[ed2k] El Foraster (IPTVrip català) T8 [10/10] COMPLETA !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] El Foraster (IPTVrip català) T8 [10/10] COMPLETA !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dv. nov. 15, 2019 0:24

El Foraster - 8a temporada
DVBrip català per naroatna
Imatge


En aquesta nova entrega, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d'arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d'humor, situacions carregades d'emoció i també alguna experiència trepidant.

"El foraster" arrencarà visitant Gisclareny, que amb els seus 27 habitants és el poble més petit de Catalunya, i que li suposarà un dels reptes més grans. També descobrirà tots els secrets per fer una bona calçotada a Rodonyà, a l'Alt Camp, un poble de mestres calçotaires per excel·lència. I viurà la primera gran nevada de l'any a Llívia, on, a l'hivern, la neu marca la vida de les persones.

En els nous capítols, també es podrà veure el Foraster compartint una nit de Sant Joan màgica amb la gent de Les, a la Vall d'Aran, on se celebra la festa ancestral de la Crema deth Haro. I es visitaran indrets emblemàtics de la geografia catalana, com el Congost de Mont-rebei, a tocar d'Àger, o el monestir de Poblet, a Vimbodí i Poblet.

A més, "El foraster" ha conegut Òrrius, a la comarca del Maresme, i l'Albi, a les Garrigues. Dues comarques que encara no havia visitat. Sant Martí de Llémena, al Gironès, completa el llistat dels nou pobles que es podran veure en aquesta nova temporada del programa.


Imatge

Ripejador: naroatna
Suplent: r5004

Dades tècniques:
Durada: 50 minuts/episodi aprox.
Mida: 500-600 MB aprox. segons c/programa
Còdec vídeo: XviD @ 1300 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Còdec àudio: Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz


8a Temproada:

El Foraster -8x01- Gisclareny (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Des del gener de 2018, Gisclareny, a la comarca del Berguedà, és oficialment el poble més petit de Catalunya. Només hi viuen 27 persones, i es nota. Al poble, hi regnen un silenci i una calma totals.
Després de conèixer en Joan, un alcalde tranquil com pocs, en Quim es trobarà amb en Gerard, un monitor d'esports d'aventura que li plantejarà un repte sense precedents: saltar des d'un pont de més de 30 metres d'alçada. S'atrevirà? Abans, però, anirà coneixent els altres veïns de Gisclareny: en Jordi i la Joanna, una parella de Sabadell que aquí han trobat el seu paradís; l'Oriol, que el portarà a cavall fins a l'ermita de Sant Miquel de Turbians, o l'Anna i en Jordi, que sempre que poden presumeixen de tenir casa al poble més petit de Catalunya. I amb la Queralt i la Meritxell, filles de l'alcalde, en Quim descobrirà que, si aquest micropoble s'ha salvat de la desaparició, és gràcies als nouvinguts.


El Foraster -8x02- Rodonyà (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Rodonyà és un poble de la comarca de l'Alt Camp, epicentre de les calçotades, i el Foraster hi arriba amb un objectiu molt concret: descobrir tots els secrets que envolten aquesta popular tradició. Per aconseguir-ho, en Quim es deixarà guiar pels veïns del poble, començant per la colla que s'asseu al banc de la plaça. I malgrat que tots ells es consideren autèntics mestres calçotaires, no hi haurà manera que es posin d'acord en cap dels processos necessaris per fer una bona calçotada. Per la seva banda, la Maria Teresa ens revelarà, pas a pas, la recepta de la millor salsa de calçots, i la parella formada per la Rossi i l'Ordisi ens confessaran de quina manera les conseqüències petarreres dels calçots els fan sentir molt més units. A més, en Quim també coneixerà l'Enric, l'únic alcalde de Catalunya que li tallen el cap cada any, en Josep Maria, un marbrista que promociona les seves làpides funeràries d'una manera força especial, i en Ton, que, a part del seu preuat Mehari, té una cronologia vital molt particular.

El Foraster -8x03- Les (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A Les, un poblet de la Vall d'Aran, tota la vida gira al voltant d'una festa d'orígens ancestrals, que es celebra la nit de Sant Joan: la Crema deth Haro. Cada any els seus veïns planten un tronc d'avet al mig de la plaça el dia de Sant Pere, i el cremen al cap de gairebé un any, per la revetlla de Sant Joan. En Quim hi arribarà el dia abans de la crema i es trobarà amb un poble bolcat en la seva festa més sagrada. De la mà de l'Esther i en Nacho coneixerem l'art de fer ballar les halhes enceses al voltant del cos, i amb en Pere i en Marc, avi i net, en Quim comprendrà fins a quin punt aquesta tradició ha unit les famílies de Les al llarg d'incomptables generacions. Però abans de viure la nit de la Crema deth Haro, en Julián convidarà en Quim a fer ràfting pel Garona, i coneixerem en Pedro, un madrileny amant de l'aventura i de gastar males passades als seus tripulants. Finalment, viurem la nit de Sant Joan més màgica al voltant de l'Haro, que amb el seu foc pot fer realitat tots els desitjos que se li demanen, inclosos els més bonics i inesperats.

