[ed2k] Com si fos ahir - 3a Temp - [116/116] Completa !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Com si fos ahir - 3a Temp - [116/116] Completa !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:22

Com si fos ahir
3a TEMPORADA 2019-2020
DVBrip català

Imatge

Tv3 - Com si fos ahir

Imatge


La sinopsi
Un tràgic accident és el punt de partida de "Com si fos ahir". Un accident, però, que té un efecte positiu: la retrobada d'uns antics companys d'institut que, després de vint-i-cinc anys, es troben al funeral d'un d'ells.

L'època de l'institut, quan feien BUP i COU al Reina Sibil·la, els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida. Als anys 80, eren una colla de joves que es pensaven que serien amics tota la vida, però després aquesta els va anar repartint fitxes molt diverses. I ara, quan ja en tenen gairebé cinquanta, es retroben i, de mica en mica, reprenen aquella amistat, adonant-se que les expectatives de vida no sempre es compleixen i que, si ho fan, sempre van carregades amb alguna sorpresa.

Per tots ells, tornar a tenir un grup d'amics representa un oasi lúdic enmig dels maldecaps de cada dia. Ara tornen a tenir algú amb qui sopar o fer una copa per distreure's. Però com més s'estrenyen els llaços, més es compliquen les relacions. Malgrat les friccions, les desavinences i els conflictes puntuals, formen un grup compacte que s'ajuda a tirar endavant.

L'essència
"Com si fos ahir" transcorre a Barcelona i els protagonistes viuen repartits per tota la geografia de la ciutat. La sèrie mostra una realitat urbana on hi tenen cabuda tots els aspectes de la vida de persones normals i corrents, de diferents nivells socials i econòmics, que es fiquen en merders, però merders sense truculència. Poden viure grans tragèdies, com la mort d'un ésser estimat, i a la vegada estar distrets perquè aquella persona tan atractiva de la feina els ha dedicat una mirada especial.

Aquesta és la nova aposta de TV3 per a la sobretaula. Una sèrie que vol presentar una quotidianitat que, de vegades pot ser crua, de vegades patètica, però que també pot ser tendra, lleugera i, fins i tot, divertida. No serà una comèdia, però l'humor sorgirà de manera espontània de les petites situacions de cada dia, dels malentesos, del comportament de persones que intenten fer-ho al millor possible però que sovint s'equivoquen. I, en la lluita del dia a dia per tirar endavant, tots podem ser miserables i a la vegada nobles.



Ripejador: naroatna
Suplents: r5004

1a Temporada
2a Temporada

Fitxa tècnica
Vídeo: 720x400 (16:9 real) a 1193 kbps
Mida: 300 MB Durada: 30-35 min. aprox.
Àudio: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)


3a Temproada:

Com si fos ahir (3x001) 09.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després de l'apunyalament, en Mateu intenta fugir, però en Miquel el reté. Arriba l'ambulància i s'emporta l'Andreu, molt malferit. Es troba entre la vida i la mort. No està gens clar que se'n surti. Els Mossos detenen en Mateu, que destrossa la Marta dient que l'estima. Passa un mes. Hi ha coses per resoldre. En Miquel s'ofereix per fer d'intermediari entre la Marta i en Mateu per solucionar el tema de la propietat de la masia. La Marta es veu obligada a anar a veure'l, i la trobada no serà gens agradable.

Com si fos ahir (3x002) 10.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La vida continua. En Quim no es troba gens a gust fent de mosso de magatzem, però s'assabenta que hi ha una vacant per fer d'encarregat. Decideix parlar directament amb el cap de la Cati. La Sílvia i l'Ivan estan fent un curs de "coaching" empresarial, però ella se sent molt poc motivada. Un company, l'Alfred, que es dedica a fer teràpia personal, aconsella a la Sílvia que s'apunti a un curs. L'Helena és a Mèxic i ha deixat els nens a la Joana i la Paz. Comencen els problemes. Ells i la Paz no s'entenen. La Júlia se n'ha anat a estudiar a Irlanda. Les despeses les comparteix l'Eva amb l'Aimar, però no hi arriba, així que decideix buscar una companya de pis.

Com si fos ahir (3x003) 12.09.2019 (WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe assisteix a una conferència de l'Elisabet Carrión, una gran empresària del món de la perfumeria, amb fama de distant i inaccessible, i se la guanya amb la seva simpatia. En Miquel al·lucina. La Sílvia ha sortit poc convençuda de la sessió d'autoconeixement on ha anat. L'Eva l'anima a tirar endavant, però la Gemma l'hi vol treure del cap. La Marta assegura a en Litus i l'Eva que està molt bé i els demana que la deixin en pau. A l'Ismael li explica la veritat. El nen l'ensenya a jugar "online" perquè es distregui.

Com si fos ahir (3x004) 13.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim, en Litus i en Miquel han quedat amb la intenció d'organitzar un sopar.. En Quim, que està fotut perquè ell i la Cati tenen problemes sexuals, fruit de la seva frustració professional, convenç la Marta perquè hi vagi. En Jordi, que vol tornar a guanyar-se els seus amics, decideix fer-los un regal. La Marta no s'hi sent a gust, i se'n va. Ja a casa, es posa a jugar compulsivament en línia al joc que li ha ensenyat l'Ismael. Així fa una amiga virtual i se sent molt còmoda parlant amb ella.La Paz fa el que pot per esquivar en Martí i l'Alba, i la Joana se n'adona. La cosa no pinta bé.

Com si fos ahir (3x005) 16.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel i la Noe aniran a la festa exclusiva de l'Elisabet Carrión. Allà, la Noe diu meravelles d'en Miquel a la Carrión, i ella ofereix feina a la consultoria, però, a la Gemma, li sembla que el client els va molt gran. La Txell s'ha fet seu el pis de l'Eva i hi fa i desfà com vol. L'Eva, incòmoda, no sap parar-li els peus. En Quim i en Marc muntaran un negoci junts. La Cati al·lucina una mica quan el seu home li diu que ha plegat, i encara més quan li demana els diners de l'Agustina. En Jordi ha d'acabar confessant que la va espifiar amb les entrades per al concert als Estats Units, i que no va fer gràcia a ningú. L'Anna li dona la idea de revendre-les per internet.

Com si fos ahir (3x006) 17.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu està disposat a fer el que calgui perquè en Mateu pagui pel que va fer. La Clara li recomana que se n'oblidi. L'Eva, que sap què és sentir-se com ell, li recomana que visqui la vida al marge del trauma d'en Mateu. Ell li fa cas, potser massa i tot. En Miquel pressiona la Noe per intentar entrar al cercle íntim de la Carrión, i la Noe organitza una trobada. L'Elisabet els suggereix que canviïn de pis i se'n vagin a viure al seu edifici. En Miquel ha perdut una mica els papers, i no fa cas ni de la Gemma ni de la Noe, francament empipades, perquè no els consulta cap decisió. En Quim i en Marc tenen dues idees molt diferents del negoci que volen muntar. En Quim s'imposa i obliga en Marc a demanar els diners a la Cati.

Com si fos ahir (3x007) 18.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta continua enganxadíssima al joc en línia i a la seva amiga virtual. Tant, que l'Ismael li recomana que la identifiqui. La Marta li proposa de veure's i ella ho accepta. En Jordi se sent fatal pel tema de les entrades i l'Anna i l'Ivan se'n riuen. Penedida, l'Anna li regala dues entrades per a un concert que es fa aquesta nit, fent veure que li han costat molts diners. En Marc s'ofereix per anar-hi amb ell. I, a l'accés, es descobreix la trampa. Però aquesta no és la sorpresa més gran. Al concert hi troba el policia que li va requisar les entrades. L'Eva es lamenta d'haver triat la Txell de companya de pis. Ho explica a la Lola, una altra de les noies que li van escriure, i li diu que intentarà fer fora la Txell i agafar-la a ella. I ho prova.

Com si fos ahir (3x008) 19.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia ha organitzat un sopar teràpia amb les amigues, però elles prefereixen anar-se'n de festa. Està molt pesada. La Sílvia té pressa per trobar respostes i l'Alfred li recomana diversos llibres, d'entre els quals, la Bíblia. Ella se la comença a llegir. Mentrestant, l'Andreu ha anat a fer una travessa per Collserola amb en Nandu. Torna rebentat, però de seguida planifica una pila de coses. La Pili comença a amoïnar-se. En Marc està angoixat perquè està tirant endavant el seu projecte sense el seu pare, i l'Anna li recomana que el deixi fora del negoci. El noi, després de parlar amb la Sandra i en Santi, presenta el projecte a la Cati.

Com si fos ahir (3x009) 20.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel anuncia que hauran de fer un ERO a l'empresa de l'Elisabet Carrión, i encarrega a la Sandra que es faci càrrec d'acomiadar els treballadors. De tota manera, en Miquel descobreix que alguna cosa no quadra a la comptabilitat de la Carrión. La Natàlia insisteix a la Marta perquè li doni una altra oportunitat. Ella, potser perquè en Quim li demana que no ho faci, ho fa. Queden i la Marta s'adona que no la reconeix. L'Eva confessa a en Santi el mal rotllo que té amb la Txell. Ell decideix parlar amb la noia, però ella se'l treu del damunt, esgrimint també l'acord contractual. És evident que les bones paraules no funcionen. L'Eva es disculpa amb la Lola, perquè no la pot agafar, però la Lola no es resigna i parla amb la Txell.

Com si fos ahir (3x010) 23.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel vol trencar el contracte amb la Carrión per evitar ser còmplice del blanqueig que ha descobert que fa, però el seu advocat li diu que està lligat de mans i peus. Mentrestant, la Noe vol fer un treball sobre l'empresa de la Carrión i a la dona li fa molta il·lusió. En Miquel se n'assabenta i s'esvera. La Lola comença a fer el trasllat, però l'Eva li confessa que es va espantar una mica amb la manera com va fer fora la Txell. La Lola es disculpa i sembla que la convenç que és la companya ideal. L'endemà, la Lola se'n va a trobar la Txell. La Joana necessita ajuda i contracta una dona, la Manar, musulmana de pare libi i mare catalana.

