[ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [13/13] [C]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

[ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [13/13] [C]

#1

Entrada Autor: Adrià05 » dj. des. 06, 2018 16:31

Quatre gats

Imatge
CCMA ha escrit:"Quatre gats" és un format televisiu que combina el gènere de l'entrevista i el reportatge, amb una durada d'uns 50 minuts. A través d'un personatge coneixem una qüestió concreta, endinsant-nos en la seva trajectòria i el seu pensament.

El presentador i director del "Quatre gats" és Ricard Ustrell, qui va començar-lo com un programa radiofònic que s'emetia els festius intersetmanals de la temporada 2013/2014 a Catalunya Ràdio. A la temporada 2015/106 s'incorpora com un espai integrat a "El Suplement" i passa a emetre's setmanalment. L'any 2018 va fer el pas a la televisió amb l'emissió de les entrevistes a tres expresidents: Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai).

Les entrevistes són en bona part en moviment - un dels trets distintius del programa - passejant per espais de referència: escenaris especials amb què hi estan relacionats d'una manera directa o indirecta. Fer l'entrevista en moviment ens permet dues coses: una, que l'entrevistat es relaxi fora de la fredor d'un plató de televisió, i dues, comentar el que va passant a l'entorn. Així doncs, aquest format ens permet conèixer el personatge en dues dimensions: la seva vessant més pública i el seu costat més íntim.

Però la forma en què es presenta el contingut beu dels recursos del reportatge. La realització és dinàmica i trencadora, oberta a l'experimentació del llenguatge televisiu i sensible al to de la conversa i al caràcter de l'entrevistat.

L'entrevista es complementa amb intervencions de persones properes o que tenen algun vincle efectiu o temàtic amb el protagonista.

El "Quatre gats" és, doncs, una entrevista en profunditat en què es fa una repassada a la trajectòria tant personal com professional del protagonista, amb una conversa molt propera, típica del to directe i contundent que caracteritza Ricard Ustrell.
Dades de la publicació:
Vídeo IPTV h264 1280x720 16crf (3700kbps variables) 25fps
Àudio HDTV AC3 384kbps 2.0 (Català)
Àudio HDTV/WEB AC3 128kbps 1.0 / 192kbps 2.0 (Català Audiodescripció [A.D.])
Mida: 1,40GB aprox. per capítol
Duració: 50min. aprox per capítol
Nota: L'àudio A.D. només és disponible quan la persona entrevistada és estrangera. Si no voleu llegir subtítols i voleu sentir-ho doblat, activeu aquest àudio.


Imatge

Quatre Gats 2x01 Marine Le Pen [HDTV 720p h264 AC3][Català-A.D.][Adrià][TotsRucs].mkv
Entrevista en profunditat a la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen. Una política, acusada de racista i d'extrema dreta, i que ella mateixa s'anomena antisistema.
Ens acostem a Marine Le Pen per abordar el fenomen de l'extrema dreta i el racisme des de dins. Però també amb veus crítiques i alternatives, que ens proporcionaran elements de contrast per analitzar amb perspectiva el discurs de Le Pen.


Quatre Gats 2x02 Dilma Rousseff [HDTV 720p h264 AC3][Català-A.D.][Adrià][TotsRucs].mkv
L'ascens de l'extrema dreta és una realitat global. Per això, en el segon capítol de "Quatre gats" viatgem fins al Brasil per viure les eleccions que han portat al poder l'ultra Jair Bolsonaro. Ricard Ustrell entrevista l'expresidenta Dilma Rousseff i ens endinsa en les ciutats brasileres per intentar comprendre per què el país ha virat cap a la dreta més conservadora.

Quatre Gats 2x03 Carles Puigdemont [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv Gràcies r5004 i naroatna per les captures! :D
Ricard Ustrell viatja a la Casa de la República per entrevistar Carles Puigdemont just un any després d'haver-li fet la primera entrevist televisiva un cop establert a Bèlgica. Durant tres hores llargues de conversa, Puigdemont analitza els dies clau de la tardor passada i contesta les declaracions que han sortit les últimes setmanes sobre la manera com es va prendre la decisió de marxar a l'exili. L'actual president del Consell de la República també ens explica com és el seu dia a dia a Brussel·les i quines són les iniciatives que porta a terme per internacionalitzar la causa independentista.
L'auge de Vox, la vaga de fam dels presos polítics i les vagues de metges i professors són alguns dels temes d'actualitat que es tracten a la conversa a Waterloo. Finalment, l'expresident fa una valoració personal de tot el que li ha suposat ser una de les figures clau de l'independentisme dels últims anys.



