[ed2k] El Foraster (DVBrip català) T4 [17/17] COMPLETA !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] El Foraster (DVBrip català) T4 [17/17] COMPLETA !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dg. gen. 17, 2016 13:23

El Foraster - 4a temporada
DVBrip català per naroatna
Imatge

Capturador principal: naroatna
Suplents: Petiso, r5004, Adrià05

Quim Masferrer: "Allò que es diu que tothom té una entrevista és veritat"
El Foraster torna a posar-se en ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer continuarà fent quilòmetres amb la pick-up taronja per descobrir les històries més entranyables, divertides i curioses del paisatge humà del principat. La tercera temporada arriba amb pobles nous i sintonia nova, obra del músic islandès Halldor Mar, conegut per adaptar a l'anglès alguns dels temes més coneguts de la "nova cançó" catalana.

A Catalunya hi ha prop de mil pobles i, més de la meitat, tenen menys de mil habitants. Així que, a El Foraster, encara li queda molt territori per recórrer. Aquesta temporada anirà del mar a l'alta muntanya passant per paisatges ben diversos: coneixerà el paisatge del vi, paisatges romànics i medievals, territoris fluvials, amb boscos o amb pantans, valls, muntanyes, paisatges nevats i paisatges passats per aigua... Anirà a tot arreu on el porti l'atzar perquè, aquesta temporada, El Foraster torna a llençar els dards que el duran, per exemple, a La Pera (Baix Empordà) on descobrirà les intimitats més amagades de Dalí i Gala. A Barberà de la Conca (Conca de Barberà), un poble "unit" per una esquerda que travessa tot el poble. A Espinelves (Osona), el poble de Catalunya on es dóna el tret de sortida al Nadal. També visitarà la Nova York de Catalunya -la Vilella Baixa (Priorat)- on enxamparà tot el poble en plena verema. A Sant Bartomeu del Grau (Osona) El Foraster coneixerà animals de tot tipus, i amb alguns no en sortirà massa ben parat. A Salàs de Pallars (Pallars Jussà) viurà la bogeria de la fira del bestiar de peu rodó i on descobrirà què és un poble amb dues cares. Noves aventures, plenes d'anècdotes inoblidables, costums curiosos i, sobretot, persones anònimes molt entranyables.
Imatge
Qui és El Foraster

Quim Masferrer és "El Foraster", un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a mida de cada poble i dels seus habitants.

Quim Masferrer disposa només de 48 hores per conèixer el màxim de persones. I després reuneix tots els veïns al teatre del poble i exposa la seva visió particular del que ha descobert. Tots hi són presents, i tots poden aparèixer en qualsevol moment al monòleg. Per uns segons, poden ser el centre d'atenció de tots els veïns. El resultat: un programa d'humor on els veïns són, al mateix temps, públic i protagonistes, i amb un format que combina els moments de monòleg amb les entrevistes i recerca dels personatges.

Cada capítol d'"El Foraster" és únic. Quim Masferrer arriba a cada poble atent a les sorpreses, sense xarxa, amb la vista i l'oïda a punt per detectar moments irrepetibles, disposat a deixar-se portar pels veïns del poble i descobrir els racons inèdits, els costums locals, els somnis particulars i sobretot el seu sentit de l'humor. "El Foraster" és un programa protagonitzat per un monologuista i les persones més entranyables, curioses, sàvies, divertides o peculiars de cada poblet.

Després de les experiències televisives amb Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer torna a TV3 amb un format innovador. Un nou projecte que portarà al límit les seves dots com a humorista i en un territori que coneix de tota la vida: Quim Masferrer és de Sant Feliu de Buixalleu, un poble de 780 habitants. La vida de poble també és el seu hàbitat natural.

"El Foraster" és l'adaptació per a TV3 del format danès "Comedy on the edge", que des de fa dues temporades triomfa al canal DR1 de Dinamarca.

