[ed2k] Benvinguts a la família T1 [13/13] ***COMPLETA***

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

[ed2k] Benvinguts a la família T1 [13/13] ***COMPLETA***

#1

Entrada Autor: conradtgn » dg. gen. 28, 2018 19:44

Benvinguts a la família - 2018
HDTVrip 720p català
Imatge
La família no s'escull, et tria

L'Àngela és una dona lluitadora, una mare de tres fills sempre ho és. Però des que el seu marit la va abandonar, tirar endavant la família tota sola s'ha convertit en una batalla diària. La situació es complica quan, un matí, en tornar de la feina, el banc es presenta a casa seva i, davant dels seus fills, li comunica que els hi embarguen el pis.

En un obrir i tancar d'ulls l'Àngela, els nens i el cunyat que dorm al sofà, es troben al carrer. Però l'Àngela no permetrà que la família s'ensorri, encara que hagi d'empassar-se l'orgull i enfrontar-se a la seva por més gran: l'Eduardo, el seu pare, un conegut escriptor de novel·les, a qui fa més de vint anys que no veu.

L'Àngela es planta amb tota la família davant de la luxosa mansió del pare i truca a la porta, però qui apareix és la Victòria, una dona a qui no coneix de res. Mentre aquesta li explica que es la nova dona del seu pare i que viu allà amb la seva filla adolescent, l'Àlex, apareix l'Eduardo. L'Àngela li presenta els seus nets, però en veure'ls allà, l'avi posa el crit al cel. La tornada de l'Àngela provoca una revolució en la vida de les dues famílies i un gir inesperat, a partir del qual, res no tornarà a ser igual.

I quan tot sembla perdut i l'Àngela ja es veu vivint al carrer amb els seus fills, se li acut una idea esbojarrada, un pla rocambolesc que permeti a les dues famílies sortir de l'atzucac en què es troben. A partir d'aquest moment comença un viatge sense retorn en què tots hauran de treballar plegats, costi el què costi, per superar tota mena d'entrebancs i tirar endavant. I és que les mares farien qualsevol cosa pels seus fills. Qualsevol cosa per la seva família. Encara que fos d'allò més il·legal.


Àngela, la mare (Melani Olivares)
L'Àngela és una experta en fer malabarismes per combinar la seva vida laboral i familiar. Des de que el seu marit la va abandonar, es va bolcar completament en els seus fills i amb el temps s'ha anat oblidant d'ella mateixa i la seva pròpia felicitat. Va tant de bòlit que a vegades no pot més i fa implosió, arrasant amb tot el que hi ha al seu voltant. Pels seus fills però, és capaç de traspassar totes les línies que faci falta.

Nando, el cunyat (Ivan Massagué)
El Nando és el cunyat que va venir a donar un cop de mà una temporada, una temporada que s'ha allargat 10 anys... Es ven a si mateix com un emprenedor, però en realitat és un entranyable somiatruites que sempre havia volgut ser estrella del rock. Malgrat els seus múltiples defectes, sempre hi és quan se'l necessita i és la cola que manté la família unida.

Fran, el germà gran (Nao Albet)
El Fran estava molt unit al seu pare i quan aquest els va abandonar es va anar tancant cada cop més en si mateix, concentrant-se en els planetes i cometes que tant li agraden. Brillant amb els estudis però nefast amb les relacions socials, als seus 22 anys segueix sense haver-se donat ni tan sols un petó i sembla que la cosa va per llarg...o no?

David, el mitjà (Leïti Séne)
El David es creu més guapo, llest i carismàtic del que realment és. Aquesta imatge de si mateix el converteix en un bocamoll que no para de ficar la pota, però tothom sap que sota aquesta màscara s'hi amaga un noi sensible capaç de fer qualsevol cosa per la seva família. Ara toca aconseguir els calers del seu avi.

Sara, la petita de casa (Nonna Cardoner)
La Sara gairebé no se'n recorda del seu pare, per a ella la figura paterna sempre ha estat el Nando.... amb les conseqüències que això comporta. Li encanta el rock, maleeix constantment i no té cap problema en donar un cop de puny si la situació ho demana. Encara que només té 9 anys, té més empenta i valentia que els seus dos germans junts.

