deixarà que en Nick ho provi dins el marc dels Serveis Legals?

El guardià -2x16- La càrrega (The Guardian - The Weight)(DVBrip català)(totsrucs.cat).avi
Un cas que involucra un nadó malalt porta en Nick i la Lulu a treballar junts. Quan la Lulu finalment decideix marxar amb la seva mare, li demana a en Nick de substituir-la.

El guardià -2x17- Encreuament (The Guardian - The Intersection)(DVBrip català)(totsrucs.cat).avi
Caroline Novack torna per descobrir si en Nick i la Lulu estan relacionats amb un accident de cotxe, fet que podria resultar fatal per la Lulu.

El guardià -2x18- Bones intencions (The Guardian - My Aim Is True)(DVBrip català)(totsrucs.cat).avi
El passat retorna a les vides d'en Nick i en Burton, quan un camell, que forma part del passat d'en Nick, és ferit a trets i el nou client d'en Burton és l'oficial de policia.

El guardià -2x19- Retorn al ring (The Guardian - Back in the Ring)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La Caroline Novak serà avaluada per un Gran Jurat que mirarà d'establir les pràctiques fraudulentes dels seu negocis. Un antic boxejador intenta aconseguir la custòdia del seu fill després de passar un temps a la presó.

El guardià -2x20- El que significa per tu (The Guardian - What It Means to You)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i la Lulu van intimant, però ¿podran continuar mantenint els seus sentiments ocults mentre discuteixen sobre un cas als tribunals o el cas els separà, els distanciarà? En Burton adopta el paper de pare adoptiu després que la Shannon perdi la seva mare.

El guardià -2x21- Epi i Blai (The Guardian - Burton & Ernie)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Burton, la Lulu i en Nick tenen problemes. En Burton intenta que la Shannon no pateixi més, i l'Alvin es troba en Nick i la Lulu a l'oficina a altes hores de la nit. Mantindran tots dos la feina després de l'enxampada de l'Alvin?

El guardià -2x22- Companys sensibles (The Guardian - Sensitive Jackals)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i en James porten el cas d'en Taliek, un pare jove que vol tornar a recuperar el fill després de perdre'l per culpa de la seva agressivitat. Mentrestant, a Fallin i Fallin, en Nick vol fitxar un advocat especialitzat en defensa criminal perquè en Nick veu que en Burton es preocupa més per la Shannon que per l'empresa. En Nick es preocupa perquè en James comença a pensar que en Taliek potser ha matat el seu nebot Levi. La Lulu aviat podria deixar els Serveis Legals per una feina a Califòrnia i en Nick pensa que aquesta separació pot influir negativament en la seva relació.

El guardià -2x23- Tota la ràbia (The Guardian - All the Rage)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick està fora de si perquè la Lulu està a punt d'agafar la feina de Califòrnia i perd el control al tribunal. Per això, li ordenen que vagi a teràpia. La Shannon es troba amb el seu pare per primera vegada, en Burton ha d'anar a una audiència per saber si el pare pot cuidar-se de la seva filla. En Nick avisa en James perquè es mantingui allunyat d'en Taliek, el qual ha perdut el judici i no pot recuperar el seu fill. En James i en Larry Flood estan preparats per deixar casa seva sense tenir ni idea que aviat lluitaran per les seves vides.

Temporada 3:
El guardià -3x01- La Fira (The Guardian - Carnival)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick va a l'oficina i s'hi troba en James Mooney mort. Per la seva banda, en Burton intenta arreglar les coses amb la Shannon, que l'ha denunciat per maltractament. En Nick es troba en Joey de qui abusen al carnestoltes. La Lulu intenta estabilitzar la relació amb en Nick abans de començar la nova feina. En Nick s'enfada amb el seu pare per esbrinar si en Ralph Trillo, un home amb qui s'esbatussa per prendre-li un lloc d'aparcament pel cotxe, està bé.

El guardià -3x02- Negre com el carbó (The Guardian - Big Coal)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick intenta ajudar una noia jove que té càncer, però no pot accedir a una companyia d'assegurances perquè l'ajudi, això posa en Nick en un compromís. Li demana a la Lulu que l'ajudi a aconseguir l'assegurança pel tractament mèdic de la noia.

El guardià -3x03- La ratlla (The Guardian - The Line)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
L'Alvin s'ocupa del cas d'en James i intenta evitar que la Lulu se'n vagi a treballar a Califòrnia. En Nick es troba amb la Sharon Diamond, que va ser arrestada perquè ell mateix ho va sol·licitar. En Nick demana ajuda sobre què recomanar a la Sharon que faci, que abans treballava en un restaurant. En Nick li diu a la Tiffany Skovich que parli amb la policia sobre en Mason i que demani protecció.