Imatge

Especials Judici Procés:

Quatre Gats 2x04 Marta Rovira [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Des d'una mirada externa, amb distància i perspectiva, el periodista de Sabadell reflexionarà amb personalitats destacades sobre el judici del procés. Marta Rovira és exiliada i secretària general d'ERC. Marta Pascal és senadora del PDeCAT designada pel Parlament. Les dues han aparegut poc aquest últim any.

Quatre Gats 2x05 Irene Montero [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Irene Montero, diputada i portaveu de Podem, és la protagonista del "Quatre gats". Des del seu despatx i des de l'hemicicle del Congrés, el programa repassa, tant del judici com de les pròximes eleccions espanyoles. Diàleg, plurinacionalitat i presos polítics són alguns dels conceptes clau que centren les respostes de la diputada.
Al programa també hi intervé l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Amb ell, es fa memòria dels dies de setembre i octubre del 2017, que centren el judici del procés. Margallo, que té una bona relació amb Oriol Junqueras, explica com es va viure des del govern espanyol i les visions diferents que hi havia entre ministres.


Quatre Gats 2x06 Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Els protagonistes d'aquest capítol seran Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón. Dues mirades antagòniques que veuen el judici amb preocupacions diferents. Tots dos han jugat un paper en el procés català, en una segona línia, però coneixen fils i moviments que hi ha hagut més enllà del Palau de la Generalitat.
Des del País Basc amb Arnaldo Otegi i des del castell de Montjuïc amb Baltasar Garzón, parlarem de justícia, democràcia i autodeterminació.


Quatre Gats 2x07 Iñaki Gabilondo [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Després de quatre setmanes de judici del procés, "Quatre gats" ha convidat el periodista Iñaki Gabilondo. Amb ell, Ricard Ustrell ha parlat de quins fets creu que s'han demostrat, quines conseqüències polítiques poden derivar-se de la sentència o de com tracta el periodisme les declaracions al Tribunal Suprem.

Quatre Gats 2x08 Noam Chomsky, Laura Turull i Beta Forn [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Viatgem fins a Tucson, Arizona, per conversar amb Noam Chomsky. És un dels pensadors més influents del món i s'ha implicat amb campanyes com "Let catalans vote". La defensa de Jordi Cuixart va demanar que comparegués com a testimoni al judici del procés, però la sala no el va admetre. Dels Estats Units cap a Catalunya, entrarem a Lledoners amb Laura Turull i Beta Forn, filles de Jordi Turull i Joaquim Forn. Amb elles passejarem per la presó on els seus pares han passat els últims mesos.

Quatre Gats 2x09 Memòria [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
80 anys després del final de la Guerra Civil Espanyola, el "Quatre Gats" recull tres històries de memòria i ferides, de dictadures i retrobaments. Amb tres supervivents de tres conflictes que d'alguna manera han marcat la història del nostre país i del món. Coneixerem Roser Guinau, veïna de la Torre de l'Espanyol, que des de fa anys busca el seu pare, mort a la Batalla de l'Ebre. Ens hi acompanyarà l'actriu Montserrat Carulla, que també va viure de prop la guerra i el seu pare va passar una llarga temporada al camp d'Argelers. A París descobrirem la història de Francine Christophe, supervivent del camp de concentració de Bergen-Belsen, on juntament amb la seva mare van ajudar al naixement d'un nadó que ha retrobat al cap dels anys. I, per acabar, entrarem a la presó Model amb la presidenta de les Àvies de la Plaza de Mayo, Estela de Carlotto. Ella ha retrobat el seu net, robat després de l'assassinat de la seva filla. Gerardo Pisarello ens ajudarà a completar el relat de la dictadura argentina, explicant per primera vegada com van matar el seu pare.
També serem al Valle de los Caídos amb l'actor i cantant Pablo Carbonell, on dies abans que Franco sigui exhumat de la seva tomba reflexionarem com l'estat espanyol ha tancat o maltancat les ferides. Recorrem tres històries personals que es tornen col·lectives, tres països, tres ferides.