Com si fos ahir (3x011) 24.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim se sent menystingut en el nou negoci d'en Marc i en Santi. No li compren cap de les idees que proposa per fer publicitat i captar clients. L'Edu, el desconegut company de jocs de la Marta, es presenta a casa seva, però ella el fa fora de mala manera. El noi deixa un sobre, però la Marta no té ni curiositat per obrir-lo i demana a en Quim que el llenci. En Miquel vol evitar el trasllat al pis del mateix edifici on viu l'Elisabet Carrión i en busca un altre, però no convenç la Noe. El pla B consisteix a buscar la complicitat dels Linares. En Jordi continua totalment abduït per la Dolors, que avui li fa fer una cosa que té tota la pinta de ser un disbarat.

Com si fos ahir (3x012) 25.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu està convençut que ho pot fer tot: viure la vida intensament i treballar. Torna a la feina i la Pili no pot evitar estar molt pendent d'ell perquè el veu molt accelerat. La Joana també nota que el seu fill està estrany i en parla amb la Pili, que mira de tranquil·litzar-la, tot i que és la primera que pensa que no està bé. La Gemma obliga la Noe a fer el treball sobre l'empresa del seu ex, en David. Ella, a contracor, accepta. A la primera trobada ja volen els dards. L'Eva està il·lusionada amb la seva nova amiga Lola i vol presentar-la a la colla. La Sílvia vol avançar en la seva espiritualitat i diu a l'Ivan que vol anar a missa.

Com si fos ahir (3x013) 26.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Elisabet nota que en Miquel està fred amb ella, però ell ho nega. També ho nega a la Sandra, a qui posa pressió perquè s'espavili amb l'ERO. El representant dels treballadors d'Eglantine, en Bruno, es presenta a la consultoria. El negoci d'en Marc s'està activant gràcies a un moviment comercial que ha fet en Quim, però a en Marc no li agrada que el seu pare s'hagi saltat la seva autoritat. Avui, la Miren convenç la Cati perquè s'operi els pits. Com s'ho agafarà en Quim? En Jordi s'acomiada de l'Anna abans de marxar als Estats Units amb els seus nous amics, i li demana que li cuidi el pis. En Marc li dona la idea de llogar-lo a turistes. La Sílvia fa amistat amb la monja que va conèixer. Ella, la Berta, la introdueix en el món dels retirs espirituals.

Com si fos ahir (3x014) 27.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu té ganes de fer el boig i proposa fer una sortida en moto a en Sebas. La fan. I ell es comporta com un kamikaze. L'Alba no vol tenir la Manar de professora perquè és "estrangera". La Paz i la Joana la convencen que això és una bestiesa, però la Manar arriba a casa i du posat el vel islàmic... L'Edu torna a contactar amb la Marta per dir-li que al sobre que li va deixar a casa hi havia molts diners. Emprenyada de mala manera, la Marta esbronca en Quim i li demana els diners per tornar-los al noi. En Quim ja se n'ha gastat la meitat. En què?

Com si fos ahir (3x015) 30.09.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha vingut l'Eloi i al·lucina quan sap que la seva mare i la seva germana acaben de tornar d'un retir espiritual i que s'han fet amigues d'una monja. Immediatament decideix "salvar" la mare. L'Eva no s'atreveix a demanar un augment de sou a la Victòria, i la Lola li aconsella que sigui agosarada i directa. Ella li fa cas. Més tard enxampa la Lola en una mentida. La Noe ha fet un mal plantejament del treball, perquè no aconsegueix concentrar-se analitzant l'empresa del seu ex. La Gemma, conscient que no té temps de refer-lo, i amb certa arrogància, decideix refer-lo ella. Aconseguirà que aprovin la Noe? La Sandra es disculpa amb en Bruno. Potser massa i tot.

Com si fos ahir (3x016) 01.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili ha descobert que l'Andreu la va enganyar la tarda que va sortir amb en Sebas, i exigeix una explicació. La Manar ajuda l'Alba a fer un arbre genealògic per a l'escola. La nena confessa que li fa vergonya dir que la seva àvia té una parella dona, i la Manar la tranquil·litza dient-li que no cal que ho posi. Problemes. L'Eloi descobreix que l'Anna ha rellogat el pis d'en Jordi a uns turistes un parell de dies i li exigeix que no ho faci més, però convenç la seva germana perquè deixi que la família d'una amiga seva, la Blanca, faci servir el pis uns quants dies. La Noe esgota en Litus preguntant-li coses per a l a feina. La Clara fa veure al seu nòvio que la Gemma li ha encolomat feina que no li pertoca.

Com si fos ahir (3x017) 02.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim no veu clar que la Cati se n'hagi anat uns quants dies per feina. En Jordi, per Skype, alimenta les seves sospites. En Quim descobreix que la Cati li ha dit una mentida. Quan torna, la Cati confessa a en Marc que s'ha operat els pits. Al noi, li sembla fatal i li exigeix que se sinceri amb en Quim. L'Eloi, l'Anna i l'Ivan s'espanten quan descobreixen que la Sílvia ha estat mirant pàgines de convents. Els fills es troben amb la Berta, la monja, i l'Eloi l'acusa d'estar rentant el cervell a la seva mare. L'Eva es desviu per ajudar la Lola a trobar feina. Massa. Tant, que en Litus li demana que freni.

Com si fos ahir (3x018) 03.10.2019 (WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati i en Quim han recuperat la seva vida sexual. A la feina, en Marc rebutja totes les idees del seu pare, però en Santi es posiciona al costat d'en Quim. L'Anna el pressiona perquè aprofiti les bones idees que té en Quim, i ell contacta amb el propietari d'una cadena de bars i acaba ficant-se just on no volia. En paral·lel, en Quim ha vist com la Marta guanyava diners jugant online, i demana a l'Ismael que n'hi ensenyi. El nen no se'n surt i en Quim fa que el posi en contacte amb l'Edu. La Sílvia vol que l'Ivan l'acompanyi a una sessió del curs d'autoconeixement de l'Alfred. Ell no hi vol anar, però acaba cedint. Un cop allà, enmig d'un exercici, passa una cosa molt sorprenent.

Com si fos ahir (3x019) 04.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La tensió sexual entre en Bruno i la Sandra és evident, però ella talla en sec tota possibilitat de relació entre ells. Bé, una estona almenys. Les coses s'estan complicant. L'Andreu no sembla gens preocupat per la crisi amb la Pili i planeja una altra sortida amb en Sebas. Ja a la carretera, s'assabenta que la setmana que ve serà el judici d'en Mateu i se li regira l'estómac. Necessita fer una catarsi amb la Pili, que s'està atipant d'ell. En Litus es preocupa per la Marta i la seva relació amb el joc. L'Ismael confessa que també hi ha jugat. La Marta, empipada, parla amb el seu cosí i s'assabenta que ha contactat amb l'Edu.

Com si fos ahir (3x020) 07.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu està nerviós perquè és el dia del judici i demana als amics que siguin contundents quan declarin. La Joana i la Paz es posen nervioses perquè els nens diuen coses en àrab i es neguen a menjar porc. La Manar assegura que són coses de criatures. En Xavi se sent molt incòmode a casa, amb la Sandra i en Bruno. No és qüestió de parlar-ne al pis, així que se'n va a trobar la seva ex a la consultoria. Ella s'espanta per por que el noi xerri més del compte. La Noe demana temps lliure per poder acabar el treball, però ni en Miquel ni la Gemma l'hi concedeixen. Ella se l'agafa igualment. En Litus troba que s'està ficant massa al Centre, on ha fet gestions sense el seu permís.

Com si fos ahir (3x021) 08.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia està capficada. L'Ivan confessa a l'Eva que la seva amiga s'ha ficat en una secta perillosa. Està preocupat de debò. L'Eva i la Lola convencen en Santi perquè doni feina a la Lola. Ell ho fa i també convenç en Marc perquè li doni alguna cosa. En Bruno, preocupat pel tema laboral, demana a la Sandra que l'ajudi i li passa informació sensible d'Églantine. Ella s'hi nega, però la curiositat pot més que el compromís i es posa a buscar coses. En Quim menteix a l'Edu i li fa creure que la Marta ha hagut de ser ingressada d'urgència i no podrà anar a la cita que suposadament li havia organitzat. Però l'Edu se'n va a la clínica.

Com si fos ahir (3x022) 09.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sandra s'ho fa venir bé per no assistir a una reunió amb en Miquel i l'Elisabet, ara que sap que ella blanqueja diners i que ell ho amaga. Més tard es bloqueja quan s'adona que està acomiadant el millor amic d'en Bruno. Parlarà amb el seu amant? En Quim enreda en Santi perquè li doni els mil euros, amb l'excusa de promocions per als clients. Els dona a l'Edu, però el noi juga i els perd. En Quim se'n va a plorar-li a la Marta. El comentari d'un client gairebé revela que en Marc ha fet tractes amb un bar on hi ha prostitució. El noi evita "in extremis" que en Santi ho sàpiga, però ho ha passat fatal.

Com si fos ahir (3x023) 10.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe se sent insegura per la presentació del seu treball, que és avui. En Miquel i la Gemma s'acusen mútuament del fracàs de la noia, però ella no ha dit l'última paraula. La Manar anul·la una classe i els nens acusen la Joana d'haver creat mala maror. L'Àvia té por que, per culpa seva, la Manar no torni. Però no. El problema és un altre. La Lola descobreix el costat "fosc" del negoci d'en Marc i li diu a en Santi que no vol continuar treballant per a ell. En Santi ho confirma i, a més, descobreix que en Quim li va estafar mil euros. En Litus s'interessa per les teràpies de la Sílvia i se sorprèn d'alguna de les activitats que fan.

Com si fos ahir (3x024) 11.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Finalment, és l'Eloi qui s'instal·la al pis de l'Anna. D'entrada, la primera sorpresa: torna en Jordi. Mentre l'Anna l'entreté, l'Eloi se'n va corrents al pis del pare per convèncer la Blanca i la seva família que han de marxar. Se'n sortirà? Ja hi ha sentència. L'Andreu se sent frustrat perquè la condemna a en Mateu és irrisòria. La Pili pràcticament obliga l'Andreu a sortir un parell de dies de Barcelona. Se'n van a un balneari. La Pili intercepta una trucada d'en Mateu, però l'Andreu acaba descobrint-ho, s'enfada amb la Pili i queda amb en Mateu. La trobada no és gens agradable.

Com si fos ahir (3x025) 15.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu se sent molt avergonyit pel que va fer i en Vicenç el vol cuidar, però ell vol fer vida normal. Se'n va a treballar. La Pili i ell discuteixen. La Cati està contenta, perquè sembla que en Quim s'ha posat les piles per buscar feina, i vol "guerra", però ell torna a tenir problemes d'erecció. Acaba confessant els seus problemes sexuals a en Jordi i en Miquel, que neguen que n'hagin tingut mai. La Gemma els sent i calla. En Marc també està tocat. Ha trobat una feina de repartidor de propaganda i no ha pogut instal·lar-se a casa de l'Anna, que ara mateix sembla la cabina dels germans Marx. La intimitat és impossible.

Com si fos ahir (3x026) 16.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bruno es presenta a la consultoria per parlar amb en Miquel, i la Sandra no pot evitar que parlin a soles. Tem que en Bruno la delati. En Miquel queda amb la Carrión, li transmet la demanda d'en Bruno i li demana que actuï, sense admetre que ell sabia que hi havia el blanqueig. Ella diu que es farà càrrec de la situació i descobrirà d'on ha sortit la filtració. La Marta i l'Edu es passen hores parlant i jugant. Ell la convenç per anar a jugar a un "gaming center". Allà, la Marta se sent totalment fora de lloc.

Com si fos ahir (3x027) 17.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La família Vilella està contenta que la Pili i l'Andreu vagin a viure junts, però ella no ho té tan clar. La mateixa Gemma diu al seu ex que s'asseguri que no està fent una fugida endavant, cosa que ell nega. D'altra banda, la Charo i la Magda li recomanen que no es precipiti. L'Anna i l'Eloi compten les hores perquè en Jordi se'n vagi de casa, però les coses es compliquen. La Blanca diu a l'Eloi que no poden marxar del pis. L'Eva intenta que en Santi no acomiadi la Lola, però ell no té cap altra opció. La noia parla amb la Victòria i aconsegueix feina a la ludoteca. En Santi se sent culpable i també es mulla per ella.

Com si fos ahir (3x028) 21.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Mateu vol fer-se perdonar per la Marta i li ofereix comprar-li la seva part de la masia. La Marta n'accepta els diners, però no el pensa perdonar. A en Quim, li falta temps per demanar a la seva cosina que inverteixi en el seu negoci. En Jordi explota contra la Blanca quan li explica que no podrà tornar al seu pis. Li diu de tot i ella encara vol tenir raó. En Jordi va a casa seva, però no hi pot entrar perquè li han canviat el pany. Necessita confessar la veritat del viatge als amics. Mentre la Lola es disculpa amb la Victòria, la manipula hàbilment per aconseguir el lloc de secretària de la ludoteca. L'Eva pateix per en Santi.

Com si fos ahir (3x029) 22.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia va a veure l'Andreu i l'intenta convèncer de fer un curs amb ella, però l'Andreu no està per orgues i l'engega. De sobte, sembla que la Sílvia està perdent les ganes de continuar amb les teràpies, però els seus fills l'hi animen, i ella diu a l'Alfred que li agradaria fer-li d'ajudant a les xerrades. En Miquel està molt irritable i fins i tot tracta malament la família. La Noe li exigeix explicacions i ell la posa al corrent de la situació. La noia queda amb la Sandra, que se la treu del damunt. Ha quedat amb en Bruno. Ho descobrirà, la Noe? La Joana intenta trobar informació d'en Farid i li salta una alarma per haver volgut entrar en una pàgina vigilada.

Com si fos ahir (3x030) 23.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe no ha dit a en Miquel que va veure en Bruno amb la Sandra, i es vol distanciar de la Carrión ara que sap que blanqueja diners. La Sandra li confessa la seva relació amb en Bruno i que és la responsable de la filtració. Vol sincerar-se amb en Miquel i plegar, però la Noe no l'hi permet. Té plans. L'Eva aclapara la Lola i ella li demana aire. L'Eva queda fotuda, i encara s'entristeix més després de parlar amb la Júlia. La troba a faltar molt. La Lola, que es pensa que es pot haver passat amb ella, li fa un regal molt il·lusionant. La Blanca convenç l'Eloi que ella no va canviar el pany del pis d'en Jordi i que s'està esforçant per marxar. La parella es reconcilia. L'Anna ho espatlla. En Marc, que necessita diners, s'ofereix en un xat porno.

Com si fos ahir (3x031) 24.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta, engrescada per l'Edu, decideix tirar endavant un "gaming center", i paga el traspàs del local que s'estava mirant en Quim. Mentrestant, en Quim vol aconseguir els diners per al mateix traspàs i malven el cotxe a en Pep. En Miquel diu a la Marta que vagi amb compte amb l'Edu, perquè és massa jove. L'Elisabet, amb el suport d'en Miquel, diu a en Bruno que sap que va de farol i que continuarà amb els acomiadaments. Ell recriminarà a la Sandra que l'hagi traït informant en Miquel que no tenien proves. En Litus convenç la Noe perquè li cedeixi les idees que va projectar en el seu projecte per poder millorar el centre. Quan la Gemma s'assabenta que ho vol gratis, s'hi fica i li exigeix que les pagui com a servei de la consultoria.

Com si fos ahir (3x032) 25.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili s'instal·la al pis de l'Andreu i el primer que fan és trencar una butaca. La Pili se'n sent culpable i se'n va a la botiga de la Sílvia. Per substituir-la, comença una aventura ben surrealista. La Gemma i en Litus, després de l'enganxada d'ahir, connecten des del sarcasme. Acaben dinant amb la Clara i en Gorka, un amic d'ella. La Clara i en Litus han de marxar, i la Gemma i en Gorka es queden sols. Avui descobrirem una Gemma nova. L'Eloi convenç el pare de la Blanca perquè marxin a finals de mes, però arriben uns desnonadors professionals que ha contractat en Jordi i s'organitza un bon sidral.

Com si fos ahir (3x033) 28.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Alfred fa la xerrada a la botiga de la Sílvia. Hi van en Quim i en Jordi. A en Quim, li encanta, però en Jordi ho troba una pèrdua de temps. L'Anna descobreix un xat porno a l'ordinador d'en Marc i es pensa que el fa servir per masturbar-se. Al·lucina molt. Ell no ho desmenteix i li amaga que és per "feina". Vol deixar-ho estar, però hi torna. I algú l'enxampa. En Quim descobreix que la Marta li ha "pispat" el local, però la seva cosina li ofereix de treballar amb ella. En Vicenç està amoïnat perquè una desconeguda ¿la Irene- li envia missatges per Facebook. En Manel el convenç perquè hi quedi.

Com si fos ahir (3x034) 29.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Elisabet, encantada amb en Miquel, vol passar-li un client nou, amic seu. Ni en Miquel ni la Noe saben com dir-li que no, i la Carrión acaba anant a la consultoria i aconsegueix que la Gemma accepti el client. La Sandra troba a faltar en Bruno; i, en Bruno, la Sandra. Tots dos es plantegen reconciliar-se, però cap dels dos és capaç de fer el pas. L'Ivan torna del País Basc i es troba amb el panorama que ha muntat la Sílvia amb les xerrades, i amenaça la seva sòcia de trencar la relació professional que tenen. L'Alfred hi intervé. Sense ser-ne conscient, la Joana anima en Vicenç a contactar altre cop amb la Irene. Ell demana ajuda a l'Andreu per escriure-li un missatge gens pedant.

Com si fos ahir (3x035) 30.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui és el dia de la inauguració del Billar Burger. La Marta està del tot superada, i en Quim li fa pujar els ànims amb la seva energia i experiència. Descobreix que l'Edu és un "youtuber" molt influent dels jocs virtuals i vol convèncer la Marta perquè li demani ajuda per fer publicitat del negoci. Als nens, els cau el mòbil d'en Vicenç al vàter. En Vicenç esclata, perquè esperava la resposta de la Irene. En Litus vol advertir l'Eva de la Lola, però la Clara li aconsella que no ho faci. Fan un dinar tots quatre. La Sandra s'està plantejant fer vacances o demanar una excedència per treure's en Bruno del cap, però la Noe opina que s'hi ha de reconciliar i decideix intervenir-hi.

Com si fos ahir (3x036) 31.10.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma ha tornat a quedar amb en Gorka, que li demana una altra cita. Ella, per evitar aprofundir en la relació, li diu que no i accepta una cita amb l'Eudald. La trobada d'en Vicenç i la Irene ha anat molt bé. Més del que ell s'esperava. La Joana no té cap altre remei que explicar als seus nets que el fill de la Manar té problemes amb la policia. Al cap d'unes hores, descobreix que els nens han xerrat més del compte. La Cati es vol fer un altre tractament de cirurgia estètica. No vol malgastar, ara que en Quim té problemes en el negoci, i mira l'opció d'una clínica més barata. La seva amiga Miren l'hi desaconsella.

Com si fos ahir (3x037) 04.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma diu a la Sandra que no vol lligams. I que deixarà les coses clares als seus dos homes. Per error, queda amb tots dos a la mateixa hora. La Sandra queda amb en Bruno per tornar-li una samarreta que es va deixar a casa seva. Per error, n'hi porta una d'en Xavi. En Quim espera que la xerrada de l'Alfred i la Sílvia serveixi perquè la Cati oblidi el tema de la liposucció. A mitja conversa, es presenta un convidat inesperat. La Joana es disculpa amb la Manar per haver propiciat el fals rumor sobre en Farid, i la Paz li ofereix un espai a la ràdio perquè pugui explicar el seu cas.

Com si fos ahir (3x038) 05.11.2098 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç està molt il·lusionat després de la seva cita amb la Irene, i es comença a fer il·lusions, però és mutu? En Quim i la Marta se senten perduts per donar embranzida al negoci, i la Marta cedeix i demanarà ajuda a l'Edu. No li serà fàcil. La Cati fingeix davant de la Miren que l'operació ha anat bé, però, en realitat, se sent molt angoixada perquè té el cos ple de blaus. L'Ivan ha trobat més proves que l'Alfred és un impostor. La Gemma li demana disculpes. No hi haurà més xerrades a la botiga, tot i que ella continua creient en l'Alfred.

Com si fos ahir (3x039) 06.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Magda ofereix a l'Andreu que presenti un pòster en un congrés d'infermeria, a Madrid. Ell no ho veu clar, però encoratjat per la Pili, ho accepta. En Litus anima la Gemma a reprendre la relació amb en Gorka. Resulta que ell tampoc no vol lligams. L'Eudald és diferent, i demana a la Gemma que triï entre tots dos. En Quim convenç la Marta que posin a prova l'Edu abans de fer-lo soci. Ell ho accepta. El pare de la Blanca, extreballador acomiadat d'Églantine, s'està mobilitzant amb en Bruno i altres companys. L'Eloi anima la Blanca a fer costat al seu pare.

Com si fos ahir (3x040) 07.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel i l'Elisabet pacten acomiadar en Bruno per escapçar la lluita dels treballadors. La Sandra se n'assabenta i adverteix en Bruno que l'acomiadaran i s'ofereix a buscar-li feina. La Cati no es troba bé per culpa de la liposucció, i en Marc en culpa el seu pare injustament. En Litus veu com la Lola rep un manyoc de claus d'un noi i com entra en un portal portant diferents claus i sense acabar d'encertar la bona. Intrigat, comenta les seves sospites a la Clara. L'Alfred indueix la Sílvia a aconseguir més "clients espirituals". Parlen amb en Litus per anar a fer xerrades al centre o treballa.

Com si fos ahir (3x041) 08.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu, més calmat, proposa a la Pili que firmin tots dos el "pòster", tot i que només anirà ell a fer la presentació a Madrid. La Cati, enfonsada i convençuda que mai més recuperarà el cos que tenia abans, es desfà compulsivament de la seva roba. En Quim, molt amoïnat, demana ajuda a la Sílvia. La Clara acaba explicant a l'Eva què ha descobert de la Lola. L'Eva ho viu com una intromissió i carrega contra la Clara. De tota manera queda amoïnada i ella i en Santi manipulen una conversa per treure-li informació del seu passat. La Noe vol que en Miquel faci alguna cosa per en Bruno, però ell s'hi nega. Ho farà ella.

Com si fos ahir (3x042) 11.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Han detingut l'Eloi i la Blanca en una mobilització contra Églantine. En Jordi demana a en Miquel que faci servir els seus contactes a Églantine. Ho farà? L'Elisabet acusa la Sandra d'haver filtrat els documents a en Bruno. En Miquel la defensa, però estan en fals. En Marc està muntant una festa d'aniversari per animar la Cati, i en Quim fa seva la idea. Avisen les seves amigues i els n'expliquen el motiu. Mala idea. L'Eva retreu a en Litus la seva actitud sobreprotectora, i acaben barallats. Després confessa a la Lola que la va manipular. L'Edu descobreix que la Marta sap que està enamorat d'ella i fuig, mort de vergonya.

Com si fos ahir (3x043) 12.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sandra acusa en Bruno d'haver-la enganyat per robar-li les proves. Ell es defensa, però ella, que avui ha de firmar l'acomiadament, no se'l creu. La Noe no ha dit l'última paraula. D'altra banda, en Jordi acusa en Miquel d'haver-lo manipulat i mentit. No li perdona que posés els interessos de l'empresa per sobre del seu fill, que és fillol d'en Miquel, a més. La Marta busca l'Edu a través de la Natàlia, que acaba donant-li una pista d'on pot ser. En Litus retreu a l'Alfred i la Sílvia que el deixin penjat després d'haver donat la cara per ells al centre, i la Sílvia s'ofereix a fer ella sola les sessions de prova.

Com si fos ahir (3x044) 13.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu torna molt agraït amb la Pili i decidit que l'acompanyi a Madrid i que comparteixi l'estada a l'hospital amb ell. Podrà ser? L'Andreu aconsella a en Vicenç que torni les trucades a la Irene, cosa que no fa. La Irene acaba trobant en Vicenç. La Gemma torna de València i es troba amb tot l'enrenou que hi ha muntat a la consultoria, així que decideix agafar les regnes de la situació. El Billar Burger s'ha omplert gràcies a la influència de l'Edu, però la Marta i en Quim se senten desubicats i insegurs i deleguen en el noi tota la interacció amb els joves.

Com si fos ahir (3x045) 14.11.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma fa pinya amb la Noe i la Sandra per fer recapacitar en Miquel, que és un os dur de rosegar. En Jordi censura l'Eloi i la Blanca per voler anar a evitar un desnonament, però com que no els pot dissuadir, decideix anar-los a controlar. Un cop allà, li surt l'activista que du a dins. En Litus ofereix a la Sílvia d'acompanyar-lo en unes sessions de grup al centre, per compensar el projecte frustrat de l'Alfred. Ella ho accepta, però l'acceptaran, a ella, els pacients? La Marta no ha fet els deures que els ha posat l'Edu, però en Quim sí. Com a cap, encoloma al seu cosí la feina d'assistència als usuaris. En Quim no se'n sortirà, tot sol.

Com si fos ahir (3x046) 15.11.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili envia un missatge afectuós a l'Andreu, que és a Madrid, però ell no l'hi respon i es pica. En el fons, encara li té enveja. En Quim i la Cati admeten que es troben a faltar, però ella encara no torna a casa. Al Billar Burger, en Marc es pica amb l'Edu, perquè no li vol fer de cambrer. Avui, a en Quim li torna a sortir el seductor que du a dins. La Manar s'empassa l'orgull i demana bones referències a la Joana per a una possible feina. La Joana l'ajuda, encantada. La Lola aconsegueix que la Gemma li faciliti una entrevista de feina en una empresa que coneix. A l'Eva, no li fa cap gràcia.

Com si fos ahir (3x047) 18.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edu, sense esperar la Marta, explica a en Quim la idea d'organitzar, des del Billar Burger, un torneig de gamers. La Marta es molesta perquè se l'han saltada i l'Edu queda amoïnat. L'Ivan i la Sílvia fan pinya desacreditant una clienta que diu que li han venut un coixí amb puces. Però resulta que és veritat. Mentre la Sílvia condueix, tota sola, la sessió de teràpia al centre, l'Ivan descobreix que tenen una plaga de puces al magatzem. I aquí no s'acaben les desgràcies. En Farid té por de quedar-se sol a casa mentre la Manar treballa de nit. La Manar permet que el seu fill convidi un amic a dormir. A la nit, els nois tenen problemes amb un veí.

Com si fos ahir (3x048) 19.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu convida el doctor Ricardo Cañas, amb qui està implementant el contingut del pòster, a sopar a casa, perquè vol que conegui la Pili, però el metge tracta la noia amb condescendència, i a ella no li agrada gens. La Sílvia veu l'Ivan tan ofegat per la cadena de desgràcies derivades de la plaga de puces, que es desmunta, perquè sent que ho fa tot malament i decep tothom. La Irene i en Vicenç tornen a quedar i, ara sí, ella li explica per què no vol tenir una relació romàntica amb ell. La Cati intenta fer l'amor amb en Quim, però no pot. Encara està afectada i necessitarà més temps. A la nit, a la feina, en Quim torna a coincidir amb la Xesca...

Com si fos ahir (3x049) 20.11.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Farid torna a passar una nit a casa de la Joana, i la Paz el marca una mica, perquè troba que la Joana el consent massa. L'Anna ha aconseguit la feina a la firma de moda. Ara, ella i en Marc ja tenen feina i poden viure junts. La noia fa fora de casa l'Eloi, que s'haurà de buscar la vida. La Sílvia reprèn les sessions al centre malgrat el fracàs inicial, però la supervisió d'en Litus la incomoda. Es fa valdre i aconsegueix que el seu amic la deixi treballar sola. Sortirà bé? En Vicenç s'ha documentat sobre la malaltia de la Irene i queda amb ella. Li demana que li deixi quedar-se al seu costat.

Com si fos ahir (3x050) 21.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim tempteja la Cati per trobar un moment d'intimitat amb ella, però la dona continua bloquejada. Conscient que està fent patir el seu home, la Cati demana a en Marc que cuidi son pare. I reapareix la Xesca... El doctor Ricardo Cañas es vol acomiadar de l'Andreu fent un cafè amb ell, però ell vol quedar-se amb la Pili per destensar les coses. Sigui com sigui, la Pili marxa amb una excusa i els dos homes s'acaben trobant. La Marta se sent desubicada a l'equip de gamers. Al costat seu, tots són canalla. En concret, n'hi ha una, la Raquel, que empatitza poquíssim amb ella.

Com si fos ahir (3x051) 22.11.2019 (v2)(WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i la Raquel tenen una enganxada mentre entrenen i l'Edu defensa la Marta desproporcionadament. Ella tem que l'enamorament de l'Edu cap a ella porti problemes al negoci. En Quim creu que té la solució. La Gemma es mor de ganes de quedar amb en Gorka, però ell no pot perquè aquest cap de setmana li toquen els fills. Ell aconsegueix cangur i acaben quedant, però les coses es compliquen. La Sílvia no fas cas del consell d'en Litus i torna a quedar amb la Romina. Realment s'entenen bé, però no està bé el que fa. La Irene vol tenir en Vicenç a prop, perquè se n'ha enamorat, però li demana que quan la malaltia estigui molt avançada, se n'aparti.

Com si fos ahir (3x052) 25.11.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili i l'Andreu han recuperat la felicitat, però per poc temps. Dinant a casa de la mare, la Pili descobreix que en Vicenç ha explicat el tema de l'oferta de feina. La Pili se sent menyspreada. L'Andreu suplica a la Pili que l'acompanyi a Madrid. Hi anirà? L'Eloi proposa a la Blanca d'anar a viure tots dos a casa de la Sílvia, que hi està d'acord, però ella ho refusa i discuteixen. Cal trobar una solució urgent. En Miquel es vol reconciliar amb en Jordi. La Manar no vol que el seu fill passi més nits a casa de la Joana, que s'ofèn quan ella li diu que l'està consentint.

Com si fos ahir (3x053) 26.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Natàlia reclama a l'Edu que estigui més per la seva mare, perquè ella ha trobat feina. La Marta els veu discutint i es pensa que ella n'és la culpable. En Quim fuig de la companyia de la Cati, perquè no sap com afrontar el problema que tenen. La Cati se n'adona. Al vespre, mentre ella se sent sola, en Quim s'enganxa a en Miquel perquè tem el moment d'arribar a casa. La Lola agraeix a la Gemma l'entrevista que li va aconseguir, fent-li la pilota. La Gemma ho aprofita per encolomar-li els fills d'en Gorka i poder tenir intimitat amb ell, però a la Lola li fan nosa... L'Ivan presenta a la Sílvia el soci basc per parlar de l'obertura d'una botiga conjunta. La Sílvia detecta alguna cosa estranya en l'home. En Litus s'empipa amb ella quan se la torna a trobar amb la Romina fora del centre.

Com si fos ahir (3x054) 27.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim treu, davant d'en Jordi, en Miquel i en Litus, el tema de la parella oberta, però sense parlar en primera persona. La frivolitat amb què els amics tracten la qüestió fa que se senti malament. Ara sí que no sap què fer. La Marta anima l'Edu a portar la seva mare al Billar Burger, convençuda que serà una bona manera que mare i fill s'acostin. La mare, després d'una primera entrada cordial, acaba ensenyant les urpes a la Marta. L'Ivan té problemes amb el contracte que li proposa el soci basc. La Sílvia troba que les condicions són abusives i el convenç perquè sigui dur negociant.

Com si fos ahir (3x055) 28.11.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu vol normalitzar les coses amb la Pili, però ella continua molt creuada. A la feina és tan desagradable amb ell, que fins i tot la Magda i la Charo se sorprenen. L'Eva dona un ultimàtum a la Lola: a la pròxima mala passada que li faci, la farà fora del pis. Per tal de reconciliar-se amb l'Eva, la Lola es posa a netejar el pis, però té un accident. La Sílvia decideix continuar cuidant la Romina, encara que no faci les sessions al centre, i a ella ja li està bé. La porta a una trobada amb les amigues al Billar Burger, però és comporta d'una manera una mica estranya. L'Anna és feliç amb la nova feina a l'empresa de la Glòria Santos, mentre veiem l'Eloi, que no té cap ganes d'anar-se'n a viure a Galícia, per molt que la Blanca l'animi.

Com si fos ahir (3x056) 29.11.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma va guanyant poder a la consultoria, i la Sandra, aconsellada per en Xavi, acaba confessant-li que ella va ser el detonant de tot el que va acabar passant amb Églantine. La Sílvia i en Jordi estan decidits a reconciliar els seus fills i els paren una trampa: un sopar sorpresa per a tots quatre. En Quim tira d'agenda per aconseguir una cita, però resulta un desastre. Al vespre, es presenta la Xesca al Burger per sorpresa.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:24

Continuació:

Com si fos ahir (3x057) 02.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati no es pren bé que en Quim tingui una cita. A més, ell li amaga que es tracta de la Xesca. La dona intenta boicotejar la trobada. La Gemma aprofita que la imatge professional d'en Miquel està tocada, per passar-li clarament pel damunt. Ell es lamenta amb la Noe, que coincideix amb la Carrión i l'acusa de no tenir escrúpols. L'Elisabet li fa veure que no hi ha cap altra manera d'arribar lluny. Bé, això diu ella. La Gemma qüestiona la relació de la Sílvia amb la Romina. Així és com la Sílvia descobreix que les amigues van estar malparlant d'ella, ahir.

Com si fos ahir (3x058) 03.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A Madrid, l'Andreu encoratja la Pili a implicar-se activament en el projecte. La Pili li fa cas i modifica alguna de les seves propostes. En Ricardo, el metge, felicita la noia per la seva aportació i l'Andreu se sent una mica desplaçat. La Gemma s'implica amb els fills d'en Gorka i això la fa sentir bé. Li diu que vol apostar per la seva relació i s'ofereix a quedar-se els nens mentre ell estigui de viatge. L'Anna està nerviosa perquè avui té una reunió de feina amb la Glòria Santos, i ella no convida a tothom. El cas és que enyora l'Eloi i deixa la reunió -una temeritat- per anar a acomiadar-se d'ell.

Com si fos ahir (3x059) 04.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati no es treu la Xesca del cap i se'n va amb la Miren al Burger perquè vol saber com és. Continua convençuda que és l'amant del seu home. L'Eva fa fora de casa la Lola en presència de la Clara i en Litus, i ella, rabiosa, esbomba que en Litus i l'Eva van tenir una història. La Clara no ho sabia. La Irene renuncia a acabar el seu llibre, per poder gaudir dels mesos que li queden al costat d'en Vicenç. La parella planifica un cap de setmana fora, però hi ha una cosa amb què no havien comptat. La Sandra fa que la Gemma es replantegi si està tan bé com diu amb en Gorka i els pesats dels seus fills.

Com si fos ahir (3x060) 05.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva aconsella a l'Andreu que animi la Pili a acceptar la feina a Madrid, i la Charo fa el mateix amb la Pili. Ell se sent gelós i traït. La Sílvia es preocupa per la Romina quan en Litus li diu que ha faltat a teràpia. Ella la va a buscar a la feina, i la Romina la fa fora de males maneres. Què li passa? La Clara està creuada des que va saber que l'Eva i en Litus van estar embolicats, i ho paga amb l'Ismael. La Lola vol que la Gemma l'aculli a casa seva, però ella no es deixa enredar. De tota manera, veurem que ja ho havia previst.

Com si fos ahir (3x061) 09.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Ricardo millora l'oferta econòmica a la Pili perquè la noia l'accepti, però ella posa com a condició que també contracti l'Andreu. El metge fa una oferta a l'Andreu. L'Anna pateix quan la Glòria i el seu equip li fan el buit. No li perdonen que deixés la reunió el primer dia de feina. En Marc l'anima a ensenyar les seva propostes, però la Glòria la té marcada. En Gorka enreda la Gemma perquè l'acompanyi a un acte dels seus fills. Un cop allà, pràcticament li fa fer de cangur.

Com si fos ahir (3x062) 10.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç està content perquè la Irene l'acompanya al dinar d'aniversari d'en Manel. De tota manera, avui serà un dia de grans sorpreses per a en Vicenç i també per a nosaltres. La Sílvia aconsella a en Quim que organitzi una trobada amb els amics i l'hi convidi. Ell ho fa, però la Cati es mostra sorpresa pel grau de complicitat d'en Quim i la Sílvia. Un altre atac de gelosia, i en Quim se n'afarta. La Sílvia coneix la Mònica, la filla de la Romina, i veu com la noia boicoteja la vida social de la seva mare. La Marta té por d'estar embarassada, perquè fa dies que no li ve la regla. Té por de fer-se'n la prova, però la Gemma l'arrossega a la farmàcia perquè se la faci de seguida.

Com si fos ahir (3x063) 11.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eudald visita la consultoria perquè la Gemma li gestioni un tema, però a ella li fa mandra mirar al passat. La Marta té la menopausa, però no ho vol acceptar i fa esforços per demostrar-se que encara és jove. La Natàlia apareix al Billar Burger i ve amb ganes de brega. En Jordi esbronca la Glòria Santos perquè no tracta bé l'Anna. L'Anna es veu a venir que la faran fora de la feina.

Com si fos ahir (3x064) 12.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma atabala en Miquel controlant-lo en una reunió, i la Noe cuida el seu home amb excessiva condescendència. La Marta necessita fugir dels seus problemes i menteix a en Miquel per aconseguir que l'acompanyi al Racó de la Tortuga, un lloc on anaven fa trenta anys quan eren parella. Allà recorden que van enterrar una capsa amb missatges de tota la colla.

Com si fos ahir (3x065) 13.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu dissimula davant de la Pili la tristesa que li genera que ella estigui treballant a Madrid. Per compensar la frustració que sent en el terreny professional, es bolca en la feina. En Quim continua veient-se amb la Xesca d'amagat de la Cati per compensar la tensió que viu a casa. La Sílvia enxampa la Romina en una contradicció i confirma que la dona pot haver recaigut. Comparteix amb en Litus les seves sospites. L'Eudald accepta quedar amb una consultora que Vicenç li aconsella sense saber que es tracta de la Gemma.

Com si fos ahir (3x066) 16.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel necessita tancar la història amb l'Elisabet Carrión i es planteja denunciar-la malgrat les conseqüències que això pot tenir. L'Andreu fa un visita sorpresa a la Pili a Madrid. A l'hospital, té l'oportunitat de demostrar al doctor Cañas la seva vàlua professional, però es passa de la ratlla. L'Eva descobreix que la Lola ha fet diversos pagaments amb la seva targeta de crèdit i, molt ferida per la traïció, decideix venjar-se'n. En Marc descobreix la relació entre la Xesca i en Quim i ho explica a la Cati.

Com si fos ahir (3x067) 17.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Anna pressiona el seu pare perquè es vegi amb la Glòria. Serà una bona idea? L'Andreu es refugia en els seus amics per sobreposar-se de la seva situació amb la Pili. Surten tots junts i l'Andreu flirteja amb una dona, que no el rebutja. En Quim, la Marta i l'Edu no es presenten al Billar Burger per culpa de les seves crisis personals i en Marc ha de gestionar una reunió important tot sol. En Marc, per evitar una crisi al negoci, obliga l'Edu a fer-se'n càrrec. L'Edu s'acaba sincerant amb en Marc respecte als seus problemes sentimentals, sense dir-li que està parlant de la Marta.

Com si fos ahir (3x068) 18.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'absència de l'Helena comença a afectar els seus fills. La Joana, preocupada i sobrepassada per l'actitud dels nens, no es veu capaç de parlar amb l'Helena perquè l'ajudi. En parla amb l'Andreu. Aquest, penedit per la seva nit amb la Mercè, intenta tornar a contactar amb la Pili, però ella li exigeix mantenir la distància. Els amics li recomanen que deixi de sentir-se culpable i es mantingui ocupat. En Quim i la Xesca decideixen tallar la seva relació. Tot i que s'atreuen, després de la conversa amb la Cati la situació resulta massa estranya.

Com si fos ahir (3x069) 19.12.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe vol convèncer en Miquel que no deixi la consultoria. Tot i que l'home pateix quan veu la Gemma apoderant-se del seu despatx, reafirma la seva decisió de plegar durant un temps. Hi haurà batalla de reines. La Marta confessa a en Quim que es van fer un petó amb l'Edu i que li va agradar. En Quim creu que està perdent el nord i li demana que s'ho tregui del cap. La Romina es vol fer perdonar per la Sílvia, però la Sílvia talla la relació d'amistat. La Mònica pateix per sa mare, convençuda perquè la dona l'enganya contínuament. La Irene té un brot de la malaltia. A l'hospital, diu a en Vicenç que vol frenar la relació.

Com si fos ahir (3x070) 20.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Helena torna a buscar els nens i la Joana s'enfada amb l'Andreu perquè s'hi ha ficat al mig. Finalment, però, i com que s'acosta Nadal... En Bruno no troba feina i la Sandra l'anima a enviar el CV a l'empresa d'una amiga d'en Xavi. És bona idea? En Quim descobreix que la Cati i la Xesca parlen per WhatsApp i no entén res.