Victòria, la dona de l'Eduardo (Yolanda Ramos)
La Victòria no era la nena més llesta de classe, però no li va fer falta ser-ho per convertir-se en actriu (una actriu que fa més deu anys que no té un paper). A vegades pot resultar massa ingènua, d'altres massa honesta i gairebé sempre les dues coses a la vegada. Contradictòriament, se sentirà menys sola que mai: per fi ha trobat una família.

Àlex, la filla de la Victòria (Georgina Amorós)
L'Àlex fa gala d'una intel·ligència que clarament no ha heretat de la Victòria. Cobreix tots els seus parlaments d'una capa de cinisme i viu enganxada al seu mòbil, com si el que passa al seu voltant no li interessés. Tot i això, per alguna raó que no acaba d'entendre, el "friki" obsessionat amb les estrelles que acaba d'arribar a casa li agrada més del que li hauria d'agradar.

Raül Dorado, advocat i consiglieri (Lluís Villanueva)
A la seva targeta hi diu que és el millor advocat i que la primera visita és gratis, però cap de les dues coses és pas veritat. Al principi intentarà fer xantatge a la família però s'acabarà convertint en un aliat de dubtoses intencions. Vol estafar-los, treure'n profit o és que realment comença a sentir alguna cosa per la Victòria?

Miquel, l'amor del passat (Miquel Fernández)
El Miquel sempre havia estat perdudament enamorat de l'Àngela. Però sempre s'havia sentit a anys llum d'aquella noia tan guapa i rebel que a més era la germana gran del seu millor amic. Ara que l'amor de la seva vida ha tornat, intentarà conquistar-la per tots els mitjans. El conte de l'aneguet lleig s'ha complert i ell s'ha convertit en un home atractiu i responsable... i en inspector de policia.

Adela i Pere, els veïns tafaners (Betsy Túrnez i Francesc Ferrer)
El Pere i l'Adela fa temps que van perdre la màgia. Tenen una vida avorrida, en una urbanització avorrida, plena de veïns avorrits. Per això, la misteriosa desaparició de l'Edu més que un drama suposarà per a ells l'aventura que necessitaven per recuperar la flama de la passió... i les ganes de viure.

Eduardo, pare de l'Àngela i marit de la Victòria (Simón Andreu)
Estricte i autoritari, l'Eduardo va lluitar per escalar socialment i allunyar-se del seu origen humil. Per això, quan després de tants esforços la seva filla li va dir que s'havia enamorat del "piscinero", li va fer un ultimàtum: o nosaltres o ell. L'Àngela va triar l'amor i això li va tancar la porta per sempre més. Ni tan sols tots aquests anys han estat capaços d'estovar el seu cor de ferro.

Marcos, el fill predilecte (Joan Carreras)
El Marcos és el germà de l'Àngela, però només tenen en comú el cognom. Fred i calculador com el seu difunt pare, però encara una mica més malparit. Li molesta enormement que la seva germana estigui vivint a una casa que hauria de ser seva i està convençut que aquí en passa alguna.

Dídac, el novio a distància (Àlex Maruny)
El Dídac no és tan llest com el Fran, i segurament tampoc és tan llest com la majoria de gent, però cau bé a tothom i té un carisma innegable. Seductor nat i rei de la festa, es guanya la vida com a dj a Nova York. Al veure que l'Àlex no arriba a l'aeroport com estava previst i després de massa excuses, decideix anar-la a buscar per descobrir què li passa.

Lili, editora i dona del Miquel (Eva Santolaria)
La Lili és l'editora de l'Eduardo, la millor amiga de la Victòria i la dona del Miquel. Al igual que ell, la Lili no era precisament la popular de classe, i això l'ha convertit en una dona que es fixa molt en el seu físic i que lluita pel que vol sense pensar en les conseqüències. El proper objectiu vital, ser mare i formar la seva pròpia família.

Lola, l'exnòvia perfecta (Aina Clotet)
La Lola i el Nando van passar junts els millors anys de la seva vida… fins que ella la va cagar i va enviar-ho tot a la merda. No obstant, la Lola segueix sent un imant pel Nando, i representa per a ell la joventut, la diversió i la llibertat. I és que al cap i a la fi, la Lola és una tia de puta mare, capaç de fer replantejar al Nando el rumb que ha pres la seva vida.

Leo, l'actor secundari (Quimet Pla)
El Leo és un enamorat de la seva professió: la interpretació. Just quan pensava que ja s'havia fet gran i que no tornaria a trepitjar mai un escenari, l'Àngela i els seus li oferiran l'últim gran paper de la seva vida: Interpretar l'Eduardo. El paper es convertirà per a ell en el seu gran repte personal, difuminant poc a poc la fina barrera que separa l'actor del personatge.

Berta, mare i secretària (Carme Sansa)
La Berta és la mare de Raül Dorado, "El mejor abogado". Però, de fet, és molt més que una mare, perquè sota la seva aparença d'àvia venerable i bondadosa, s'amaga una dona que la sap molt llarga, que coneix les mancances i debilitats del seu fill, i que és qui fa rutllar el despatx de veritat, encara que el Raül només la consideri una secretària per a tot.


Dades del ripeig (versió 720p):
Vídeo: HDTVrip, 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps.
Àudio català: HDTVrip, 256kbps, 48kHz, AC3 5.1.
Audiodescripció per a persones cegues: HDTVrip, 96kbps, 48kHz, mp3, mono.
Durada: 50 minuts.
Mida: ~2000 MB.


E-links:
Benvinguts a la família -01x01- L'Eduardo (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
L'Àngela, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills, perd el seu pis en ser desnonada. Quan es veu al carrer, sap que ha arribat el moment d'enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare. A l'Àngela no li queda més remei que trencar la promesa que es va fer fa vint anys i menjar-se l'orgull pel bé de la seva família.

Benvinguts a la família -01x02- El congelador (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Mentre les dues famílies busquen la manera de canviar el testament, es veuen obligades a buscar un congelador prou gran per ficar-hi l'Eduardo. Però aconseguir-lo sense diners i sense deixar rastre, no serà gens fàcil

Benvinguts a la família -01x03- La bateria (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
La família decideix assessorar-se legalment i va al despatx del Raül Dorado, un advocat de moral dubtosa. Paral·lelament, l'Àngela haurà d'aconseguir una bateria en temps rècord per a la Sara mentre la Lili, l'editora de l'Eduardo, intenta desesperadament contactar amb ell.

Benvinguts a la família -01x04- El quadre (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Quan el Raül Dorado descobreix una clàusula al testament de l'Eduardo en què diu que l'Àngela està desheretada i la família es queda sense sortida. Però tot just quan estan a punt de tirar la tovallola, el Fran descobreix un quadre a les golfes que podria valer molts diners.

Benvinguts a la família -01x05- La Lola (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Amb l'objectiu de blanquejar el diner negre de l'Eduardo, la família decideix utilitzar l'empresa de les "Electropipes" de tapadora. Però per aconseguir l'estoc, el Nando es veurà obligat a retrobar-se amb la Lola, un antic amor que posarà en perill l'equilibri familiar.

Benvinguts a la família -01x06- L'Adela (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
L'Adela ha començat a lligar caps entre tants moviments estranys. Convençuda que la família amaga alguna cosa, decideix infiltrar-se a la casa i confirmar les seves sospites que dins del congelador s'hi guarda el cadàver del difunt Eduardo.

Benvinguts a la família -01x07- L'Àvia (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Per poder recuperar el cotxe de l'Eduardo, a l'Àngela no li queda més remei que retrobar-se amb la seva mare, ingressada en un hospital des de fa més de 10 anys. Mentrestant, el Nando fa tot el possible per ajudar la Victòria a recordar on ha amagat el cadàver del seu marit.

Benvinguts a la família -01x08- El Leo (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Decidits a canviar l'herència, l'Àngela munta un càsting per trobar un doble del seu pare; però el millor candidat per al paper s'hi assembla com un ou a una castanya. Paral·lelament, el Miquel comença a sospitar on és realment l'Eduardo.

Benvinguts a la família -01x09- El Miquel (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Tot i que el Miquel ja coneix el secret familiar, en lloc de denunciar-los decideix ajudar l'Àngela i els seus fills prenent el rol de pare de família. Convençuts que ha embogit, decideixen buscar la manera de fer-lo fora i que no parli.

Benvinguts a la família -01x10- L'accident (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv
Després que algú sabotegés els frens del seu cotxe, el Miquel és a l'hospital en coma. El Raül Dorado comença una investigació que passa per interrogar un a un els membres de la família: haurà de descobrir qui ha estat si no volen acabar tots a la presó.

Benvinguts a la família -01x11- El simulacre (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Tal com reclama la Victòria és el moment d'enterrar l'Eduardo. Però abans han de trobar la manera de donar-lo per sense que li facin una autòpsia que reveli que fa dies que està congelat

Benvinguts a la família -01x12- El funeral (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Només falta celebrar la cerimònia i la lectura del testament per acabar amb tot aquest malson. Però no serà tan fàcil com sembla; l'arribada del Marcos disposat a supervisar fins l'últim detall posarà en risc tot el que han aconseguit fins ara.

Benvinguts a la família -01x13- La família (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Quan l'Àngela i la seva família es troben vivint sota mínims en un càmping, es veuen obligats a fer allò que menys s'esperen, aliar-se amb el Marcos per aconseguir fer fora la Victòria i l'Àlex de casa l'Eduardo.
conradtgn l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. maig 01, 2018 10:09, en total s’ha editat 6 vegades.


Imatge

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 21181
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [01/13] NOU: 1x01

#2

Entrada Autor: naroatna » dg. gen. 28, 2018 21:39

Gràcies !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [01/13] NOU: 1x01

#3

Entrada Autor: Adrià05 » dg. gen. 28, 2018 21:43

Comença el xou! Gran Yolanda Ramos.

Esperem que els següents siguin millors :D

Avatar de l’usuari

Juli
Entrades: 77
Membre des de: dv. des. 30, 2011 22:21
Ubicació: Palma (Mallorca)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [01/13] NOU: 1x01

#4

Entrada Autor: Juli » dv. feb. 02, 2018 18:12

Moltes gràcies!
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [03/13] NOU: 1x02 1x03

#5

Entrada Autor: conradtgn » dl. feb. 12, 2018 19:58

Benvinguts a la família -01x02- El congelador (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Mentre les dues famílies busquen la manera de canviar el testament, es veuen obligades a buscar un congelador prou gran per ficar-hi l'Eduardo. Però aconseguir-lo sense diners i sense deixar rastre, no serà gens fàcil

Benvinguts a la família -01x03- La bateria (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
La família decideix assessorar-se legalment i va al despatx del Raül Dorado, un advocat de moral dubtosa. Paral·lelament, l'Àngela haurà d'aconseguir una bateria en temps rècord per a la Sara mentre la Lili, l'editora de l'Eduardo, intenta desesperadament contactar amb ell.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [04/13] NOU: 1x04

#6

Entrada Autor: conradtgn » dg. feb. 18, 2018 20:04

Benvinguts a la família -01x04- El quadre (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Quan el Raül Dorado descobreix una clàusula al testament de l'Eduardo en què diu que l'Àngela està desheretada i la família es queda sense sortida. Però tot just quan estan a punt de tirar la tovallola, el Fran descobreix un quadre a les golfes que podria valer molts diners.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [06/13] NOU: 1x05-1x06

#7

Entrada Autor: conradtgn » dg. març 04, 2018 18:48

Benvinguts a la família -01x05- La Lola (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Amb l'objectiu de blanquejar el diner negre de l'Eduardo, la família decideix utilitzar l'empresa de les "Electropipes" de tapadora. Però per aconseguir l'estoc, el Nando es veurà obligat a retrobar-se amb la Lola, un antic amor que posarà en perill l'equilibri familiar.