Com diu Quim Masferrer: "Potser no hi has estat mai, però segur que després de veure'ls, els voldràs conèixer en persona. Jo faig de caçador de poblets i ells fan d'ells. Cada poble és, en el fons, Catalunya en miniatura".
1a Temporada
2a Temporada
3a Temproada
Especial Vall d'Hebron - Una Vall molt especial 2015
Especial - Forasters a Madrid 2016

Dades tècniques:
Durada: 52 minuts/episodi aprox.
Mida: 526 MB aprox. segons c/programa
Còdec vídeo: XviD @ 1270 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Còdec àudio: Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz


4a Temproada:

El Foraster -4x01- Les Cases d'Alcanar (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004 !!
"El foraster" visitarà les Cases d'Alcanar, al Montsià; un petit poble mariner, situat just a la frontera amb el país Valencià. Hi arriba en ple estiu, quan també arriben els turistes, obren les terrasses i les platges s'omplen de gent. Aquí "El foraster" descobrirà que els veïns de les Cases tenen una relació molt especial amb la mar però també que pot ser molt traïdora: sortirà a pescar el llagostí en plena nit i no ho oblidarà mai. Després de passar 48 hores amb els veïns de les Cases s'adonarà que és un poble on es compta tot: els turistes, les onades, els llagostins, els estels... i sobretot compten molts acudits.
Imatge
El Foraster -4x02- Castellfollit de la Roca (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" aquesta setmana anirà a veure una de les deu millors vistes del món: el cingle de Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. Aquí visitarà tots els "hits" del poble: la pedrera de basalt, el cingle i la fàbrica de galetes. Però també es trobarà amb històries que mai hauria imaginat, com la del Pepe, que està construint un catamarà per creuar l'Atlàntic i fer realitat el somni d'anar a Sant Blas; o la del Raül, que està fent un moai de l'illa de Pasqua des de fa 30 anys. I coneixerà en Josep Roca, que ha fet tres voltes i mitja a la terra caminant, i en Josep Garrell -conegut com en Tarzan- que s'ha construït una selva per a ell sol. A Castellfollit de la Roca viurà històries de tot el món sense sortir del poble.
Imatge
El Foraster -4x03- Vall de Boí 1 (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster -4x04- Vall de Boí 2 (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" s'endinsa aquesta setmana en una vall única: la Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça. Una vall amb nou pobles i amb el conjunt d'esglésies romàniques més importants del món. El Foraster hi arriba just després de Sant Joan, i podrà viure en primera persona la bogeria de la baixada de les falles, una tradició que acaba de ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. A més de viure l'emoció de les falles, visitarà les parts més amagades del romànic, anirà d'excursió per l'únic parc nacional de Catalunya, Aigüestortes, amb la millor guia del món; entrarà en un balneari i aprendrà a fer formatges. El Foraster aprendrà coses que li serviran per sempre: entendrà quines són les preguntes importants a la vida i com, a 50 graus i amb tanga, es pot fer un gran amic.
Imatge
El Foraster -4x05- Isona (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004 !!
Fent quilòmetres amb la seva "pick-up" taronja, "El foraster" arriba aquest dimecres fins a Isona i la Conca Dellà, al Pallars Jussà. Catorze poblets amb més de 60 jaciments arqueològics amb restes dels dinosaures que van habitar aquesta conca fa 70 milions d'anys.
Amb l'Assumpció, una veïna de 70 anys, buscarem les petjades de dinosaure; amb en Pere, pastor de Basturs, els ous, i amb en Bernat, els ossos. Però a la Conca Dellà també hi ha animals vius. I molts. Aquí, a la Conca, el Foraster donarà menjar a més de dos-cents voltors carronyaires, acompanyat d'un guia molt especial, en Modest, un gran guarda forestal i un professor d'anglès únic al món.

