[ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - [214/214] Completa !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - [214/214] Completa !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:44

Com si fos ahir
2a TEMPORADA 2017-2018
DVBrip català

Imatge

Tv3 - Com si fos ahir

Imatge

La sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir" ha tornat amb tota la força amb què l'espectador va acomiadar la primera temporada, a finals de juliol. Després de mantenir el lideratge de la franja, amb una audiència mitjana de 255.000 espectadors i el 16% de quota, torna amb nous escenaris i personatges que eixamplaran el món dels protagonistes que l'espectador ha conegut a fons al llarg de la primera temporada. A banda dels nou protagonistes de l'Institut Reina Sibil·la, la sèrie descobrirà aquesta tardor personatges nouvinguts interpretats per Carme Conesa, Roger Coma, Pau Durà, Míriam Iscla i Bernat Quintana.

Què passa quan algú decideix actuar, encara que sigui per una vegada, com li dicta el cor? Aquesta és l'essència de la història d'amor de l'Andreu amb la dona que va conèixer a l'aeroport al final de la primera temporada.

El somriure de l'Eva corre el perill de glaçar-se. Es trobarà atrapada en el malson d'una relació malaltissa de la qual no li serà fàcil escapar. I si en un principi la separació d'en Jordi i la Sílvia semblava perjudicar més en Jordi, aquesta tardor les coses poden canviar. Ara bé, ella està decidida a sortir-se'n.

La reaparició d'una dona misteriosa trasbalsa la vida d'en Miquel i provocarà un daltabaix que també afectarà el grup d'amics de l'institut. Perquè hi ha coses de la vida del gerent de Cuevas Consultors que no ha explicat mai als seus companys.

La Marta estrenarà càrrec a Adalisa, un fet que revolucionarà els treballadors de l'empresa i posarà a prova la seva amistat amb la
Paula.

En Quim començarà un negoci que, tot i ser legal, és èticament reprotxable. Per tirar-lo endavant comptarà amb una aliada inesperada,
la seva ex, la Cati. Aquesta parella, ara junta per interessos, es trobarà immersa en situacions dignes d'una comèdia memorable.

La Gemma continua sent una mare moderna i tolerant. Això li porta satisfaccions, però també més d'un problema. Amb l'aire fresc que aportarà la nòvia d'en Manel i el retrobament d'un familiar a la seva vida, l'espectador comprendrà millor aquest personatge.

A més, hi haurà espais nous, com la nova botiga que obrirà la Sílvia, el pis de l'Andreu o el d'en Quim. I l'espectador també veurà quin paper juguen els nous actors que s'incorporen a la sèrie.



Ripejador: naroatna
Suplents: r5004, Adrià.

1a Temporada


Fitxa tècnica
Vídeo: 720x400 (16:9 real) a 1193 kbps
Mida: 300 MB Duració: 30-35 min. aprox.
Àudio 1: Català (Joint Estèreo 128 kpbs)

2a Temproada:

Com si fos ahir (2x001) 03.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha passat l'estiu. En Miquel va de bòlid perquè la Noe i el seu fill són molt lluny de casa. La Gemma i ell s'han fet socis, però no donen l'abast. Necessiten contractar algú. La Sandra s'ofereix, però continua delicada. En Quim té una idea per a un negoci èticament discutible. La Sílvia porta tot l'estiu deprimida. En Jordi s'ha refet, però ella, no. La Gemma es planteja com ajudar-la. I a l'Andreu li han perdut la motxilla a l'aeroport.

Com si fos ahir (2x002) 04.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sandra es reincorpora a la consultoria. En Miquel i la Gemma no volen estressar-la. A l'hospital han de nomenar un nou cap d'infermeria i la Magda es postula per al càrrec i l'Andreu l'anima. La Júlia s'ha muntat una pel·lícula per una bestiesa a l'escola i L'Eva va a parlar amb el seu tutor. L'Andreu coneix un metge nou, en Bernat, i sembla que s'entendran bé. En Manel té nòvia nova, la Carla. L'Andreu es queixa perquè els nois li han "ocupat" el pis i no té intimitat. I en Miquel coincidirà amb algú que el deixa completament paralitzat.

Com si fos ahir (2x003) 05.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Estrella, la nòvia d'en Marc està embarassada. En Quim i la Cati s'ho agafen de manera molt diferent. La Paula no troba el suport que voldria, ni de la Marta, ni d'en Quim, de cara a una festa de presentació que vol organitzar. En Miquel intenta localitzar la dona que va veure ahir. Fins i tot enganya la Gemma. En Manel promet a l'Andreu que no li envairan la casa. La Sandra s'adona que en Miquel i la Gemma l'estan sobreprotegint i no li agrada.

Com si fos ahir (2x004) 06.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia accepta l'entrevista de feina que li va proposar la Gemma, però està realment preparada? La colla es troba per a un sopar organitzat per en Jordi, a què no ha estat convidada. Ho descobrirà? La Cati està decidida a fer que en Marc i l'Estrella no s'embarquin en una aventura que els hipotecarà la vida, i s'endú una sorpresa de por. L'Andreu no sap si acceptar el càrrec de cap d'infermeria per no fer mal a la Magda. En Bernat, el nou metge, li diu que l'accepti. A l'hospital també hi ha una infermera nova, la Pili. La Charo li diu a l'Andreu que la noia ha comentat que és "mono".

Com si fos ahir (2x005) 07.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ara que en Miquel havia decidit oblidar-se de buscar la dona misteriosa i marxar a Còrdova a veure la Noe i el Guillem, resulta que troba una pista. Què farà? En Vicenç és a l'hospital. Avisen l'Andreu que ha tingut un accident. Ell hi va. La Júlia continua rebotada amb en Valentí, i ara també amb l'Eva perquè sap que va anar a parlar amb ell. L'Eva torna a quedar amb ell. La festa que ha organitzat la Paula ha estat un desastre. Es busquen culpables. La Paula necessita ajuda, i la busca fora de l'empresa.

Com si fos ahir (2x006) 10.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel sembla obsessionat a trobar la dona de l'autobús i ofereix diners per qualsevol informació que el pugui ajudar a localitzar-la. En Marc i en Biel s'enfronten per la paternitat del fill de l'Estrella i per la noia. La Gemma es planteja comprar l'àtic de l'edifici on viu la Marta. El seu pis se li fa gran. Però en Manel i la Carla se'n volen anar a viure junts i demanen ajuda als pares del noi. La Sílvia vol refer ponts amb la Gemma, però aquesta està molt dolguda pel comportament de la seva amiga amb l'Ivan.

Com si fos ahir (2x007) 12.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu comença a exercir de cap d'infermeria i s'adona que serà complicat acontentar tothom. La seva relació amb la Pili avança prou bé. L'Andreu i la Gemma van decidir no finançar la vida de parella d'en Manel i la Carla, però el noi es vol posar a treballar i la seva mare té por que deixi els estudis. L'Estrella vol avortar i en Marc no s'ho agafa gens bé. L'Eva i el Valentí treballen en el bloc d'anglès de l'institut i es tornen a embolicar, però no ha estat igual que la primera vegada. En Quim no deixa de banda la idea del vitalici, però necessita un soci. Qui?

Com si fos ahir (2x08) 13.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma convenç la Paula que la millor solució per a l'empresa és una codirecció. Amb qui? Després d'haver-se bellugat, cadascú per la seva banda, en Quim i la Cati decideixen ser socis en el negoci dels vitalicis. Ara sobra en Litus. En Miquel continua buscant i buscant, i troba una foto de la dona de l'autobús. L'Andreu ha presentat les seves propostes a la direcció de l'hospital, que les ha trobat molt ambicioses. Ell i en Bernat es van fent amics. En Vicenç necessita uns papers de la mútua que són a casa. L'Andreu s'ofereix per anar-los a buscar, però en Vicenç està decidit a veure la Joana.

Com si fos ahir (2x009) 14.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta no accepta la proposta de ser codirectora d'Adalisa, i en Quim es postula per al càrrec; la Paula i la Gemma creuen sincerament que no en té el perfil. Però la Marta té un disgust que l'apropa molt a la Paula. La Sílvia no aconsegueix que la Gemma li doni una segona oportunitat i decideix quedar amb l'Ivan pel seu compte. La Júlia vol optar a una beca per anar a estudiar a Irlanda. Explica a la seva mare que el Valentí està treballant en el bloc d'anglès amb una altra persona i l'Eva va a demanar-li explicacions.

Com si fos ahir (2x010) 17.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Comença la pressió d'en Quim i la Cati per aconseguir que l'Agustina signi el contracte del vitalici. La Cati és força "eficient". La Marta comença a exercir com a codirectora. El primer conflicte que han d'afrontar ella i la Paula és una demanda d'augment de sou per part de la Fabiola. Una demanda no gaire ben argumentada. En Miquel aconsegueix una bona pista que pot dur-lo fins la Clàudia, la dona que busca. En Pau Torres està malalt i això sacseja la Gemma i la Sandra.

Com si fos ahir (2x011) 18.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç no és conscient que la família no vol saber res d'ell i atabala tothom: l'Andreu, l'Eva, la Joana... Al final l'han de quadrar. En German tira el tarot a la Sandra; descobrim que la noia té una espina clavada de la Gemma i que ha de treure-la com sigui. L'Ivan i la Sílvia parlen del negoci. Ell imposa les seves idees, que no agraden a la Sílvia, però ella no sap contrarestar-les. Això sí, sap que ha de reaccionar. La Gemma es troba la casa ocupada pel Manel, la Carla i uns quants amics, però sap com fer-se'ls seus.

Com si fos ahir (2x012) 19.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim és conscient que no pot tenir cap compte a nom seu perquè Hisenda l'embargaria, però no sap si refiar-se de la Cati, perquè sigui qui posi el nom. L'Òscar proposa una cita a la Cati, però en Marc està fet pols per por que l'Estrella el deixi i busca el seu consol. A Adalisa, la Marta soluciona amb contundència un problema creat per la Fabiola. A la Marta li comença a fer gràcia, això de manar. I la Sílvia intenta, un cop més, fer les paus amb la Gemma. A la Gemma ja li va bé la companyia de la Sílvia perquè té la casa plena de jovenets.

Com si fos ahir (2x013) 20.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel troba la Clàudia, però ella el sorprèn perquè li diu que no el coneix. El consultor no pensa rendir-se. La Sílvia es decideix a fer una reunió de tu a tu amb l'Ivan per dir-li tot el que no li agrada de la seva proposta inicial. Després s'encara amb en Jordi pels diners de l'acord de divorci. L'Andreu s'adona que fer de cap "enrotllat" no és tan fàcil com ell creia. A més, avui hi ha una mala notícia per a la Pili.

Com si fos ahir (2x014) 21.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili i l'Andreu s'han reconciliat. Es disposen a passar el cap de setmana que tenien planejat, però en Bernat ofereix a l'Andreu una plaça molt sol·licitada en un congrés. A més, el convida a sopar a casa seva. Vol presentar-li la seva dona... L'Anna, tan inoportuna com sempre, culpabilitza la Sílvia del trencament familiar, però ella no es deixa entabanar. A més, rep un suport inesperat de la Gemma, i queda clar que connecta amb l'Ivan. La Júlia ha guanyat la beca per anar a Irlanda a estudiar i canvia l'opinió sobre en Valentí; ell explica una cosa que a l'Eva no li fa gens de gràcia.

Com si fos ahir (2x015) 24.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu s'ha quedat de pasta de moniato en descobrir que la Marina és la dona d'en Bernat. Com reaccionarà ella? En Miquel vol saber per què va marxar la Clàudia i l'hi pregunta directament. La Gemma descobrirà que en Miquel va mentir-li quan li va dir que se n'anava a Còrdova. Problemes a casa de la Gemma: en Manel i la Carla estan barallats i ella vol saber per què. A Adalisa, la Fabiola es troba malament, però la Marta no s'ho creu i comença a fer-li pressió.

Com si fos ahir (2x016) 25.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Tal com estan les coses, la Gemma proposa que acomiadin la Fabiola i li paguin la indemnització que li pertoca. La Marta no ho vol i augmenta la pressió sobre la noia, d'amagat de la Paula. La Carla no vol que en Manel marxi a Princeton, perquè ella es quedarà sense casa. La Gemma té la solució. A l'Eva, li sap greu que l'Andreu no vulgui saber res del seu pare, i s'empesca una manera de fer-los coincidir. Mala idea. L'Ivan i la Sílvia estan buscant local. La Sílvia es mira el seu soci amb uns certs ullets. L'Eva està evitant en Valentí, perquè se sent molt incòmoda amb ell, que no para d'insistir.

Com si fos ahir (2x017) 26.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Festa a casa de la Sílvia. Per inaugurar el pis i per saber les intencions de l'Ivan cap a ella. Hi haurà sorpresa grossa. L'Estrella ha anat a avortar. En Marc li fa costat, però descobreix que hi ha secrets que ell no coneixia. En Jordi vol que l'Anna faci les paus amb la Sílvia, però la noia és dura de pelar. La Joana ha organitzat una tertúlia a casa i en Vicenç s'hi presenta sense avisar. No ha estat una bona idea. La Joana, això sí, fa una nova amiga, la Paz. I la Gemma continua amoïnada per en Miquel.

Com si fos ahir (2x018) 27.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel, per fi, aconsegueix localitzar la Clàudia. El problema és que no està sol i se li espatlla la trobada. A Adalisa, el mòbing de la Marta a la Fabiola crea un enorme malestar que arriba a oïdes de la Paula, que no està disposada a consentir-ho. La Marta se sentirà desautoritzada. La Cati vol fer les coses bé, ha descobert que l'Agustina té una germana i vol contactar amb ella. A en Quim, li fa por perdre el negoci.

Com si fos ahir (2x019) 28.09.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati, que és l'única que pot fer-ho, signa davant de notari el vitalici de l'Agustina. Al cap de no res es produeix un fet del tot inesperat. La Pili és testimoni d'una discussió entre la Joana i l'Andreu, a compte d'en Vicenç, i acaba rebent ella. A en Marc, no li fa cap gràcia que els pares de l'Estrella es pensin que va ser ell qui va deixar embarassada la noia. En Bernat i la Marina han trobat pis gràcies a l'Andreu i li fan un regal. Al vespre, l'Andreu coincideix amb la Marina i ella li proposa que sopin plegats.

Com si fos ahir (2x020) 01.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma està realment amoïnada per en Miquel, a qui veu massa afectat per la "professora de català" que ell i en Quim es van trobar beguda. Avui decideix seguir-lo i acaba sabent qui és la Clàudia. L'Ivan deixa bastant penjada la Sílvia amb els preparatius de la inauguració de la botiga, i ella es comença a pensar que és un penques. La Sílvia hi convida en Jordi i li demana ajuda per ampliar la llista de convidats. En Quim i la Cati estan eufòrics, però, a ella, li sap una mica de greu que s'hagi mort l'Agustina. Se sent obligada a organitza-li el funeral. Això li fa guanyar punts amb l'Òscar... i, fins i tot, amb en Quim.

Com si fos ahir (2x021) 02.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Carla necessita diners per pagar la matrícula de la universitat i els demana a la Gemma, que ho troba raríssim. Problemes a la vista. En Bernat ha aconseguit una entrevista de feina a la Pili. L'Andreu, en senyal d'agraïment, organitza un sopar de parelles. Per veure la Marina, esclar. La Paula comença a sospitar que la Cati vol recuperar en Quim. Passen massa temps junts. L'Eva segueix treballant amb en Valentí, però ho fa molt a contracor.

Com si fos ahir (2x022) 03.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Festa de comiat agredolça a Adalisa. La Fabiola plega, ben indemnitzada, però força enfadada amb la Marta, que fa el possible per resultar encantadora, però sense cap èxit. En Quim es posa la medalla d'haver aconseguit una bona indemnització per a la Fabiola, i la Paula s'està qüestionant si realment ha de confiar en la Marta. Hi ha festa a l'institut. La Júlia està enfadada amb la seva mare perquè no va ser capaç de guardar-li un secret sobre una companya. En Valentí s'acosta a l'Eva i la sorprèn molt desagradablement. I en Miquel, per fi, parla obertament de la Clàudia amb la Gemma. Avui descobrirem la seva història. O una part.

Com si fos ahir (2x023) 04.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia inaugura la botiga. No va gaire bé. Poca gent, intent de boicot de l'Anna, en Jordi que no hi va i, per postres, un discurs de l'Ivan en què la menysté clarament. A Adalisa, la Paula ja s'ha decidit i destitueix la Marta com a codirectora. De tota manera, tem haver-se equivocat. En Quim li dona l'argument definitiu perquè es desfaci de la seva cosina. La Gemma fa servir l'Andreu de mitjancer per mirar de reconciliar-se amb la Carla. No serà una tasca senzilla.

Com si fos ahir (2x024) 05.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat i la Marina discuteixen sobre qui ha de marxar als Estats Units, perquè la seva filla ha tingut un problema. Finalment hi anirà ell. L'Andreu està al cas de tot i li sap greu per la Marina. Vol consolar-la. I precisament avui, que ell mateix ha organitzat la festa de comiat de la Pili, que cada dia està més enamorada d'ell. En Quim i la Cati volen celebrar el seu èxit d'amagat de les seves parelles. Alguna cosa els queda, del seu passat de rics. Avui descobrirem el perquè dels retrets de l'Anna cap a la seva mare.

Com si fos ahir (2x025) 08.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili s'ha comprat un cotxe, però s'ha d'anar a recollir a Castelló i ella no pot anar-hi. L'Andreu s'ofereix a anar-hi i demana a la Marina que l'acompanyi, sense explicar-ho a la Pili. En Quim i la Cati discuteixen sobre qui dels dos anirà a viure al pis de l'Agustina. Decideixen que hi vagi en Marc, però el noi és tan poc fiable... L'Anna ha perdut tot l'interès que tenia pel món de la moda. La Sílvia demana ajuda a en Jordi, però ell no té cap mena de sensibilitat. Mentre la Marta demana ajuda a la consultoria per trobar feina, la Paula està feta pols després d'haver acceptat la dimissió de la seva amiga.

Com si fos ahir (2x026) 09.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva explica al director de l'institut que en Valentí és un assetjador. En Valentí reacciona amb una certa violència, i l'Eva ho explica a la mare d'en Max, ometent el detall que es va embolicar amb el professor. La notícia va corrent. A Adalisa, l'Armando critica la Paula pels acomiadaments. La noia s'enfonsa i no es veu amb cor d'anar a treballar. En Quim es proposa ajudar-la. La Sílvia ha d'aguantar els drames de la seva filla, de l'Ivan i del nòvio d'aquest, en Sergio. Comença a estar farta de tothom. A la consultoria han concertat una entrevista de feina per a la Marta, però té realment ganes de treballar?

Com si fos ahir (2x027) 10.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat torna d'Amèrica i l'Andreu ofereix casa seva per fer-li una festa d'aniversari. La Marina descobrirà que l'Andreu no va explicar a la Pili que ella el va acompanyar a Castelló. La tensió sexual entre tots dos va en augment, i a l'Andreu li sap greu per la Pili i per en Bernat. La Cati progressa amb l'Òscar, però avui, ella i en Quim han de sopar amb els pares de l'Estrella i els dos nois. El pare de l'Estrella es posa desagradable amb en Marc per haver deixat prenyada la seva filla, i la Cati es va encenent. I peta, esclar. I en Vicenç, que sembla que ha reaccionat, es disculpa amb l'Andreu per tot el que ha passat. A més, es retroba amb un antic company.

Com si fos ahir (2x028) 11.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A l'institut s'escampa el que ha passat entre en Valentí i l'Eva. La Júlia s'ha barallat amb un company per defensar la seva mare. La mare d'en Max, la Victòria, proposa accions contra el professor, però l'Eva no vol soroll. Es quedarà quiet, en Valentí? En Quim, ara que la Paula està sense forces per dirigir Adalisa, pretén liderar l'empresa, però els treballadors el posen a lloc. La Marta ha decidit agafar-se un any sabàtic, i en Quim vol que torni a l'empresa. I en Miquel vol ajudar la Clàudia a desintoxicar-se, però la Gemma li demana prudència a l'hora d'afrontar el tema amb ella.