Programes post-eleccions:

Quatre Gats 2x10 Iannis Varufakis [HDTV 720p h264 AC3][Català-A.D.][Adrià][TotsRucs].mkv
"Quatre gats" viatja de nou i aquesta vegada se'n va a la capital de Grècia, Atenes, per conversar amb Iannis Varufakis. L'exministre d'Economia que va plantar cara a la Unió Europea i a l'euro reflexionarà sobre l'austeritat i la sobirania en un món cada cop més global, i també plantejarà quines condicions posaria a una possible independència de Catalunya. Varufakis es presenta a les eleccions europees amb la marca DEM25.A més de Varufakis, en el programa també hi intervindrà l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell, des d'un hospital públic, la periodista grega Corina Vasilopolou i l'exdiputat de la CUP Josep Manuel Busqueta. Amb tots ells el programa connectarà dues realitats d'austeritats, Catalunya i Grècia.

Quatre Gats 2x11 Carme Diaby [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
"Quatre gats" destapa en aquest capítol un cas d'abusos sexuals infantils. Parlem de Carme Diaby, una jove d'origen senegalès que durant la infantesa va ser víctima d'agressions sexuals continuades en l'àmbit familiar. La Carme, després d'anys de silenci i d'un procés psicològic reparador, ha reconvertit el dolor en llum i lluita. Al llarg del programa, hi intervindran els seus pares, la primera persona amb qui en va parlar, la seva psicòloga, l'advocada, una antiga mestra i un inspector dels Mossos d'Esquadra. Traiem a la llum una història que barreja patiment, poder, diversitat cultural i religiosa, justícia... però, sobretot, força i coratge de qui s'erigeix com una lluitadora feminista pels drets dels infants.

Quatre Gats 2x12 Tres lluites (Epíleg) [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
El 3 d'abril del 2019, Carme Diaby es va trobar amb l'escriptora Bel Olid i la cantant Lídia Pujol. Totes tres han estat víctimes d'abusos sexuals infantils en l'àmbit domèstic. En aquest epíleg del "Quatre gats" us mostrem una conversa-berenar de tres lluites que, amb diferències, es reconeixen i s'acompanyen en la voluntat de posar el focus en els abusos infantils i d'acabar amb aquesta pràctica.


Especials:

Quatre Gats 2x13 Evo Morales [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
En aquest episodi especial de "Quatre gats", Ricard Ustrell conversa amb Evo Morales, el governant de l'Amèrica Llatina que feia més temps que era en el poder. El 12 de novembre, després que fos acusat de frau electoral i perdés el suport de la policia i l'exèrcit, va haver de fugir precipitadament del seu país.El programa ha viatjat a Bolívia i Mèxic, el país on s'ha exiliat el mandatari socialista, per abordar la crisi que viu Bolívia al cap de tretze anys de la proclamació del primer president indígena de l'Amèrica Llatina.En aquesta conversa amb Ricard Ustrell, Evo Morales reflexiona sobre la sobirania, les ingerències estrangeres, el futur de l'Amèrica Llatina i el del seu país."Quatre gats" és una entrevista en profunditat que repassa la trajectòria professional i personal dels protagonistes de cada programa, en una conversa propera, contundent i directa, a la manera que caracteritza el periodista de Sabadell Ricard Ustrell.
Adrià05 l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. des. 01, 2019 15:23, en total s’ha editat 12 vegades.



Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre Gats - 2ª Temporada [03/03] [C]

#2

Entrada Autor: Adrià05 » dg. des. 16, 2018 15:16

Completem amb l'últim, fet en equip! :D Es va emetre sense A.D. ja que parlen en català. Recordeu que si no voleu llegir els subtítols, podeu activar l'A.D. que està tot doblat.

Quatre Gats 2x03 Carles Puigdemont [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv Gràcies r5004 i naroatna per les captures! :D
Ricard Ustrell viatja a la Casa de la República per entrevistar Carles Puigdemont just un any després d'haver-li fet la primera entrevist televisiva un cop establert a Bèlgica. Durant tres hores llargues de conversa, Puigdemont analitza els dies clau de la tardor passada i contesta les declaracions que han sortit les últimes setmanes sobre la manera com es va prendre la decisió de marxar a l'exili. L'actual president del Consell de la República també ens explica com és el seu dia a dia a Brussel·les i quines són les iniciatives que porta a terme per internacionalitzar la causa independentista.
L'auge de Vox, la vaga de fam dels presos polítics i les vagues de metges i professors són alguns dels temes d'actualitat que es tracten a la conversa a Waterloo. Finalment, l'expresident fa una valoració personal de tot el que li ha suposat ser una de les figures clau de l'independentisme dels últims anys.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre Gats - 2ª Temporada [04/??]