El guardià -3x04- El ball de pares i filles (The Guardian - The Father-Daughter Dance)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
La Lulu comença la seva feina com a directora. L'Alvin es planteja si és necessari als Serveis Legals. En Nick ajuda una parella a denunciar una clínica de fertilització perquè el nen que neix és negre. Els pares volen quedar-se amb la criatura, però que la clínica els pagui una indemnització. La Samantha Gray va a veure en Nick per dir-li que no vol tornar a casa.

El guardià -3x05- Vergonya(The Guardian - Shame)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Quan el banc insisteix que Fallin i Fallin pagui els seus deutes immediatament, en Nick es veu obligat a intentar cobrar taxes endarrerides dels clients delinqüents. Mentrestant, el pare de la Lulu la va a veure per demanar-li diners.

El guardià -3x06- Puc dormir aqui? (The Guardian - Let's Spend the Night Together)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick i la Lulu s'adonen com n'és de difícil mantenir la seva relació fora de l'oficina. En Jake s'assabenta que els seus pares volen divorciar-se. En Jake està a punt de perdre el control de la seva vida quan descobreix el secret que el seu pare ha mantingut ocult durant anys. El pare de la Lulu la fa tornar boja quan sap que es veu amb en Nick. El seu pare li demana que es faci càrrec del seu negoci de pintura.

El guardià -3x07- El parc Hazel (The Guardian - Hazel Park)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick recorre a un exclient perquè l'ajudi en un projecte de depuració econòmica per l'empresa de Serveis Comunitaris. En Burton s'encarrega del cas d'una mare que vol donar el seu fill en adopció perquè no pot mantenir-lo.

El guardià -3x08- Esperança (The Guardian - Believe)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
Els Serveis Legals col·laboren amb la Victoria Little per formar una Aliança de Recuperació per la Sida, mentrestant en Nick es converteix en el tutor de dos nens que poden tenir aquesta malaltia. La Lulu s'adona que està embarassada. En Nick i la Susan Powell es troben amb el senyor Wheat que vol aconseguir una llar pel seu fill perquè és seropositiu. En Nick demana l'anell de promesa de la seva mare al seu pare per demanar a la Lulu que es casin.

El guardià -3x09- Que Déu els jutgi (The Guardian - Let God Sort 'Em Out )(DVBrip català-english)(TotsRucs.cat).avi
En Nick intenta trobar un lloc perquè en Donny Longo i el seu avi visquin junts, però aquest té un malentès amb la jutgessa Rebecca, que és qui porta el judici. Mentrestant, en Burton ha d'intentar recuperar la casa del senyor Lounge d'un home que l'ha comprada en una subhasta. En Nick descobreix que el senyor Longo va utilitzar la seva propietat per fer-ne mals usos, el que dificulta la custòdia d'en Donny.

El guardià -3x10- Natacio (The Guardian - Swimming)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick sap que el seu pare necessita ser intervingut quirúrgicament del cor i, a més, ha d'evitar que l'empresa perdi la fusió. En Nick desitja que en Burton se'n surti i li diu al seu pare que la Lulu està embarassada. La Shannon diu d'anar a l'hospital perquè pensa que en Burton pot morir-se i quedar-se sense lloc per viure.

El guardià -3x11- El llegat (The Guardian - Legacy)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
El pare d'en Ted surt de caça i es suïcida. Els treballadors deixen que en Nick i la Suzanne diguin a en Ted que el seu pare ha comès, a més, un homicidi. En Nick i la Suzanne s'enduen en Ted a veure el seu pare. En Burton vol que el seu fill es faci càrrec de la direcció de l'empresa però en Nick no sembla preparat per fer-ho.

El guardià -3x12- Místic blau (The Guardian - Beautiful Blue Mystic)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick comença a prendre's una droga anomenada Bonica Mística Blava, sense adonar-se de quina manera perjudica Fallin i Fallin i els Serveis Legals. En Nick demana ajuda per abandonar l'hàbit. A més, s'assabenta que l'Anne necessita trobar un lloc d'acollida pel seu fill perquè ella s'està morint de càncer. La Lulu s'enfronta amb la Suzanne per les relacions que ella va tenir amb en Nick.