El Foraster -8x04- Òrrius (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Òrrius és el poble més petit de la comarca del Maresme, un racó de pau a tocar d'una de les zones més poblades del país. En Quim descobrirà ben aviat que aquí és costum apropiar-se de llocs que pertanyen als pobles del costat, i que els dies sempre comencen amb un bon esmorzar. Per això l'alcalde, en Jordi, es dedica en cos i ànima a les dues coses, mentre deixa les regnes de l'Ajuntament en mans de la seva ajudant, la Pepita. A més, en Gil i en Sebastià convidaran en Quim a un esmorzar molt especial: el que fan a la seva barraca al mig de les vinyes. També coneixerem la Laia, que amb 12 anys ja és subcampiona del món de trial en bicicleta, i la Roser i la Neus, que són amigues malgrat ser molt i molt diferents. A més, també ens trobarem amb en Jaume, que porta la seva granja de gallines com si fos un ressort de luxe, i amb la Rosa, que sospira pels finals feliços, tant en els llibres com a la vida. El millor final de tots arribarà amb la visita al misteriós Bosc Encantat, que omple de màgia els voltants del poble.

El Foraster -8x05- Llívia (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Llívia, a la comarca de la Cerdanya, té dues peculiaritats. La primera és que és un municipi català totalment envoltat per territori francès. I la segona, tal i com està a punt de descobrir en Quim, és que és un poble amb vocació... de capital del món. En ple hivern, la neu marca la vida dels veïns i les veïnes de Llívia. I no tots la viuen de la mateixa manera. Coneixerem a la Rosor, que la detesta. I al Marcel, que la idolatra fins al punt d'anomenar-la "or blanc". Amb ell, que es vanta de ser un crack de les pistes d'esquí, en Quim s'enfrontarà al repte d'aprendre a esquiar en només deu minuts. I amb en Carles, es posarà les raquetes per pujar al Castell de Llívia i gaudir de les millors vistes de la Cerdanya. També veurem en acció l'equip d'hoquei gel de Puigcerdà i coneixerem els acròbates d'un snowpark improvisat, que li ensenyaran al Quim que és tenir "flow". Amb en Josep Maria, que ha passat per un tràngol molt dur, aprendrem que cada sortida de sol és una nova oportunitat per gaudir de la vida. I si és a Llívia, la capital del món, millor que millor!

El Foraster -8x06- L'Albi (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A l'Albi, un típic poble de Les Garrigues envoltat d'ametllers i oliveres, en Quim hi trobarà una gent de caràcters i interessos molt variats, però que comparteixen un tret distintiu: la passió que posen en tot allò que fan.
La Núria ha convertit la botiga del poble en un lloc on es pot trobar absolutament de tot, i si no hi és, ella ho aconsegueix en 24 hores. La Goretti posa tanta passió en la seva feina de perruquera com en investigar i airejar tots els secrets del poble. I en Milio i en Ricard aspiren a ser autèntics mestres de l'humor, amb un estil "apachonant" alhora d'explicar acudits. També coneixerem una família que estima les curses de motos d'una manera una mica temerària; les dones del grup Pasta Fresca, que ho donen tot en les seves actuacions musicals; i els Amics de les Bitlles de l'Albi, una colla que té un talent només comparable a les seves ganes d'esmorzar.


El Foraster -8x07-La Vall d'Àger (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Vall d'Àger, a la comarca de la Noguera, és la meca del vol lliure i, per les seves condicions atmosfèriques, també és un indret únic per l'observació astronòmica. És per això que diuen que Àger té el millor cel de Catalunya, i en Quim hi arriba amb la intenció de conèixer la gent que viu just a sota. Amb la Paula, navegarem en caiac per un dels paratges més espectaculars del país, el Congost de Mont-rebei. En un dels bars del poble descobrirem la filosofia directa i sense embuts d'en Josep. I de la mà d'en Joan, guia del Centre d'Observació de l'Univers, farem un viatge per galàxies llunyanes amb parada a la Lluna. I com que visitar Àger i no volar és un pecat capital, en Jordi, monitor de vol, convencerà en Quim per gaudir del millor cel de Catalunya amb un increïble vol en parapent, amb sorpresa final inclosa.

El Foraster -8x08- Sant Martí de Llémena (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Sant Martí de Llémena, a la comarca del Gironès, està format per cinc nuclis dispersos al llarg i a l'ample d'una vall de conte, situada a només deu minuts de la ciutat de Girona. Fent quilòmetres amunt i avall, en Quim coneixerà a en Quim, un granger força tossut, que ens demostrarà que la tossudesa no és incompatible amb un esperit solidari. I a l'Albert i en Joskin, dos amics que es comuniquen amb una variada col·lecció d'insults, sota els quals amaguen una tendra amistat. I farem una promesa de futur amb la Marisa, en Toni, en Jou i en Bruc, que ens obriran les portes de la que serà la seva casa familiar, just el dia que hi comencen les obres de reconstrucció. A més, en Quim es posarà al volant d'un tractor de competició de la mà d'en Lluís i descobrirà un ésser estrany al bell mig del jardí d'en Jeca. Per acabar, pujarem a dalt de Rocafesa, perquè des dels cims és des d'on realment t'enamores de les valls. I més encara d'una vall tan bonica com la Vall de Llémena.

