[ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

[ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#1

Entrada Autor: lopere » dl. gen. 11, 2016 22:31

Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols
(DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat)
Imatge
Aquesta NO és la mateixa sèrie que "Els camins més perillosos per anar a l'escola", encara que és semblant. Aquesta només té tres capítols i cada un d'ells descriu el camí per anar a l'escola de tres nens o nenes en tres països diferents, aquí l'han titulat "Camins per anar a l'escola" i el títol original francès d'aquesta minisèrie és "Les chemins de l'école" Es tracta d'una continuació del film "Sur le chemin de l'école" del mateix autor, Pascal Plisson.

Dades tècniques
Durada: 48 min. Mida: 685 MB
Vídeo: DVBrip, 704x400, XviD, 1866 kbps, Qf: 0,265 – 45% Test compressibilitat
Audio: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)

-1x01- Camins per anar a l'escola de la Devi, la Kritika i l'Olivier (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) Aquest cop acompanyem la Devi de l'Índia, la Kritika del Nepal i l'Olivier de Mali pels camins d'anar a l'escola. Són tres camins molt diferents, plegats de perills, aventures i experiències, que tenen un únic objectiu: arribar a l'escola i adquirir coneixements per poder prosperar a la vida.

-1x02- Camins per anar a l'escola de l'Ani, el Cho i el Youssef (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) En aquest episodi de Camins de l'escola, seguirem els passos de dos nens i una nena que cada dia han de fer uns trajectes molt llargs i complicats per arribar a la seva escola. L'Ani, que viu en una illa de Malàisia, ha de fer cada dia un trajecte d'una hora amb piragua per arribar a l'illa on hi ha l'escola de l'arxipèlag. La Cho ha de recórrer uns camins de muntanya molt escarpats al Vietnam, amb el perill de relliscar i prendre mal, i el Youssef, un beduí que viu als territoris palestins ocupats per Israel, cada dia ha d'arriscar la vida passant per zones on els militars fan maniobres i pràctiques de tir.

-1x03- Camins per anar a l'escola de l'Erbol, l'Olivier i el Franklyn (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Erbol té 12 anys i viu enmig de les muntanyes del Kirguizistan, per anar a l'escola ha de fer un viatge de tres hores a cavall de casa al poble a través d'un desert glaçat amb una temperatura de 40º sota zero. A Madagascar, l'Olivier i el Franklyn tenen 5 hores de caminada per arribar a la seva escola, però sota un sol de justícia i una calor sufocant.

-1x04- Camins per anar a l'escola del José Alfredo i de l'Ángel (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) El José Alfredo és un nen invident de 12 anys que viu a Ciutat de Mèxic i cada dia per anar a l'escola ha de recórrer 23 km pels caòtics carrers d'una de les ciutats més poblades del món, en companyia de l'Ángel, el seu germà petit, que durant el viatge es converteix en els seus ulls.

-1x05- Camins per anar a l'escola de l'Obdúlia (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Obdulia és una nena tarahumara de 10 anys que viu en un poblet de la Sierra Madre Occidental, a l'estat de Chihuahua, Mèxic. Tot i que la seva família viu aïllada a les muntanyes i és fidel a les tradicions ancestrals del seu poble, l'Obdulia està escolaritzada, però ha de recórrer 46 km cada vegada que va l'escola.

-1x06- Camins per anar a l'escola de la Maribel (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) La Maribel d'11 anys viu en un ranxo de la península de Baixa Califòrnia amb el seus pares i dos germans. A casa ajuda els pares a fer les feines domèstiques i a l'escola és una de les millors alumnes. Per anar-hi ha de recórrer 31 quilòmetres per un paisatge àrid, rocós i ple de perills, però també de tresors.

-1x07- Camins per anar a l'escola de la Luz María (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) La Luz María és una nena de 14 anys que viu en una zona remota de l'estat d'Oaxaca, a Mèxic, i que per anar a l'escola ha de recórrer cada dia un trajecte de dues hores a través de selves, muntanyes escarpades i carreteres per poder arribar a una escola on s'ensenya l'espanyol, l'única possibilitat de millorar el seu futur.

-1x08- Camins per anar a l'escola de l'Stas (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Stas és un nen de set anys que viu a la tundra siberiana. Pertany a l'ètnia dels nenets, un poble nòmada que viu de la cria de rens. Quan arriben als set anys, tots els nens d'aquesta ètnia han d'anar a l'escola obligatòriament, i l'internat de l'Stas es troba a centenars de quilòmetres de casa. Per anar-hi, haurà d'agafar un helicòpter.

-1x09- Camins per anar a l'escola de l'Israel (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Israel viu a San Luís Potosí, Mèxic. És un nen de 13 anys que se sent mot lligat a la seva terra i a la seva família. L'esforç que ha de fer per anar a l'escola, li servirà per entrar a la universitat on vol estudiar per ser enginyer agrònom i poder rellevar el seu pare quan sigui el moment.