Com si fos ahir (2x029) 15.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A l'institut, la Júlia pateix l'assetjament dels companys per culpa del conflicte entre l'Eva i en Valentí. Aquest li ofereix la seva ajuda... interessada, esclar. L'Eva va amagar a la seva filla que s'havia embolicat amb en Valentí i això se li por girar en contra. En Marc continua enfadat amb la Cati, i en Quim decideix intervenir-hi subornant el seu fill. La Paula mira de fer el cor fort i es presenta a treballar a Adalisa. Aguantarà?

Com si fos ahir (2x030) 16.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Júlia gestiona molt malament l'assetjament dels companys i s'hi torna de mala manera. Hi ha perill que l'expulsin de l'institut i en Valentí hi intervé. L'Eva s'adona clarament que el professor està manipulant la seva filla. La Gemma surt de festa amb la Marta i, com que triga, la Carla pateix exageradament per la seva "mare adoptiva" i munta un numeret innecessari. L'Andreu porta bastant malament la tensió sexual que té amb la Marina i això li crea problemes amb en Bernat.

Com si fos ahir (2x031) 17.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Paula ha decidit posar-se les piles i ha contractat becaris per a Adalisa. L'equip, d'entrada, no s'ho agafa gaire bé perquè pensen que ho fa per substituir-los. Dels tres, un surt una mica setciències i prepotent. Una amiga d'en Xavi li demana el seu esperma per tenir un fill i a la Sandra no li fa cap mena de gràcia. En Miquel està obsessionat buscant un centre de desintoxicació per a la Clàudia i no es deixa ajudar per la Gemma. En Quim, que rep, de la Cati, un sobre amb diners del negoci del vitalici, està a punt de perdre'l i pensa que és un senyal. De què?

Com si fos ahir (2x032) 18.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta, d'any sabàtic, se'n va a la Vall d'Aran amb l'Ismael, però la vida allà no és exactament el que ella es pensava. I a Barcelona, la Paula, cada cop més ofegada per en Lucas, el becari, comença a estar desesperada. Queda clar que necessita la seva amiga. A la Joana li fa ràbia veure que en Vicenç està refent la seva vida i no se'n pot estar de fer-li una mala jugada. La Sandra pren consciència que en Xavi està decidit a ser pare, però ella no vol ser mare.

Com si fos ahir (2x033) 19.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili i l'Andreu van al Liceu amb les entrades que va rebutjar en Bernat. Però la parella coincideix amb el metge i la Marina, que també hi van. La tensió entre l'Andreu i la Marina ja és insuportable. Avui és el dia en què la Clàudia ha d'ingressar al centre de desintoxicació que li ha trobat en Miquel, però ell no s'adona que amb el seu entusiasme desmesurat per ajudar-la, l'està aclaparant. L'Ivan col·loca el seu nòvio, en Sergio, a la botiga de mobles. La topada amb la Sílvia és inevitable. Problemes a la vista.

Com si fos ahir (2x034) 22.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta torna a Adalisa. S'ha compromès amb la Paula a desfer-se d'en Lucas, però de seguida s'adona que el nano li pot ser útil per escalar, així que té el camí lliure. En Quim i la Cati troben una nova "víctima", l'Arturo. El problema és que la Cati li ha fet creure que ella i en Quim estan casats. La Joana descobreix que la Roser ha esbombat l'experiència de la família Vilella per la ràdio. Tant la Roser com la Paz rebran de valent. A la botiga de mobles reben un bon encàrrec. La Sílvia no veu clar que puguin acceptar-lo, amb la mala maror que hi ha entre els socis. L'Anna hi intervé.

Com si fos ahir (2x035) 23.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu i la Marina encaren amb il·lusió la seva nova vida com a amants, però ell se sent molt incòmode treballant amb en Bernat. A més, en parla amb la Joana, que aconsegueix fer-lo trontollar. En Miquel rep un missatge de la Clàudia en què li diu que és fora de Barcelona. Lluny de rendir-se, queda amb en Vicenç perquè li expliqui coses d'ella. En surt amb informació interessant: ha de parlar amb la germana d'una alumna que es va suïcidar. Tal com era d'esperar, en Quim té problemes seriosos per culpa de les mentides que ha de dir a la Paula per tal de mantenir en secret la història dels vitalicis. La Paula està molt gelosa.

Com si fos ahir (2x036) 24.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma rep la notícia de la mort de la seva mare i reacciona amb fredor. No vol el consol de ningú. Ni de l'Andreu, ni de la Carla, que està bastant pesada i és la que acaba rebent. L'Andreu es troba amb una oferta de feina que encara el pot obligar a estar-se més hores amb en Bernat. És a la clínica on en Marcos fa de subdirector. Aquest vol pressionar-lo perquè exigeixi a la Joana que es disculpi amb la Roser. D'altra banda, l'Andreu s'adona que la Pili és una nosa en la seva vida. Alguna cosa ha de fer. La Sandra descobreix que en Xavi ha iniciat un procés d'adopció sense comptar amb ella.

Com si fos ahir (2x037) 25.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu, profundament enamorat, és força agosarat fent plans per compartir amb la Marina, però oblida el més important: de moment, ell és "l'altre". La Paula torna a Adalisa i es troba que la Marta ha fet el que li ha donat la gana i que ha ascendit en Lucas. Se sent traïda. La Marta ha de reaccionar per contrarestar-la. La Gemma, que està farta de la Carla, no vol anar a l'enterrament de la seva mare. La Carla sent que està perdent la seva "mare adoptiva" i pateix. La Sílvia i l'Ivan es tornen a enganxar. Cal fer alguna cosa perquè la botiga no se'n vagi en orris.

Com si fos ahir (2x038) 26.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel parla amb la germana de la Míriam, la noia que es va suïcidar a l'institut, i descobreix que els poemes de la Clàudia, dedicats a "M" eren per a ella i no per a ell. Això fa que se senti alliberat i torna a bolcar-se en la seva família. Fins quan? La Sandra recrimina a en Xavi que estigui fent tràmits per adoptar sense consultar-ho amb ella i decideix separar-se. En Marcos i la Roser es planten a casa de la Joana i munten un espectacle que aconsegueix que la Paz i la mateixa Joana es petin de riure i facin les paus. Reapareix en Vicenç, però a la Joana no li fa gaire gràcia. La Cati, que no vol renunciar al negoci, parla amb la Paula per convèncer-la que no hi ha res entre ella i en Quim. Potser no és veritat del tot.

Com si fos ahir (2x039) 29.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu s'adona que no gestiona gens bé això de ser amant de la Marina, i pot fer molt de mal a la Pili, amb qui busca refugi. A la botiga, l'Anna i l'Ivan s'han fet molt amics i la Sílvia se sent desplaçada. A més, ha tornat en Philippe i vol fer negocis amb l'Anna. A Adalisa, per pur orgull, la Marta dona suport a un projecte d'en Lucas. La Paula no s'hi oposa, perquè espera que ensopeguin tots dos. El dia abans de la signatura del vitalici, l'Arturo, que reclama més atenció que mai de la Cati i en Quim, mostra signes de senilitat. El negoci perilla.

Com si fos ahir (2x040) 30.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma ha heretat de la seva mare un pis de la Barceloneta. Hi va amb l'Andreu i s'hi sent força malament. Es planteja cedir-lo a en Manel i la Carla, cosa que, a l'Andreu, li sembla molt malament. La Júlia continua passant-ho molt malament a l'institut i demana a l'Eva que la canviï de centre. En Valentí hi intervé. Avui s'ha de signar el vitalici i la Cati i en Quim tenen por que el notari vulgui parlar a soles amb l'Arturo. La Carla espera la visita de la seva mare i vol que la Gemma la conegui.

Com si fos ahir (2x041) 31.10.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati va regalar un rellotge caríssim a en Quim. En Marc, que ara diu que es vol casar, ha descobert que en Quim l'amaga quan està amb la Paula, però el llueix quan està amb la Cati. Sospita que els seus pares han tornat a estar junts. La Sílvia se sent més desplaçada que mai. A sobre, l'Ivan dona suport a l'Anna en la seva intenció de tornar a associar-se amb en Philippe, i en Jordi diu a la Sílvia que té nòvia. Avui queda clar que la Marina no té cap problema per portar una doble vida, però l'Andreu no sap gestionar-ho.

Com si fos ahir (2x042) 02.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat nota estranya la Marina i demana a l'Andreu que parli amb ella. Ell ho fa i ella li dona instruccions, però l'Andreu no les executa gens bé. El projecte d'en Lucas se'n va a l'aigua i les pèrdues per a Adalisa són importants. La Paula ha guanyat, però l'Armando està al corrent del fracàs i hi intervé. La Paula ha de reaccionar. Ho tenia previst? La Júlia explica a en Litus què ha passat amb en Valentí. En Litus mobilitza la colla per ajudar l'Eva. I és que ara, a sobre, ha aparegut un escrit dels pares de l'institut en contra seva a les xarxes.

Com si fos ahir (2x043) 05.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després de la publicació de l'escrit en defensa de l'Eva i contra en Valentí, aquest s'enfronta a la noia. L'Eva perd el control. L'Andreu, atabalat pel trencament amb la Marina, s'adona que no està fent costat a l'Eva. Anirà a casa seva amb la Pili, però en Bernat l'ha convidat a sopar amb ell i la Marina. La Joana ha començat una nova vida de la mà de la Paz. Avui se'n van a jugar a pàdel i coneixen un home, en Baltasar. Adalisa té l'oportunitat de créixer fortament al Brasil. La Paula i la Marta s'ho rumien, però dubten perquè en Lucas hi està ficat.

Com si fos ahir (2x044) 06.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha tornat la Clàudia. Vol parlar amb en Miquel, però la Gemma, per tal de protegir-lo, no li truca a Cañada i diu a la Clàudia que ella l'ajudarà. A la consultoria estan desbordats de feina i la Sandra vol que la Gemma demani a en Miquel que torni. Ho farà o complicarà encara més les coses? En Marc fa xantatge a la Cati i en Quim. O li paguen el casament o se'n va a viure a Sòria. El noi desconfia dels seus pares perquè veu que fan anar molts diners. En Litus vol presentar la seva nòvia, la Fani, a l'Ismael i convida la Marta, però a Adalisa també tenen una feinada de por, per culpa del negoci del Brasil. I en Germàn empeny la Sandra a parlar amb en Xavi.

Com si fos ahir (2x045) 07.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marina no té les coses gens clares i fa anar de bòlit tant l'Andreu com en Bernat, aquí avui demana temps. L'Andreu està disposat a deixar la Pili, i en Bernat es confessa amb el seu amic. L'Armando ha sentit campanes i demana a en Pep que li faci de talp i li passi informació del negoci del Brasil, però la Marta no té un pèl de tonta. En Litus, per fer costat a l'Eva, s'enfronta a en Valentí, però aquest ha denunciat l'Eva per agressió. L'Eva afluixa perillosament.

Com si fos ahir (2x046) 08.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia ha tingut un accident i avisen la Gemma, però ella està molt enfeinada i demana a en Vicenç que se'n faci càrrec. És el retrobament de dos amics. La Marina torna a recular. En Bernat explica a l'Andreu que la seva dona no el deixa. L'Andreu està a punt de petar i comença a jugar brut. La que també està farta de tot plegat és la Pili. Ara és ella qui es planteja tallar. La Joana està convençuda que en Baltasar vol lligar amb ella i es fa il·lusions. En Litus es comença a picar perquè la Marta no té temps de veure l'Ismael. La Sandra n'està farta i, contravenint les ordres de la Gemma, truca a en Miquel perquè torni.

Com si fos ahir (2x047) 09.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia i en Vicenç se senten a gust l'un amb l'altre, recordant el bo i el dolent del passat. En Miquel torna a Barcelona, es posa al dia de tot i s'empipa de valent amb la Gemma. La Clàudia li explicarà el seu gran secret. La mare de la Carla ve, ara sí, a Barcelona. La Gemma assisteix al retrobament i descobreix quina mena de persona és l'Elvira. En Xavi i la Sandra continuen amb el seu particular estira-i-arronsa pel tema de l'adopció. En Marc decideix seguir els seus pares i descobreix l'existència de l'Arturo. Aconsegueix parlar amb ell, i en Quim i la Cati estan atrapats.

Com si fos ahir (2x048) 12.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel ha decidit que no vol ajudar la Clàudia a trobar el seu fill. Ella busca l'ajuda d'en Vicenç. Ell sí que li farà costat, però creu que en Miquel està sent molt injust amb la seva ex i no s'està de dir-l'hi. La Paula i la Marta es posen en marxa per comprar Adalisa a l'Armando, però ell no té cap intenció de vendre-la, i les noies han de passar al pla B. L'Anna es torna a queixar que tot li surt malament a la vida. La Sílvia n'està farta, però l'Ivan està decidit a ajudar-la.

Com si fos ahir (2x049) 13.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili proposa a l'Andreu que lloguin una casa rural per passar-hi un cap de setmana, i ell suggereix convidar-hi en Bernat i la Marina. Al metge li sembla bé, però a la Marina no, i l'Andreu ha de trobar la manera de fer-la canviar d'opinió. En Jordi i la Sílvia s'acusen mútuament de no saber cuidar l'Anna. L'Ivan s'hi fica pel mig. La Joana convida a sopar la Paz, amb l'Andreu i la Pili. Hi ha alguna cosa que incomoda la Paz, que avui explica part de la seva vida a la Joana.

Com si fos ahir (2x050) 14.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia es presenta borratxa a la consultoria, i en Miquel s'adona que està del tot indefensa i que ell no es pot quedar mirant-s'ho i prou. Parlarà amb en Vicenç. En Quim i la Cati no poden convèncer en Marc que estan ajudant l'Arturo. El noi interroga l'home gran i podria ficar-hi la pota en qualsevol moment. La Gemma es desmarca de l'opinió general dels amics de l'Eva a l'hora de valorar el problema amb en Valentí. Però és que ell continua fent-se present en la vida de la noia. La Joana comença a ser conscient que la Paz la defuig.

Com si fos ahir (2x051) 15.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat, la Marina, l'Andreu i la Pili són a la casa rural. La Pili se sent la dona més feliç del món, però l'Andreu ho està manipulant tot perquè vol que la Marina li confessi que l'estima a ell. Arriba a ser bastant desagradable, lluny de l'Andreu que coneixíem. En Miquel descobreix que en Jordi surt amb la Vero i el convida a sopar amb els amics amb la intenció de riure-se'n. La relació d'en Jordi i la Vero és ben pintoresca, per cert. En Valentí, que sembla que ha fet el canvi, avui defensarà l'Eva. Ella, d'acord amb la Gemma, creu que està fent bé les coses, però els altres al·lucinen. I en Valentí no afluixa.

Com si fos ahir (2x052) 16.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Com que no ha aconseguit el seu propòsit amb la trobada de parelles, un Andreu desesperat fa el disbarat definitiu. Les conseqüències són imprevisibles. La Marta parla amb els pares de la Paula, com a condició perquè ells posin els diners per a la compra d'Adalisa. Les coses no surten exactament com ella s'esperava. La Paula descobreix que en Quim ja no té el sou embargat i decideix interrogar en Marc. I ja sabem que el noi és un bocamoll. I, per si no n'hi hagués prou, l'Arturo encara guarda una sorpresa.

Com si fos ahir (2x053) 19.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després de la confessió, l'Andreu s'exigeix parlar amb la Marina abans no ho faci en Bernat. Queda clar que ha fet un pas agosarat sense comptar amb ella. Com s'ho prendrà la Marina? Què passarà amb el matrimoni? El fill de l'Arturo vol denunciar en Quim i la Cati per estafadors. En Quim vol saber qui ha estat el delator. Tot li fa pensar que es tracta d'en Litus. Hi haurà gresca. Un client, l'Abel, es presenta a la botiga de la Sílvia per interessar-se per un dels vestits de l'Anna. L'Ivan se n'enamora a primera vista.

Com si fos ahir (2x054) 20.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati i en Quim s'han aficionat a això dels vitalicis i es plantegen engegar-ne un altre, però en Marc és una nosa i han de trobar la manera de neutralitzar-lo, així que es proposen temptar l'Estrella. La Carla confessa a la Gemma que ha estat infidel a en Manel. Ella, pràctica, li aconsella que no ho expliqui al seu fill. I és que justament avui en Manel torna a Barcelona. En Jordi i la Vero coincideixen amb la Sílvia i ell refrega a la seva ex la seva felicitat. La Vero ho troba completament fora de lloc. La Marta necessita diners i demana a en Litus la seva part de l'herència. El que o sap és que els pares de la Paula no la volen com a sòcia de la seva filla.

Com si fos ahir (2x055) 21.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els pares de la Paula expliquen a la Marta els seus motius per rebutjar-la. La noia i el pare de la seva amiga es troben i en Guifré li ensenya una cara que no s'esperava. L'Ivan està convençut que té l'Abel al pot. D'entrada, tal com li va aconsellar la Sílvia, es proposa vendre el seu pis a en Litus. La Sandra ha decidit implicar-se a fons en el tema de l'adopció. Tant, que en Xavi comença a veure coses estranyes. La Marina i en Bernat fan plans per anar-se'n als Estats Units a veure la seva filla. L'Andreu se sent més sol que mai. I no vol fer més mal a la Pili.

Com si fos ahir (2x056) 22.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva exigeix a l'Andreu que demani disculpes a en Bernat, però ell no vol parlar del tema. Se'n va amb la seva dona per refer el seu matrimoni. Esclar que sempre poden passar coses, i l'Andreu i la Marina tornen a coincidir. En Miquel i en Vicenç han localitzat en Felip, el pare del fill de la Clàudia. Ella està preparada per reunir-s'hi? Què descobrirà? L'Ivan continua desesperat perquè l'Abel no li fa cas. L'Anna i la Sílvia se l'emporten de festa... i se'l troben. Preocupat per l'Arturo, en Marc assisteix a una trobada de l'home i el seu fill, que pot fer-lo canviar d'opinió.

Com si fos ahir (2x057) 23.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia s'ha tornat a emborratxar i es posa molt desagradable amb en Vicenç, que li diu que no l'ajudarà més. Es presenta totalment beguda a la consultoria i en Miquel, preocupat i tot, la fa fora. Aquest cop, però, la Gemma li demana que no la deixi sola. A la Carla, li crema el secret de la infidelitat, i no pot més. Com reaccionarà en Manel? La implicació de la Sandra en el procés d'adopció està ofegant en Xavi, que en continua enamorat. El pare de la Paula fa un comentari desafortunat sobre la Marta i ell ho explica a la Paula. La noia entén que les coses, a casa, no són el que semblaven.

Com si fos ahir (2x058) 26.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Valentí aconsegueix que l'Eva assisteixi a una exposició de pintura en què ell participa. En Litus se'n fa creus i li diu que ha de tallar tota relació amb el noi. Serà capaç de fer-ho? Després que la seva germana malparli de les noies, l'Armando posa una data límit a la Marta i la Paula per comprar Adalisa. La Paula descobreix la gran quantitat de diners que té en Quim gràcies al vitalici de l'Agustina. Sembla que ja sap què ha de fer per comprar Adalisa, però renunciarà en Quim a fer més negocis amb la Cati? L'Anna comença una relació amb en Pere, un massatgista de l'spa de l'Abel, el nòvio de l'Ivan.

Com si fos ahir (2x059) 27.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Vicenç diu a en Miquel que és un error tenir la Clàudia instal·lada a casa seva. Avui mateix, els amics preparen una festa sorpresa per a l'aniversari del consultor, i es podria descobrir tot. L'Andreu confessa a la colla tot el que li passa. A la feina, inevitablement, els problemes personals interfereixen en la relació professional, i en Marcos, que no en sap de la missa la meitat, es veu obligat a intervenir-hi. La Gemma voldria que la Carla i en Manel refessin la relació, però no triga a descobrir que el seu fill ja ha tirat pel dret, i pateix per la noia.

