[ed2k] Al vostre gust [DVBRip][13/13]

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Avatar de l’usuari

Autor del tema
DaNoNe
Entrades: 289
Membre des de: dc. des. 12, 2007 1:24
Ubicació: La Nevera
Status: Desconnectat

[ed2k] Al vostre gust [DVBRip][13/13]

#1

Entrada Autor: DaNoNe » dg. feb. 03, 2008 8:19

Imatge

El programa "Al vostre gust" vol fer una mirada al món de l'alimentació i de la cuina des de tots els punts de vista.

Imatge

Al llarg de 13 capítols, visitarem pagesos per conèixer els productes que conreen, les estratègies de venda i la seva relació amb els cuiners; visitarem cuines, com per exemple la del mestre basc Martín Berasategui a Barcelona, per veure com és la fascinant coreografia que s'hi balla en el moment del servei; coneixerem les tendències de consum relacionades amb el menjar i el beure; parlarem de productes recuperats, de nutrició, d'investigació, de la cuina d'avantguarda -com la del restaurant El Bulli, de Ferran Adrià- i de la casolana -com la que ens farà, a casa seva, l'àvia Remei-, etc.

El programa és un "spin off" que neix -ampliat i complementat- a partir dels reportatges que la mateixa directora i presentadora va fer, l'estiu del 2007, en el programa "De vacances".

Per als complements de nutrició i d'investigació s'ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Alícia –d'alimentació i ciència- i l'entitat de Sant Benet de Bages que presideixen el cuiner Ferran Adrià i el cardiòleg Valentí Fuster.

"Al vostre gust" és, en definitiva, una revista de tot el que té a veure amb el menjar i el beure.

Codec: XviD
Bitrate: 1150 Aprox
Resolució: 640 x 480
Audio: 48000Hz 96 kb/s , Monophonic
Capítol 1
Dos reportatges centrals: "El vi biodinàmic" i "Els musclos del Delta".
El programa ha visitat un celler de la Conca de Barberà on un enòleg, el Joan Ramon Escoda, fa vi biodinàmic; un sistema de producció -primer en el camp, després al celler- que va més enllà de l'ecologisme ja que, a banda de no utilitzar adobs, ni pesticides de síntesi, es basa en el triangle "home-terra-cosmos". Una filosofia de vida que, a més, permet uns vins de gran qualitat i amb molta personalitat.
Després del reportatge Àngel Garcia Petit, enòleg i sommelier, explica més tendències de consum...
En la fitxa de l'espai "I a més..." s'aporta informació complementària sobre el nombre de cellers que hi ha a Catalunya.
En el segon reportatge el programa viatja fins al delta de l'Ebre per veure com es crien els musclos a la badia dels Alfacs. Després, en un restaurant de la zona, un cuiner explica dos detalls importants: quan són encara crus, els musclos oberts s'han de llençar, mentre que, un cop cuits, si n'ha quedat algun de tancat no li passa res.
Després del reportatge la nutricionista de la Fundació Alícia, Elena Roura, parla de les propietats nutricionals dels musclos i hi aportem més informació amb la fitxa de l'"I a més..."

Descarregar


Capítol 2
En el segon capítol de "Al vostre gust" fem una incursió en la cuina del restaurant El Bulli, del cuiner Ferran Adrià. En "El camí de l'èxit", que és el títol del reportatge, entrem a la cuina del restaurant per conèixer algunes preparacions del menú del 2007. Ferran Adrià és, probablement, el cuiner més popular, i, de ben segur, el més influent del món, però el gran públic desconeix perquè la seva cuina ha arribat tan lluny. El menú del 2007 - amb les esferificacions, les coccions amb nitrogen líquid, el pa de pessic fet amb sifó i cuit al microones, etc.etc.- ens serveix per explicar algunes de les tècniques i dels conceptes gastronòmics que han col·locat el restaurant de Roses al capdamunt. No ha estat un camí de pocs dies, i veurem exemples de l'evolució de la cuina de El Bulli amb imatges de fa 18 anys, de 1994 i de 1995. El reportatge el complementa l'opinió de l'observador gastronòmic Philippe Regol, que fa una valoració sobre la cuina de Ferran Adrià.
En el segons reportatge, "Productes recuperats" visitem el centre de Mallorca, on un pagès, Llorenç Payeras, que s'ha dedicat els últims anys a recuperar l'ovella mallorquina, ha aconseguit tornar a fer un formatge que s'havia perdut. Amb ell visitem el mercat de Sineu, on encara es poden trobar molts articles tradicionals , com el pa de figues que fan els pagesos de l'illa. Acabem el reportatge en un antic celler, amagat dels forasters, on, malgrat el turisme i els canvis de costums, els pagesos hi van a prendre un got de vi per acompanyar l'esmorzar que es duen de casa.