El Foraster -8x09- Vimbodí i Poblet (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà, és molt més que el municipi que acull un dels conjunts monàstics més importants d'Europa. I en Quim hi arriba amb la intenció de descobrir tant el monestir de Poblet, com el poblet que hi ha al costat del monestir. Per fer-ho, comptarà amb una ajuda inesperada, la de la Maite del Bar Solé, que coneix tot el poble, sap tot el que passa i té una idea molt clara de com li agradaria que fos el programa. Seguint les seves indicacions, en Quim coneixerà en Paco, el mestre vidrier del poble, i en Claudio, l'home que canta pel carrer. Amb en Cisco i en Dídac, sortirà a buscar tòfones per un paratge secret, i amb en Pere descobrirà el vincle que es pot arribar a establir entre dos bons amics pastors que pasturen en terres ben llunyanes. També coneixerem l'Alfons i en Joan, que mantenen obert el cinema del poble per autèntic amor a l'art, i en David, el guia més entusiasta, que ens acompanyarà a fer una visita espectacular pel monestir de Poblet. I per acabar, i també seguint les indicacions de la Maite, en Miquel ens delectarà amb un gran castell de focs artificials.

El Foraster -8x10- Els reptes del Foraster (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
De sud a nord i d'est a oest, en Quim Masferrer ha tornat a viatjar pels pobles de Catalunya per conèixer la seva gent. Gisclareny, Rodonyà, Les, Òrrius, Llívia, l'Albi, Àger, Sant Martí de Llémena i Vimbodí i Poblet són els pobles que ha visitat El Foraster en aquesta nova temporada. I pel camí s'ha trobat amb tota mena de reptes. Reptes físics i mentals. Reptes que l'han fet emocionar i l'han fet riure. I altres que l'han fet aprendre i superar-se. En l'últim capítol d'aquesta entrega, recordarem els petits grans reptes que ha afrontat El Foraster en els últims pobles que ha conegut. Veurem com en Quim es va haver d'enfrontar a les seves pròpies pors a Gisclareny, on en Gerard el va convidar a saltar des d'un pont de més de 30 metres d'alçada. Amb l'Albert i en Joskin, de Sant Martí de Llémena, i la Roser i la Neus, d'Òrrius, comprovarem el gran repte que suposa mantenir una amistat. I en Pere i en Marc, avi i net, ens transmetran el repte de mantenir viva una tradició tan especial com la Crema deth Haro de Les, a la Vall d'Aran. A Llívia, amb en Marcel, la Rosó i la penya del flow, en Quim va poder conèixer tres maneres diferents, i fins i tot oposades, d'afrontar un mateix repte: conviure amb la neu. I a L'Albi, la Núria i la Goretti van compartir amb ell un repte quotidià però ben complicat: el de guardar els secrets del poble. A més, a Àger, en Quim va posar a prova el seu autocontrol en un espectacular salt en parapent, i a Rodonyà va descobrir que fer una bona calçotada pot ser un repte ben complicat.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x01 !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dv. nov. 15, 2019 0:25

Vinga doncs 8a Temporada iniciada !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


bERTUZ
Entrades: 145
Membre des de: dl. maig 28, 2007 0:30
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x01 !!

#3

Entrada Autor: bERTUZ » dt. nov. 19, 2019 18:00

Moltes gràcies per compartir aquesta nova temporada del Foraster, naroatna!!! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x01 !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dc. des. 11, 2019 0:49

Ens posem al dia, disculpeu el retard, afegits del 8x02 al 8x05 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 297
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x01 !!

#5

Entrada Autor: d1k2 » dg. des. 15, 2019 11:23

moltes gràcies Naroatna

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x06 !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dg. des. 29, 2019 16:59

De res! Afegit el 8x06, i al dia !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x06 !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dj. gen. 16, 2020 15:02

Ens tornem a posar al dia, afegits 8x07 i 8x08 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - Nou 8x09 !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dj. gen. 23, 2020 0:13

Afegit el d'aquesta setmana 8x09 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - [10/10] Completa !!

#9

Entrada Autor: naroatna » dc. gen. 29, 2020 0:28

Afegit el 8x10 Els reptes del Foraster, i temporada completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Jucar
Entrades: 122
Membre des de: dv. juny 29, 2007 16:59
Ubicació: El Prat de Ll.
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - [10/10] Completa !!

#10

Entrada Autor: Jucar » dt. març 24, 2020 17:44

Moltes gràcies Naroatna.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster - 8a Temporada - [10/10] Completa !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dc. març 25, 2020 1:06

De res!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon