[ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [18/19]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

[ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [18/19]

#1

Entrada Autor: Adrià05 » dj. abr. 18, 2019 14:56

Els Misteris d'en Murdoch

Imatge
Imatge Imatge
ccma.cat ha escrit:Acció, drama i misteri policial arriben a les tardes de TV3 de la mà d'"Els misteris d'en Murdoch", una sèrie dramàtica amb capítols d'una hora, rodada a Toronto i ambientada a l'any 1895, que trasllada l'espectador a l'intrigant món d'en William Murdoch (Yannick Bisson), un jove i atractiu detectiu que utilitza tècniques poc convencionals i força modernes per a l'època, com ara empremtes digitals o proves forenses, per resoldre els assassinats més horribles de la ciutat.

El seu estil és objecte de la mofa dels companys i l'escepticisme del seu cap, l'inspector Brackenreid (Thomas Craig), però ningú pot discutir l'eficàcia d'en Murdoch per resoldre els casos.

El cercle de confidents d'en Murdoch és reduït i inclou la patòloga Julia Ogden (Hélène Joy), aliada incondicional que comparteix la fascinació del detectiu per la ciència forense, i Constable George Crabtree (Jonny Harris), l'ajudant inexpert però motivat d'en Murdoch. Tots dos són aliats imprescindibles del detectiu a l'hora de resoldre els diversos casos i endinsar-se en els nombrosos estrats de la societat victoriana.

Aquesta sèrie d'origen canadenc, una coproducció entre UKTV, CBC, ITV Studios Global Entertainment i Shaftesbury Films, està basada en la sèrie de novel·les de misteri de Maureen Jennings. Amb unes audiències consolidades d'uns 350.000 espectadors, unes de les més altres de la cadena que l'emet actualment, la CBC, la cadena pública canadenca, n'està emetent la sisena temporada.
Dades de la publicació:
Vídeo HDiT (WEB-DL) h264 1280x720 4000kbps 25fps
Àudio IPTV AC3 192kbps 2.0 (Català)
Àudio HDiT AC3 384kbps 5.1 (Anglès)
Subtítols (SRT): Català forçats/complets
Mida: 1,38GB per capítol aprox.
Duració: 42min. per capítol aprox.
Agraïments: r5004 i naroatna per les suplències :D


Imatge

Els Misteris d'en Murdoch 9x00 A Merry Murdoch Christmas (Especial de Nadal) :arrow: No emès!

Els Misteris d'en Murdoch 9x01 Nolo Contendere [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
En Crabtree compleix condemna a la presó per protegir l'Edna, a qui creu culpable de l'assassinat del seu marit, Archibald Brooks. Però llavors passen dues coses que fan que els esdeveniments prenguin un nou rumb: un home que tenia relació amb en Brooks és assassinat a la presó; i, d'altra banda, algú regira el pis on havia viscut l'Edna com si hi busqués alguna cosa. Tot plegat fa que en Murdoch continuï investigant el cas per salvar en Crabtree, ja que dubta seriosament de la seva culpabilitat.

Els Misteris d'en Murdoch 9x02 Mark Twain [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'Empire Club, un club exclusiu de Toronto, convida el famós escriptor Mark Twain a fer una conferència. Just quan es disposa a començar, li disparen un tret, però en surt il·lès. Al cap d'uns dies, en una conferència en un altre lloc, ho tornen a provar i tornen a fallar, però el tret mata l'ajudant de l'escriptor. L'inspector Murdoch i els seus companys investiguen el cas, que es complica perquè hi ha molts sospitosos. Twain té enemics a l'Empire Club, a tot Toronto i arreu on va, perquè és un ferm antiimperialista, defensa el dret de votar de les dones i, amb els seus projectes fallits, ha arruïnat molts inversors.

Els Misteris d'en Murdoch 9x03 Doble vida [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Just quan la Lillian i l'Emily estan a punt d'emprendre el viatge a Londres, assassinen la Lillian d'un tret al mig del carrer. En Murdoch investiga el cas, que cada vegada s'embolica més perquè es descobreix que la Lillian amagava una doble vida. A partir d'aquí es multipliquen les implicacions i els sospitosos, ja que, a mesura que avança la investigació, van apareixent persones que tenien relació amb ella i que no diuen la veritat.

Els Misteris d'en Murdoch 9x04 Senyores nues [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
En aquesta ocasió, l'inspector Murdoch i els seus companys s'han d'enfrontar amb un misteri que escandalitza tot Toronto: pels parcs de la ciutat estan apareixent diversos cadàvers de noies nues transformats en estàtues de coure, i la investigació haurà de determinar si es tracta d'un assassí en sèrie o d'un assassinat col·lectiu. Els assassinats segueixen la mateixa pauta: l'assassí les mata, els aplica un procés de galvanització per conservar-les, les revesteix de coure i les col·loca cadascuna en una postura diferent.

Els Misteris d'en Murdoch 9x05 24 hores pel desastre [V2][HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Murdoch i els seus companys, junt amb l'espia Terrence Meyers i el govern del Canadà, s'han d'enfrontar a una amenaça terrible: uns xantatgistes demanen quatre milions de dòlars o llançaran un míssil sobre Nova York, cosa que provocaria una guerra de total destrucció mútua entre els Estats Units i el Canadà. Els sospitosos són diversos, i entre ells hi ha el científic James Pendrick, que al final, però, serà qui els ajudarà a resoldre el cas.

Els Misteris d'en Murdoch 9x06 La llei seca municipal [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
El Moviment per la Temprança defensa la Llei Seca Municipal, una ordenança que ha de servir per prohibir l'alcohol al barri de Toronto Junction. La mort per enverinament d'un regidor que defensava la indústria de l'alcohol, fa que en Murdoch i companyia hagin de començar a investigar tots els protagonistes de la trama: des d'un reverend fins a una prohibicionista radical que està convidada a cals Brackenreid.

Els Misteris d'en Murdoch 9x07 L'estiu del 95 [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
La Winnifred Pink, una detectiu de Mont-real i amiga de la infància d'en Murdoch, col·labora amb ell en la investigació d'un assassinat que va tenir lloc fa 28 anys en uns campaments d'estiu on hi eren ells dos i uns quants nois més del "Programa per a Joves Brillants". L'aparició de dos d'aquests antics companys assassinats fa saltar totes les alarmes, i fins i tot ells comencen a témer per les seves vides.

Els Misteris d'en Murdoch 9x08 Castells de fum [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'Aldous Lawrence és professor d'estudis orientals a la universitat. Una de les coses que ensenya als seus alumnes és el ritual de fumar opi, i en una d'aquestes sessions es mor un alumne. Sembla que es tracta d'un assassinat, i entre els sospitosos hi ha la resta d'alumnes del grup, el professor mateix i la seva dona, que és xinesa. L'inspector Murdoch i els seus ajudants hauran de descobrir qui és l'assassí.

Els Misteris d'en Murdoch 9x09 El dia de l'infant [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Murdoch es veu sorprès per un atracament mentre estava sol·licitant un préstec en un banc. La desaparició de dues plaques per imprimir bitllets en presència seva posaran en dubte la seva reputació. El robatori és ple de misteris: en saltar l'alarma, les portes del banc es tanquen automàticament, i això vol dir que ni el lladre ni el botí no han pogut sortir de cap manera de la sucursal.

Els Misteris d'en Murdoch 9x10 El pol nord [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
El capità Bernier ha d'abandonar l'expedició canadenca al pol nord perquè ha de tornar a Toronto el cadàver d'un membre de la tripulació. En Murdoch investiga el cas per veure si es tracta d'un accident o d'un assassinat i, per saber-ho, ha d'interrogar tots els membres de l'expedició, que no semblen tenir gaires ganes de col·laborar. Mentrestant, la doctora Ogden analitza el cos i fa un descobriment molt curiós.

Els Misteris d'en Murdoch 9x11 Un joc molt senyor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Un home està jugant a golf amb uns amics. La pilota li va a parar en un bosc, va a buscar-la i al cap d'una estona se'l troben mort. Arran de la investigació, l'inspector Murdoch es comença a aficionar a aquest esport, tot i que l'inspector en cap Brackenreid l'adverteix dels perills d'obsessionar-s'hi. Durant la investigació, aquests perills es mostraran cada cop més clarament, però en Murdoch ja hi està enganxat.

Els Misteris d'en Murdoch 9x12 Desafortunada en l'amor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Brackenreid assisteix a un casament on es produeix un fet increïble: just després de donar el sí, el nuvi mor enrampat davant dels convidats. Si les circumstàncies de la mort ja són estranyes, encara ho és més que el difunt sigui el cinquè marit d'una dona que els ha perdut tots en accidents estranys. L'inspector Murdoch sospita que la viuda ha anat matant tots els seus marits, però la realitat és més complicada.

Els Misteris d'en Murdoch 9x13 Color amagat [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
En Frank Parker, un home que havia lluitat per l'abolició de l'esclavisme als Estats Units, parla en una església metodista sobre el seu paper a l'època en què passaven els esclaus d'amagat per la frontera del Canadà. Un cop acabat el servei religiós, i durant un esmorzar als jardins de l'església, en Frank Parker apareix mort a la sagristia. Les sospites recauen sobre una misteriosa dama amb un vel.