Com si fos ahir (2x060) 28.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Jordi porta un client a la botiga de la Sílvia i "obliga" la seva ex a fer-li un descompte desorbitat. L'Ivan s'encén de mala manera. La Paz té un problema de salut i demana a la Joana si pot demanar a l'Andreu que l'ajudi, però la Joana està empipada pel rebuig que ha demostrat la Joana cap a ella. Avui en sabrem el motiu. La Clàudia no va aparèixer a la festa perquè en Vicenç la va avisar. En Miquel, convençut que no pot tenir-la a casa, torna a parlar amb en Felip per veure si li deixa veure el seu fill. A la Sandra li donen una notícia que la trasbalsa estranyament, i que afecta en Xavi.

Com si fos ahir (2x061) 29.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia ha trucat al client que va portar en Jordi per canviar els tractes. En Jordi, rabiós, es presenta a la botiga, es baralla amb l'Ivan i li fa un comentari homòfob. La Sílvia es veu obligada a intervenir-hi per demostrar, entre altres coses, que no es deixa manipular. Ho aconseguirà? En Marc descobreix que hi ha molta atracció entre els seus pares i diu a en Quim que li agradaria que tornessin a estar junts. En Quim corre a tirar-se als braços de la Paula, s'hi declara i li deixa els diners per comprar Adalisa, si és que encara hi és a temps. La Cati es refugia en l'Òscar. S'estan enganyant?

Com si fos ahir (2x062) 30.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Bernat i l'Andreu estan al límit. Avui es barallen en presència d'un pacient. I per rematar-ho, en Bernat dona un medicament equivocat a la Paz, que ha anat a visitar-se. L'Andreu se n'adona. Cobrirà el seu amic o el deixarà caure? L'Anna s'enfada amb l'Ivan perquè va explicar a l'Abel que en Pere va flirtejar amb ella a l'spa, i l'han despatxat. En qualsevol cas, sembla que la relació de l'Anna i en Pere podria tenir futur. La Gemma està molt decebuda amb en Manel. No el vol a casa i pràcticament l'obliga a instal·lar-se al pis de la Barceloneta. La Carla, que està enfonsada, necessita parlar amb ella. I l'Eva rep un missatge d'una noia que vol parlar amb ella d'en Valentí.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:45

Continuació:

Com si fos ahir (2x063) 03.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'errada d'en Bernat ha provocat que la Paz hagi tingut un ensurt important. El metge pot tenir seriosos problemes professionals, si la dona es recupera i decideix presentar una denúncia. L'Anna està farta dels mals rotllos i proposa un sopar de parelles, amb l'Ivan, l'Abel i en Pere. Tenen realment ganes de fer les paus? La Sandra i en Xavi no s'entenen a l'hora de posar-se d'acord amb el divorci perquè hi ha moltes coses que ell no ha paït encara. Després d'escoltar l'Ona, l'Eva demana explicacions a en Valentí. Se'n sortirà també aquesta vegada?

Com si fos ahir (2x064) 04.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia agraeix a en Miquel que fos sincer amb ella, però ha abandonat de debò la idea de retrobar el seu fill? L'únic que li faltava a en Manel era saber que la Carla continuarà vivint amb la Gemma. La ruptura entre mare i fill arriba a l'Andreu. En Bernat no ha fet cas dels consells d'en Marcos i s'ha ficat en un bon merder parlant amb la Paz. L'Andreu intercedeix davant de la Joana, però li ha d'explicar tota la veritat. La Sílvia es decideix a proposar una cita. A qui?

Com si fos ahir (2x065) 04.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia no ha dormit a casa, i a en Miquel se'l comença a menjar la gelosia. S'està ficant en un bon embolic i la Gemma se n'adona. L'Arturo ha tingut un problema de salut. La Cati i en Quim esperen que no se'n surti, perquè si se'n surt necessitarà moltes atencions. Ella comença a rumiar maneres per no anar a viure amb l'Òscar, però ell l'estima tant que s'ho deixa fer tot. L'Eva ha passat a l'acció i aquesta vegada li guanya la partida a en Valentí. Està totalment terroritzada pensant en la possible reacció d'ell.

Com si fos ahir (2x066) 07.11.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Anna explica a en Jordi que la Sílvia està molt tocada. Ell, que havia de marxar a Còrdova amb la Vero, s'inventa una excusa perquè la noia hi vagi sola. Vol quedar amb la seva ex. L'Andreu adverteix la Gemma que en Manel es pensa que ella no l'estima. La Gemma reacciona immediatament. En Marc s'adona que la Cati no té ganes de viure amb l'Òscar i li dona una solució "definitiva". O potser no. La Joana diu a en Manel que s'ha enamorat d'una persona. Avui ha quedat amb la Paz. Tenen unes quantes coses per parlar: la denúncia a en Bernat, la recuperació...

Com si fos ahir (2x067) 10.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia es troba la Vero pel carrer i la conversa la porta a deduir que en Jordi es va voler aprofitar d'ella. La Vero també queda amoïnada i demana explicacions a en Jordi. La Gemma es troba a casa un rotllet de la Carla, en Virgili. La situació és delicada ja que ella s'ha tret la part de dalt del pijama i el noi la veu. A Adalisa es posen a buscar un cap de màrqueting i la Marta torna a comportar-se amb molt poca professionalitat. El problema afegit és que els brasilers ja tenen un candidat. Algú a qui coneixem bé.

Com si fos ahir (2x068) 11.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel està realment gelós i no se li acut res més que enfrontar-se a en Felip per haver-se embolicat amb la Clàudia. A ella no li fa cap gràcia aquesta intromissió en la seva vida privada. L'Eva sent sorolls a casa i té por que no sigui en Valentí. L'Andreu, en Quim i en Litus es posen a la seva total disposició, però en Quim i en Litus traspassen una línia perillosa. La Marta demana a en Miquel que faci el que sigui per no haver de quedar-se amb en Lucas a Adalisa. En Miquel proposa buscar un candidat a qui els brasilers no puguin dir no: la Laia. La Gemma coneix el pare d'en Virgili, l'Octavi. Es cauen bé.

Com si fos ahir (2x069) 12.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Marcos informa en Bernat i l'Andreu que la Paz ha acceptat l'acord que li han proposat per retirar la denúncia. És evident que en Bernat i l'Andreu no poden treballar junts, així que en Marcos ha de prescindir d'un dels dos. La Sara arriba dels Estats Units per donar suport al seu pare, en Bernat. També coneixerà l'Andreu. La Sílvia explica a l'Ivan i l'Anna el que li ha fet en Jordi. La noia es resisteix a creure-s'ho i vol parlar amb el seu pare. A Adalisa hi ha una reunió amb el representant dels brasilers. En Lucas i la Laia competeixen pel càrrec de cap de màrqueting. En Marc no està aconseguint fer bons temps a la piscina. En Biel se'n fum i l'Estrella el vol animar.

Com si fos ahir (2x070) 13.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sílvia, farta de les manipulacions d'en Jordi, deixa anar a la Vero que es va embolicar amb ell. La Vero vol tallar la relació, i en Jordi es desespera. La Gemma i l'Octavi tenen una cita i connecten, però ella té massa present la història amb en Cesc i té por de llançar-se. L'Eva, que avui rep un revés de part de l'Ona, fa un Skype amb la Júlia. La nena diu que vol venir per Nadal, però l'Eva, que no li explica que té por d'en Valentí, li diu que anirà ella a Irlanda. La Júlia ho troba raríssim...

Com si fos ahir (2x071) 14.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia intenta escriure una carta al seu fill amb l'ajuda d'en Vicenç, però no se'n surten i decideix anar a Madrid a trobar-lo en persona. Està preparada? La Pili s'ha de fer unes proves per confirmar que no se li ha reproduït un càncer del qual es va recuperar. Torna a coincidir amb en Bernat i coneix la Sara. En Bernat continua molt enfonsat. L'Ivan aconsegueix una entrevista de feina per a l'Anna. Ella hi va, però en Pere li fa una proposició bastant esbojarrada. En Marc està massa pressionat i no aconsegueix fer temps decents. Acaba petant de mala manera.

Com si fos ahir (2x072) 17.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu insisteix perquè la Júlia i l'Eva es quedin a casa seva, però la Júlia vol fer vida normal. Tornen al seu pis, però en Valentí es fa el trobadís amb la nena i l'espanta de debò. En Miquel s'assabenta que la Gemma coneix l'Octavi Barrés i vol aprofitar-ho per aconseguir-lo de client. La Gemma s'inventa mil excuses per no coincidir-hi. Quina actitud tindrà l'Octavi? La Marina ha tornat dels Estats Units per convèncer en Bernat que no abandoni la medicina, i ell es pensa que encara pot salvar la parella. La Sara l'anima a lluitar. La Pili torna a treballar a l'hospital per iniciativa de l'Andreu, que sabrà per ella que la Marina ha tornat a Barcelona.

Com si fos ahir (2x073) 18.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel ha enviat a en Joan la carta que la Clàudia i en Vicenç van escriure. Com s'ho prendrà en Joan? I en Felip? La Gemma i l'Octavi, que s'ha fet client de la consultoria, volen creure que són capaços de mantenir una relació estrictament professional. Se'n sortiran? La Júlia ha sortit i triga massa a tornar a casa. Són les onze i l'Eva truca als Mossos, molt espantada. La Marta i la Paula fan que la Laia hagi d'explicar als treballadors que, de moment, no cobraran les hores extres, i que no hi haurà lots de Nadal. Es posa en marxa una petita revolució i en Pep fica la pota i envia un missatge a la Marta per error.

Com si fos ahir (2x074) 19.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A Adalisa hi ha problemes greus. En Pep està terroritzat de pensar quina pot ser la venjança de la Marta. La Laia s'adona que cal fer alguna cosa per aturar el motí. La Gemma i l'Octavi tenen una cita, però ell l'anul·la perquè diu que s'ha fet mal al peu. La Gemma no se'l creu i tornen els dubtes. En Marc confessa a l'Estrella que es va autolesionar i que deixa la natació. Com s'ho prendrà la noia? En Quim i la Cati, d'altra banda, intenten que l'altre es quedi l'Arturo per Nadal. En Marc proposa una solució.

Com si fos ahir (2x075) 20.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Júlia no fa cas de la seva mare i se'n va a una festa de l'institut. L'Eva, que s'ha quedat sola, veu com en Valentí li entra a casa. Està d'allò més violent. Li pot fer mal en qualsevol moment. Mentrestant, tots els amics són a casa de l'Andreu, celebrant l'amic invisible. En Valentí els envia un missatge, fent-se passar per l'Eva, en què diu que no hi pot anar. D'altra banda, la Clàudia ha quedat, per fi, amb el seu fill Joan. Com anirà la trobada?

Com si fos ahir (2x076) 21.12.2018 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia està enfonsada després de la trobada amb el seu fill. En Miquel se'n compadeix i la convenç perquè es quedi uns quants dies més. Ell anirà a Cañada a passar les festes, diu. Però la Noe ha decidit fer-li una sorpresa i es presenta d'improvís. La Marina es planteja tornar amb en Bernat als Estats Units, però ell té la sensació que la seva dona ho fa per compassió. A l'Andreu, li espera un Nadal ben depriment. El dinar de Nadal a casa d'en Quim és un desastre, perquè la Paula i l'Òscar comencen una discussió absurda. En Quim i la Cati es queden sols...

Com si fos ahir (2x077) 07.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha tornat l'Helena i vol reprendre el contacte amb la família, tot i que no vol que, per ara, en Vicenç s'acosti als nens. La Gemma es disculpa amb l'Eva per haver qüestionat tota la història amb en Valentí. Avui té una cita amb l'Octavi, però rep una trucada. Fan una missa per a la seva mare i decideix anar-hi. Allà es retroba amb la Montserrat, la seva germana. La relació és complicada. La Júlia fa coses estranyes i impròpies d'ella. La por la té col·lapsada. A Adalisa han de demanar als treballadors que acceptin de treballar en dissabte. En Pep agafa la iniciativa de convèncer-los, però, sense voler, perjudica la Laia.

Com si fos ahir (2x078) 08.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ha tornat l'Helena i vol reprendre el contacte amb la família, tot i que no vol que, per ara, en Vicenç s'acosti als nens. La Gemma es disculpa amb l'Eva per haver qüestionat tota la història amb en Valentí. Avui té una cita amb l'Octavi, però rep una trucada. Fan una missa per a la seva mare i decideix anar-hi. Allà es retroba amb la Montserrat, la seva germana. La relació és complicada. La Júlia fa coses estranyes i impròpies d'ella. La por la té col·lapsada. A Adalisa han de demanar als treballadors que acceptin de treballar en dissabte. En Pep agafa la iniciativa de convèncer-los, però, sense voler, perjudica la Laia.

Com si fos ahir (2x079) 09.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un seguit de coincidències fa que l'Helena hagi d'acceptar que en Vicenç hagi d'anar a buscar els nens a l'escola. El retrobament és bastant desastrós i en Vicenç ha de demanar ajuda a l'Andreu. L'Andreu té molts problemes amb les companyes de feina, i la Marina li suggereix que canviï tot el que no li agrada de la seva vida. En Quim ha d'anar a Girona per feina i proposa a la Cati que vagi a passar la nit amb ell, però la Paula ha tingut la mateixa idea. La Noe es reincorpora a la feina, però la curiositat la rosega i pregunta a la Gemma quina mena de dona és la Clàudia.

Com si fos ahir (2x080) 10.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui han de marxar de viatge l'Anna i en Pere, però, a última hora, sorgeix un fantasma del passat del noi que pot esguerrar-ho tot. L'Eva, que veu que la Júlia té por de quedar-se sola si a ella li passa alguna cosa, demana a l'Andreu que sigui oficialment el tutor de la nena. No és ben bé el que vol la Júlia, que sorprèn la seva mare amb una petició molt inesperada. En Pep, amb la intenció d'ajudar la Laia, es fa un embolic, perquè es contradiu, i fa que la Marta torni a tenir-lo al punt de mira. Després de l'última excusa, l'Octavi té molts dubtes sobre la relació amb la Gemma. Ella s'adona que hi ha de fer alguna cosa urgentment.

Com si fos ahir (2x081) 11.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Al pis de l'Andreu hi ha un dinar. La intenció és que la Sara accepti la nova parella de la seva mare. També hi va en Manel, per destensar-ho, però serà capaç, la Sara, de canviar el xip, sabent com està el seu pare? La Gemma vol fer un acostament cap a la seva germana i li ofereix que es quedi amb algun objecte de la mare. La Montserrat tria precisament una agulla que la Gemma va regalar a la Carla. En Vicenç suggereix a la Clàudia que doni classes a l'escola d'adults. La dona veurà com reapareix el seu fill Joan, amb molt males notícies.

Com si fos ahir (2x082) 14.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu continua tenint problemes amb els companys de feina. Avui, en Marcos li fa una oferta per anar a treballar a la seva clínica, però ni això li fa gaire il·lusió. En parlarà amb la Marina. En Jordi i la Vero no van alhora en el tema de tenir fills. Ella ho desitja de tot cor, però ell... no, i no gosa enfrontar-se amb la seva nòvia. A en Miquel i la Noe els toca fer de confidents de l'un i l'altra. L'Octavi té un amic acabat de separar-se i vol treure'l a sopar, així que demana a la Gemma si té alguna amiga. I esclar que la té. La de sempre. Voldrà?

Com si fos ahir (2x083) 15.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim i la Cati decideixen posar fi a la tensió i queden per embolicar-se una sola vegada. Fins i tot posen normes a la trobada. Però seran capaços de seguir-les i acabar la seva història? La Sara accedeix a donar una segona oportunitat a l'Andreu i anirà a sopar amb ell i la Marina una altra vegada. L'Eloi reapareix. Ha deixat el terreny i té perspectives de feina. Una feina que el relacionarà amb algú que coneixem. L'amic de l'Octavi va a veure la Sílvia a la botiga, i l'Ivan està convençut que és gai.

Com si fos ahir (2x084) 16.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan, el fill de la Clàudia no vol tornar a Madrid. Es vol quedar a Barcelona, al pis del seu pare, i vol que la Clàudia sigui la seva adulta de referència. HI ha un problema: la germana d'en Felip. La Clàudia promet a en Joan que parlarà amb ella. El responsable del forn-cafeteria del costat de la botiga ocasiona problemes de fums a la Sílvia i l'Ivan. De l'enfrontament inicial en sorgirà una sorpresa. A l'Eva li ha arribat el moment de parlar amb el pare de la Júlia, l'Aimar, perquè la nena el vol conèixer. Quina serà la seva reacció? I l'Andreu està disposat a fer de mediador amb la germana de la Gemma.

Com si fos ahir (2x085) 17.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui és el dia triat per l'Andreu per presentar la Marina a la colla. No sembla que els caigui especialment bé. Ni ells a ella. A més, l'Andreu els vol comunicar una decisió transcendental en la seva vida: vol deixar de ser infermer. L'entendran? A Adalisa, la Marta s'ha adonat que a en Pep li agrada la Laia, cosa que aprofitarà per collar-lo, com sempre. En Joan ha desaparegut. La Clàudia i la germana d'en Felip estan espantades. El troben, però a la Clàudia se li obre un nou front.

Com si fos ahir (2x086) 18.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Aimar ha canviat d'opinió i ara vol conèixer la Júlia. L'Eva organitza la trobada i els deixa sols. La Sara diu a la Marina que marxarà als Estats Units amb el seu pare. A ella no li fa cap gràcia i s'enfrontarà amb en Bernat, que jo no està per orgues i es deixa anar. L'Anna i l'Eloi han d'anar a sopar amb en Jordi i la Vero i no els fa cap gràcia, malgrat que la Sílvia els vol estovar. Per si no n'hi havia prou, apareix la Gemma amb la notícia que la parella vol tenir un fill. I l'Andreu explica a la Gemma que demà operen la seva germana. Ella va a l'hospital per intentar reconciliar-se amb la Montse.

Com si fos ahir (2x087) 21.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma torna a visitar la Montse, la seva germana. Tot va bé fins que surt el tema de com es va fer la lesió a la cama. Avui sabrem què va passar i per què les dues germanes estan distanciades. La Gemma en parlarà amb l'Andreu, però no amb l'Octavi, a qui li sap greu la desconfiança. En Marcos ha sabut que l'Helena ha tornat i li falta temps per retreure-li que no s'hagi posat en contacte amb ell i la Roser. En Jordi, que està espantat per la possibilitat que la Vero es quedi embarassada, vol que la Sílvia intercedeixi amb l'Anna perquè faci les paus amb la Vero. La Sara està decidida a enfrontar la seva mare amb l'Andreu. Ho prova tot.

Com si fos ahir (2x088) 22.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim i la Cati continuen jugant amb foc. Avui, la Paula descobreix un xuclet al coll del seu nòvio i li demana explicacions. La Sílvia se sent vella en saber que en Jordi vol ser pare. La Gemma l'esperona perquè faci coses pendents i ella ho fa. Avui pren una iniciativa "diferent". L'Eloi està estrany. Ho nota la Sílvia, però també en Xavi, que veu que el noi no està per la feina que li ha encomanat la seva mare. L'Eva convenç la Júlia perquè torni a veure el seu pare. La trobada promet, perquè ell sap com enlluernar-la.

Com si fos ahir (2x089) 23.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma fa un regal a la Montse i li diu que vol parlar del seu passat en comú, però la Montse no ho vol, i confessa que no la pot perdonar. Insistirà, la Gemma? L'Andreu demana a la Sara que no se'n vagi sense fer les paus amb la Marina, però la noia no només odia l'Andreu. Ara està començant a odiar la seva mare i a en Bernat no li agrada. L'Ivan exigeix a la Sílvia que estigui a la botiga totes les nits que en Fèlix hi assagi. Bona o mala idea? En Quim està espantat per l'episodi del xuclet i per la trista excusa que li va donar a la Paula, així que està decidit a acabar la relació amb la Cati. Què en pensa ella?