#3

Entrada Autor: Adrià05 » dj. feb. 21, 2019 16:35

Seguim!! Poseu-ho com a última notícia també perquè la gent s'enteri que seguim amb la T2 :D

Quatre Gats 2x04 Marta Rovira [HDTV 720p h264 AC3][Català[Adrià][TotsRucs].mkv
Des d'una mirada externa, amb distància i perspectiva, el periodista de Sabadell reflexionarà amb personalitats destacades sobre el judici del procés. Marta Rovira és exiliada i secretària general d'ERC. Marta Pascal és senadora del PDeCAT designada pel Parlament. Les dues han aparegut poc aquest últim any.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre Gats - 2a Temporada [05/??]

#4

Entrada Autor: Adrià05 » ds. març 02, 2019 17:03

Nou!!

Quatre Gats 2x05 Irene Montero [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Irene Montero, diputada i portaveu de Podem, és la protagonista del "Quatre gats". Des del seu despatx i des de l'hemicicle del Congrés, el programa repassa, tant del judici com de les pròximes eleccions espanyoles. Diàleg, plurinacionalitat i presos polítics són alguns dels conceptes clau que centren les respostes de la diputada.
Al programa també hi intervé l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Amb ell, es fa memòria dels dies de setembre i octubre del 2017, que centren el judici del procés. Margallo, que té una bona relació amb Oriol Junqueras, explica com es va viure des del govern espanyol i les visions diferents que hi havia entre ministres.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre Gats - 2a Temporada [06/??]

#5

Entrada Autor: Adrià05 » dv. març 08, 2019 16:59

Quatre Gats 2x06 Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Els protagonistes d'aquest capítol seran Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón. Dues mirades antagòniques que veuen el judici amb preocupacions diferents. Tots dos han jugat un paper en el procés català, en una segona línia, però coneixen fils i moviments que hi ha hagut més enllà del Palau de la Generalitat.
Des del País Basc amb Arnaldo Otegi i des del castell de Montjuïc amb Baltasar Garzón, parlarem de justícia, democràcia i autodeterminació.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre Gats - 2a Temporada [07/??]

#6

Entrada Autor: Adrià05 » dc. març 13, 2019 20:26

Quatre Gats 2x07 Iñaki Gabilondo [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Després de quatre setmanes de judici del procés, "Quatre gats" ha convidat el periodista Iñaki Gabilondo. Amb ell, Ricard Ustrell ha parlat de quins fets creu que s'han demostrat, quines conseqüències polítiques poden derivar-se de la sentència o de com tracta el periodisme les declaracions al Tribunal Suprem.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [07/??]

#7

Entrada Autor: Adrià05 » dj. març 28, 2019 15:56

Quatre Gats 2x08 Noam Chomsky, Laura Turull i Beta Forn [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
Viatgem fins a Tucson, Arizona, per conversar amb Noam Chomsky. És un dels pensadors més influents del món i s'ha implicat amb campanyes com "Let catalans vote". La defensa de Jordi Cuixart va demanar que comparegués com a testimoni al judici del procés, però la sala no el va admetre. Dels Estats Units cap a Catalunya, entrarem a Lledoners amb Laura Turull i Beta Forn, filles de Jordi Turull i Joaquim Forn. Amb elles passejarem per la presó on els seus pares han passat els últims mesos.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [09/11]

#8

Entrada Autor: Adrià05 » ds. abr. 06, 2019 14:53

Completem la segona part!! La tercera part constarà de dos programes més que s'emetran després de les eleccions generals i tancarem, per fi, la temporada :D

Quatre Gats 2x09 Memòria [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
80 anys després del final de la Guerra Civil Espanyola, el "Quatre Gats" recull tres històries de memòria i ferides, de dictadures i retrobaments. Amb tres supervivents de tres conflictes que d'alguna manera han marcat la història del nostre país i del món. Coneixerem Roser Guinau, veïna de la Torre de l'Espanyol, que des de fa anys busca el seu pare, mort a la Batalla de l'Ebre. Ens hi acompanyarà l'actriu Montserrat Carulla, que també va viure de prop la guerra i el seu pare va passar una llarga temporada al camp d'Argelers. A París descobrirem la història de Francine Christophe, supervivent del camp de concentració de Bergen-Belsen, on juntament amb la seva mare van ajudar al naixement d'un nadó que ha retrobat al cap dels anys. I, per acabar, entrarem a la presó Model amb la presidenta de les Àvies de la Plaza de Mayo, Estela de Carlotto. Ella ha retrobat el seu net, robat després de l'assassinat de la seva filla. Gerardo Pisarello ens ajudarà a completar el relat de la dictadura argentina, explicant per primera vegada com van matar el seu pare.
També serem al Valle de los Caídos amb l'actor i cantant Pablo Carbonell, on dies abans que Franco sigui exhumat de la seva tomba reflexionarem com l'estat espanyol ha tancat o maltancat les ferides. Recorrem tres històries personals que es tornen col·lectives, tres països, tres ferides.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [10/12]