Descarregar


Capitol 3
TV3 presenta el tercer capítol del programa "Al vostre gust", que dirigeix i presenta Tana Collados. El programa visita el restaurant del cuiner basc Martín Berasategui i l'acompanya a visitar un dels seus peixaters.
El programa "Al vostre gust" visita, aquesta setmana, els últims pagesos amb dedicació completa d'Abrera, especialitzats en la vinya i el vi. En una zona on la indústria s'ha menjat el camp, "L'últim pagès" de la família Sucarrats ha optat per tornar a plantar varietats autòctones i per fer la venda directa del vi a casa. Són estratègies necessàries per fer-se un forat de mercat en el món globalitzat.
Per aquest motiu, però també per conservar una vella tradició, en aquesta casa "L'últim pagès" (el títol del reportatge) encara fa "vimblanc", un vi dolç que abans es feia en moltes cases de pagès i que ell ha après del pare i de l'avi.
Com a complement d'aquest reportatge l'enòleg i sommelier Jordi Arnal ens parla de les noves tendències de consum dels vins dolços.
En el reportatge "El cuiner i el peixater" aborda la relació entre els cuiners i els seus proveïdors. "Al vostre gust" acompanya el cuiner basc Martín Berasategui a visitar un dels seus peixaters que li mostra el seu assortit de peix fresc: espardenyes, gambes, tonyina... que després degustaran a la rebotiga, de tornada, al restaurant que M. Berasategui dirigeix a Barcelona. El programa s'endinsa en el món de l'alta cuina; una cuina que, en aquest cas, està ubicada en un hotel.
Després de veure que alguns plats que duen la firma del mestre basc tenen algun element gelatinitzat, i això no és un fet aïllat, sinó una tendència a la cuina, el cap del departament d'investigació de la Fundació Alícia, Pere Castells, mostra els treballs que duen a terme amb diverses substàncies espessidores, una de les quals ha permès arribar al "penúltim" descobriment; el cava gairebé sòlid.

Descarregar


Capítol 4
TV3 presenta un nou capítol del programa "Al vostre gust", que dirigeix i presenta Tana Collados. El programa presenta tres dones sommeliers i parla de la qualitat dels pèsols del Maresme.
Aquesta setmana, el programa "Al vostre gust" mostrarà com la complicitat entre productors i cuiners ha servit per promocionar els "Pèsols del Maresme" (títol del reportatge). Pagesos, com el Joan Grau, explicaran les característiques que diferencien en qualitat els pesòls del Maresme de la resta, quines condicions són les òptimes per cultivar-los i quina és la millor època per collir-los. També s'ensenyaran diferents maneres de cuinar-los a dos coneguts retaurants del Maresme. En el complement del reportatge, des de la Fundació Alícia, s'explicaran diferents tipus de coccions fàcils, ràpides i nutritives per fer a casa amb pèsols congelats, de la mà del cuiner Jordi Puig-Pey i de la nutricionista Elena Roura.
En el següent reportatge, "Al vostre gust" parla amb tres dones la professió de les quals és la de sommelier. Tret d'algunes excepcions, aquest ofici ha estat protagonitzat per homes, i no ha estat fins els darrers anys que les sommeliers han començat a ocupar-hi un paper destacat. A "Sentit i sensibilitat", el programa acompanyarà la sommelier Judith Cercós a la "mise en place" diària que ha de fer abans de començar un servei. Una feina delicada i plena de detalls que sovint es desconeixen. La Meritxell Falgueras i la Tamae Imache explicaran la seva experiència com a sommeliers i ens descobrirà per què un sommelier és capaç de reconèixer diversos aromes en una copa de vi.
Com a complement d'aquest reportage, l'enòleg i sommelier Àngel Garcia-Petit parlarà de la sensibilitat de les dones en el tast i de l'interès general i creixent per l'univers del vi, cada dia més divers i ple de sorpreses.

Descarregar


Capítol 5
Aquesta setmana en el programa "Al vostre gust", Oriol Balaguer, un dels pastissers més premiats del país, ensenyarà les seves creacions. Dolços tradicionals conviuen amb les invencions més agosarades que surten del departament d'I+D, com ara pastissos salats. Perquè Oriol Balaguer, un dels noms protagonistes de la revolució culinària actual, també ha trencat la frontera entre el dolç i el salat. No obstant, una de les seves especialitats és la xocolata i, per això, la nutricionista del programa, l'Elena Roura, parlarà de les virtuts nutricionals del cacau en el marc d'un saló del monestir de Sant Benet de Bages, on estiuejava el pintor Ramón Casas. I en un canvi de registre total, "Al vostre gust" es desplaça a Prades, al Baix Camp, per descobrir-hi les virtuts de les patates que duen el nom de la "vila vermella". El cuiner de la casa de colònies del poble, el Pep Cardona, en dóna el millor testimoni amb una cassola de patates i senglar. Com a complement, a la Fundació Alícia mostren diverses varietats de patates, els seus aspectes nutricionals i ensenyen la millor manera perquè quedin fregides al seu punt.