Com si fos ahir (3x71) 23.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lola intenta que l'Eva la torni a acollir a casa seva perquè no sap on anar, però l'Eva s'hi nega. Enfadada, la Lola entra a casa amb la intenció de desmuntar-li el pis, però en Santi l'enxampa i es barallen. La Cati queda per dinar amb la Xesca d'amagat d'en Quim, però ell les descobreix. La Gemma es queda sense veu just abans d'anar a fer la xerrada a la Universitat. L'Eudald intenta ajudar-la, però no se'n surt gaire.

Com si fos ahir (3x072) 24.12.2019 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu s'enfada amb la Pili quan descobreix que la noia és a Barcelona i no l'ha avisat. La Pili es mostra molt dura amb ell, però després li demana perdó i admet que té ganes d'estar bé amb ell perquè encara l'estima. Al vespre, l'Andreu rep una trucada de la Mercè que el deixa totalment en xoc. La Gemma i l'Eudald passaran el Nadal junts a Londres. La Irene se n'alegra pel seu fill, però s'entristeix perquè possiblement serà el seu últim Nadal i volia passar-lo amb ell. En Vicenç decideix intervenir-hi. El dia del torneig al Billar Burger la Lourdes reclama l'atenció de l'Edu, però la Marta la fa fora. Acabat el torneig, apareix la Natàlia amb una mala notícia.

Com si fos ahir (3x073) 07.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu menteix a família i amics i els fa creure que ha estat a Madrid amb la Pili, però ha passat les festes a casa, bloquejat. Avui rep la visita de la Mercè, preocupada per saber si ha anat al metge. Què passa aquí? La Lourdes està fora de perill, però l'Edu no ha tornat a treballar al Burger. La Marta no ha contactat amb ell en totes les festes, perquè se sent culpable. La Natàlia li demana que ajudi el seu germà a sortir del pou. En Miquel es muntarà la seva pròpia festa pels cinquanta. En Santi l'ajudarà. Sorpresa total. La Lola es torna a fer present en la vida de l'Eva.

Com si fos ahir (3x074) 08.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Marc no entén que els seus pares visquin un bon moment després de tot el que han fet. En Quim i la Cati decideixen fer un sopar romàntic, però apareix la Xesca... L'Anna està inquieta i irritable, perquè la Glòria la ignora a la feina, fins al punt que la seva relació amb en Marc perilla. El noi demana a en Jordi que s'emboliqui amb la Glòria per arreglar la situació. La Sílvia parla amb la Romina, perquè té la sensació que està cuidant massa la Mònica. La Gemma s'assabenta que la Irene és a l'hospital. En Vicenç li diu que no és res i li demana que no expliqui res a l'Eudald, però ella té el pressentiment que la malaltia de la Irene és greu.

Com si fos ahir (3x075) 09.01.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edu ha publicat un vídeo criticant el Billar Burger. La Marta no vol retreure-li res, perquè se sent culpable pel que va fer la mare del noi. En Quim decideix intervenir-hi. L'Anna s'emprenya quan descobreix que en Jordi es va embolicar amb la Glòria i que per això la dona la torna a tractar bé. La Romina no se sent capaç de rehabilitar-se només amb teràpia i, tot i que li costa, decideix fer un pas més. La Mònica es pot quedar sola. En Vicenç explica a l'Eudald que la Irene s'està morint. L'Eduald, en xoc, es pensa que la Gemma també ho sabia i els fets es precipiten.

Com si fos ahir (3x076) 10.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es troba malament i es pensa que poden ser símptomes de la primoinfecció pel VIH. Decideix anar al metge i fer-se'n les proves, però té por. En Miquel sorprèn tothom organitzant una sortida amb patins per celebrar el seu 50è aniversari. Es demostra que l'edat els està passant factura. La Clara s'assabenta que en Litus va amagar la mort de la seva mare a la Marta i s'hi enfada. La parella passa un mal moment. La Cati i en Quim conviden la Xesca a l'aniversari del Miquel. Entre tots tres la química es fa evident. Molt evident. La Marta i l'Edu no volen forçar les coses, però se senten molt a prop l'un de l'altra.

Com si fos ahir (3x077) 13.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i l'Edu no poden evitar flirtejar al Billar Burger. Estan jugant amb foc. Els poden enxampar en qualsevol moment. En Miquel ha començat a fer esport intensament i hi arrossega la Noe. Però la noia va massa cansada i no aguanta el ritme. La Mònica pressiona la Sílvia per quedar-se a Barcelona amb ella. La Sílvia tempteja l'Oriol, el pare de la noia, però l'home no ho veu clar.

Com si fos ahir (3x078) 14.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu confessa a l'Eva que un dels motius pels quals se sent incapaç de fer-se les proves és perquè es pensa que, si té el VIH, perdrà la Pili. La Sandra vol que en Xavi i en Bruno tinguin bon rotllo i els organitza una trobada trampa. L'Eudald no ha tornat a veure la Irene i tapa el seu bloqueig amb la recerca d'una residència per a la seva mare. La Gemma pateix el malestar de l'Eudald, que és molt sec amb ella. La Glòria promociona l'Anna i la posa al capdavant d'un projecte nou. Els companys li retreuen la manera com ho ha aconseguit.

Com si fos ahir (3x79) 15.01.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ni en Quim ni la Cati les tenen totes amb la idea de fer el trio. Ell ha comprat unes joguines sexuals, però la Cati opina que no és la manera. En Quim retreu a Marta que s'hagi embolicat amb l'Edu. Ella se'n justifica dient que ho ha fet per salvar l'empresa. L'Edu confessa a en Marc que està amb una dona i en Marc entén que es tracta de la Xesca. L'Eva vol saber quant de temps queda a la Lola de recuperació, perquè la seva presència a casa entorpeix la seva relació amb en Santi. El perill és real.

Com si fos ahir (3x080) 16.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim i la Cati es posen nerviosos planejant com li plantejaran el trio a la Xesca. Avui és el gran dia. Com reaccionarà la noia? L'Eva reconeix a en Litus que ha gestionat molt malament el tema Lola i que ha fet mal a en Santi sense voler. Ha decidit solucionar-ho. La Lola l'hi posa difícil. Precisament la Lola demana a l'Ivan que l'agafi per treballar a la botiga nova de Malerei. L'Anna es retroba amb en Raül, un cosí amb qui havia perdut el contacte. Li fa molta il·lusió, perquè comparteix amb ell molts records d'infància. En Marc està gelós quan sap que va ser el noi amb qui es va fer el primer petó.

Com si fos ahir (3x081) 17.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili i l'Andreu tenen un acostament bonic, però cap dels dos no acaba de fer el pas. Abans de tornar a Madrid, la Pili posa les cartes sobre la taula: vol tornar amb l'Andreu, però necessita ser-li sincera, perquè li ha de confessar una cosa. El pare de la Mònica demana ajuda a Sílvia perquè la seva filla no s'adapta a viure amb la seva família. La Sandra rep el premi i, en el discurs d'agraïment, s'embolica i parla del Xavi com si fos la seva parella. Pateix per la relació amb en Bruno. En Vicenç convenç l'Eudald que es reconciliï amb la seva mare. Ell, però, sap que no podrà fer el mateix. La Joana l'anima a fer un últim intent amb la dona.

Com si fos ahir (3x82) 22.01.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu confessa a la Pili que es va embolicar amb una dona amb VIH i que ell potser també té el virus. La Pili s'espanta, perquè recorda que, després del possible contagi, van fer l'amor amb l'Andreu. Com ho gestionaran, tot plegat? La Joana té el pressentiment que alguna cosa va malament, però, què hi pot fer? En Vicenç, tocat per la mort imminent de la Irene, busca el suport del seu fill, però l'Andreu està massa nerviós i se'l treu de sobre de males maneres. S'ha de fer les proves sense falta.

Com si fos ahir (3x83) 23.01.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç demana a l'Eudald que porti el llibre a la Irene i ell li promet que intercedirà perquè es puguin veure. La Irene s'emociona. L'Edu no pot evitar sentir-se utilitzat per la Marta i la tracta amb fredor i distància. La Marta, rabiosa, no es queda de braços plegats. L'Ivan està encantat amb la Lola com a candidata a dependenta, però la Sílvia ha decidit parlar amb l'Eva. La Lola i en Raül es coneixen i s'agraden. Ja no cal que en Marc estigui gelós.

Com si fos ahir (3x084) 24.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati se sent incòmoda per la idea de tornar a fer un trio amb la Xesca i en Quim. No té clar que ho vulgui repetir. La Glòria, contenta amb l'Anna (i amb la seva relació amb en Jordi), carrega la noia de feina. L'Anna, superada per l'estrès, comença a veure-hi borrós. En Jordi està empipat de debò. En Litus, animat per l'exemple d'en Santi i l'Eva, decideix proposar a la Clara d'anar a viure plegats. L'oferiment agafa la Clara per sorpresa i s'hi nega. A més, hi ha l'Ismael...

Com si fos ahir (3x085) 27.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Edu posa gelosa la Marta amb la Raquel. La Marta admet la seva gelosia a la Gemma, que li aconsella que faci fora l'Edu del Burger. Però la Marta és com és. En Miquel continua lesionat, però es pren pastilles per poder fer esport. La Noe li fa prometre que pararà fins que es curi. En Miquel menteix a en Dídac sobre la seva lesió i torna a fer esport. La Noe els enxampa. En Quim i la Cati atabalen la Xesca amb els seus dubtes. La noia no vol ser una solució als seus problemes de parella i els planteja no repetir-ho.

Com si fos ahir (3x086) 29.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eudald, superat per la situació de la seva mare, continua sent injust amb la Gemma, que es planteja deixar-lo quan té una relliscada amb un altre home. La Irene es va apagant, cosa que afecta l'Eudald, i també en Vicenç. En Jordi confessa a l'Anna que ha tallat amb la Glòria. L'Anna s'enfada amb el seu pare, però no pensa rendir-se: presentarà el projecte igualment. En Jordi explica a la Sílvia que ha tingut una relació amb la Glòria i ella se'n fa creus. L'Anna entrega la feina a la Glòria. Com reaccionarà ella?