Els Misteris d'en Murdoch 9x14 La salvatge [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs] [V2].mkv
Un home apareix mort en un bosc, atrapat en un parany per caçar animals. Totes les sospites es dirigeixen cap a una noia salvatge que un home té tancada en una gàbia per exhibir-la com un monstre de fira. En Murdoch se les haurà d'haver amb aquest home i amb els grangers veïns, que volen matar la noia. Al mateix temps, la doctora Ogden investiga qui són els pares biològics del seu fill adoptiu.

Els Misteris d'en Murdoch 9x15 La casa d'acollida [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Arran de l'assassinat d'un periodista que investigava una casa d'acollida, l'inspector Murdoch decideix fer-se passar per pobre i entrar-hi d'incògnit. La trucada anònima d'un testimoni que presencia l'enterrament d'un cadàver fa que en Murdoch descobreixi que el senyor Riley, amo d'una serradora, contracta gent de la casa d'acollida de manera il·legal. Tot plegat fa pensar que els agents de la comissaria núm. 5 també hi podrien estar implicats.

Els Misteris d'en Murdoch 9x16 Càson déna! [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Murdoch i l'inspector en cap Brackenreid organitzen un pla per desemmascarar el comissari Davis, cap d'una trama de corrupció que neix a la Comissaria 5 de Toronto. A més de descobrir que la trama també afecta l'Ajuntament i la Junta de Control, els testimonis es fan enrere i el que acaba entre reixes és en Brackenreid, que es veu obligat a presentar la dimissió.

Els Misteris d'en Murdoch 9x17 Des de Buffalo amb amor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Quan un home mor d'un tret al cap durant una representació de teatre burlesc, en Murdoch, l'Ogden i en Brackenreid descobreixen una cara familiar entre el públic. Es tracta de l'agent Crabtree. Mentre la investigació comença a revelar dades de la víctima, en Crabtree es debat entre l'atracció que sent per la Nina i les crítiques dels seus superiors.

Els Misteris d'en Murdoch 9x18 Arriba l'arquera [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Un diumenge al matí disparen a la doctora Ogden, i al cap de poc segresten l'inspector Murdoch. La vida de la doctora penja d'un fil, i en Murdoch depèn únicament dels seus companys de comissaria, que segueixen tot de pistes falses que l'agressor ha anat deixant expressament. Al final, la doctora surt del coma i, encara ferida, se'n va a buscar el seu marit.
Adrià05 l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. abr. 26, 2019 19:15, en total s’ha editat 6 vegades.



Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [10/18]

#2

Entrada Autor: naroatna » dj. abr. 18, 2019 23:50

Moltes gràcies Adrià !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 297
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [10/18]

#3

Entrada Autor: d1k2 » dv. abr. 19, 2019 12:56

Moltes gràcies Adrià

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [12/18]

#4

Entrada Autor: Adrià05 » dv. abr. 19, 2019 14:58

Dos més!!

Els Misteris d'en Murdoch 9x11 Un joc molt senyor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Un home està jugant a golf amb uns amics. La pilota li va a parar en un bosc, va a buscar-la i al cap d'una estona se'l troben mort. Arran de la investigació, l'inspector Murdoch es comença a aficionar a aquest esport, tot i que l'inspector en cap Brackenreid l'adverteix dels perills d'obsessionar-s'hi. Durant la investigació, aquests perills es mostraran cada cop més clarament, però en Murdoch ja hi està enganxat.

Els Misteris d'en Murdoch 9x12 Desafortunada en l'amor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Brackenreid assisteix a un casament on es produeix un fet increïble: just després de donar el sí, el nuvi mor enrampat davant dels convidats. Si les circumstàncies de la mort ja són estranyes, encara ho és més que el difunt sigui el cinquè marit d'una dona que els ha perdut tots en accidents estranys. L'inspector Murdoch sospita que la viuda ha anat matant tots els seus marits, però la realitat és més complicada.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [14/18]

#5

Entrada Autor: Adrià05 » ds. abr. 20, 2019 15:06

Els d'avui!

Els Misteris d'en Murdoch 9x13 Color amagat [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
En Frank Parker, un home que havia lluitat per l'abolició de l'esclavisme als Estats Units, parla en una església metodista sobre el seu paper a l'època en què passaven els esclaus d'amagat per la frontera del Canadà. Un cop acabat el servei religiós, i durant un esmorzar als jardins de l'església, en Frank Parker apareix mort a la sagristia. Les sospites recauen sobre una misteriosa dama amb un vel.

Els Misteris d'en Murdoch 9x14 La salvatge [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs] [V2].mkv
Un home apareix mort en un bosc, atrapat en un parany per caçar animals. Totes les sospites es dirigeixen cap a una noia salvatge que un home té tancada en una gàbia per exhibir-la com un monstre de fira. En Murdoch se les haurà d'haver amb aquest home i amb els grangers veïns, que volen matar la noia. Al mateix temps, la doctora Ogden investiga qui són els pares biològics del seu fill adoptiu.
Adrià05 l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. abr. 26, 2019 19:16, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [16/18]

#6

Entrada Autor: Adrià05 » dg. abr. 21, 2019 16:06

Seguim!!