El guardià -3x13- Perdó (The Guardian - Amends)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'adona com n'és de difícil de recuperar la confiança d'aquells que va ferir en un passat. En Burton pensa que el seu fill no està preparat per afrontar un cas que pot perjudicar Fallin i Fallin. Mentrestant, es pregunta si el conductor de l'autobús va causar l'accident a propòsit. La Lulu intenta col·locar la Connor Adams en una casa d'acollida i entendre per què en Nick ha tingut un afer amb la Suzanne.

El guardià -3x14- Espaordit (The Guardian - All Is Mended)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick s'assabenta que el fill que espera de la Lulu naixerà amb la síndrome de Down. Per saber-ne més de la malaltia en Nick ajuda en Mark a crear una fundació. En Nick parla d'en Mark a la Lulu i li diu que portarà el seu cas per poder entendre més coses sobre la síndrome de Down. La Kate Shaw li diu a en Jake que es faci una anàlisi per saber si té la sida.

El guardià -3x15- Sense consentiment (The Guardian - Without Consent)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Jake menteix a tothom sobre com s'ha ferit. Aviat en Burton i la Maureen descobriran la veritat. En Nick intenta determinar si és millor que en Luke visqui en una casa d'acollida o amb el seu pare, després de saber que la seva mare dorm amb un amic seu. La Lulu comença a organitzar una fundació per al seu fill. En Nick vol que tots dos en siguin administradors. En Burton està preocupat per en Jake, a qui suposadament ha d'ajudar-lo en un cas.

El guardià -3x16- Gràcia (The Guardian - Sparkle (aka, Glow))(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick intenta trobar una llar per a un nen adoptat no desitjat, ja que en Philip pot haver fet mal al nadó. En Burton s'enfada després de trobar la Shannon que posa per un fotògraf que es diu Malcolm Reeves. En Burton s'assabenta que en Roy ha signat uns papers que permeten que la Shannon faci de model.

El guardià -3x17- Mirar (The Guardian - The Watchers)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En Nick veu un canvi en el seu pare que l'amoïna, en Burton continua marejant-se a causa del vertigen. En Burton es pregunta si serà un bon pare per a la Shannon. Després de trobar la Shannon, en Burton i en Nick intenten contactar amb la dona que truca a la policia per revelar on pot ser la noia. Quan en Burton s'ofereix per pagar la dona per dir on era la Shannon, en Nick no està segur que la dona expliqui la història.

El guardià -3x18- El comiat de solter (The Guardian - The Bachelor Party)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
L'Alvin Masterson té moltes coses a fer i molt poc temps per fer-les. S'ha de casar amb la Victoria Little. En Nick decideix anar a Los Angeles. L'Alvin intenta conèixer millor en Nick. L'Alvin va a visitar el seu fill, al qual no veu des que aquest tenia 7 anys, i s'assabenta que ja té un nou pare. L'Alvin es pregunta si casar-se amb la Victoria és la decisió adequada i si, a més, els motius pels quals ho fa també són els correctes.

El guardià -3x19- Recordar (The Guardian - Remember)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
En una audiència se li diu a l'Alvin que recuperi els expedients d'uns antics clients dels Serveis Legals, però l'Alvin no es veu preparat per fer-ho perquè creu que pot violar el privilegi de secret dels seus clients. En Nick, a més, ajuda un jove el qual no recorda que han abusat d'ell. En Nick pensa que l'Andrew l'ha estat mentint i ara aquest ha de testificar a la vista del seu pare.

El guardià -3x20- El vot (The Guardian - The Vote)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
El futur d'en Nick a l'empresa està en dubte amb la vinguda d'una advocada, la Sandra. Aquesta amenaça a en Nick si no la vota, així que l'acusa de discriminació sexual i denuncia l'empresa. En Burton està preocupat pel futur del seu fill a l'empresa.

El guardià -3x21- Sang que entra, sang que surt (The Guardian - Blood In, Blood Out)(DVBrip català-english)(totsrucs.cat)
El futur d'en Nick a l'empresa està a punt de ser sotmès a vot. Mentre espera el veredicte s'encarrega de dos casos relacionats amb adolescents. El primer noi que defensa en Nick és en Kevin Brown, acusat de raptar un noia que està embarassada. El segon noi ha atacat una nena de 8 anys i un treballador social que intentava col·locar-lo en una família adoptiva. El noi finalment ingressa en un centre perquè el rehabilitin.