Com si fos ahir (3x087) 30.01.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma es posa nerviosa quan l'Eudald coincideix amb el client amb qui ella es va embolicar. La Sandra li fa veure que, si ho sap, potser serà la manera més fàcil de tallar amb ell. Ho farà? En Santi fa el trasllat a casa de l'Eva amb l'ajuda de l'Andreu i en Lluís, el seu treballador. Estan encantats de començar aquesta nova etapa, però la cosa es gira quan en Santi descobreix una cosa que no li agrada gens. L'Anna confirma que la Glòria confia en ella i que continuarà treballant a l'estudi. Coneix en Juanjo, un modista que resulta ser un gran fan de la banda de música dels seus pares. La Pili es preocupa per l'Andreu i li proposa estar amb ell el dia que rebrà els resultats.

Com si fos ahir (3x088) 31.01.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael es mostra insolent amb la Clara i en Litus quan parlen del trasllat. En Litus intenta fer-lo entrar en raó, però perd la paciència i s'hi enfada. L'Ismael reclama l'atenció de la Marta, que no pot estar per ell. L'Edu i la Marta intenten treballar amb normalitat, però l'Edu té por de no portar bé el fet de continuar al negoci. La societat trontolla. En Juanjo i en Jordi es fan amics. En Jordi se sent molt afalagat per l'admiració d'en Juanjo, que vol conèixer la Sílvia. Això ja no li fa tanta gràcia. La Lola i en Raül volen ser alguna cosa més que follaamics. Ella, amb la intenció d'ajudar el noi, vol que l'Anna i en Marc li lloguin una habitació.

Com si fos ahir (3x089) 03.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael es mostra insolent amb la Clara i en Litus quan parlen del trasllat. En Litus intenta fer-lo entrar en raó, però perd la paciència i s'hi enfada. L'Ismael reclama l'atenció de la Marta, que no pot estar per ell. L'Edu i la Marta intenten treballar amb normalitat, però l'Edu té por de no portar bé el fet de continuar al negoci. La societat trontolla. En Juanjo i en Jordi es fan amics. En Jordi se sent molt afalagat per l'admiració d'en Juanjo, que vol conèixer la Sílvia. Això ja no li fa tanta gràcia. La Lola i en Raül volen ser alguna cosa més que follaamics. Ella, amb la intenció d'ajudar el noi, vol que l'Anna i en Marc li lloguin una habitació.

Com si fos ahir (3x090) 04.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu sabrà avui els resultats de les anàlisis. Està molt neguitós. L'Eva li fa costat. La Gemma no pot aguantar més i confessa a l'Eudald que li ha estat infidel amb el client. Quina serà la seva reacció? Un nou comercial de begudes substitueix la Xesca al Burger. En Quim està convençut que la noia està molt enfadada i convenç la Cati per anar-la a buscar per sorpresa a la sortida de la feina i així parlar amb ella.

Com si fos ahir (3x091) 05.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'endemà del diagnòstic de l'Andreu, la Pili ve a veure'l a Barcelona. L'Andreu es desmunta en veure-la, però ella el reconforta. Li anuncia que, durant un temps, treballarà a Barcelona. La Marta comparteix amb en Litus la seva preocupació per l'Ismael. En Litus decideix posposar el moment d'anar a viure amb la Clara, cosa que no agrada a la noia. En Quim i la Cati es plantegen fer un trio amb una altra persona per despit, però s'adonen que només el volen fer amb la Xesca. Avui es tornen a trobar. Hi ha retrets i aclariments.

Com si fos ahir (3x092) 06.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu té la primera visita al metge pel VIH, però no vol que la Pili l'hi acompanyi. Durant la visita es fa el fort, però està molt espantat i explica a l'Eva que ha decidit no dir-ho a ningú. La Gemma està amoïnada, perquè ha enviat missatges de disculpa a l'Eudald, però no n'ha rebut cap resposta. Queda amb Vicenç per intentar esbrinar si està bé, però ell tampoc no en té notícies. En Dídac s'entrena amb en Miquel per a la marató i fa que en Miquel comenci a preocupar-se per la seva alimentació i la de tota la família. En Miquel s'enfronta amb la Noe i la Mari Carmen per l'alimentació de tota la família, sobretot la de l'Èric.

Com si fos ahir (3x093) 07.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es desmunta amb la Gemma i li diu que té el VIH. Com reaccionarà ella? El Burger no va bé. En Quim i en Marc exigeixen a la Marta que reaccioni. La Marta busca consell a la consultoria per implantar el repartiment a domicili. La Noe vol que en Miquel enyori la feina perquè deixi d'obsessionar-se per la dieta i l'esport, i fa que s'encarregui de la reorientació del Burger. En Santi continua obsessionat amb la idea que en Lluís l'estafa i demana a l'Eva que es faci passar per una clienta per pescar-lo en falta. L'Eva ho fa amb l'ajuda de la Sílvia i l'Ivan.

Com si fos ahir (3x094) 10.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La relació entre la Cati, la Xesca i en Quim va bé, però elles van a una festa soles i, per culpa d'en Jordi, en Quim comença a sentir-se insegur. L'Eudald ha vingut a Barcelona per sorpresa i queda amb la Gemma. Què deu voler, ara? En Santi continua convençut que en Lluís l'estafa. L'Eva, per ajudar-lo, queda amb en Lluís. A en Santi, no li fa cap gràcia. La Mònica demana diners al seu pare i a la Sílvia, però cap dels dos els hi dona. La noia es desfoga amb en Raül i li acaba confessant per què els vol. En Xavi explica una intimitat de la Sandra a en Bruno i, a ell, se li escapa quan estan a punt de tenir sexe. Ella es posa feta una fúria.

Com si fos ahir (3x095) 11.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eudald ha de tornar a Anglaterra. Mentre la Gemma s'està preparant per sortir amb la Sílvia i, de sobte, es presenta l'Eudald per sorpresa a casa seva perquè han cancel·lat el seu vol. En Litus fa que l'Ismael i la Clara vagin junts a la signatura de llibres d'un famós autor de còmics, però tots dos ho fan a contracor. I les coses es compliquen. La Xesca, cada vegada més pròxima a en Quim i la Cati, fa un esforç per agradar a en Marc, i amb la seva simpatia habitual ho aconsegueix. La Cati i la Xesca surten a fer un volt i algú les enxampa.

Com si fos ahir (3x096) 12.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma està remoguda per la notícia i la discussió amb Andreu i discuteix amb en Miquel i amb en Manel. Avui, l'Andreu explica a la Magda que té el VIH. En Raül explica a la Sílvia que la Mònica vol els diners per comprar un regal per a un noviet que té a Tarifa. Per a la Sílvia, primera notícia. En desconfia i demana a en Raül que aconsegueixi més informació. La Mònica va massa llançada. La Paz i la Joana celebren el seu primer aniversari amb il·lusió. El dinar acaba sent només amb en Manel de convidat. La parella no perd el bon humor. Quan surten per continuar la celebració arriben els problemes.

Com si fos ahir (3x097) 13.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana identifica un sospitós a la comissaria. L'Andreu se sent incòmode curant les ferides a la seva mare. La Clara i en Litus diuen a l'Ismael que aniran a viure junts per Setmana Santa. La Marta parla amb el seu germà i amb la Clara sobre els blaus del nen. La Sílvia rep un avís de l'institut perquè la Mònica ha faltat a classe, i s'assabenta que la nena es va escapar i porta tot el cap de setmana fora. La Sandra enxampa la Noe menjant d'amagat i l'adverteix que tindrà problemes amb en Miquel. L'Èric ha agredit un nen per robar-li l'esmorzar.

Com si fos ahir (3x098) 14.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu vol explicar-li a en Manel que té el VIH però la Gemma no hi està d'acord. L'Andreu s'adona que la negativa té a veure amb els seus prejudicis i no s'ho agafa bé. L'Anna està preocupada per la foto que va fer a la Cati i la Xesca. Sondeja en Marc per saber com estan els seus pares. Aquests secrets cremen. La Mònica està molt desanimada per la ruptura amb el seu nòvio. En Raül la convida a fer una volta en moto i a menjar al Burger. Hi ha bona sintonia entre tots dos.

Com si fos ahir (3x099) 17.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma inclou l'Eudald en els seus plans, l'home coneix la Sílvia en un sopar que va la mar de bé fins que la Sílvia comença a parlar de l'Octavi, i l'Eudald es tensa. La Noe té el colesterol una mica alt i no tindrà més remei que adaptar-se a l'estricta dieta d'en Miquel, i no serà l'única, això també inclou l'Èric i en Guillem. Comencen els problemes amb els avis. En Juanjo convida en Jordi a fer una copa amb els de la colla de la seva promoció del Reina Sibil·la. Ell accepta encantat quan sap que entre els assistents hi ha fans de la banda amb qui tocava a l'institut. Per error, l'Anna envia a en Marc la foto de la Cati i la Xesca fent-se un petó. Alarma!

Com si fos ahir (3x100) 18.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili és conscient que ha de prendre una decisió respecte a la relació amb l'Andreu. Tots dos es veuen forçats a tenir sexe, però en realitat cap dels dos en té ganes. La Sandra i en Bruno han preparat una cita a cegues amb en Xavi i la Samantha i ell accepta anar-hi a contracor. La Sílvia li fa veure a la Gemma que l'Eudald està gelós i la Gemma se sent culpable. Per acabar-ho de rematar, ella avui té un sopar de feina i es deixa el mòbil a la feina. L'Eudald no pot contactar amb ella.

Com si fos ahir (3x101) 19.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma parla amb la Pili i comparteix les seves pors respecte al VIH. En Litus ha parlat amb la tutora de l'Ismael i està convençut que el nen està bé, però la Marta continua tenint dubtes. Es guanya la confiança del nen i torna a preguntar-li sobre els blaus. El nen, ara sí, contesta la pregunta. La Joana ha d'anar a judici per l'atracament. Quin serà el veredicte? En Juanjo té ganes de retrobar-se amb la Sílvia i es presenta a la botiga. Surten a fer una copa.

Com si fos ahir (3x102) 20.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili vol estar amb l'Andreu i menteix al seu cap per passar més dies a Barcelona. La Marta explica a en Litus que l'Ismael li va confessar que va ser la Clara qui li va fer els blaus. En Litus no la creu, però la llavor ja està sembrada. En Marc i l'Anna intenten entendre les explicacions d'en Quim i la Cati sobre la relació amb la Xesca però no poden. En Marc dona les culpes a en Quim però la Cati insisteix que és cosa de tots tres. El noi es mostra desagradable amb la Xesca, i en Quim es baralla amb el seu fill.