-1x10- Camins per anar a l'escola de l'Olivier, la Marie i la Veronique (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Olivier, la Marie i la Veronique són tres germans malians que viuen amb la seva família a 15 quilòmetres de Bamako, la capital del país. Tot i la proximitat de la gran ciutat, viuen en un entorn aïllat, que cada dia els obliga a fer un recorregut d'una hora en bicicleta per anar a l'escola.

-1x11- Camins per anar a l'escola del Qiang (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) El Qiang té 12 anys i és de l'ètnia lisu, viu en un poblet de les muntanyes de la província de Yunnan, a la vora del riu Nu. Per anar a l'escola ha de travessar el riu per una zona de corrents forts on no hi ha cap pont, però aquesta gent ha trobat una manera enginyosa de travessar-lo, tot i que és una mica arriscada..

-1x12- Camins per anar a l'escola del Chunfu (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) El Chun Fu és un nen de l'ètnia dong, una de les múltiples cultures que subsisteixen a les zones rurals de la Xina. Gràcies a l'aïllament de les muntanyes, els dong han pogut conservar el seu estil de vida tradicional, però aquest mateix aïllament dificulta molt el desplaçament dels nens que han d'anar a l'escola.

-1x13- Camins per anar a l'escola de la Niessa i la Nicole (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) La Niessa i la Nicol són dues nenes filipines que viuen als barris de barraques que envolten Manila, la capital. Aquesta megalòpolis, una de les aglomeracions humanes més importants del món, genera muntanyes i muntanyes de residus cada dia, i aquests abocadors són l'únic recurs que tenen milers i milers de persones que viuen a la perifèria.

-1x14- Camins per anar a l'escola de l'Awduvale (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) L'Abduwale és un nen que pertany a la minoria dels kirguisos i que viu a les immenses zones muntanyoses de l'oest de la Xina. La seva família segueix mantenint l'estil de vida tradicional dels pastors nòmades, però els seus pares tenen molt clar que el futur dels seus fills passa per l'educació.

-1x15- Camins per anar a l'escola del Tiansen (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) El Tiansen, de 13 anys, viu a l'illa de Yao Chang al mar de la Xina Oriental, però té l'escola a l'illa del davant, a Hou Yu. Com que el seu mitja de transport és una barca, les marees marquen el seu camí diari a l'escola. Sobretot a la temporada de les grans marees, que han d'afinar la puntualitat per no quedar-se embarrancats.

-1x16- Camins per anar a l'escola de la Jiaojiao (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat) La Jiaojiao i els seus amics pertanyen a la comunitat dels qiang, una de les més antigues de la Xina. La seva família viu en una zona remota de la província de Sichuan, enmig de les muntanyes, a 3.000 metres d'altitud, i el recorregut que han de fer per anar a l'escola és ple de perills.
lopere l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. març 19, 2016 0:16, en total s’ha editat 6 vegades.



Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#2

Entrada Autor: lopere » dv. gen. 15, 2016 13:52

Aquí teniu dos capítols més, pobra canalla! i quina voluntat que tenen! i als nostres els fa mandra anar a l'escola de la cantonada... :cry:

-1x04- Camins per anar a l'escola del José Alfredo i de l'Ángel (DVBrip VOSC x lopere) (TotsRucs.cat)
-1x05- Camins per anar a l'escola de l'Obdúlia (DVBrip VOSC x lopere) (TotsRucs.cat)
lopere l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. gen. 28, 2016 12:37, en total s’ha editat 1 vegada.


Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#4

Entrada Autor: lopere » dj. gen. 28, 2016 12:31


Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#5

Entrada Autor: lopere » dj. feb. 25, 2016 13:49

I un altre, sembla que això no s'acaba mai, malgrat que hi ha nens o nenes que surten en dos capítols :? :

-1x10- Camins per anar a l'escola de l'Olivier, la Marie i la Veronique (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat)

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#6

Entrada Autor: lopere » dt. març 08, 2016 20:35




nuestruch
Entrades: 1
Membre des de: dl. des. 12, 2016 17:03
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#8

Entrada Autor: nuestruch » dl. des. 12, 2016 17:09

Voldria descarregar-me alguns capítols d'aquesta sèrie de Camins a l'escola però quan clico al damunt de l'enllaç no es descarrega res. Agrairia que em comentéssiu alguna cosa. Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#9

Entrada Autor: lopere » ds. des. 17, 2016 11:20

Ja tens l'eMule instalat?

Salut! :D


maneldecalaborda
Entrades: 2
Membre des de: dt. feb. 12, 2019 13:00
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#10

Entrada Autor: maneldecalaborda » dt. feb. 12, 2019 13:08

hola! Estic intentant baixar-me la serie i no hi ha manera. Moltes gràcies per la feina

Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#11

Entrada Autor: lopere » dc. feb. 13, 2019 20:25

Torna-ho a provar, em sembla que ara t'anirà bé

Salut!
lopere :D


maneldecalaborda
Entrades: 2
Membre des de: dt. feb. 12, 2019 13:00
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Camins per anar a l'escola - Minisèrie de x capítols

#12

Entrada Autor: maneldecalaborda » dt. feb. 19, 2019 13:34

Gràcies!!
Ja només em queden els 5 primers per descarregar i algun altre
Salut!

Respon