Descarregar


Capitol 6
TV3 presenta un nou capítol del programa "Al vostre gust", que dirigeix i presenta Tana Collados. Compra-venda per Internet a la llotja de peix de l'Escala; aprofitar el peix barat amb Jordi Jacas, i les cireres de Begues i Torrelles són els eixos principals d'aquesta edició. Collados i el seu equip visiten l'Escala per descobrir com funciona el nou sistema de compra-venda per internet que s'ha instaurat a la llotja de peix i parla amb el president de la Confraria per conèixer de prop què se'n fa, del peix amb poc valor comercial. El cuiner Jordi Jacas, del restaurant El Molí de l'Escala, explica com es pot treure profit del peix barat amb espècies molt comunes del Mediterrani, i en canvi molt poc habituals a les nostres cuines, com la mòllera bròtola, la llampuga o el sabre. En el complement del reportatge, la nutricionista Elena Roura explica quins són els valors nutricionals del peix des del mercat de la Barceloneta. "Cireres del Baix Llobregat" és un reportatge sobre camps de cirerers de Begues i Torrelles. El Cisco Montmany mostra algunes de les varietats d'aquesta fruita i explica com les foranes estan desbancant les varietats autòctones catalanes. A Sant Climent, una altra població de la comarca, en Gerard Solís, un cuiner que ha guanyat ja dos premis internacionals per un llibre de receptes amb cireres, posa de manifest com ha recuperat la ratafia que feia el seu avi amb aquesta fruita. En el complement del reportatge, el director del departament científic de la Fundació Alícia, Pere Castells, que està fent una investigació amb melmelades, parla de com es fan els diferents tipus de melmelades i confitures, i la nutricionista Elena Roura aclareix alguns dubtes sobre les melmelades que podem trobar al mercat.

Descarregar

Capitol 7
Les miniverdures, cada cop més presents a la cuina, i el bacallà, protagonistes d'aquesta edició. Les miniverdures són hortalisses de mida molt petita que ara s'utilitzen força a la cuina d'alt nivell. Amb la visita a un pagès del Maresme que les cultiva i a un cuiner de Barcelona que en prepara un plat, el programa posarà en evidència la distància que hi ha entre el que cobra el pagès i el que paga el cuiner.

Descarregar

Capítol 8
Antigament el recuit de l'Empordà es feia amb llet "d'ovella ripollesa", una raça, ara molt barrejada, que és una de les autòctones del país. En el programa d'aquesta setmana es presentarà un ramat d'ovelles ripolleses, que ara ja no fa la transhumància. A Siurana d'Empordà, la família Marcè ha apostat per recuperar aquesta raça, que es caracteritza per un vistós pigallat al cap i les potes, i participa en un programa de millora genètica. Aquests ramaders han recuperat l'autèntic recuit i, com a novetat, han començat a comercialitzar el xai lletó de raça ripollesa, un xai de tres setmanes de vida, només alimentat amb llet com el "lechazo" castellà. En el mateix reportatge, l'amic de la família i cuiner, Pep Nogué, explicarà la millor manera de cuinar aquest xai lletó. Elena Roura, nutricionista de la Fundació Alícia, parlarà de les característiques i qualitats nutricionals de la carn de xai. En el reportatge següent , Salah Jamal, metge palestí i autor del llibre de cuina "Aroma àrab" cuinarà el mjadarah, un plat típic del Pròxim Orient a base d'arròs i llenties, dues matèries primeres imprescindibles en qualsevol casa palestina, ja que es poden emmagatzemar per si els tocs de queda impedeixen sortir a buscar aliments frescos. Per acabar, Elena Roura explicarà els avantatges nutricionals de combinar el llegum i l'arròs -una parella d'ingredients que es poden trobar en molts plats tradicionals d'arreu del món- per potenciar-ne el contingut en proteïnes.

Descarregar

Capítol 9
El programa viatja a Gandesa, la capital de la Terra Alta per visitar el Celler Cooperatiu del poble, una de les catedrals del vi de Catalunya i joia arquitectònica del modernisme projectada per l'arquitecte Cèsar Martinell. Actualment, aquest edifici, "Un temple per al vi" està pendent de reforma i restauració, però és patrimoni i símbol d'una producció vitivinícola que encara el futur amb una aposta per la qualitat .