#9

Entrada Autor: Adrià05 » dv. maig 10, 2019 14:50

Quatre Gats 2x10 Iannis Varufakis [HDTV 720p h264 AC3][Català-A.D.][Adrià][TotsRucs].mkv
"Quatre gats" viatja de nou i aquesta vegada se'n va a la capital de Grècia, Atenes, per conversar amb Iannis Varufakis. L'exministre d'Economia que va plantar cara a la Unió Europea i a l'euro reflexionarà sobre l'austeritat i la sobirania en un món cada cop més global, i també plantejarà quines condicions posaria a una possible independència de Catalunya. Varufakis es presenta a les eleccions europees amb la marca DEM25.A més de Varufakis, en el programa també hi intervindrà l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell, des d'un hospital públic, la periodista grega Corina Vasilopolou i l'exdiputat de la CUP Josep Manuel Busqueta. Amb tots ells el programa connectarà dues realitats d'austeritats, Catalunya i Grècia.

Recordeu que podeu escollir l'opció d'àudio 2 (A.D.) si no voleu llegir subtítols i escoltar-ho doblat.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [12/12] [C]

#10

Entrada Autor: Adrià05 » dv. maig 17, 2019 14:38

Completem!!

Quatre Gats 2x11 Carme Diaby [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
"Quatre gats" destapa en aquest capítol un cas d'abusos sexuals infantils. Parlem de Carme Diaby, una jove d'origen senegalès que durant la infantesa va ser víctima d'agressions sexuals continuades en l'àmbit familiar. La Carme, després d'anys de silenci i d'un procés psicològic reparador, ha reconvertit el dolor en llum i lluita. Al llarg del programa, hi intervindran els seus pares, la primera persona amb qui en va parlar, la seva psicòloga, l'advocada, una antiga mestra i un inspector dels Mossos d'Esquadra. Traiem a la llum una història que barreja patiment, poder, diversitat cultural i religiosa, justícia... però, sobretot, força i coratge de qui s'erigeix com una lluitadora feminista pels drets dels infants.

Quatre Gats 2x12 Tres lluites (Epíleg) [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
El 3 d'abril del 2019, Carme Diaby es va trobar amb l'escriptora Bel Olid i la cantant Lídia Pujol. Totes tres han estat víctimes d'abusos sexuals infantils en l'àmbit domèstic. En aquest epíleg del "Quatre gats" us mostrem una conversa-berenar de tres lluites que, amb diferències, es reconeixen i s'acompanyen en la voluntat de posar el focus en els abusos infantils i d'acabar amb aquesta pràctica.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Quatre gats - 2a Temporada [13/13] [C]

#11

Entrada Autor: Adrià05 » dg. des. 01, 2019 15:24

Nou!!

Quatre Gats 2x13 Evo Morales [HDTV 720p h264 AC3][Català][Adrià][TotsRucs].mkv
En aquest episodi especial de "Quatre gats", Ricard Ustrell conversa amb Evo Morales, el governant de l'Amèrica Llatina que feia més temps que era en el poder. El 12 de novembre, després que fos acusat de frau electoral i perdés el suport de la policia i l'exèrcit, va haver de fugir precipitadament del seu país.El programa ha viatjat a Bolívia i Mèxic, el país on s'ha exiliat el mandatari socialista, per abordar la crisi que viu Bolívia al cap de tretze anys de la proclamació del primer president indígena de l'Amèrica Llatina.En aquesta conversa amb Ricard Ustrell, Evo Morales reflexiona sobre la sobirania, les ingerències estrangeres, el futur de l'Amèrica Llatina i el del seu país."Quatre gats" és una entrevista en profunditat que repassa la trajectòria professional i personal dels protagonistes de cada programa, en una conversa propera, contundent i directa, a la manera que caracteritza el periodista de Sabadell Ricard Ustrell.

Respon