Com si fos ahir (2x090) 24.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia no sap què fer per ajudar en Joan. El noi encara té una pila de coses guardades al pap i avui les escup totes. Ho aguantarà la Clàudia? A Adalisa, la Marta vol que en Quim estigui gelós de la Paula perquè no suporta que l'estigui enganyant amb la Cati, així que organitza una sortida amb un proveïdor molt atractiu.. En Jordi i la Vero són al mateix punt. Ella, il·lusionada amb la idea de ser mare, es confessa amb la Noe. Ell, terroritzat per la possibilitat, busca la solució "definitiva" i es confessa amb en Miquel i amb l'Eloi. La Júlia i la seva amiga Olga havien quedat per sortir a navegar amb l'Aimar, però ell les deixa penjades. Tindrà una bona excusa?

Com si fos ahir (2x091) 25.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia, en Joan i la Violeta fan una trobada catàrtica per decidir què faran a partir d'ara. Malgrat l'episodi d'ahir, la Clàudia treu el caràcter. Ja en té prou de rebre per totes bandes. A més, demanarà ajuda per a en Joan a en Miquel, que haurà de decidir si compleix la promesa que va fer a la Noe de no tornar a relacionar-se amb la Clàudia. L'Andreu, que ja ha decidit deixar la feina, rep una proposició de la Marina, com a mínim, sorprenent. I avui és el dia del comiat d'en Bernat i la Sara.

Com si fos ahir (2x092) 28.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma està angoixada i explica a en Manel els problemes amb la Montse. El noi decideix intervenir-hi. Anirà a veure la seva tieta. En Quim no sap què fer per convèncer la Marta perquè no expliqui la seva infidelitat a la Paula. Està disposat a tot. En Litus i l'Ismael es fiquen en una picabaralla amb l'Helena i l'Alba, sense que cap dels dos sàpiga qui és l'altre. En Miquel vol treure del cap a en Jordi la idea de la vasectomia, perquè la Vero no es mereix que l'enganyi. En Joan comença a treballar a la consultoria i la Noe no les té totes.

Com si fos ahir (2x093) 29.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana ha tornat del seu viatge a l'Argentina. L'Andreu la posa al dia dels canvis en la seva vida, però la mare no ho veu clar. La primera trobada entre ella i la Marina posa de manifest que la relació no serà fàcil. L'Helena i en Litus descobreixen, cada un, qui és l'altre. La Marta els organitza una trobada de reconciliació, amb els nens inclosos. La Marta i la Paula volen fer un sopar d'empresa per fer pinya amb els treballadors. Ningú no hi vol anar, i la Marta colla en ep perquè giri la truita. Fent servir la Laia, esclar.

Com si fos ahir (2x094) 30.01.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Avui van a dinar a casa de la Gemma la Montse i la seva família. La Gemma no es vol desconcentrar i demana a la Carla i a l'Octavi que no hi siguin. La vetllada és perfecta, però la Gemma té una iniciativa que no fa cap gràcia a en Manel. Avui, a la Marina toca conèixer en Vicenç. La Noe ha canviat d'actitud i ajuda en Joan a la feina. La Gemma dona suport al Miquel i ell està content del canvi que ha fet la Clàudia. En Pep proposa una cita a la Laia, i s'endurà una sorpresa.

Com si fos ahir (2x095) 31.01.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Jordi té hora per fer-se la vasectomia. En Miquel fa tot el que pot perquè no s'operi, però l'acompanya tot el dia. Però comet una imprudència: posa una excusa molt poc enginyosa per faltar a la feina i la Noe l'enxampa. La Júlia no pot anar a navegar amb l'Aimar perquè l'Eva l'obliga a anar a un berenar que es fa a casa de la Joana per animar l'Alba. No l'hi fa cap mena de gràcia. L'Andreu confia que la Marina també hi sigui. La Sílvia descobreix que l'Ivan s'està venent moltes coses. Per què necessita tants diners? En parla amb en Fèlix i amb l'Abel, però no amb l'Ivan.

Com si fos ahir (2x096) 01.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim talla amb la Cati i ho explica a la Marta. Li demana que calli, perquè avui vol demanar a la Paula que es casi amb ell. I ho fa. Però, callarà la Marta? La Júlia critica que la seva mare la fes anar a casa de la Joana, però l'Aimar defensa l'Eva. A més, s'ofereix a acompanyar-la al dentista i ho paga ell. S'està tornant invasiu? La Gemma vol dedicar tota la seva energia a la Montse. No hi ha gaire lloc per a l'Octavi. Les dues germanes parlen obertament del passat i també del seu pare. Què se n'ha fet? En Xavi, fart que l'Eloi no faci la feina que li encarrega, l'acomiada. El noi es posa a plorar. Avui sabrem per què està tan estrany.

Com si fos ahir (2x097) 04.02.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Ara que sap que en Quim li ha estat infidel, la Paula planeja la venjança. La Marta està encantada sabent el que li espera al seu cosí i dissimula davant d'ell. L'Andreu té pensat passar-se el dia estudiant, però no està gens preparat per fer-ho i s'inventa mil excuses. La Marina s'amoïna. En Pep està tocat sabent que la Laia surt amb un escriptor famós, però la noia no té les coses tan clares com sembla. Alguna cosa està a punt de passar.

Com si fos ahir (2x098) 05.02.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva té la sensació que l'Aimar s'està fent massa present en el dia a dia de la Júlia i li demana que afluixi. A la nena li sap greu que el seu pare no li torni les trucades, però no sap que és cosa de la seva mare. En Quim es baralla espectacularment amb la Marta, a qui fa responsable que la Paula l'hagi engegat. La Paula el vol acomiadar, però ell es guarda un as a la màniga. La Marina ha contractat una dona de fer feines perquè l'Andreu pugui estudiar, però la dona el desconcentra i ell se'n va a casa de la mare. Quan torna, té una sorpresa poc agradable. En Pep i la Laia fan un pas endavant en la seva relació.

Com si fos ahir (2x099) 06.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Montse està convençuda que ha superat el trauma del seu pare, però la Gemma s'adona que no és així. Només hi ha una solució: enfrontar-s'hi. En Litus comença a aprofitar-se de l'Helena a partir del fet que els seus fills s'han fet amics i li encoloma l'Ismael cada dos per tres. En Xavi ha tornat a contractar l'Eloi i li avança diners perquè vagi al psicòleg. Avui, el fill d'en Jordi i la Sílvia veurà algú que farà que s'angoixi. I avui, en Litus convida la colla a la inauguració del pis. La Marta i en Quim tornen a coincidir en el moment en què més s'odien. Sense voler, l'Anna clava un cop als testicles a en Jordi. Han d'anar a l'hospital i ella s'assabenta del que va fer el seu pare: la vasectomia secreta.

Com si fos ahir (2x100) 07.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Montse i la Gemma es dirigeixen cap a la residència on està ingressat el seu pare. Pel camí van imaginant tot el que li diran quan el vegin. Quan arriben, es troben una sorpresa molt inesperada. En Joan ha de fer un encàrrec per a la consultoria, però per culpa de les presses acaba tenint un conflicte amb la policia. En Miquel acompanya la Clàudia a la comissaria, i a la Noe no li fa cap gràcia. L'Anna es reconcilia amb la Vero i s'assabenta que ella i en Jordi aniran a viure junts. Ho explicarà a la Sílvia, que cada cop se sent més sola. Les amigues decideixen buscar-li parella. La Júlia descobreix que l'Aimar li dona allargues per culpa de l'Eva. I no li fa cap gràcia.

Com si fos ahir (2x101) 08.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana no sap què ha de fer. D'una banda vol saber si la relació amb la Paz és possible. De l'altra, la por la frena. Avui han quedat per trobar-se. La Sílvia té una cita, però comet la imprudència d'explicar-l'hi a en Fèlix. En Quim se n'ha sortit. La Paula no el pot acomiadar per culpa dels diners que ell li va deixar, però se'n va de viatge per no veure'l. La Marta gaudeix, i ella i en Quim es tornen a enganxar.

Com si fos ahir (2x102) 11.02.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim està desesperat per trobar la Paula. La Marta gaudeix veient patir el seu cosí, que no es desespera i s'acosta al més tou de tots: en Pep. En Joan es disculpa per l'embolic amb la policia. La Noe hi treu ferro i proposa una idea ben estranya: un sopar de famílies: ella i en Miquel amb els nens, i la Clàudia i en Joan. El que en realitat pretén és conèixer l'enemiga: la Clàudia. Malgrat que a en Miquel i en Joan no els fa cap gràcia, hi ha sopar. L'Andreu se sent més sol que mai, ara que la Marina està de viatge. Vol quedar amb els amics, però tots tenen feina.

Com si fos ahir (2x103) 12.02.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Paz i la Joana tiren endavant i amb il·lusió la relació, i l'Andreu, que visita la seva mare, s'adona que en passa alguna, tot i que no s'atreveix a preguntar res. Ho comenta amb en Manel, que agafa la iniciativa i parla amb l'àvia. L'Aimar exigeix a l'Eva que li deixi tenir una relació amb la Júlia. Ella pateix, però sap que no s'hi pot negar. L'Eloi, amb l'ajuda d'en Manel, avança en la investigació que li van encarregar en Xavi i la seva mare. Avui fan un descobriment interessant. De tota manera, en Manel s'adona que l'Eloi no està bé. Els amics fan costat a en Quim, i en Jordi s'assabenta que la Sílvia busca parella. I l'Andreu parla un altre cop amb la Marina. Avui, però, ella ens sorprendrà força.

Com si fos ahir (2x104) 13.02.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un amic comú d'en Jordi i la Sílvia proposa una cita a la noia. Ella diu que sí. L'encertarà aquesta vegada? L'Ivan i l'Abel reben una agressió homòfoba. Això els uneix, però l'Ivan vol córrer massa i l'Abel s'amoïna. La Montse explica a la Gemma que l'han trucat de la residència per reclamar unes factures pendents. Hi van per aclarir les coses i s'enduran una bona patacada. I la Júlia, per no fer mal a la seva mare, queda d'amagat amb l'Aimar, però les coses s'acaben sabent.

Com si fos ahir (2x105) 15.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe ha trobat els poemes de la Clàudia. Com que es pensa que estan dedicats a en Miquel, li pregunta què sent per ella. En Miquel li diu que no ha de patir per res, però li està dient la veritat? Avui descobrirem què i qui hi havia darrere de la cita de la Sílvia d'ahir, i a ella no li farà cap gràcia. En Fèlix, per la seva banda, vol creure que té possibilitats amb ella. Ha tornat la Marina i munta un sopar perquè l'Andreu conegui els seus amics. Encaixarà? Avui, a més, l'Andreu confessa a la seva nòvia que necessita treballar per tenir contacte amb gent. Ella li fa una proposta.

Com si fos ahir (2x106) 15.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clàudia explica a en Miquel per què se'n va anar. Ell està fet un embolic i no vol fer mal a la Noe. Hi serà a temps? La Cati troba en Quim fet pols i s'enfronta amb la Marta, però la Marta sap perfectament com fer-li mal. Només li cal parlar amb l'Òscar. La Gemma es planteja pagar la residència del seu pare per estalviar-se maldecaps. En Manel i la Montse no volen que ho faci.

Com si fos ahir (2x107) 18.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma i la Montse decideixen que no pagaran la residència del pare. La Montse va a comunicar-ho, però acaba enduent-se el seu pare. A l'entrada d'un bosc, la Montse retreu a l'home, que no s'adona de res, tot el que els va fer, a ella i a la mare. L'Andreu comença a treballar com a assistent de la Marina a contracor. Ella li explica que va anar a veure en Bernat quan va estar als Estats Units. L'Eloi explica a en Xavi que ha descobert la combinació d'una caixa forta, i en Xavi es pensa que podria ser a l'antiga fàbrica del seu avi. L'Eloi hi va amb en Manel. La Joana es pensa que l'Andreu no s'atreveix a preguntar-li per la seva relació amb la Paz, i l'hi explica tot ella mateixa.

Com si fos ahir (2x108) 18.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Montse explica a la Gemma què va fer amb el pare. Ella no és cap assassina, per més rabiosa que pugui estar amb ell, i està força angoixada. Per primer cop, la Gemma parlarà del tema amb l'Octavi. La Noe i en Miquel tornen del cap de setmana. Ella està convençuda de l'amor d'en Miquel. Ell ho dissimula, però queda amb en Jordi i li confessa que està enamorat de la Clàudia i que no sap què ha de fer. En Jordi no pot evitar explicar-ho tot a la Vero. La Joana vol fer l'amor amb la Paz, però té por que ella no la trobi prou atractiva. L'Andreu anima la seva mare a fer el primer pas.

Com si fos ahir (2x109) 22.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu confessa als seus amics que està preocupat per una possible infidelitat de la Marina. Quan explica que ella ja havia estat infidel a en Bernat abans, els amics li confirmen que té motius per preocupar-se. Es troba amb la Marina i posa el tema de la gelosia sobre la taula. La Cati intenta fer-se perdonar per l'Òscar, però té la barra de demanar-li que aculli també l'Arturo. El vell té un atac a casa d'en Quim. Truquen a una ambulància... La Paula no aixeca cap i la Lina, la seva mare, parla seriosament amb la Marta. Ara ha de demostrar que pot ser una bona directora. Però no ho és. La Júlia vol passar el pròxim curs a Irlanda, però l'Eva vol treure-l'hi del cap. No hi ha diners. L'Aimar s'ofereix a pagar-li l'estada.

Com si fos ahir (2x110) 22.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Arturo està fora de perill i avui mateix torna cap a casa. La Cati lamenta que no s'hagi mort i en Marc s'escandalitza. A més, reapareix en Joan Ramon, el fill de l'Arturo. Sap que el seu pare va estar a punt de morir-se, perquè es va prendre unes pastilles equivocades. La Gemma i l'Octavi s'havien reconciliat, però tot s'espatlla de nou quan ell li explica que ha pagat la residència del seu pare. La Júlia demana a l'Aimar que li pagui l'estada a Irlanda. Ell li diu que no. En Jordi explica a la Vero la discussió amb la Sílvia pel tema de la cita amb el director del banc. La Vero dona la raó a la Sílvia i fa que en Jordi s'hi vagi a disculpar.

Com si fos ahir (2x111) 25.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Vero suplica a en Miquel que no deixi la Noe. A casa, en Miquel promet a en Guillem que sempre estarà al seu costat. Però, què li vol dir exactament? En Jordi diu a en Fèlix que li agradaria tocar amb ell i la Sílvia. En Fèlix li dona allargues. Més tard demana a la Sílvia que tornin a ser amics i li confessa que s'ha fet la vasectomia d'amagat de la Vero. Ella el tracta d'imbècil i queda amb la Vero amb intenció d'explicar-li la veritat. Els treballadors d'Adalisa continuen desafiant la Marta i ella s'empesca una altra bestiesa. Si no fan servir l'espai de distensió, se'l carregarà.

Com si fos ahir (2x112) 25.02.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel no sap com dir a la Noe que es vol separar. Ella el veu tan nerviós que comença a sospitar. La Sandra intenta tranquil·litzar-la, però és difícil. En Miquel demana a la Gemma que li compri la seva part de la consultoria. La Vero diu a en Jordi que està embarassada. Com pot ser? A més, ella té pressa per fer-ho públic. L'Òscar vol tornar amb la Cati, però ella només vol consell legal per contrarestar el fill de l'Arturo. L'Òscar, força empipat, li diu que el millor que poden fer és anular el vitalici per evitar la més que possible denúncia. En Quim no ho vol.

Com si fos ahir (2x113) 01.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva s'adona que, si no vol perdre del tot la seva filla, ha d'acceptar la presència de l'Aimar a la vida de la Júlia. Però, avui mateix, la nena passa la nit a casa del seu pare, amb una nena a qui ella considera una mala influència. La Marta intenta que la Paula no es reincorpori encara a la feina, però la noia se sent amb forces per tornar immediatament... fins que coincideix amb en Quim. La Marina i l'Andreu continuen picats. Ell diu que buscarà una feina pel seu compte. De dependent en una botiga.

Com si fos ahir (2x114) 01.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana presenta la Paz a la Gemma, com a parella seva, i la Gemma dissimula molt malament el xoc que li causa la notícia. La Paz diu a la Joana que ho hauria d'explicar a tota la família. Quan està a punt d'explicar-ho a en Vicenç, es clava un cop al cap i perd el coneixement. En Quim regala un osset de peluix a la Paula, tot i que els companys l'hi desaconsellen. És una còpia reduïda de l'os gegant que li va regalar fa temps. La Paula s'angoixa força quan el veu. A la consultoria, l'Octavi es nega a treballar amb la Gemma i se n'ha de fer càrrec la Sandra. La jornada de treball s'allarga i la Sandra acaba sopant a casa de l'Octavi.

Com si fos ahir (2x115) 06.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Sandra explica a la Noe que en Miquel volia vendre's la seva part de la consultoria a la Gemma. Ara sí. Ara la Noe està convençuda que en Miquel la vol deixar. Busca el consol de la Vero, que li confessa que n'estava al cas. L'Andreu i la Marina tornen a discutir i ell confessa que no li van donar la feina. La Marina vol arreglar les coses i torna a oferir-li la feina d'assistent. En Vicenç se sent enganyat i avergonyit, perquè la Joana està amb una dona. L'home se'n va a veure la seva exdona i li pregunta si era feliç amb ell. A la consultoria, la Gemma força una conversa a soles amb l'Octavi i li confessa que n'està enamorada.

Com si fos ahir (2x116) 07.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel té la intenció de parlar avui mateix amb la Noe. Abans, queda amb la Clàudia i en Joan per celebrar l'aniversari de la Clàudia en un restaurant. La Noe els veu. A en Quim, se li crema una foto de la Paula en un petit accident domèstic i, tal com és, es pensa que és un mal presagi i pensa que la Paula podria fer un disbarat. Se'n va corrents a Adalisa. La Paula no hi és i la Marta, naturalment, no li fa ni cas. Més tard hi torna. Hi ha una reunió tensa amb els brasilers, perquè hi ha problemes amb els terminis d'entrega. En Quim s'hi cola.

Com si fos ahir (2x117) 11.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A Adalisa hi ha molt mala maror. La pèrdua del contracte amb els brasilers deixa l'empresa gairebé a la ruïna. Per evitar el litigi només hi ha una solució: pagar la clàusula de rescissió del contracte... Tothom en culpa la Paula, fins i tot la Marta. L'Andreu s'adona que s'ha de posar les piles si no vol decebre la Marina com a assistent. El problema és que es precipita i, aprofitant una visita a la Gemma, coneix l'Octavi i, tot i que amb bona intenció, fica la pota. Per posar-hi distància, en Fèlix vol fer un bolo sense comptar amb la Sílvia. A ella li sap greu. En Xavi cobrarà molts diners gràcies als papers que va trobar l'Eloi, que intenta que en Xavi n'hi doni una part. Falta un document important i l'Eloi el va a buscar. Quan es dirigeix a retrobar-se amb en Xavi, apareixen els que el van apallissar al terreny.

Com si fos ahir (2x118) 12.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel fa creure a la Noe que la Clàudia ha marxat perquè ell l'ha deixat. La Clàudia, d'altra banda, explica la veritat a en Joan. En Miquel s'adona que el noi pot ser un problema. En Fèlix diu a la Sílvia que vol fer el bolo amb ella. L'Ivan diu a la seva sòcia que en Fèlix n'està penjat , però la Sílvia no s'ho creu. L'Eloi s'enfronta amb els brètols que el van atracar. Vol recuperar els documents robats perquè no renuncia a aconseguir una part del "botí". Accidentalment, en Santi atropella l'Eva mentre patina. No és especialment greu, però l'acompanya a casa. Els fa gràcia haver-se retrobat.
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [/???] Nous !!