Com si fos ahir (3x103) 21.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eudald es presenta a Barcelona per sorpresa. La Gemma es veu arrossegada per ell, i descuida la feina de la consultoria. La Sandra li fa veure que ha de frenar l'Eudald. En Kevin acapara clients que li truquen a ell personalment. En Raül es queixa perquè rep menys propines. En Marc els distribueix la feina de manera equitativa i ara és en Kevin qui es queixa. La Lola descobrirà el motiu de tot plegat. La Mònica està neguitosa perquè aviat visitarà la seva mare al centre de rehabilitació. L'Ivan li regala dues entrades per a un concert. La noia vol convidar en Raül. En Quim i la Cati han de recuperar en Marc. Com?

Com si fos ahir (3x104) 24.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu continua fent veure davant de la Pili que està bé, i ella, convençuda, se'n torna a Madrid. Malgrat que no ho vulgui reconèixer, a l'Andreu li fa pànic estar sol, i intenta muntar-se activitats, però tothom té altres plans. L'Eva vol que en Miquel faci de mitjancer entre en Santi i en Lluís. En Miquel fa una reunió informal amb el treballador d'en Santi, i constata que és un penques. Amb la complicitat de la Lola i en Raül, en Marc para una trampa a en Kevin. L'enxamparan?

Com si fos ahir (3x105) 25.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta està amoïnada perquè l'Ismael no vol saber res d'ella, i demana a en Litus que l'ajudi. L'Ismael està molt creuat, es baralla amb l'Alba, i la nena li trenca les ulleres per accident. La Marta vol saber qui li ha trencat les ulleres. Més mala maror. En Juanjo modifica els dissenys de l'Anna per una qüestió de pressupost, i aquesta, en un rampell de supèrbia, l'acomiada. Pot fer-ho? La Paz proposa a la Joana sortir a sopar amb les amigues, però la Joana no vol sortir de nit perquè té por. En Vicenç pren una decisió que li canviarà la vida.

Com si fos ahir (3x106) 26.02.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clara fa saber a en Litus les acusacions de la Marta. En Litus li assegura que no creu a la seva germana, però la Clara s'adona que feia dies que en Litus ho sabia. La Sílvia torna a quedar amb en Juanjo com a amic. Continua convençuda que és gai. La Mònica ha anat a veure la Romina. Ha tingut una decepció en saber que la seva mare trigarà a tenir l'alta, i busca el consol d'en Raül. En Quim ha organitzat una trobada d'amics a casa seva a petició de l'Andreu. L'Andreu s'hi deixa les pastilles per al VIH i en Quim les troba.

Com si fos ahir (3x107) 27.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili passarà uns dies amb l'Andreu. Ha de decidir si accepta una contraoferta de feina a Madrid o hi renuncia i torna a Barcelona. Mentrestant, en Quim no es treu del cap que l'Andreu té el VIH i parla amb l'Eva per esbrinar si ella n'està al cas. La Marta demana a en Marc que faci fora un dels repartidors del Burger perquè els números no surten i estan perdent diners. En Marc ha de triar. La Sílvia explica a l'Ivan que en Juanjo no és gai i que va flipar amb el petó que li va fer però que l'home no l'atrau. L'Ivan li aconsella que sigui sincera amb ell.

Com si fos ahir (3x108) 28.02.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Íngrid s'assabenta de les acusacions contra la Clara i s'emprenya amb en Litus per amagar-l'hi. Ell se sent desorientat i necessita saber detalls de què va passar. Planteja els seus dubtes a la Clara, que s'ho agafa fatal. L'Eudald ve a passar uns dies a Barcelona. La Gemma nota que els seus comentaris sobre les trucades i missatges a la feina li van molestar. L'Eudald desconfia de la Gemma però ho amaga. La Cati vol parlar amb la Xesca per explicar-li la mentida que han dit a en Marc. Abans que ho pugui fer, és la Xesca la que parla amb el noi. La Paz té un viatge a Sevilla per feina però pateix per deixar sola la Joana. La dona encara té por.

Com si fos ahir (3x109) 02.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia es diverteix molt amb en Juanjo, La Gemma el vol conèixer i totes dues organitzen un dinar de parelles amb l'Eudald. La Sílvia i en Juanjo s'autoconviden al pis d'Anglaterra de l'Eudald, i a ell no li fa gaire gràcia. En Quim continua molt amoïnat per l'Andreu i li proposa fer un sopar amb la colla. La Pili proposa fer-ho a casa de l'Andreu. La parella ha recuperat les ganes de fer l'amor. Ara que s'ha separat de la Clara, en Litus es desmunta davant de l'Ismael. El nen se sent molt culpable, i necessita explicar la veritat.

Com si fos ahir (3x110) 03.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta explica a en Litus que l'Ismael ha confessat que la Clara no el va pegar. Íngrid i Litus esbronquen l'Ismael. El nen, molt avergonyit, vol demanar perdó a la Clara. En Litus també. En Marc, en Raül i en Kevin decideixen abaixar-se el sou perquè en Kevin no hagi de plegar. En Marc té un pla. L'Èric i en Guillem han de dormir a casa dels avis. La Noe imposa als seus pares unes normes alimentàries molt estrictes. Li faran cas? En Juanjo vol que un grup de música que coneix faci una versió de "Besos de agua". Una nova ocasió perquè la Sílvia i en Jordi es tornin a enganxar.

Com si fos ahir (3x111) 04.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Paz se'n va de viatge de feina convençuda que la Joana estarà bé en la seva absència. Però la dona se sent insegura i li demana a en Manel que s'instal·li al seu pis. El noi, a més, li aconsegueix un arma de defensa personal. Mala idea. La Pili accepta la proposta de feina d'en Ricardo Cañas. Això implica que ella i l'Andreu no viuran junts. L'Andreu descobreix que alguns dels seus amics estan al corrent de la seva malaltia, i entén que no té sentit amagar-ho més. En Xavi se cita amb la Samantha. En Bruno se n'alegra, però recomana a la seva amiga que no li parli d'ovnis?

Com si fos ahir (3x112) 05.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es presenta a casa de la Joana i l'esbronca per l'incident de la pistola Taser. Vol avisar la Paz, però la Joana no ho vol, i l'Andreu decideix que es quedarà a dormir a casa de la seva mare mentre la Paz sigui a Sevilla. La Noe i en Miquel volen proposar canvis en el menú de l'escola en l'assemblea de l'AFA del col·legi de l'Èric, però reben moltes crítiques i els pares es riuen de la Noe. En Quim i la Cati troben a faltar la Xesca, però la Cati no està disposada a demanar perdó. En Quim no sap què fer i explica al Jordi que les dues dones s'han barallat.

Com si fos ahir (3x113) 06.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Manel està indignat amb el seu professor, perquè ha fet servir un treball seu per publicar un article. La Gemma aconsella al seu fill que no s'hi enfronti i ho deixi córrer. En Manel no li fa cas i l'Eudald es posa de part del noi. L'Andreu rep una trucada de la Mercè, la dona que li va transmetre el VIH, i decideix no agafar-li el telèfon. La Mercè es presenta a casa seva i l'Andreu no té cap ganes de parlar-hi. En Quim, la Cati i la Xesca semblen irremeiablement distanciats i en Jordi intenta treure'n partit. En Santi humilia en Lluís i es nega a pagar-li les hores extres. En Lluís ja no pot més.

Com si fos ahir (3x114) 09.03.2020 (WEBrip català-audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es desfoga amb l'Eva i li vomita tota la ràbia que sent contra la Mercè per haver-li transmès el VIH. A l'ONG li fan veure que és un error culpabilitzar els altres. Sense pretendre-ho, l'Andreu posa la por al cosa a l'Eva, que pren consciència que mai s'ha fet la prova del VIH. L'Ismael es disculpa amb el seu pare, però en Litus és incapaç de perdonar-lo. La situació es va fent més i més tensa. En Jordi explica a en Quim que se'n va anar al llit amb la Xesca. La Cati i en Quim, dolguts i molt emprenyats, demanen explicacions a la noia. La Gemma haurà de passar el cap de setmana a Astúries per assistir a una reunió important. A l'Eudald, no li fa cap gràcia.

Com si fos ahir (3x115) 10.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu ha canviat d'actitud i vol trobar la Mercè per disculpar-s'hi. En Miquel i la Noe han rebut una queixa oficial de l'escola per la baralla amb la presidenta de l'AFA. En Miquel convenç la Noe que s'hi disculpin. Ho acceptarà? En Marc i en Kevin s'organitzen per començar el repartiment de la marihuana. En Marc substitueix en Kevin en una entrega i ho passa molt malament. La Gemma s'ha de reunir amb la Sandra a Astúries, i no diu a l'Eudald que també hi passarà el cap de setmana. L'Eudald, que en desconfia, la segueix, i té un accident.

Com si fos ahir (3x116) 11.03.2020 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana i l'Andreu comparteixen un moment íntim de complicitat i l'Andreu sent la necessitat de confessar-li que té el VIH. La Mònica ha de fer classes de repàs i la Sílvia li proposa que busqui algú de l'institut, però la noia ho demana a en Raül. La Sílvia comença a sospitar. En Marc es pensa que no serveix per passar droga i diu a en Kevin que plega. En Kevin passa comptes amb en Marc i li dona els beneficis que li pertoquen. Els diners són molt llaminers... La Noe demana a en David que porti l'Èric a una festa d'aniversari d'un company de classe, però resulta que el nen no hi estava convidat. La Noe lliga caps i en troba el culpable.
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#3

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:24

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:24

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:25

Espai reservat
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dj. set. 12, 2019 23:25

Comencem la 3a temporada !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dg. set. 15, 2019 23:11

Afegits 3 i 4, la primera setmana completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nou !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 17, 2019 22:53

Afegits ahir i avui: 3x005 i 3x006 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#9

Entrada Autor: naroatna » dg. set. 22, 2019 23:16

Afegits 3x007 i 3x008 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 27, 2019 23:45

Afegits 3x009 a 3x014. i al dia !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dg. oct. 06, 2019 12:00

Afegits 3x015 a 3x019, i setmana completa !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dl. oct. 14, 2019 22:10

Afegits 3x020 a 3x024 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#13

Entrada Autor: naroatna » dt. oct. 22, 2019 23:24

Afegits 3x025 a 3x028 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#14

Entrada Autor: naroatna » dj. oct. 31, 2019 0:52

Afegits 3x029 a 3x035, i al dia !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -3a Temp - Nous !!

#15

Entrada Autor: naroatna » dv. nov. 01, 2019 23:09

Afegit el d'ahir 3x036 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon