[ed2k] Groove (2000)

Pel·lícules, cicles, etc.

Moderadors: Oliana, Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
mario1911
Entrades: 997
Membre des de: dt. nov. 14, 2006 11:33
Ubicació: Alt Empordà - Pla de l'estany
Status: Desconnectat

[ed2k] Groove (2000)

#1

Entrada Autor: mario1911 » ds. gen. 06, 2007 13:58

Hola us deixo la peli Groove, peli de culte pels qui els apasiona la música electrònica i tema de Dj's.. Podrem veure al Dj John Digweed d'UK en acció.. destacat Dj de l'escena electrònica.. (com a detall inèdit) :wink:
Imatge
Groove.(2000).(DVDRip.XviD.DVB-Català).(TotsRucs.cat).(by.M-C)
Groove
És divendres i entre els joves de San Francisco corre un e-mail que els convoca a una festa 'rave' que es farà l'endemà en un magatzem abandonat. El dissabte van a la festa més de dues-centes persones que volen passar el cap de setmana divertint-se i ballant amb la música electrònica. Colin i David Turner són dos germans que hi van amb Harmony, la promesa de Colin. Durant la nit els joves prenen èxtasi i hi ha algunes trobades inesperades. A l'alba surt a la llum un secret que amenaça la relació de Colin amb Harmony i un cop acabada la festa, els germans Turner s'adonen que trigaran temps a assimilar les conseqüències d'aquesta nit boja.
Imatge
Producció: 415 Productions i Groove LLC, 2000 (Estats Units)
Direcció: Greg Harrison
Durada: Greg Harrison
Guió: 83 minuts
Fotografia: Matthew Irving (color)
Música: Scott Hardkiss
Intèrprets: Mackenzie Firgens (Harmony), Denny Kirkwood (Colin Turner), Hamish Linklater (David Turner), Lola Glandini (Leyla), Vicent Riverside (Anthony Mitchell), Rache True (Beth)

VIDEO: DVDRIP XVID (Arxiu 633 MB)
AUDIO: DVB-CATALÀ



Respon