Descarregar

Capítol 10
En aquesta edició, el "Piumoc", un embotit típic de la Garrotxa i els productes de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles. Piumoc El "Piumoc" és un embotit típic de la Garrotxa caigut en l'oblit i que alguns cansaladers recuperen animats per cuiners com els del col·lectiu "Cuina Volcànica" de la Garrotxa. El programa es desplaça a l'obrador de Pere Vilanova, a Tortellà, per veure com s'elabora el piumoc, amb el costelló de porc com a ingredient bàsic, i la cuinera Judith Oliveras cuinarà un plat amb piumoc i fesols de Santa Pau, un altre dels productes típics de la comarca. Toni Massanès, director de la Fundació Alícia, i coordinador del llibre "Corpus de la cuina catalana" explicarà el perquè d'un interès creixent per recuperar aquests productes locals, fruit d'una tradició, una cultura i una zona determinada. El jardiner de l'ànima "Al vostre gust" visita Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles i immers en la batalla contra els productes transgènics. Pàmies parlarà de vegetals desconeguts que comencen a tenir un paper en l'alta gastronomia i de productes molt beneficiosos per la salut com l'estèvia reboudiana, una planta amb poder edulcorant tres vegades més potent que el sucre i que podria substituir controvertits edulcorants, des del punt de vista de la salut, com la sacarina o l'espartam, en el cas, esclar, que es pogués comercialitzar per a l'ús industrial com passa en altres països. Per a qui vulgui saber com es pot aplicar l'estèvia, l'Íngrid Farré, del departament científic de la Fundació Alicia, i el cuiner Jaume Biarnès ensenyaran a preparar-ne algunes postres.

Descarregar

Capítol 11
En aquesta edició, Sergi Arola i el seu restaurant de l'Hotel Arts i els formatges artesans de Clua.

Descarregar

Capítol 12
En aquesta edició d'"Al vostre gust", cervesa artesana i cuina a domicili amb Jean Luc Figueras. En un petit local de l'Hospitalet de Llobregat l'Àlex Padró fa "cervesa artesana". Va començar a fer-ne a casa seva fins que un dia va decidir convertir la seva afició en un ofici. Per fer cervesa artesana només cal cereal, aigua, llevats i llúpols, però la diferent proporció dels ingredients, el tipus d'aigua i el temps de fermentació en determinen les característiques.

Descarregar

Capítol 13
En aquesta edició, formatge d'autor al Maresme i fonoll marí a Mallorca. Formatge d'autor Can Pujol és una formatgeria amagada a la serralada litoral del Maresme i nascuda el 1980 de la il·lusió de Josep Cuixart. Aquest formatger entusiasta va començar a fer formatges a la cuina de casa i ara produeix entre 250 i 300 formatges diaris que ara es venen fins i tot a Austràlia. El programa mostrarà quin és el procés d'elaboració d'alguns dels seus formatges, les dificultats per produir el formatge que un vol, i el més encara, aconseguir una certa uniformitat en la producció. També parlarà amb botiguers especialitzats com Francesc Portet i Isabel Tutusaus perquè expliquin quina ha estat l'evolució del consumidor i del mercat en els útims anys. En el complement del reportatge, Oriol Urgell, gerent de l'Associació de formatgers artesans, suggerirà com començar a desenvolupar la cultura gastronòmica al voltant dels formatges amb una classe de maridatge. Fonoll marí A Mallorca, a Banyalbufar, un poble de la serralada de tramuntana que viu de cara al mar, es mantenen antigues tradicions com la de collir fonoll. Amb Jordi Catany i Joan Antoni Vives l'equip del programa anirà als penya-segats a collir-ne, parlarà d'aquesta tradició i del seu futur i tornarà al poble perquè l'Antònia Bestard ensenyi com és costum de preparar-lo i de menjar-lo. En el complement del reportatge, i des de la Fundació Alícia a Sant Benet de Bages, els valors nutricionals del fonoll i d'un altre producte del mar, de consum emergent, les algues. Aquests vegetals del mar, molt interessants des del punt de vista nutricional, comencen a obrir-se camí en el mercat occidental gràcies, en gran part, a la influència de la cuina oriental. I el cuiner Marc Puig-Pey explicarà com s'han de manipular i en farà tres receptes.

Descarregar
DaNoNe l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. feb. 17, 2008 2:15, en total s’ha editat 3 vegades.



Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1625
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: Txus » dc. feb. 13, 2008 0:48

Vas capturar el programa de diumenge passat? És que el vaig veure per casualitat i parlaven de les Patates de Prades i hi sortia gent que coneixia. Em faria gràcia tenir el programa.
Imatge

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: Petiso » dc. feb. 13, 2008 0:50

A mi també ... que explica com fer patates fregides :-p

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
DaNoNe
Entrades: 289
Membre des de: dc. des. 12, 2007 1:24
Ubicació: La Nevera
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: DaNoNe » dv. feb. 15, 2008 3:34

Txus ha escrit:Vas capturar el programa de diumenge passat? És que el vaig veure per casualitat i parlaven de les Patates de Prades i hi sortia gent que coneixia. Em faria gràcia tenir el programa.
Dons va a ser que el de diumenge no l'he capturat ni que ningu ho així fet :(

PD: El programe s'emiteix els disabtes :P

Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1625
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: Txus » dv. feb. 15, 2008 6:32

DaNoNe ha escrit:
Txus ha escrit:Vas capturar el programa de diumenge passat? És que el vaig veure per casualitat i parlaven de les Patates de Prades i hi sortia gent que coneixia. Em faria gràcia tenir el programa.
Dons va a ser que el de diumenge no l'he capturat ni que ningu ho així fet :(

PD: El programe s'emiteix els disabtes :P
Vaja! Quin greu, precisament aquest :( A veure si algú ho ha pogut capturar. Hi ha reemissió?
Imatge

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: xordi » dv. feb. 15, 2008 8:25

El van fer dissabte!! Ja el tinc ripejat, aquesta tarda el penjo!

Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1625
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

Re:

#7

Entrada Autor: Txus » dv. feb. 15, 2008 13:49

xordi ha escrit:El van fer dissabte!! Ja el tinc ripejat, aquesta tarda el penjo!
Gràcies, noi!
Imatge

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][05/13]

#8

Entrada Autor: xordi » ds. feb. 16, 2008 15:02

Afegit l'1x05!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
DaNoNe
Entrades: 289
Membre des de: dc. des. 12, 2007 1:24
Ubicació: La Nevera
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][05/13]

#9

Entrada Autor: DaNoNe » ds. feb. 16, 2008 18:20

Gràcies xordi per el capítol de disabte

baixant
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
DaNoNe
Entrades: 289
Membre des de: dc. des. 12, 2007 1:24
Ubicació: La Nevera
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][05/13]

#10

Entrada Autor: DaNoNe » ds. feb. 16, 2008 23:10

Afegit capítol 6 de avuí disabte

a10
Imatge

Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1625
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][06/13]

#11

Entrada Autor: Txus » dg. feb. 17, 2008 18:36

Ja tinc el programa que volia :D Moltes gràcies! Per cert, em doneu permís per penjar el vídeo al YouTube? És que porto una web d'informació local de Prades i així la gent podria veure el programa al moment. A part de deixar l'enllaç per qui se'l vulgui baixar, clar :) Ja em direu alguna cosa.
Imatge


aliwualk
Entrades: 1
Membre des de: dg. feb. 17, 2008 22:33
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][06/13]

#12

Entrada Autor: aliwualk » dg. feb. 17, 2008 22:38

hola a tots!, me agradria si us plau, les tres primeres capitols del programa , no hi a cap manera de baixarlos del emule, no hi ha ningu que lo comparta.

moltes gracias per algu que me ayudi a conseguirles.

salut

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10695
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][06/13]

#13

Entrada Autor: arakelov » dl. feb. 18, 2008 11:20

aliwualk ha escrit:hola a tots!, me agradria si us plau, les tres primeres capitols del programa , no hi a cap manera de baixarlos del emule, no hi ha ningu que lo comparta.
Benvingut/da aliwualk :D

Jo els estic compartint tots a l'emule. Baixa'ls d'un en un (deixa una descàrrega activa i pausa les altres), assegura't que tens l'emule ben configurat: high ID, paràmetres de pujada/baixada correctes... i sobretot deixa l'emule encès 24x7 !!

Quan hagis fet això diga'm quin nom d'usuari tens a l'emule i quin és el fitxer que estàs intentant descarregar.

SAlut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][07/13]

#14

Entrada Autor: xordi » dt. feb. 26, 2008 16:07

Afegit el 7è programa!


mi-chan
Entrades: 193
Membre des de: dv. nov. 03, 2006 16:31
Ubicació: por ahí...
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Al vostre gust [DVBRip][07/13]

#15

Entrada Autor: mi-chan » dt. feb. 26, 2008 19:54

moltes gràcies per anar-los penjant!! :D

adéeu

Respon