El guardià -3x22- Antàrtida (The Guardian - Antarctica)(DVBrip català-english)(TotsRucs.cat).avi
En Nick troba feina al bufet d'advocats de Walter i McNeil. La Lulu dóna a llum i decideix treballar només mitja jornada per poder cuidar-se'n. En Burton pensa que el seu fill s'ha equivocat acceptant la nova feina. L'Alvin intenta aturar l'execució d'en Taliek perquè té noves proves que justifiquen que després de ser atacat pateix trastorns mentals. La Lulu decideix fer-se càrrec de la plena custòdia del seu fill i donar-li el seu cognom en comptes del d'en Nick.
Ayu l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. nov. 03, 2007 18:50, en total s’ha editat 22 vegades.


Imatge

Avatar de l’usuari

Sedmikrasky
Entrades: 844
Membre des de: ds. nov. 04, 2006 21:43
Ubicació: forbidden snowflake
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: Sedmikrasky » dc. feb. 21, 2007 12:30

Merci per capturar aquesta serie ^^


garcicat
Entrades: 42
Membre des de: dl. gen. 08, 2007 13:52
Ubicació: Matadepera
Contacta:
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: garcicat » dc. feb. 21, 2007 13:40

Gràcies, per mi és la millor sèrie d'advocats que s'ha fet. Esperava poder-la tenir tota sencera i en català. Jo la baixaré i la compartiré.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: Ayu » dj. feb. 22, 2007 18:53

Afegit el 2n.
Imatge


White_Duke
Entrades: 5
Membre des de: ds. oct. 28, 2006 19:50
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: White_Duke » dj. feb. 22, 2007 20:24

Gràcies nois! Feu una feina collonuda! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: Ayu » dl. feb. 26, 2007 0:03

Afegit el 3r.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: Ayu » dt. feb. 27, 2007 0:31

Afegit el 4t.
Imatge

Avatar de l’usuari

Mishkin
Entrades: 31
Membre des de: ds. nov. 25, 2006 14:14
Ubicació: Catalunya Barcelona
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: Mishkin » dt. feb. 27, 2007 11:31

sabeu si la emetran tota? ho dic per no quedarme a mitges... i com que veig que no la treuran en dvd per que tardan em baixare el dvb de la ayu.
Imatge
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: Ayu » dt. feb. 27, 2007 13:24

Mishkin ha escrit:sabeu si la emetran tota? ho dic per no quedarme a mitges... i com que veig que no la treuran en dvd per que tardan em baixare el dvb de la ayu.
És EL, i no és DVB de l'Ayu, és de l'Ayu i el Petiso :p

No sé si l'emetran tota però esperem que sí.
Imatge

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: Petiso » dt. feb. 27, 2007 14:02

La ayu i jo ..... esperem que la emetin tota. Però evidentment no ho podem saber. Ni que la intuïció femenina de la ayu, diu que si, que la faran tota.

I a 2 capítols per dia, es mes probable que la facin tota.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Sedmikrasky
Entrades: 844
Membre des de: ds. nov. 04, 2006 21:43
Ubicació: forbidden snowflake
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: Sedmikrasky » dt. feb. 27, 2007 18:49

Ayu ha escrit:
Mishkin ha escrit:sabeu si la emetran tota? ho dic per no quedarme a mitges... i com que veig que no la treuran en dvd per que tardan em baixare el dvb de la ayu.
És EL, i no és DVB de l'Ayu, és de l'Ayu i el Petiso :p

No sé si l'emetran tota però esperem que sí.
lol Quines coses de descobrir... i jo també espero que l'emetin tota :P


Uzu
Entrades: 1064
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:18
Ubicació: Girona
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: Uzu » dt. feb. 27, 2007 18:53

ome, la ayu darem en tot el ke poguem per fer la serie.
gracies wapa!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Ayu
Entrades: 2518
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 19:55
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: Ayu » dt. feb. 27, 2007 19:27

nln
Imatge

Avatar de l’usuari

Sedmikrasky
Entrades: 844
Membre des de: ds. nov. 04, 2006 21:43
Ubicació: forbidden snowflake
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: Sedmikrasky » dt. feb. 27, 2007 19:33

:cry: :cry: :cry:

Avatar de l’usuari

Mishkin
Entrades: 31
Membre des de: ds. nov. 25, 2006 14:14
Ubicació: Catalunya Barcelona
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: Mishkin » ds. març 03, 2007 3:34

ah vaja perdona per haverte canviat de sexe ayu... es que ayu em sona a ayumi hamasaki xD perdona... pero es aixi i el petiso es el cap encerraegat del foro aixo per suposat! es lhome que esta darrera del mirall quan t'interrogen shhh :P .

perdona per descuidarme de tu petiso!!!
Imatge
Imatge
Imatge

Respon