#3

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:46

Continuació:

Com si fos ahir (2x119) 13.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel necessita treure's en Joan de sobre, així que li busca una bona feina i l'acomiada. El noi s'ho agafa molt malament i planeja venjar-se. La Cati vol recuperar la relació amb en Quim. Ell dubta, però acaba acceptant anar a sopar amb ella. En Quim està decidit a tornar a Adalisa i es dedica a mirar de recuperar clients perduts, al seu estil, esclar. La Vero no pot entendre que en Jordi passi d'ella des que li va dir que estava embarassada. A sobre, l'enxampa amb una mentida; l'enxampa al Flora amb la Sílvia. L'Octavi no accepta que la Marina el deixi penjat i colla l'Andreu perquè compleixi el seu compromís professional. Ella se n'havia d'anar als Estats Units.

Com si fos ahir (2x120) 15.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Noe vol convèncer en Miquel perquè doni una altra oportunitat a en Joan. Ell diu que no. No el denunciarà, però no el vol tornar a veure. La Noe truca a en Joan d'amagat. El noi podria explicar-li la veritat del trencament d'en Miquel i la Clàudia. Ho farà? En Danny, un antic amant de l'Ivan a qui ell havia deixat diners, n'hi torna a demanar. Se suposa que té una germana ingressada en un hospital als Estats Units. L'Ivan n'està fart i comença a sospitar que l'està estafant. La Gemma presenta l'Octavi als amics, però ell es comporta d'una manera molt plana. Fins i tot avorrida. La Gemma l'esbronca per no haver-s'hi esforçat gens. Ell vol demostrar-li que no en té res, d'avorrit.

Com si fos ahir (2x121) 15.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lina, la mare de la Paula, fa una injecció de diners per salvar Adalisa. A més, substituirà la seva filla i, evidentment, vol manar. La Marta li declara la guerra. La Gemma esbronca injustament en Virgili, perquè està picada amb l'Octavi. L'home està una mica tip que la Gemma no deixi d'estar tensa. Mentre són a casa, rep una trucada de la residència. El seu pare s'està morint. L'Andreu se sent orgullós perquè ha aconseguit que el projecte de l'Octavi tiri endavant amb la Marina, però ella es trasbalsa quan rep una foto de la Sara a l'exposició en què li diu: "Només hi faltes tu." Per culpa de la història amb en Valentí, l'Eva diu a en Quim i en Litus que té por d'embolicar-se amb en Santi. Només li falta en Quim, que li deixa anar que segur que en Santi porta mala sort.

Com si fos ahir (2x122) 18.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Paco ve a veure en Miquel i li exigeix que arregli el que ha fet a la Noe. La noia no el vol ni veure, i en Santi li diu que doni la cara i que es prepari per si ha arribat el final de la relació. Truquen a la Montse i la Gemma. El seu pare s'està morint. Tot i que diuen que no pensen anar-lo a veure, hi acaben anant. A Adalisa, la Lina es presenta com a nova directora. La Marta s'ho empassa, però mira de crear mal ambient dient que el lloc de treball de tots està en perill. La Vero engega en Jordi i li diu que tindrà el fill ella sola.

Com si fos ahir (2x123) 19.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marina fa mans i mànigues per estar bé amb l'Andreu. Fins i tot accepta una nova trobada amb la colla, però va fatal. En Quim intenta recuperar la bona sintonia amb la Cati, però ella, farta, es tanca en banda. L'Oscar fa un intent per recuperar-la, però la Cati també ha passat pàgina amb ell. Confessa a en Marc que té por de quedar-se sola. La Gemma i la Montse se senten alliberades després de la mort del pare, però encara s'hauran de fer càrrec del funeral. En Virgili es posa desagradable amb en Manel davant de la Carla.

Com si fos ahir (2x124) 20.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma parla amb l'Octavi del seu pare. L'home queda tocat quan sent la duresa amb què la noia parla d'ell, i queda afectat. Es troba amb el seu fill i li ofereix l'ajuda que li va demanar. La cerimònia de comiat del pare de la Gemma i la Montse no pot ser més freda. Només hi són elles dues. En Litus s'autoconvida a un sopar que l'Helena havia organitzat amb en Marcos i la Roser. En Martí està gelós de l'amistat que hi ha entre l'Alba i l'Ismael, i proposa un repte al fill d'en Litus. La Marta aconsegueix espantar els treballadors d'Adalisa, quan els diu que la Lina ha fet fora un treballador perquè tenia una relació amb una companya. En Pep s'atabala molt. La Paz es posa gelosa quan veu que la Joana ha quedat amb en Baltasar per jugar a pàdel.

Com si fos ahir (2x125) 21.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel es vol fer perdonar per en Joan, però el noi no accepta tornar a treballar amb ell i se'n va a Manresa a viure amb la seva tieta. D'altra banda, en Paco li diu que la Noe vol parlar amb ell. El retrobament té lloc davant de tots els Linares. L'Andreu i la Marina tornen a discutir per una bestiesa. Ell queda amb la Gemma i l'Helena i els hi diu que ha decidit tallar amb la Marina. De tota manera, a la nit, mentre sopa amb ella en un restaurant, apareix la Sara. La cita de la Cati i l'exentrenador d'en Marc va anar força bé, tot i que ella ho va viure com una aventura i res més. A en Marc l'atabala el comportament de la seva mare i en parla amb en Quim. Aquest diu al seu fill que voldria tornar amb la Cati.

Com si fos ahir (2x126) 22.03.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Vero es planteja avortar, però la Noe l'hi vol treure del cap. Queda amb en Jordi i li diu absolutament de tot. A ell l'horroritza la idea de l'avortament, però en Miquel li diu que ja no té dret a opinar. L'Andreu fa tot el que pot perquè la Marina sigui feliç. Fins i tot sembla que ell i la Sara s'entenen. La noia li diu que els veu bé junts. Avui, la Sara se'n torna als Estats Units i l'Andreu pateix per si la Marina trontolla. La Marta predisposa la Paula contra la seva mare explicant-li que ha fet tornar en Quim a Adalisa i que li ha tornat els diners que ell li va deixar. La Paula demana explicacions a la Lina.

Com si fos ahir (2x127) 25.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu porta molt malament que la Marina se n'hagi anat i s'obsessiona a tenir una última conversa amb ella, que s'està en un hotel abans de tornar als Estats Units. En Miquel cuida la Noe i li fa molts regals i detalls, però ella se'n cansa. No és això, el que vol. Ella vol tornar a la normalitat, però ell no sap com afrontar la nova etapa. En Quim i la Cati encaren una nova etapa com a parella. La Cati vol viure, amb modèstia, al pis d'ell, però en Quim comença a fer volar coloms i proposa tornar a viure a Sant Cugat amb tota mena de luxes. En Marc s'hi agafa de seguida.

Com si fos ahir (2x128) 26.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu no vol admetre que no està bé i rebutja l'ajuda de la Joana. Parlant amb el seu pare, decideix que no es vol arrossegar com va fer en Vicenç amb l'Helena. Convida a sopar la colla, disposat a passar pàgina. Continua la guerra a Adalisa. La Lina i la Marta es fan la guitza tant com poden. Després que la Lina deixi en evidència la Marta, sembla que ella accepta el seu nou rol a l'empresa. Això fa que la Lina en desconfiï encara més. I no està gens equivocada. La Marta n'hi fa una de grossa, avui. L'Eva descobreix que en Santi és l'ex de la mare de l'Aimar. A més, queda clar que l'Aimar se'l mira amb recança.

Com si fos ahir (2x129) 27.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lina s'ha passat la nit tancada al lavabo. La Marta la "rescata", però la Lina està convençuda que ella n'és la culpable, i munta un número davant dels treballadors, que no s'ho creuen. L'únic que sí que s'ho creu és en Pep. En Xavi es planteja fer una gestació subrogada per ser pare. Ho explica a la Sandra, i ella li recomana que esperi a tenir parella per tenir criatures. Ell està decidit a fer-ho i ho explica a l'Eloi, que hi està totalment en contra i li clava un sermó contundent. En Fèlix fa parar un assaig amb la Sílvia perquè és incapaç de concentrar-se. Vol tenir una conversa amb ella, però la Sílvia s'ensuma que se li declararà i vol impedir la xerrada; en Fèlix, però, és persistent.

Com si fos ahir (2x130) 28.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A la Cati i a en Quim se'ls presenta a casa en Joan Ramon, que els esbronca per haver fet fora l'Arturo. A més, diu a en Quim que la Cati va falsificar la seva firma del document privat en què li cedia un 25% del negoci. Una altra crisi... amb sorpresa final. La Gemma i l'Octavi es critiquen mútuament la manera d'educar els fills, però es comprometen a acostar maneres de fer. Ell permet que en Virgili s'instal·li a casa seva amb la Carla. La Gemma, a canvi, obliga en Manel a confraternitzar amb el fill de l'Octavi. Mala idea. La Noe obliga en Miquel a acceptar la presència d'un "coach" per solucionar la seva crisi. L'home és fa omnipresent en la vida d'en Miquel. La Sílvia es lamenta d'haver dit a en Fèlix que li agrada, quan li sembla que no és veritat (que sí que ho és). Avui intenta "sincerar-se" amb ell.

Com si fos ahir (2x131) 29.03.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta torna a deixar en fora de joc la Lina en una reunió. Ella, rabiosa, li pren el mòbil per un rampell. Arriba un missatge d'en Litus en què demana a la Marta que vagi a buscar l'Ismael a l'escola. La Lina, rabiosa amb la Marta, li diu que el nen s'espavili sol. Mentre va cap a casa, l'Ismael rep missatges d'en Martí que el repten a fer un disbarat i a fer-se una foto. El nen, que no vol que li diguin que és un covard, s'acaba enfilant a una paret... La Sílvia ha detectat que falten diners a la botiga. D'entrada, l'Ivan suggereix que pot haver estat l'Eloi. El noi s'indigna i l'Ivan no té més remei que confessar. L'Aimar adverteix l'Eva en contra d'en Santi, i li explica detalls de com es va aprofitar dels diners de la seva mare, fent-li pràcticament de gigoló. La noia no sap què pensar.

Com si fos ahir (2x132) 01.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael està en coma per culpa de la caiguda. D'entrada, en Litus culpa la Marta. Els fills de l'Helena confessen a la mare tot el que va passar i ella no sap si explicar la veritat a en Litus. La Lina es presenta a casa de la Marta per demanar disculpes, però l'únic que s'endú és una bufetada. Després, la Marta explica a Adalisa el que ha passat. Tots els treballadors es posicionen en contra de la mare de la Paula. La Júlia queda molt tocada quan l'Aimar li explica que l'àvia Eulàlia no sabia res de la seva existència. La nena retreu a la seva mare el model de família que li ha donat. L'Eva parla amb l'Aimar.

Com si fos ahir (2x133) 02.04.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu no es troba bé, però la Joana hi treu importància i surt a sopar amb la Joana. Li truca en Manel, que havia quedat amb ella l'endemà, però que no hi podrà ser, i la Joana convida a sopar el seu net amb ella i la Paz. A la Paz no li fa cap gràcia. En Quim i la Cati s'adonen que la festa de renovació dels vots els costarà un ull de la cara i comencen a rebaixar plantejaments. En Marc, que no vol deixar-los sense festa, parla d'amagat amb els amics perquè l'ajudin. Per la seva banda, en Quim parla amb la Paula i li demana que li torni una part dels diners que li deu. La Sílvia, que encara no se n'ha anat al llit amb en Fèlix, s'incomoda quan l'Ivan li parla del tema. Ella s'activa i vol quedar amb en Fèlix, però es passa de frenada i el noi s'espanta perquè la veu massa llançada.

Com si fos ahir (2x134) 03.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael té una sordesa notable a conseqüència de l'accident. Els metges no saben si serà temporal o permanent. El nen acaba explicant al seu pare el que va passar: que va acceptar el repte que li van proposar en Martí i l'Alba. L'Helena es presenta a l'hospital amb els seus fills. La Lina aconsegueix el suport de la Paula, a qui no explica tota la veritat, perquè l'ajudi a quadrar els treballadors d'Adalisa. A més, convenç la Laia que el problema d'Adalisa no és ella, sinó la Marta. Com que la Marta també n'ha fet de grosses, la Laia ho acaba acceptant. Com a exercici temporal, el "coach" proposa que la Noe i en Miquel intercanviïn, durant vint-i-quatre hores, els seus rols a la consultoria. La Sandra i la Gemma ho troben una bogeria, però en Miquel exigeix que ho respectin. El dia és força surrealista.

Com si fos ahir (2x135) 04.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim està content per haver anul·lat la festa de renovació dels vots perquè ha tingut un somni premonitori: una espelma caurà encesa, hi haurà un incendi i tots moriran cremats. En Marc s'atabala i va a veure els amics per mirar de cancel·lar-ho tot. La Paz ha fet plans per sortir el cap de setmana, però la Joana li retreu que no l'hi hagi consultat. Ella es vol quedar a cuidar l'Andreu. La Paz, crescuda, renya l'Andreu i li diu que és un barrut que està somatitzant el trencament amb la Marina. S'està agafant massa llibertats. La Sílvia surt a sopar amb en Fèlix i beu massa perquè té por d'afrontar la trobada sexual. Està a punt de boicotejar del tot la cita, però, a última hora, rectifica i el convida a casa seva. Però les inseguretats persisteixen...

Com si fos ahir (2x136) 05.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta torna a Adalisa, disposada a jugar les seves cartes, però es troba una Lina més dura i decidida que mai. Esclar que ella no és de les que es deixen trepitjar. La Noe arrossega un sentiment d'inseguretat respecte a la Clàudia. En Miquel no ho arregla gens quan li diu que són dues personalitats diferents amb dues intel·ligències diferents. La Júlia s'emociona quan en Santi li ensenya una fotografia i descobreix que l'àvia Eulàlia i ella s'assemblen molt. Queda desactivada l'acusació de l'Aimar a en Santi, que ara té via lliure amb l'Eva. Quan la parella està a punt de fer l'amor, l'Eva rep una trucada del seu advocat. Una mala notícia. La Cati i en Marc obliguen en Quim a anar a la festa. Un cop allà, una espelma encesa cau a terra i en Quim es veu a venir el drama. El pollastre és important.

Com si fos ahir (2x137) 08.04.2019 (WEBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva se sent indignada per l'alliberament d'en Valentí. Comparteix el seu neguit amb en Santi, que l'ajudarà que no es condicioni la vida per ell, però decideix no parlar-ne amb la Júlia per no amoïnar-la. Tot i que vol fer vida normal, s'espanta quan es pensa que en Valentí la segueix pel carrer. Acaba comprant-se un esprai de pebre, però no controla la situació. La Marta aprofita la baixa per lligar per internet. Avui queda amb un tal Juli. A Adalisa els treballadors es creuen la versió dels fets que els ha donat la Marta, i li aconsellen que denunciï la Lina. Ella es fa la bona i diu que no ho vol fer.

Com si fos ahir (2x138) 09.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu continua fet pols. Tant la Joana com la Paz comencen a estar-ne una mica tipes. Només dorm, no estudia i es queixa. Entén que ha de fer alguna cosa i va a veure en Marcos per explicar-li els símptomes d'un amic seu (ell mateix). En Marcos li pinta un quadre bastant apocalíptic. L'Ivan no pot evitar preocupar-se per en Dani i li envia un missatge. Queden a la botiga i l'Abel els enxampa. L'Ivan ha d'explicar la situació al seu nòvio, i li diu que tot s'ha acabat. L'Helena, en contra de l'opinió de la Joana, sobreprotegeix en Martí i el porta al psicòleg. El nen diu al seu avi que l'hi porten perquè és dolent, i en Vicenç mira de treure-li aquesta bestiesa del cap.

Com si fos ahir (2x139) 10.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta ofereix diners al guarda de seguretat d'Adalisa perquè, si s'escau, declari com a testimoni a favor seu si hi ha judici. La Lina s'assabenta per la Paula que la Marta va estar estafant l'empresa molts anys, i es guarda la informació, per si de cas. En Fèlix vol alliberar de pressió la Sílvia, però encara ho esguerra més. A ella, no se li posa gaire bé que ell i l'Ivan hagin estat fent safareig sobre la seva vida. La Joana convenç l'Andreu de fer-se les proves mèdiques. Ell va a demanar hora a l'hospital. Apareix en Marcos i descobreix que el suposat amic de l'Andreu és, en realitat, l'Andreu. En Jordi ha demanat a l'Anna que sigui la padrina del seu fill, però, a la Vero, li fa ràbia que no l'hi hagi consultat. Mentre en Jordi mira de fer-se enrere parlant amb els seus fills, rep una trucada. La Vero és a urgències.

Com si fos ahir (2x140) 11.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Valentí ha quedat amb l'Andrea, l'exalumna que el va telefonar. La noia n'està penjada, però ell li diu que no es poden tornar a veure. L'Andrea aconsegueix, mig d'amagat, fer-se una selfie amb ell. La penja a les xarxes i la Júlia la veu. La Sílvia esbronca l'Ivan per haver parlat amb en Fèlix de les seves intimitats sexuals. En Fèlix torna a disculpar-se amb ella, que aquesta vegada s'entendreix i es deixa anar. En Martí vol disculpar-se amb l'Ismael i ajudar l'Alba a tornar al taller de còmics. En Vicenç decideix ajudar-lo i provoca una trobada amb el Litus i el seu fill.

Com si fos ahir (2x141) 12.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu s'ha fet les proves. No té res greu. Abans de tornar a casa, passa per l'hospital per saludar els excompanys, que el reben molt bé i li diuen que la plaça de la Magda està vacant. S'ho pensarà. Torna a casa de la seva mare i li diu que se'n torna al seu pis. Tot sembla perfecte fins que rep una trucada. La Marta ha tornat a quedar amb en Juli, que li proposa d'experimentar amb drogues. Reticent, d'entrada, la Marta hi accedeix. Abans ha rebut la visita de l'Armando, que li ha demanat que retiri la denúncia. Ella li promet que ho farà, però l'advocada li truca i la fa dubtar. En Xavi ha decidit explorar la possibilitat de tenir un fill amb la Candela. Queden per mirar de conèixer-se millor i decidir-ho.

Com si fos ahir (2x142) 15.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i en Juli planegen una escapada per aprofundir en el sexe químic. Ella s'haurà de saltar les sessions de rehabilitació, cosa que suposa un cert risc i per això completa la seva coartada demanant favors a en Quim, després de fer-se la víctima davant seu. Però en Quim sospita de la Marta. L'Andreu recull la Sara a l'aeroport i l'acull empiocada. La Marina truca, però parla amb l'Andreu, que, d'acord amb la Sara, li amaga que està enfebrada. Ella es quedarà a dormir a casa seva. La Marina vindrà a Barcelona, i l'Andreu no sap com gestionar els seus sentiments. La Gemma i l'Octavi no es posen d'acord sobre com resoldre el problema amb els fills. Ella diu que no hi han d'intervenir, però ell insisteix que sí que ho han de fer.

Com si fos ahir (2x143) 16.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Júlia explica a l'Eva que en Valentí ha estat apallissat i ella sospita que pot ser cosa del pare de l'Andrea, amb qui ella va parlar. L'Eva, que creu que hauria de parlar amb els Mossos, es troba primer amb l'Andrea. De fet, tant l'Eva com la Júlia s'alegren de la pallissa. En Miquel està preocupat, perquè la Noe s'ha adormit fent l'amor, però ella ho nega. Més tard, confessa a la Sandra que sí que es va adormir. La Sandra la pica quan li deixa anar que el problema és que no pot amb tot: feina, estudis, criatures, la casa, en Miquel... A l'Andreu li truquen de l'hospital, perquè faci una substitució. La nova cap d'infermeria és la Laura Creixells, amb qui ja va tenir raons en el passat. D'altra banda, avui queda al Flora amb la Marina.

Com si fos ahir (2x144) 17.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Tal com havia planejat, la Marta se'n va d'escapada sexual amb en Juli. Però avui no és tan divertit i, a més, es posa en evidència. La Sílvia vol fer reaccionar l'Eloi i li demana que se'n vagi de casa. Ell demana "refugi" a en Jordi. En Jordi s'afecta quan veu la Vero fent de cangur del petit Guillem, però ella el tranquil·litza amb l'esperança que ells també seran pares, ja que d'aquí dos mesos, segons els metges, ho poden tornar a intentar. En Jordi s'ha de sincerar. I de pressa. En Manel no es presenta al sopar familiar organitzat per la Gemma i l'Octavi. En Virgili, maldestre com sempre, fa un comentari desafortunat sobre la coixesa de la Montse.

Com si fos ahir (2x145) 18.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En una exploració arran de la pallissa, a en Valentí li han detectat un càncer. L'ingressen a l'ICO i l'Andreu serà el seu infermer. No es coneixen, així que l'Andreu, excel·lent professional, li fa costat per animar-lo. Però tot és qüestió de temps. El fill de l'Arturo, en Joan Ramon, serà fora dos mesos i demana a en Quim i la Cati que es facin càrrec del seu pare. A ella no li fa cap gràcia, però tenen por que en Joan Ramon faci servir el document que van firmar. En Marc s'ofereix a cuidar l'home. La Marta és a l'hospital. S'ha recuperat. La Lina la va a veure per pressionar-la perquè li vengui la seva part d'Adalisa. Té proves suficients per enfonsar-la. La Marta, reticent d'entrada, fa un intent desesperat per aliar-se amb la Paula.

Com si fos ahir (2x146) 18.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu no vol tractar amb en Valentí, però la Laura l'obliga a fer-ho. Queda clar que la seva actitud amb el "pacient" ha canviat. La Charo està de part seva. Li diu que l'entén perfectament. Encara a causa de la pallissa, en Valentí va rebent dosis de calmants. L'Andreu és qui els hi ha d'administrar. A la nit queda amb la Marina. Tot va com una seda. Van al pis d'ell... En Marc s'adona que cuidar l'Arturo serà un drama i no es veu preparat. Per la seva banda, la Cati, que ja s'ensuma el tema, demana a l'Eva que sigui ella la que es faci càrrec de l'Arturo. L'Eva no ho veu clar i diu que primer el vol conèixer. L'Octavi, sempre a la seva, es disculpa amb la Montse i li ofereix diners perquè s'operi als Estats Units. Ella no sap si engegar-lo. Més tard, l'Octavi i la Gemma plantegen obertament el tema d'anar a viure junts. La Gemma vol posar-hi condicions.

Com si fos ahir (2x147) 23.04.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Farta d'anar de bòlit, la Noe obliga en Miquel a tenir cura d'en Guillem tot un dia. Un desastre. En Miquel té una urgència laboral i encoloma el nen a la Sandra. L'Arturo no s'adapta a l'Eva com a cuidadora. A més, desvaria més del que era habitual fins ara, i no té clar qui és ella ni la Júlia. La nena també s'enfada amb la seva mare, perquè avui permet que l'Arturo es quedi a dormir. Mentre la Sandra s'estava ocupant d'en Guillem, s'ha trobat amb el seu ex. Davant d'una senyora, en Xavi s'ha fet passar pel pare del nen.

Com si fos ahir (2x148) 24.04.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Al Valentí li donen l'alta, però no vol tornar a casa i enfrontar-se al càncer tot sol. L'Andreu, molt professional, intenta calmar-lo i fins i tot li dona el seu número de telèfon per si necessita ajuda o consells; la Charo el renya. La Marta es desmunta davant de l'Ismael i li confessa que és una mala persona. El nen ha de consolar la tieta fins que arriba en Litus, esverat perquè el seu fill li ha explicat tot. La Gemma dubta que en Miquel pugui compaginar feina i fill. Ell es mostra molt segur de sortir-se'n, però no se'n surt; necessita un pla B. La Sílvia se sent molt insegura davant la imminència del bolo i acaba empescant-se una excusa per no fer-lo.

Com si fos ahir (2x149) 25.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta torna a la feina per sorpresa de tothom. Confessa que va mentir i fa les paus amb en Quim. Sembla que tot ha tornat a la normalitat. L'altre front que té obert, el d'en Juli, l'ha de tancar d'alguna manera. Avui ho farà. L'Octavi amaga a la Gemma que té un conflicte amb la seva ex, l'Elisa. Ho nota perquè assisteix a una conversa del seu nòvio amb en Virgili, en què el noi sembla que intercedeixi per la seva mare. L'Eva no se'n surt amb l'Arturo i truca a l'Andreu perquè l'ajudi. Ell no sap si explicar-li que està ajudant en Valentí. L'Eva es veu obligada a cedir. La Sílvia diu a en Fèlix que no podrà fer el bolo perquè ha d'anar a la fira, i el convida a acompanyar-l'hi. A ell, li sap greu deixar penjada la gent que els ha contractat.

Com si fos ahir (2x150) 26.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es troba en Valentí i li diu que és amic de l'Eva i que no l'ajudarà a nivell personal. En Valentí vol reivindicar la seva innocència, i té la barra de demanar-li que faci arribar un missatge a l'Eva. La Carla explica a la Gemma que l'ex de l'Octavi està casada amb el germà de l'Octavi, i dedueix que l'Octavi actua de la manera que ho fa per pur despit. Tem que el seu nòvio continuï enamorat de l'Elisa. La Joana i en Vicenç fan costat a la seva veïna Rossita, que acaba de quedar-se viuda. La Joana queda amb ella per sortir, però quan va a buscar-la no hi és. Pregunta per ella al seu fill Jacob, però l'home se la treu del damunt amb molt mala educació. La Paz fantasieja i especula sobre la implicació del fill en la mort del seu pare i la desaparició de la seva mare.

Com si fos ahir (2x151) 29.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Jacob, el fill de la Rosita, carrega objectes per llençar i, a més, té un dit ferit. La Joana i la Paz en sospiten i decideixen que han d'entrar d'amagat al pis. L'Eva ha decidit instal·lar l'Arturo a casa seva i en Santi troba que s'hi està implicant massa. L'endemà, l'Eva i l'Arturo van a casa de l'avi a buscar els diners que assegura que hi té amagats. Un cop al pis, resulta que hi ha en Quim i la Cati. La Sílvia parla amb l'Anna. Està enamorada d'en Fèlix. La noia l'anima, però la pressiona perquè no ho espatlli. A la Sílvia, li tornen a entrar totes les pors. En Fèlix descobreix que la Sílvia el va mentir, perquè no tenia cap obligació d'anar a la fira. En Jordi queda amb els amics. Els homes. El problema és que és molt pesat i ja n'estan farts.

Com si fos ahir (2x152) 30.04.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els efectes de la quimioteràpia deixen en Valentí molt perjudicat i busca un acostament a l'Andreu. L'Andreu vol i dol, però explica a en Vicenç que porta molt malament el distanciament amb la seva amiga Eva. Aconsellat pel pare, li truca. La Noe està a punt d'enxampar l'estratègia d'en Miquel i en Marc, però finalment en Miquel se'n surt. El problema és que la Sandra s'ha assabentat de què està passant. La Cati simula interès per l'Arturo, per interrogar-lo sobre els diners amagats. L'Arturo li parla de la venda d'uns terrenys. La Gemma adverteix la Sílvia del perill d'acabar anul·lada per la relació amb en Fèlix, tal com li va passar amb en Jordi. Fan un dinar d'amics per presentar-los en Fèlix, però la Sílvia s'atabala.

Com si fos ahir (2x153) 02.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu vol convèncer en Valentí perquè no deixi el tractament, però ell ja no té ganes de viure. L'Andreu decideix localitzar l'ex d'en Valentí. En Dani ha retornat l'últim ingrés que li fa fer l'Ivan. Queda amb el seu amic, que li assegura que ja no necessita els seus diners. L'Ivan el troba molt críptic i queda encuriosit. La Joana explica a en Vicenç les sospites que la Paz i ella tenen d'en Jacob. En Vicenç les tracta de grillades, però té unes fotos de joventut que vol regalar a la Rosita i les porta a en Jacob. El noi, desagradable com sempre, el fa canviar d'opinió. En Jordi, ben fumut encara, troba l'espatlla perfecta on ofegar les penes: la d'en Manel.

Com si fos ahir (2x154) 03.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva voldria compensar en Santi per l'ajuda amb l'Arturo, però ell està una mica saturat del món caòtic de la noia. A la nit, a casa, l'Eva es desperta sobresaltada perquè ha sentit sorolls sota el llit. La Noe continua convençuda que en Miquel progressa adequadament amb en Guillem, però la Sandra sap la veritat i li costa callar. Parla amb en Marc per explicar-li que s'està exposant a la fúria de la Noe. L'Ivan ha descobert que en Dani té una parella que l'ajuda econòmicament amb la malaltia de la seva germana i se sent substituït. Aconsellat per l'Ivan, en Fèlix treu el tema de la trobada amb els amics. Diu a la Sílvia que es va sentir menyspreat. L'Andreu cita en Valentí per dir-li que ha trobat la seva ex, però ell no s'hi presenta, i l'Andreu, que tem que no estigui bé, el va a veure al seu pis.

Com si fos ahir (2x155) 06.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Paz i en Vicenç no es posen d'acord en com abordar el descobriment del congelador al pis de la Rosita. La Joana no vol precipitar-se i truca a l'Andreu. Quan li expliquen la situació, els tracta tots tres de grillats. La Noe, inevitablement, enxampa en Marc fent de cangur d'en Guillem i comença a repartir esbroncades: a en Marc, evidentment; a la Gemma per callar; a la Sandra per callar i per ser una mala amiga traïdora i, sobretot, a en Miquel, a qui fins i tot amenaça de deixar-lo. En Valentí fa xantatge emocional a l'Esther, la seva ex, perquè l'acompanyi a casa després de la sessió de quimioteràpia. A l'Andreu no li fa cap gràcia. L'Anna i en Marc coincideixen en un rodatge de publicitat; l'Isa, la seva nòvia, n'és la protagonista. Acabat el rodatge, tots tres surten a fer una copa, i en Marc i l'Anna connecten "perillosament".

Com si fos ahir (2x156) 07.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lina diu que se n'ha d'anar uns dies a Zuric per feina i la Paula es reincorpora com a subdirectora. La Lina delega en ella una reunió important i la Marta s'ofereix per al que calgui. La Paula li recorda que és només una treballadora. Avui passen coses una mica estranyes. En Marc i l'Anna s'han embolicat. S'ho han passat molt bé, però tots dos tenen molt clar que no es tornarà a repetir. L'Ivan ultima els detalls d'un viatge romàntic a la costa grega que farà amb l'Abel, però a aquest se li ha complicat el cap de setmana i han de posposar la sortida. L'Ivan, decebut, ho explica a l'Anna que decideix intervenir.

Com si fos ahir (2x157) 08.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Joan Ramon ha vingut de visita. Bé, en realitat ha vingut pels diners. No aconsegueix res parlant amb el seu pare i acusa l'Eva d'aprofitada per quedar-se els diners. Ella, que no els vol per a res, el fa fora del pis. En Quim i la Cati intervenen perquè també els volen.
L'Ivan vol conèixer la mare de l'Abel i queda molt dolgut quan aquest li diu que la dona no sap que estan junts. Convençut que l'Abel li amaga alguna cosa, decideix seguir-lo.
La Sílvia demana a la Gemma que assessori en Fèlix amb els canvis que vol fer al forn. El noi es presenta a la consultoria i cau bé a totes les dones. A la Sílvia li entren de cop les seves clàssiques inseguretats.


Com si fos ahir (2x158) 09.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Joana veu en Jacob carregant unes maletes molt pesants al seu cotxe i sospita que s'està desfent del cos de la Rosita. El segueix i veu com les dona a un altre home. En Miquel, a les ordres de la Noe, ha d'anar a buscar en Guillem a l'escola bressol perquè el nen té diarrea. La Gemma li demana que delegui en ella i se'n vagi a casa amb el seu fill. Ell no vol perquè diu que la reunió d'avui requereix la seva presència. Durant la reunió, el nen es caga i la pudor és insuportable. La Júlia diu que cuidarà l'Arturo perquè l'Eva pugui anar al fisioterapeuta. L'home es fa un tall intentant menjar-se una taronja i la nena s'espanta. Truca a la seva mare, que no contesta, i demana ajuda a l'Andreu. Quan l'Eva arriba espantada es troben tots dos cara a cara.

Com si fos ahir (2x159) 10.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta està convençuda que la volen fer fora. No aconsegueix aclarir les coses perquè a la Lina li agafa un còlic nefrític i ha d'acompanyar-la a l'hospital. Mentre s'espera, remena la bossa de la dona i hi troba una cosa interessant. La Júlia vol saber què passa entre la seva mare i l'Andreu i sotmet en Santi a un tercer grau i ell xerra. La Júlia, empipadíssima, renyeix amb l'Eva, i ella amb en Santi per ficar-se on no el demanaven. Tant l'Eva com l'Andreu estan fets caldo i, per separat i sense dir-s'ho, van al bar on sempre anaven a fer el seu ritual "Rússia". L'Ismael i l'Alba han planificat una activitat junts, amb la complicitat d'en Martí, per veure si els seus pares es reconcilien. El primer moment és difícil, amb un Litus bastant desagradable.
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:46

Continuació:

Com si fos ahir (2x160) 13.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lina està angoixada perquè no troba la seva filla Rita. La Paula es compromet a recuperar el contracte que la Marta li ha pres a la seva mare. Parla amb ella, però la Marta es nega a tornar-l'hi. Vol fer mal, però no s'imagina la sorpresa que l'espera. En Santi vol demostrar a l'Eva que a partir d'ara li farà costat i demana ajuda a la Júlia. En Quim i la Cati maquinen per aconseguir els diners de l'Arturo, i ella es fa passar per la dona del vell, que ja la va confondre una vegada, per fer que li doni els diners. L'Ivan retreu a l'Abel que li estigui ocultant una vida secreta, però ell li aclareix la situació. De tota manera, no li fa cap gràcia sentir-se espiat.

Com si fos ahir (2x161) 14.05.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Lina i la Paula es retroben amb la Rita. En Guifré es troba amb la seva filla Paula perquè convenci la Lina de no tenir cap relació amb la Rita, però la Paula li para els peus. La Marta, per la seva banda, coincideix amb en Mateu, un antic alumne del Reina Sibil·la i amic d'en Ferran. La Sílvia confessa a l'Ivan que no sap com gestionar la relació amb en Fèlix. Com que la Gemma assessora en Fèlix en el tema de la reforma del forn, i ell troba que la consultora té molt bones idees, a la Sílvia li tornen totes les pors. La Mari Carmen i en Paco s'assabenten del pacte que tenen la Noe i en Miquel per cuidar en Guillem. A la Mari Carmen li sembla fatal i renya la Noe, que li planta cara.

Com si fos ahir (2x162) 15.05.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Arturo ha dit a en Joan Ramon que ha donat els diners a la Cati. En Joan Ramon, que s'ho ha cregut, se'n va a veure la Cati i en Quim. Aclarit l'embolic, els diu que recuperarà els diners i que no els donarà ni cinc. Es presenta al pis de la noia, desagradable i amenaçant. Malgrat que l'Isa està molt integrada a la família d'en Marc, ell no es treu l'Anna del cap. La Sílvia, farta dels problemes de l'Ivan, demana a l'Anna que el tregui a passejar. S'emborratxen una mica i ell decideix anar a parlar amb el germà de l'Abel per mirar de reconciliar els germans. En Litus i l'Helena continuen picats. Ell voldria arreglar-ho, però ella es mostra encara molt ofesa. Coincideixen a la sortida dels nens del taller de dibuix. L'Helena es fa mal.

Com si fos ahir (2x163) 16.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva demana a l'Arturo que doni els diners a en Joan Ramon, si vol seguir vivint amb ella. L'home, que té anades i tornades, s'hi nega, però l'Eva està decidida. En Miquel reorganitza l'agenda amb la Gemma i la Sandra per conciliar vida familiar i laboral sense renunciar a res, i la Gemma li diu que petarà. Efectivament. Jugant amb en Guillem al parc, té un atac de migranya. Com que la Noe no li agafa el telèfon, acaba trucant a la Mari Carmen. La Gemma continua treballant gratis amb en Fèlix. S'ho passen bé, sobretot ella. Mentrestant, la Sílvia tem estar actuant amb el seu nòvio igual com en Jordi actuava amb ella. En Jordi continua buscant el suport emocional d'en Manel, que comença a estar-ne tip, d'ell.

Com si fos ahir (2x164) 17.05.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Litus rep una trucada dels Mossos. Li diuen que el seu cotxe està implicat en un atropellament. Hi ha una roda de reconeixement. En Marc confessa als seus pares que ha estat infidel a l'Isa amb "una altra noia". Diu a la Cati que aposta per l'Isa, i la Mare hi està d'acord, però li diu que ni se li acudeixi explicar-l'hi a la noia, però ja sabem com és en Marc. La Noe posa la Mari Carmen al seu lloc i la castiga restringint-li el contacte amb els nets. Està feta una fúria. La dona demana a en Miquel que la faci canviar d'opinió, i ell s'adona que la situació comença a ser insostenible. Delegarà la feina d'una vegada? En Manel busca treure's en Jordi del damunt implicant l'Eloi en el problema del seu pare. En Jordi està fatal.

Com si fos ahir (2x165) 20.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Valentí té por dels resultats de les anàlisis i demana a l'Andreu que, si en sap res, l'hi digui. Convençut que seran negatius, demana a l'Esther que li faci costat fins que es mori. L'Anna s'interessa per en Marc davant d'en Quim. En Quim li diu que el seu fill és un cap de trons i que li sap molt greu que hagi deixat l'Isa "per una altra noia". D'altra banda, en Marc no explica a la Cati per què està deprimit. Ella, mosquejada, li agafa el mòbil i llegeix els missatges que s'ha intercanviat amb l'Anna. Truca immediatament a la Sílvia. L'Octavi ha decidit que deixa de treballar i que vol viure plenament la vida. La Gemma s'ho agafa molt malament. Per què?

Com si fos ahir (2x166) 21.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu es veu obligat a donar explicacions a l'Eva, que el va veure abraçat al Valentí, i li diu que l'Esther és l'ex d'en Valentí, i li demana que s'oblidi de tot i que se'n mantingui al marge. En Quim i la Cati convencen en Joan Ramon perquè ingressi l'Arturo en una residència. Així ells podran fer obres al pis, que en faran augmentar el valor per quan se l'hagin de vendre. L'Eva se n'assabenta. En Fèlix, que havia quedat per ajudar l'Ivan a pintar el pis, canvia de plans per fer un bolo que ha trobat la Sílvia al Centre Cívic. Parlant amb en Quim i la Cati, en Jordi valora la possibilitat que en Litus pugui ser el culpable de l'atropellament, perquè potser s'ha tornat a drogar. En Quim ho troba un disbarat, però la Marta s'apunta de seguida a la teoria i infla el cap a la Fani.

Com si fos ahir (2x167) 22.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma fa que la Sandra porti l'assessoria d'en Fèlix, perquè se sent atreta per ell, i això la incomoda. A en Fèlix no li fa cap gràcia el canvi. Enmig d'una reunió, en Miquel s'adona que no ha portat l'antibiòtic del Guillem a l'escola bressol, i hi va corrents. La Sandra se'n surt com pot. En Paco es planta davant de la seva filla i li demana que afluixi amb la seva mare. La Noe no cedeix, però queda tocada. Ja al vespre, a casa, la Noe diu a en Miquel que es planteja deixar els estudis. L'Esther vol saber si el que li va explicar l'Eva és veritat i ho pregunta a l'Andreu. Ell l'hi confirma. Què ha de fer, ara?

Com si fos ahir (2x168) 23.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Mateu, l'excompany que es va trobar la Marta, va a casa dels Vilella a donar el condol per la mort d'en Ferran i proposa a l'Andreu de fer una trobada amb la colla. L'Andreu l'organitza aquella mateixa nit. L'Eva és reticent d'anar-hi, perquè va coincidir amb en Mateu als Estats Units i la va deixar tirada. En Miquel i la Gemma escolten la cançó d'en Jordi i es moren de riure, però la Noe la troba preciosa, i els tracta de creguts i prepotents. A més, diu que la farà arribar a la Vero. La Noe discuteix amb la seva mare perquè s'ha endut en Guillem de l'escola bressol sense permís. Pràcticament l'acusa de segrestadora. L'Helena parla amb en Litus del seu problema i li ofereix els serveis d'una advocada.

Com si fos ahir (2x169) 24.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Litus dubta que la Clara el pugui defensar bé perquè és cega, però l'Helena li fa veure que són prejudicis absurds. La cosa es complica quan sorgeix una nova prova incriminatòria. La Rita es presenta a Adalisa. En Quim, li tira la canya de seguida. Al cap de poc descobreix que és germana de la Paula i s'adona del ridícul que ha fet. La Paula i la Rita es fan confidències i la Rita s'assabenta de tot el que en Quim ha fet a la Paula. La Júlia troba a faltar viure amb la seva mare i torna a casa. L'Eva explica a la seva filla el cas de l'Arturo. L'home ha caigut a la residència i han avisat en Joan Ramon, que no hi va mai, però l'Arturo només demana per l'Eva. En Fèlix i la Sílvia gairebé no tenen públic, però fan el concert igualment. El tècnic de so és un poca-solta que intenta humiliar en Fèlix.

Com si fos ahir (2x170) 27.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Ismael ha sabut, pels fills de l'Helena, que el seu pare té un problema, i té por que el tanquin a la presó. La Clara diu que tot apunta que algú va cometre l'atropellament amb el cotxe d'en Litus. La Fani proposa mentir, perquè el seu nòvio tingui una coartada. A la Gemma, la inactivitat de l'Octavi l'irrita fins al punt que la relació trontolla. La Lina ha decidit que la Rita treballarà a les ordres d'en Pep. Ell s'ho agafa com un honor, fins que en Jaume l'adverteix que ensenyarà la noia perquè l'acabi substituint. A més, la Rita explica a tothom que ha estat a la presó per drogues. És l'aniversari de l'Ivan i ningú no l'ha felicitat; així que busca l'espatlla de la Sílvia per veure si ella el plany.

Com si fos ahir (2x171) 28.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A l'hospital arriben alumnes d'infermeria a fer les pràctiques. Un dels nois, en Nandu, és un arrogant que, a la primera ocasió, ja corregeix en Sebas mentre atén un pacient. L'Andreu li diu que no ha de posar mai en evidència un company -i menys, un cap- en públic, encara que tingui raó. S'enganxen de seguida. La Sílvia i en Fèlix, per iniciativa d'ell, fan un sopar sorpresa per a l'Ivan, al qual també assisteixen l'Eloi i l'Anna. En Miquel i la Noe posposen feines de la consultoria perquè estan muntant l'escola bressol per als fills dels treballadors de l'edifici i voltants. La Gemma es desespera. L'Anna i en Marc estan bé, però ella no vol cap compromís en ferm. Ell sí, i en parla amb la Sandra, la seva "confident habitual", que li aconsella que es relaxi amb les noies i que deixi que les coses "flueixin". I les coses flueixen ràpidament.

Com si fos ahir (2x172) 29.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim s'ofereix a la Lina per fer de mentor de la Rita. Ella ho accepta, però quan la Paula els veu junts, amenaça en Quim de fer-lo fora si fa mal a la seva germana. L'Andreu i en Manel fan veure a la Gemma que l'Octavi té raons per estar enfadat i que el problema el té ella. Ell la convida a un dinar molt selecte, amb gent VIP, però a ella se li gira feina i no hi pot anar. L'Octavi hi acaba convidant en Miquel. L'Arturo demana a l'Eva que el porti al poble on es va casar amb la seva dona. És a Santa Margarida i els Monjos, i l'Eva exigeix a en Joana Ramon que l'hi acompanyi. En Quim i la Cati se n'assabenten. L'Anna pensa amb en Marc més del que voldria i li envia un missatge per quedar. Es troben i ell li deixa anar que ha tornat amb l'Isa.

Com si fos ahir (2x173) 30.05.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma té la barra de retreure a en Miquel que se n'anés amb l'Octavi. Ell la quadra i li diu que no sap gaudir de la vida. Empipada, vol fer-li veure que s'equivoca. En Mateu proposa a la colla de celebrar la revetlla de Sant Joan a la masia del seu padrí, al Montseny, en memòria d'una altra revetlla èpica que van fer quan anaven a l'institut. Sembla que diran que sí. La Marta i en Mateu flirtegen. Ja a la tarda en Mateu parla amb algú que li confirma que té un problema greu. La Cati i en Quim, per controlar, també s'apunten a l'excursió a Santa Margarida i els Monjos. De tornada, també s'apunten a dinar a casa de l'Eva, on en Santi i la Júlia l'han preparat. Hi ha tensions de tota mena i sorpresa final.

Com si fos ahir (2x174) 31.05.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu continua trobant-se malament i en Nandu, com si fos metge, li dona alguns consells per relaxar-se. Al vespre, passejant, l'Andreu coincideix amb la Pili, i la trobada el deixa una mica trasbalsat. En Litus i la Clara arriben a la conclusió que han de trobar qui va trobar les claus del cotxe que va perdre al centre on treballa. L'Ismael continua tenint por, però la Clara aconsegueix tranquil·litzar-lo. En Litus descobreix que l'advocada té molta traça amb els nens. En una reunió amb la colla, en Miquel es penja medalles sobre la seva consciència feminista i es genera un debat entre els amics. La Gemma es baralla amb en Miquel quan ell explica que va rebutjar un client per masclista. La Marta i en Mateu maquillen les seves realitats amb mentides més o menys pietoses, perquè s'agraden. Molt.

Com si fos ahir (2x175) 03.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Octavi proposa a la Gemma que facin ara el viatge que ella sempre ha somiat, però ella no aconsegueix quadrar les dates perquè la Sandra es mostra poc col·laboradora i la Gemma sospita que en passa alguna. En Nandu té l'oportunitat de fer les proves d'accés a Medicina als Estats Units, però no sembla gaire entusiasmat. La Mari Carmen vol que en Miquel l'assessori en un negoci que vol muntar d'amagat de la seva família, però en Miquel no vol fer res d'amagat de la Noe. La Cati i en Quim fan plans d'estiu amb en Marc i l'Isa, però a en Marc no li fa cap gràcia. Ja sabem per què. L'Ivan fa de "tiet" i convida a dinar la "família", o sigui, la Sílvia, en Fèlix i l'Anna. L'Eloi no hi pot anar, però el noi està buscant feina i l'Ivan, per ajudar-lo, parla amb l'Abel.

Com si fos ahir (2x176) 05.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Esther confessa al Valentí que va parlar amb l'Eva i li diu que s'han acabat els xantatges emocionals. Ell es posa fet una fúria. La Gemma vol resoldre el conflicte amb la Sandra, però no es posa d'acord amb el Miquel sobre les condicions que li han d'oferir per retenir-la. L'Octavi ja pensa en un pla B per al viatge, sense la Gemma. La Rosita, la veïna de la Joana, s'atabala amb les gestions del canvi de nom del pis. La Joana s'ofereix a ajudar-la, però la gestoria hi posa tota mena de pegues, i això és estrany. Tan estrany com el fet que el Vicenç rebi una trucada del propietari de la resta de l'edifici. A Adalisa, la Rita vol que es produeixi una col·lecció de roba interior dissenyada per ella. La Paula i el Quim troben que no té prou nivell.

Com si fos ahir (2x177) 06.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Clara i en Litus busquen sospitosos d'haver robat les claus del cotxe al centre on treballa. Estan convençuts que la clau és allà. L'Arturo es nega a la possibilitat que en Quim i la Cati lloguin el seu pis a l'estiu, perquè això vol dir que s'haurà d'estar dos mesos a la residència. La Cati fa un comentari desafortunat en què dona per fet que, a l'avi, li queda ben poc. Ell ho sent. La colla s'organitza per arreglar la masia i celebrar la revetlla. La Marta i en Mateu amaguen que s'han embolicat. Ella se n'està enamorant i el consola després que s'hagi mort el seu padrí. L'Abel i l'Ivan es tornen a embolicar, però les coses no són com abans.

Com si fos ahir (2x178) 07.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Octavi comunica a la Gemma que té l'opció de fer el viatge amb en Virgili i la Carla, i li dona un bon disgust. A ella no se li acut res més que filtrar a l'empresa que ha fet una oferta a la Sandra que la noia està delicada de salut. D'altra banda, en Miquel diu a la Mari Carmen que, abans de fer cap negoci plegats, se sinceri amb la Noe. En Litus ha de declarar avui i la Clara no arriba; és al centre de desintoxicació intentant resoldre el cas. En Quim explica a la Rita la veritat: els seus dissenys no tenen nivell. La noia retreu a la seva mare que l'enganyés, i la Lina li garanteix la producció dels dissenys, un cop reformulats, això sí. Ella, a sobre, explica a en Quim que ha perdut la maleta de mostres. És cert?

Com si fos ahir (2x179) 07.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Els amics van al funeral del padrí d'en Mateu i li fan costat. A la colla es plantegen arreglar la masia, entre tots, per gaudir-ne plegats en el futur. D'alta banda, en Litus, que està eufòric perquè tot s'ha resolt, queda amb la Clara i parlen del petó. La Sandra pressiona en Miquel perquè la faci sòcia de la consultoria, si s'hi queda. Com que ell està molt engrescat amb la idea d'arreglar la masia, també vol convèncer la Gemma d'aquest tema, però ella no en vol sentir a parlar, ni tampoc de fer sòcia la Sandra. Està ofegada perquè l'Octavi se'n va demà. En Nandu ha tornat dels Estats Units; diu a l'Andreu que va fer una entrevista penosa i li sap greu pels seus pares.

Com si fos ahir (2x180) 10.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A la Gemma li fa ràbia anar rebent fotos del viatge de l'Octavi amb en Virgili i la Carla mentre ella treballa. A la consultoria, s'imposa a en Miquel i tots dos acorden que no faran sòcia la Sandra. Ara l'hi ha de dir. En Nandu fa veure que no li és un problema fer medicina, però s'està enganyant. Ell i l'Andreu assisteixen a una conferència sobre temes d'infermeria que fa la Pili. L'Andreu està nerviós. L'Abel vol tornar amb l'Ivan, però ell l'esquiva. A més, descobreix que va tenir un rotllo mentre havien tallat i se sent ferit en l'orgull. En Mateu proposa a la colla compartir la masia a canvi d'invertir-hi en reformes. El que pretenia ser una proposició per fomentar l'amistat es converteix en un niu de trifulgues.

Com si fos ahir (2x181) 13.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta i en Mateu no saben si han de fer pública la seva relació. Ella pateix perquè, tard o d'hora, ell haurà de tornar al Marroc. En Litus l'empeny perquè se n'hi vagi ella també. En Marc i l'Anna organitzen un dinar amb els seus respectius pares per forçar-los a acceptar que estiguin junts. La cosa comença bé, però... En Fèlix presenta la Sílvia al seu millor amic. Els dos homes es posen al dia i surt el tema de tenir fills, cosa que la Sílvia encaixa molt malament. En Valentí continua rabiós amb l'Andreu perquè l'Eva va parlar amb l'Esther. D'altra banda, la Júlia se sent dolguda perquè uns quants companys tenen pensat anar a veure en Valentí.

Com si fos ahir (2x182) 13.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma comunica a la Sandra que no la faran sòcia. Ella queda tocada. D'altra banda, els resultats de les últimes revisions del cor no són gaire bons. La Júlia està estranya. Diu que no pot sortir a comprar amb l'Eva perquè ha quedat amb en Max, però és mentida. No arriba a l'hora de sopar i l'Eva truca a la Victòria. L'Andreu, que sospita que la tardança pot tenir alguna cosa a veure amb en Valentí, es presenta a casa d'ell. La Gemma s'assabenta per en Fèlix que la Sílvia no vol que vagi a la revetlla.. La Sílvia, dolguda, confessa a en Fèlix que la va fer sentir gran dient que volia fills.

Com si fos ahir (2x183) 14.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Cati insisteix a endur-se l'Arturo a passejar, però ell li té por i l'Eva ho evita. La Cati es posa molt impertinent i l'Eva la fa fora de casa. Més tard, en Quim els porta unes magdalenes per disculpar l'actitud de la seva dona, però l'Arturo no se les menja perquè està convençut que el volen enverinar. La Pili torna la cartera a l'Andreu. Era al seu cotxe. L'Andreu no li va trucar per por. La Sandra treballa fins tard, es posa nerviosa i se li esborra una feina d'hores. Truca a la Gemma, però ella no li agafa el telèfon. Més tard, és la Gemma qui truca a la Sandra perquè ha vist la trucada, però llavors és la Sandra qui no li contesta. Amoïnada, la Gemma se'n va a la consultoria i es troba la Sandra adormida a sobre de l'ordinador.

Com si fos ahir (2x184) 14.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A en Jordi se li ha cremat el pis i pràcticament ho ha perdut tot. A més, ha estat culpa seva. I, per si no en tenia prou, no té assegurança. En Nandu s'adona que una dona està tenint un atac de cor i li salva la vida. Ara se sent amb forces per sincerar-se amb els seus pares. Animat per l'Andreu ho fa. En Joan Ramon es mostra molt atent amb l'Eva. De fet, a l'Arturo li agradaria que fossin parella. La Cati se n'adona i no li fa cap gràcia el que veu. Ja a casa, diu que ha demanat a la Mare de Déu que es mori l'Arturo. En Quim ho sent i es posa en mode paranoia total, i es torna a sentir assetjat pel karma; li surt una petita erupció a la pell i ho considera un primer avís.

Com si fos ahir (2x185) 17.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim, decidit a reconciliar-se amb el karma, reconeix a en Joan Ramon que sabia que l'Arturo tenia demència quan van signar el vitalici, perquè el pugui rescindir. La Cati s'enfada de mala manera amb el seu home. Les molèsties que provoquen els veïns de l'edifici on viu la Joana són insuportables. En posa al dia l'Andreu, que baixa a parlar amb els veïns. Mala idea. La Lina convoca l'Emma, la dissenyadora habitual, perquè redissenyi els bunyols de la Rita. La noia enxampa la gent d'Adalisa criticant-la. Per postres, en Quim ha descobert que la Rita es va quedar el maletí amb les mostres. La Júlia, que ha suspès un munt d'assignatures, se n'intenta justificar pels problemes que ha tingut la família tot l'any, i es compromet a recuperar-ho.

Com si fos ahir (2x186) 18.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Andreu demana a l'Eva informació sobre l'Aimar amb la idea d'emparellar-lo amb la Pili, però l'Eva li diu que no ho faci, perquè no vol problemes. L'Andreu, a la seva, no li fa cas. Una discussió pare-filla acaba quan l'Anna fa fora de casa en Jordi. Els amics han quedat, però ningú no vol acollir-lo a casa seva, ara que s'ha quedat penjat. La Victòria ensenya a l'Eva unes fotos de la Júlia fent-se un petó amb un noi més gran. A l'Eva, li entren totes les pors, i la Sílvia li aconsella que no esbronqui la seva filla i que intenti reconduir la situació amb mà esquerra. Però no serà fàcil. A Adalisa, la Rita reconeix que no en té ni idea i renuncia a fer la seva col·lecció. La Lina queda fatal davant del dissenyador nou. Més tard, demana perdó a en Quim.

Com si fos ahir (2x187) 19.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Miquel i l'Eva s'assabenten que en Mateu té un judici pendent per un pont que va caure i que va provocar la mort de dues persones. La colla queda al Flora per organitzar la revetlla. Es fa públic que la Marta i en Mateu són parella. L'Eva treu el tema del judici d'en Mateu davant de tots. La Sílvia acaba disculpant-se amb en Fèlix i també li demana que vingui a la revetlla. Li proposa passar la nit al pis d'ell, ja que ella té en Jordi dormint a casa. L'Eva pregunta a la Júlia pel noi de les fotos. La nena li assegura que només és un amic i li promet que estudiarà. L'Andreu i la Pili han fet una passejada amb el veler de l'Aimar. L'Aimar demana a l'Andreu el telèfon de la Pili, en presència de l'Eva. La Cati va al pis de l'Arturo per endur-se coses que considera que són seves. Mentre discuteix amb en Joan Ramon, hi ha una sorpresa majúscula.

Com si fos ahir (2x188) 20.06.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta demana explicacions a en Mateu sobre el judici. La Sílvia, farta de tenir en Jordi a casa, reuneix la colla i els obliga a fer un sorteig per veure qui se'l queda. En Llompart, l'administrador, ha augmentat l'oferta per comprar el pis de la Joana. En Vicenç és estranyament favorable a l'operació, però la Joana i la Paz han estat investigant i saben del cert que els fan mòbing. Animada per l'Andreu, la Pili truca a l'Aimar i hi queda. Sembla que la cita va bé. Abans, en una nova trobada per organitzar la revetlla, l'Helena sorprèn tots els amics quan diu que en Mateu va experimentar sexualment amb en Ferran. Estupor general.

Com si fos ahir (2x189) 21.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Revetlla a la masia. Abans de sortir, en Mateu fa una confessió a la Marta. Un cop hi han arribat tots, comencen els problemes: en Jordi s'assabenta que en Quim l'ha acollit perquè li ha tocat per sorteig, i la Marta deixa anar la bomba que li va explicar en Mateu. La revetlla perilla, perquè en Ferran queda en entredit. En Xavi diu a la Sandra que se'n va a treballar a Brussel·les uns quants mesos. Ella no s'ho agafa gens bé. La Joana es pensa que l'han seguit i, a més, li han punxat les rodes del cotxe. La Paz proposa denunciar el mòbing a la ràdio. D'altra banda, la Rosita ha rebut un avís de desnonament.

Com si fos ahir (2x190) 25.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Helena vol que en Mateu es disculpi pel que va dir d'en Ferran, però l'Andreu la convenç que ho deixi estar, perquè se n'anirà. En Mateu se sent sol davant del silenci dels amics. Només la Marta li fa costat incondicionalment. En Miquel ha decidit que només ajudarà la Mari Carmen si ella explica a la Noe què vol fer. La dona ho explica a la seva filla. La Gemma rep una trucada de l'Octavi que li diu que vindrà a passar uns quants dies a Barcelona. La Cati exigeix a en Quim que li torni tots els diners que ella va invertir en el vitalici de l'Arturo, i en Quim demana a la Lina que li torni de cop els diners que li va deixar a la Paula. L'Anna vol celebrar el seu aniversari només amb en Marc, però l'Ivan convenç la Sílvia que han de fer-li una festa. Mala idea.

Com si fos ahir (2x191) 26.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Marc, enxampat en un moment baix, convida en Jordi a la festa de l'Anna, i hi fica l'Ivan pel mig. En Jordi s'hi presenta i passa el que havia de passar. En Fèlix i la Sílvia han tingut un segon motiu per barallar-se. A ell, l'han convidat a tocar amb un grup i, a ella, no li ha fet cap gràcia. La Joana està convençuda que el programa de ràdio de la Paz farà reaccionar els responsables del mòbing. Lluny d'això, es troba una merda al replà i perd els nervis. I en Vicenç hi juga un paper, en tot això. Els resultats de les proves d'en Valentí són dolents i s'haurà d'operar. Fart de tot, decideix cremar cartutxos.

Com si fos ahir (2x192) 27.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Valentí fa tard al preoperatori i l'Andreu truca a l'Esther, que no en sap res. L'acaba trobant i el vol convèncer d'anar a l'hospital. La Gemma s'organitza l'agenda per poder passar el màxim temps possible amb l'Octavi quan arribi a Barcelona. A l'hora de la veritat, els que tornen són la Carla i en Virgili. L'Octavi li reserva una sorpresa. En Jordi demana a la Sílvia algunes fotos i records, perquè ho ha perdut tot. Ella li reconeix que té problemes amb en Fèlix i que li està muntant un sopar romàntic. A la nit, ell, que està fet un mar de dubtes, no s'hi presenta. En Jordi cuida en Quim, que tem que hagi perdut definitivament la Cati. Ella es presenta al pis i descobreix que en Jordi hi està vivint.

Com si fos ahir (2x193) 28.06.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Llompart millora l'oferta de compra del pis a la Joana, que l'engega, perquè no vol vendre. En Llompart insinua que en Vicenç podria sortir-ne perjudicat. La Gemma va a treballar, perquè l'Octavi l'ha deixat plantada. Mitjançant en Miquel, s'assabenta que l'Octavi vol que quedin a Varsòvia. Després del que va passar a la revetlla, el projecte de la masia queda aturat. En Miquel fa costat a en Mateu, però en Mateu decideix que es vendrà la propietat i se n'anirà. La demostració del robot, a casa l'Eva i amb tota la colla, és tot un èxit, però la Mari Carmen, tal com havia previst en Miquel, se sent ofegada pel posat de la Noe i en Paco.

Com si fos ahir (2x194) 01.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Valentí rep l'alta amb bones perspectives de curació i agraeix l'ajuda de l'Andreu. Després truca l'Eva, que no li agafa el telèfon, però se la troba pel carrer. La Gemma ha tornat de Varsòvia. Alguna cosa ha passat perquè no va a treballar. En Miquel ho dedueix i visita la seva sòcia. L'Andreu intenta que la Joana es replantegi d'acceptar l'oferta d'en Llompart, ja que en Vicenç en sortiria beneficiat. Ella s'indigna. La Rosita, la veïna, no aixeca el cap d'ençà que sap que la desnonaran. La Joana la vol fer reaccionar i l'acollirà a casa seva mentre no trobi un pis assequible. A la Paz no li fa cap gràcia.

Com si fos ahir (2x195) 02.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La relació de la Pili i l'Aimar tira endavant i l'Andreu se sent malament. Per postres, la Gemma no vol que el seu ex s'apunti a les vacances que farà amb en Manel. La Paula es queixa perquè no quadren els números que ha fet la seva mare. En Guifré retreu a la seva dona que continuï dirigint l'empresa, només per protegir la Rita. Com que no se'n surt, ofereix diners a la noia perquè se'n vagi a Londres. La Júlia ha recuperat totes les assignatures que havia suspès. L'Eva li dona permís per anar a una festa l'endemà i dormir a casa d'una companya de classe. Però el seu nòvio té altres plans. En Litus no vol que en Mateu s'apunti a una sortida familiar amb l'Ismael i els fills de l'Helena, i es baralla amb la Marta.

Com si fos ahir (2x196) 03.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Mateu demana ajuda a en Miquel per disculpar-se amb els amics. Ho fa, sobretot, per la Marta. En Miquel dubta de si ho ha de fer, o no, però la Noe el convenç que sí. La Sílvia està força irritable per culpa del trencament amb en Fèlix, mentre que la Gemma mira d'omplir les hores amb el que sigui per no pensar en l'Octavi. D'altra banda, en Fèlix no es treu del cap la Sílvia, i l'Ivan l'empeny a tornar-hi. L'Eva té por que la Júlia l'enganyi i demana a la Victòria que -mitjançant en Max- li confirmi que la Júlia ha anat a la festa dels companys de classe. Quan s'assabenta que ha anat amb en Pau a una discoteca, comencen els problemes.

Com si fos ahir (2x197) 04.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim s'ha adormit a la butaca de l'Arturo i somia que l'home està a punt de dir-li on guarda els diners, però en Jordi el desperta. A Adalisa, el mateix Quim demana explicacions a la Paula sobre els retards en les comandes. La Paula en culpa la seva mare davant de la Rita, que s'ofereix a fer d'intermediària entre mare i filla, però la Paula l'acusa de ser la culpable de tots els problemes d'Adalisa. L'Ismael s'assabenta que la Marta no anirà amb ells al parc aquàtic per culpa d'una disputa amb en Litus. L'Andreu es convenç que ha de donar una oportunitat a en Mateu, ja que és conscient que en Ferran i ell van viure la seva trobada sexual de manera diferent i ara ja no hi ha manera de saber com va anar tot. La Gemma s'hi enfada.

Com si fos ahir (2x198) 05.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Quim explica el somni a en Jordi, que li diu que es deixi estar d'orgues. El problema és que torna a somiar amb l'Arturo i, aquest cop, l'home li diu que els diners estan amagats a la butaca. En Joan Ramon ve a refregar-li per la cara que ha venut el pis del seu pare per molts diners, i en Quim, rabiós, destrossa la butaca. La Rosita no vol demanar al seu fill que l'aculli. S'instal·la al pis de la Joana, que rep una trucada amenaçadora. L'Eva demana a l'Aimar que l'ajudi amb la Júlia, però ell se la treu de sobre i no dona importància al que passa. Al vespre, enxampa la nena amb en Pau pel carrer. En Litus veu la Clara pel carrer, però no s'atreveix a dir-li res, però ha quedat tocat.

Com si fos ahir (2x199) 08.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva viu amb intranquil·litat la relació de la Júlia i en Pau, que es tanquen a l'habitació de la noia. No percep el suport ni del seu nòvio ni de l'Aimar, i fa un intent perquè en Pep l'ajudi amb la nova etapa de la Júlia. En Miquel convenç la Mari Carmen perquè reprengui el negoci. Ella ho accepta i marxa a una fira amb la seva sòcia. S'estarà tres o quatre dies fora i en Paco se sent abandonat. L'Anna vol fer punts a la feina i aconsegueix que la productora faci a en Fèlix un encàrrec: tres-cents panets en forma de cor per a un espot. La Sílvia, tal com està la situació, no vol parlar amb en Fèlix. L'Helena descobreix que l'Andreu ha permès que els seus fills tinguin contacte amb en Mateu i no li fa cap mena de gràcia.

Com si fos ahir (2x200) 09.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili confessa a l'Andreu que l'Aimar l'aclapara una mica, i ell sent que hi ha d'intervenir. Mala idea. La Paula ja no pot més i diu a la Lina que vol assumir ella sola la direcció d'Adalisa, però la Lina, per tota resposta, li demana que l'ajudi a evitar que la Rita se'n vagi a Londres. La Paula està decidida a plegar, però l'Armando li demana que es quedi. La Cati i en Quim estan farts d'en Jordi i ell es veu obligat a marxar sense que els seus amics no moguin ni un dit. A en Marc, li sap greu, i proposa al seu sogre una sortida a un rocòdrom, d'amagat de l'Anna, que acaba acceptant. No ha estat una bona pensada. La Laia, que explica a en Pep que està embarassada, el convenç perquè ajudi l'Eva amb la Júlia.

Com si fos ahir (2x201) 10.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La productora ha dit a l'Anna que ja no volen els panets i que no els pagaran. No s'atreveix a parlar amb en Fèlix, però l'Ivan li exigeix que ho faci. La Sílvia se n'assabenta. En Germán, el noi que va substituir temporalment la Noe, passa per la consultoria per recollir una carta de recomanació. La Sandra, desconeguda, flirteja amb ell i queden per més tard. La Gemma aconsella a l'Helena que parli amb en Mateu. Ella, que d'entrada es tanca en banda, s'acaba presentant a casa de la Marta per parlar amb ell, que l'endemà marxa a Indonèsia pel judici que té pendent. La Noe truca a la seva mare i descobreix que no recordava que avui és el seu aniversari de casament. L'obliga a tornar, perquè en Paco ha preparat un sopar familiar.

Com si fos ahir (2x202) 11.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Charo veu que l'Andreu s'està tornant a penjar de la Pili i li aconsella que deixi la noia en Pau. Ell es presenta a la consultoria justament quan la Sandra i la Gemma sortien a fer una copa. En Jordi exagera les lesions per justificar que s'estarà de baixa una bona temporada. Fa que en Marc se senti culpable i pretén que li aconsegueixi una indemnització. La Paula, ferma i serena, comunica als seus companys que deixa l'empresa. Ells es queden amoïnats pel futur d'Adalisa. I tenen motius per estar-ne, ja que la Lina té plans per a ella i la Rita. La Rosita vol passar una última nit al seu pis. Se n'hi va, però la Joana no pot dormir pensant en la seva amiga. Al matí, se'n va a buscar-la, però la Rosita no li vol obrir la porta. La Joana es tem el pitjor.

Com si fos ahir (2x203) 12.07.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Litus exclou la Fani d'una activitat amb l'Ismael per incloure-hi la Clara, a qui no es pot treure del cap. La Fani, enganyada sense saber-ho, ho accepta amb tristor. La Joana discuteix amb en Llompart i l'acusa d'assassí. Ell es fa l'innocent i la dona no està disposada a acceptar-ho. L'Aimar convida la Júlia i en Pau a fer una excursió d'un parell de dies en veler. Ho fa quan l'Eva no hi és, però en Santi impedeix que marxin. Quan l'Eva arriba, en Santi i l'Aimar s'embranquen en una baralla de galls. La Sílvia i en Fèlix han quedat al Flora. Sense saber com, però perquè s'estimen, s'acaben fent un petó. De tota manera, saben que estan en fals.

Com si fos ahir (2x204) 15.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Marta rep una trucada d'en Mateu, suposadament des d'Indonèsia, on hauria anat pel judici que té pendent, però és veritat? Decideix comprar un bitllet per viatjar a Jakarta. Quan ho explica a en Mateu, aquest, molt taxatiu, li exigeix que no ho faci. A casa de l'Andreu, en Jordi es repenja de mala manera i s'aprofita del seu amic, que comença a estar-ne fart. En Jordi envia l'Andreu a la consultoria a prendre mides per un moble que li han encarregat. Allà torna a coincidir amb la Sandra, que s'atabala en veure'l. L'Ismael s'adona que en Litus està enamorat de la Clara i no li fa cap gràcia.

Com si fos ahir (2x205) 16.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Jordi vol fer punts amb l'Andreu i es proposa arreglar-li l'extractor. Descobreix que la Sandra s'ha quedat a dormir i ella marxa atabalada perquè fa tard. Quan arriba a la consultoria, la Gemma la nota estranya. En Fèlix demana consell professional a la Gemma perquè vol traspassar el negoci per posar distància física amb la Sílvia. La Carla, que ve de visita, els veu junts i dedueix que són parella. Al cap de poc, la Gemma rep una trucada de l'Octavi. En Pau ensenya a l'Eva un còmic eròtic que està dibuixant, per regalar-l'hi a la Júlia, i ella s'esvera. Més tard, enxampa la seva filla mirant porno. La Lina ha venut Adalisa. Els treballadors estan força enfadats perquè es queden sense feina. En Quim diu que els convida a dinar perquè està convençut que aviat recuperarà els seus diners.

Com si fos ahir (2x206) 17.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
A en Quim li costa, però acaba confessant a casa que Adalisa tanca, que no li tornen els diners i que perd la feina. La Cati li diu que no pateixi perquè té un vitalici entre mans que els salvarà. Ell li demana que no el facin, que ja van passar-ho força malament amb l'Arturo. La Júlia fa un cangur a l'Èric, i l'Eva té por que no faci servir el pis d'en Miquel i la Noe per embolicar-se amb en Pau. Se n'hi va, munta un pollastre de por. La Joana donarà una part dels diners de la venda del pis a en Vicenç. Ell es mostra agraït i tots dos tenen un atac de nostàlgia quan recorden tot el que hi ha viscut. En Manel pateix per la seva àvia. En Litus no gosa deixar la Fani perquè, en el fons, li fa por engegar una relació amb una cega.

Com si fos ahir (2x207) 18.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Pili demana ajuda a l'Andreu per aconseguir feina a la clínica d'en Marcos. Ell s'hi nega perquè vol distanciar-se d'ella. L'Abel es presenta a la botiga amb la seva mare, la Cristina, que vol conèixer l'Ivan tant sí com no. La dona és bastant desagradable i prepotent i topa de seguida amb ell i la Sílvia. L'Ivan, per interès, aguanta una mica més, i s'esforça per caure-li bé a la dona. L'Armando se sent culpable per no haver parat els peus a la Lina. En Quim, molt empipat, idea un pla de venjança. Cita els treballadors a les sis del matí a les oficines, amb la proposta de destrossar-les. En Jordi ha tornat a espifiar-la. Arreglant l'extractor, s'ha carregat la nevera. L'Andreu ja no pot més.

Com si fos ahir (2x208) 19.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Mateu ha guanyat el judici. La Marta espera que li expliqui per què es va enfadar amb ella per telèfon, i ell fa una sorprenent fugida endavant. En Manel vol que la seva àvia recuperi el pis i té una idea: queda amb la Carla i en Virgili, es disculpa, i deixa anar que vol parlar amb l'Octavi per proposar-li que compri l'edifici. En Fèlix, per agrair a la Gemma els seus consells professionals, li regala dues entrades per a un concert aquesta nit. Acaben anant-hi junts. L'Anna explica a la seva mare que l'Ivan desconfia d'ella com a sòcia per culpa de la Cristina. La dona torna a la botiga i es tornen a enganxar. De sobte, diu que no es troba bé.

Com si fos ahir (2x209) 23.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després de fer l'amor amb la Gemma, en Fèlix se sent com un traïdor. Acorden no dir res a la Sílvia, però ja se sap quant duren alguns secrets. La Cati ha aconseguit la feina de relacions públiques. Cobrarà més del que cobrava en Quim. Ell li demana que intenti col·locar-lo a l'empresa, però ella li diu que ara no és el moment. Ell no accepta aquest "no". En Miquel no es treu la Mari Carmen de sobre. La Noe li diu que ja li està bé. Per donar-li corda amb el negoci. En Miquel ha de trobar una solució. La Sílvia intenta parlar amb la Cristina, però l'Abel no l'hi permet. La Cristina té un pla per separar l'Ivan i la Sílvia.

Com si fos ahir (2x210) 24.07.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Mateu no reacciona bé quan en Miquel el felicita pel seu casament amb la Marta. Li sembla que ella s'ha precipitat fent pública la notícia, i, a ella, li sap greu que ell ho vegi així. La Júlia ha marxat de casa i hi ha deixat una nota en què demana a l'Eva que no la busqui. Això fa que la Pili i l'Andreu es tornin a trobar. El moment és tens. L'Eva està convençuda que en Pau ha de saber on és la nena i va a trobar-lo. Avui és el dia de l'entrevista de la Pili amb en Marcos. Ho fa bé, però l'amoïna deure un favor a l'Andreu.

Com si fos ahir (2x211) 25.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
L'Eva s'adona que es va passar amb en Pau. Se l'ha emportat a casa per cuidar-li els cops i li suplica que l'ajudi a trobar la Júlia. Ell truca la nena, però l'Eva hi va en lloc seu. La baralla mare-filla està servida. La Marta està amoïnada. Remena les coses d'en Mateu i hi troba un anell de compromís. Això la tranquil·litza. De tota manera, es podria estar enganyant. En Mateu parla amb el seu advocat i descobreix que el divorci no serà cosa fàcil. La Sílvia vol esbroncar la Gemma per haver-se embolicat amb en Fèlix, però es fa enrere. El que fa és culpar en Fèlix per haver destrossat la seva amistat amb ella. Inevitablement, les dues dones es troben i parlen del tema. En Quim contempla el seu fill, que fa el gandul al sofà, i s'adona que ha de buscar feina.

Com si fos ahir (2x212) 26.07.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
La Gemma decideix quedar amb l'Octavi per vomitar-li tot el que en pensa. Quan es troben, comencen els retrets, però ell li demana una segona oportunitat. L'Ivan vol acceptar l'oferta de la Cristina, però l'Abel l'atabala amb el futur perfecte que els espera. La Paz insisteix a la Joana perquè vagi a viure a casa seva, però la Joana confia en l'Octavi. Les negociacions amb en Llompart són complicades, i la Paz acusa en Manel d'haver donat falses esperances a la seva àvia. En Litus demana a la Marta que l'ajudi amb l'Ismael. La Marta descobreix que el nen està dolgut perquè no s'ha pogut acomiadar de la Fani, així que decideix muntar una trobada amb tots dos, però hi ha una sorpresa.

Com si fos ahir (2x213) 26.07.2019 WEBrip català-català audiodescripció per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En Litus es baralla amb la Marta per culpa del mal moment que van viure ahir. La Clara s'atabala amb l'actitud sobreprotectora d'en Litus, li para els peus i li diu que vol conèixer millor la Marta. Fan una trobada de parelles i resulta que la Clara sap coses d'en Mateu. A la masia, en Mateu s'ha emocionat recordant la Marta d'adolescent. Ella vol comprar-li la meitat de la casa, perquè no l'hagi de vendre. Quan ell està decidit a demanar el divorci a la seva dona, sorgeix un contratemps. En Paco i la Mari Carmen són una nosa per a la Noe i en Miquel. La Sandra els diu que la parella n'està tipa d'ells. La Júlia s'acomiada emotivament de la seva mare abans d'anar-se'n a viure amb l'Aimar. Ell sorprèn la Pili demanant-li que se'n vagin a viure junts.

Com si fos ahir (2x214) 28.07.2019 - Cap. Final Temporada (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Arribem a final de temporada amb uns quants fronts oberts: l'Andreu, per fugir de la Pili, se'n va demà al Senegal i no ho ha dit a ningú, però en Quim i en Jordi se n'assabenten i jugaran un paper decisiu en aquesta història. La Sílvia torna a gestionar molt malament els seus sentiments i es busca un rotllet per presumir davant dels amics. La Marta, que ja és copropietària, munta una festa sorpresa a en Mateu amb tota la colla, però ell ha de marxar perquè operen la seva filla d'urgències. La Marta no el localitza i la Clara té el telèfon de la suposada ex d'en Mateu. Li truquen. Els secrets d'en Mateu poden quedar al descobert. La tragèdia es veu a venir.

Com si fos ahir - Com si fos un making 2 - 28.07.2019 (IPTVrip català per naroatna)(TotsRucs.cat)..avi
"Com si fos un making 2", un espai de 30 minuts amb entrevistes a protagonistes de la sèrie, el "making of" d'algunes escenes dels 213 capítols que ha tingut aquesta segona temporada i entrevistes als actors de la telenovel·la i als seus fans.
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dt. set. 11, 2018 23:50

Segona temporada iniciada, disculpeu el retard i ens posem al dia amb els primers capítols emesos: 2x001 a 2x006 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [6/???] Nou !!

#6

Entrada Autor: inuyasha000 » dc. set. 12, 2018 5:09

gracies :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#7

Entrada Autor: naroatna » dc. set. 12, 2018 22:55

De res! :D

Afegit el d'avui 2x007 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


d1k2
Entrades: 297
Membre des de: ds. maig 24, 2014 9:07
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#8

Entrada Autor: d1k2 » dj. set. 13, 2018 13:47

moltes gràcies Noroatna


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [7/???] Nou !!

#9

Entrada Autor: inuyasha000 » dv. set. 14, 2018 20:52

gracies

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [8-9/???] Nous !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 14, 2018 22:44

De res, a vosaltres per compartir! :wink:

Afegits el d'ahir i el d'avui 2x008 i 2x009 !! :D

Fins aviat
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp [8-9/???] Nous !!

#11

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. set. 15, 2018 1:02

gracies per la rapidesa en pujar-ho :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dv. set. 21, 2018 23:35

Fem el que podem, i doncs vinga afegida aquesta setmana sencera del 2x010 al 2x014 !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#13

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. set. 22, 2018 22:55

gracies :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#14

Entrada Autor: naroatna » ds. set. 29, 2018 21:19

Una setmana més, afegits 2x015 a 2x019 !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21180
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Com si fos ahir -2a Temp - Nous !!

#15

Entrada Autor: naroatna » ds. oct. 06, 2018 17:33

Seguim doncs afegits del 2x020 al 2x024, i al dia !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Respon