Els Misteris d'en Murdoch 9x15 La casa d'acollida [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Arran de l'assassinat d'un periodista que investigava una casa d'acollida, l'inspector Murdoch decideix fer-se passar per pobre i entrar-hi d'incògnit. La trucada anònima d'un testimoni que presencia l'enterrament d'un cadàver fa que en Murdoch descobreixi que el senyor Riley, amo d'una serradora, contracta gent de la casa d'acollida de manera il·legal. Tot plegat fa pensar que els agents de la comissaria núm. 5 també hi podrien estar implicats.

Els Misteris d'en Murdoch 9x16 Càson déna! [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
L'inspector Murdoch i l'inspector en cap Brackenreid organitzen un pla per desemmascarar el comissari Davis, cap d'una trama de corrupció que neix a la Comissaria 5 de Toronto. A més de descobrir que la trama també afecta l'Ajuntament i la Junta de Control, els testimonis es fan enrere i el que acaba entre reixes és en Brackenreid, que es veu obligat a presentar la dimissió.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [18/19]

#7

Entrada Autor: Adrià05 » dj. abr. 25, 2019 14:16

Completem temporada... doncs no :( TV3 no ha emès (i no te la intenció de fer-ho, segons un missatge que els hi vaig enviar) l'especial de Nadal "A Merry Murdoch Christmas" emès entre els capítols 8 i 9 a la televisió original.

Els Misteris d'en Murdoch 9x17 Des de Buffalo amb amor [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Quan un home mor d'un tret al cap durant una representació de teatre burlesc, en Murdoch, l'Ogden i en Brackenreid descobreixen una cara familiar entre el públic. Es tracta de l'agent Crabtree. Mentre la investigació comença a revelar dades de la víctima, en Crabtree es debat entre l'atracció que sent per la Nina i les crítiques dels seus superiors.

Els Misteris d'en Murdoch 9x18 Arriba l'arquera [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs].mkv
Un diumenge al matí disparen a la doctora Ogden, i al cap de poc segresten l'inspector Murdoch. La vida de la doctora penja d'un fil, i en Murdoch depèn únicament dels seus companys de comissaria, que segueixen tot de pistes falses que l'agressor ha anat deixant expressament. Al final, la doctora surt del coma i, encara ferida, se'n va a buscar el seu marit.


PITURRILLU
Entrades: 20
Membre des de: dt. gen. 14, 2014 20:59
Status: Desconnectat

Error d'àudio Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada cap 14

#8

Entrada Autor: PITURRILLU » dv. abr. 26, 2019 18:56

Hola,
Per si no en teniu notícia encara, m'he adonat que el capítol 14 d'aquesta temporada està fora de sincronia àudio-video, tant en la versió catalana com a l'original.

Moltes gràcies Adrià per l'edició dels darrers episodis de la novena temporada

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [18/19]

#9

Entrada Autor: Adrià05 » dv. abr. 26, 2019 19:16

PITURRILLU ha escrit:
dv. abr. 26, 2019 18:56
Hola,
Per si no en teniu notícia encara, m'he adonat que el capítol 14 d'aquesta temporada està fora de sincronia àudio-video, tant en la versió catalana com a l'original.

Moltes gràcies Adrià per l'edició dels darrers episodis de la novena temporada
No li vaig canviar els fps... :roll: Solucionat!!

Els Misteris d'en Murdoch 9x14 La salvatge [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs] [V2].mkv

Gràcies per avisar :D


PITURRILLU
Entrades: 20
Membre des de: dt. gen. 14, 2014 20:59
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Els Misteris d'en Murdoch - 9a Temporada [18/19]

#10

Entrada Autor: PITURRILLU » dv. abr. 26, 2019 19:33

Adrià05 ha escrit:
dv. abr. 26, 2019 19:16
PITURRILLU ha escrit:
dv. abr. 26, 2019 18:56
Hola,
Per si no en teniu notícia encara, m'he adonat que el capítol 14 d'aquesta temporada està fora de sincronia àudio-video, tant en la versió catalana com a l'original.

Moltes gràcies Adrià per l'edició dels darrers episodis de la novena temporada
No li vaig canviar els fps... :roll: Solucionat!!

Els Misteris d'en Murdoch 9x14 La salvatge [HDiT 720p h264 AC3 Subs][Català-English][Adrià][TotsRucs] [V2].mkv

Gràcies per avisar :D
Caram, quina rapidesa! :o
Començo la descàrrega. Merci :wink:

Respon