Benvinguts a la família -01x06- L'Adela (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
L'Adela ha començat a lligar caps entre tants moviments estranys. Convençuda que la família amaga alguna cosa, decideix infiltrar-se a la casa i confirmar les seves sospites que dins del congelador s'hi guarda el cadàver del difunt Eduardo.
Imatge


amg951
Entrades: 49
Membre des de: dv. juny 27, 2008 12:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [06/13] NOU: 1x05-1x06

#8

Entrada Autor: amg951 » dg. març 25, 2018 8:48

Esperant el 7, 8 i 9 :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [09/13] NOU: 1x07-8-9

#9

Entrada Autor: conradtgn » dg. març 25, 2018 15:31

Benvinguts a la família -01x07- L'Àvia (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Per poder recuperar el cotxe de l'Eduardo, a l'Àngela no li queda més remei que retrobar-se amb la seva mare, ingressada en un hospital des de fa més de 10 anys. Mentrestant, el Nando fa tot el possible per ajudar la Victòria a recordar on ha amagat el cadàver del seu marit.

Benvinguts a la família -01x08- El Leo (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Decidits a canviar l'herència, l'Àngela munta un càsting per trobar un doble del seu pare; però el millor candidat per al paper s'hi assembla com un ou a una castanya. Paral·lelament, el Miquel comença a sospitar on és realment l'Eduardo.

Benvinguts a la família -01x09- El Miquel (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Tot i que el Miquel ja coneix el secret familiar, en lloc de denunciar-los decideix ajudar l'Àngela i els seus fills prenent el rol de pare de família. Convençuts que ha embogit, decideixen buscar la manera de fer-lo fora i que no parli.
Imatge


amg951
Entrades: 49
Membre des de: dv. juny 27, 2008 12:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [09/13] NOU: 1x07-8-9

#10

Entrada Autor: amg951 » dg. març 25, 2018 16:55

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [10/13] NOU: 1x10

#11

Entrada Autor: conradtgn » dl. abr. 02, 2018 17:01

Benvinguts a la família -01x10- L'accident (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Després que algú sabotegés els frens del seu cotxe, el Miquel és a l'hospital en coma. El Raül Dorado comença una investigació que passa per interrogar un a un els membres de la família: haurà de descobrir qui ha estat si no volen acabar tots a la presó.
Imatge


rosencratz
Entrades: 68
Membre des de: dg. juny 14, 2009 20:42
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [10/13] NOU: 1x10

#12

Entrada Autor: rosencratz » dj. abr. 26, 2018 19:20

Hola!
crec q falten els dos últims capítols... que els penjareu?
mil gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [13/13] ***COMPLETA***

#13

Entrada Autor: conradtgn » dt. maig 01, 2018 10:09

Temporada completa.

Benvinguts a la família -01x11- El simulacre (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Tal com reclama la Victòria és el moment d'enterrar l'Eduardo. Però abans han de trobar la manera de donar-lo per sense que li facin una autòpsia que reveli que fa dies que està congelat

Benvinguts a la família -01x12- El funeral (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Només falta celebrar la cerimònia i la lectura del testament per acabar amb tot aquest malson. Però no serà tan fàcil com sembla; l'arribada del Marcos disposat a supervisar fins l'últim detall posarà en risc tot el que han aconseguit fins ara.

Benvinguts a la família -01x13- La família (HDTVrip 720p x264-AC3 5.1 català-audiodescripció per Conrad(TotsRucs.cat).mkv NOU!
Quan l'Àngela i la seva família es troben vivint sota mínims en un càmping, es veuen obligats a fer allò que menys s'esperen, aliar-se amb el Marcos per aconseguir fer fora la Victòria i l'Àlex de casa l'Eduardo.

Slts!
Imatge


Suzume
Entrades: 213
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 21:29
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [13/13] ***COMPLETA***

#14

Entrada Autor: Suzume » dc. maig 02, 2018 6:34

Moltes gràcies per la temporada :D


amg951
Entrades: 49
Membre des de: dv. juny 27, 2008 12:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Benvinguts a la família T1 [13/13] ***COMPLETA***

#15

Entrada Autor: amg951 » dc. maig 02, 2018 9:28

Gràcies!

Respon