Imatge
El Foraster -4x06- Castellar de n'Hug (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004 !!
"El foraster" arriba al Berguedà, a Castellar de n'Hug, l'últim diumenge d'agost, just quan el poble s'omple de turistes, pastors, ovelles i, evidentment, gossos: és el dia del concurs internacional de gossos d'atura. És un dia únic. Com el poble. Perquè, aquí, el Foraster descobrirà que els 98 veïns tenen moltes coses en comú, a banda dels gossos. Tots són del Barça -bé, tots menys deu- i gairebé tots comparteixen els mateixos cognoms. Tots són família. Tothom coneix Castellar de n'Hug per ser l'origen del riu Llobregat, però aquí també és el poble on les pastores i el campaner podrien desfilar en una passarel·la i on els forners fan croissants gegants de tres quilos.
Imatge
El Foraster -4x07- Poblenou del Delta (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004 !!
El Foraster visita el Poblenou del Delta, al Montsià. El seu nom no enganya: és nou i segurament el poble més jove de Catalunya. Es va inaugurar l'any 1957 i els veïns ho van estrenar tot: les cases, l'escola, l'església... És un poble de casetes blanques, rodejat d'arrossars, paisatges de línies horitzontals i dels veïns més antics i nombrosos del Delta, els flamencs.És hivern, els camps d'arròs estan descansant, però a les llacunes l'activitat no s'atura mai. El Foraster sortirà a perxar amb el "playboy" del Delta, pescarà amb els concursants de la casa de "Gran Hermano" i coneixerà al caçador amb el millor llit del món. Tot i que, dormir, dormirà ben poc, perquè aquí no es para mai, ni de nit ni de dia. Només marxarà amb una assignatura pendent: tastar l'or blanc del Delta . I amb un queixal menys.
Imatge
El Foraster -4x08- Organyà (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi :arrow: Gràcies r5004 !!
El Foraster visita aquesta setmana Organyà, a l'Alt Urgell, el poble on gairebé es pot dir que va néixer el català literari. Aquí, darrere d'una porta minúscula, descobrirà d'on va sorgir el primer text en llengua catalana, les famoses Homilies d'Organyà. I també darrere d'una porta -una mica més gran- trobarà amagada i intacta una discoteca dels anys 60, les Toskes, famosa a tot l'Alt Urgell. Aquí cada porta amaga una història sorprenent. I a Organyà el Foraster coneixerà la Maria, una venedora de bolets amb qui viurà una experiència única: veure el poble des de l'aire volant en parapent. La primera vegada per tots dos. Si no es fa aquí, millor no fer-ho enlloc. Diuen els experts que Organyà té la millor muntanya d'Europa per llançar-se en parapent. Doncs que així sigui.
Imatge
El Foraster -4x09- Maçanet de Cabrenys (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster visita Maçanet de Cabrenys, 806 habitants, a l'Alt Empordà.
Un poble conegut per les mines de sal, les fàbriques de pipes... i els casaments. Segons diu la dita, qui es casa a Maçanet de Cabrenys és feliç tota la vida, i deu ser veritat, perquè aquí el jutge de pau ha fet més de 300 casaments. I tothom feliç. En només 48 hores, el Foraster coneixerà l'autèntic Bob el manetes, un home que llegeix arbres i un barber que no et renta el cap amb aigua, sinó amb Floïd. I a més, entrarà a una mina a la recerca de tones i tones d'or i intentarà superar un repte: enfilar-se per una barra de ferro de cinc metres d'altura. Un repte només a l'abast de la gent de Maçanet de Cabrenys.

Imatge
El Foraster -4x10- Ventalló (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" visita Ventalló, a l'Alt Empordà, un poble on els pastors parlen amb les pedres i els mòbils parlen amb el més enllà. Un poble molt espiritual. Aquí el foraster es trobarà amb en Silvestre, un ramader que irradia felicitat, i coneixerà en Pere, un empresari que ha vist la llum al final del túnel i que ara, una mica més tard del que hauria volgut, ha après el sentit de la vida. Ventalló és a 10 km del mar, però aquí s'hi pot practicar esquí nàutic, i si es vol també et pots banyar a les 8 del de matí en un gorg d'aigua freda amb una campiona d'atletisme per tornar-te a sentir jove. A més, descobrirà que aquí les parades d'autobús es converteixen en casals d'avis i que algunes àvies tenen escultures per parlar amb els seus difunts marits. Ventalló, un poble de l'Empordà amb la calma i el temperament dels empordanesos.
Imatge
El Foraster -4x11- Llessui i la Vall d'Àssua (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster visita la Vall d'Àssua, al Pallars Sobirà, una vall que sembla aturada en el temps. Fa trenta anys, el 1987, l'estació d'esquí de Llessui va deixar de funcionar per falta de neu i diners. Trenta anys després, tots els remuntadors i telecadires es mantenen intactes a dalt de la muntanya, impassibles, plens d'òxid, controlant tota la Vall d'Àssua i esperant un dia que mai no arribarà. Aquí, en un ambient ple de calma i de vent, el Foraster s'hi passarà 48 hores. I aquí coneixerà l'Agustí: el qui havia estat el millor esquiador de la Vall i que ara fa de pastor. I coneixerà el seu fill, en David, el solter que ho ha rastrejat tot, absolutament tot, per trobar nòvia. I l'Antònio, un pastor que llegeix llibres a les seves ovelles. I fins i tot tres okupes de 80 anys. Un hotel abandonat, pistes d'esquí aturades¿ sembla una Vall adormida, però hi ha històries tan profundes, tan càlides, que roben el cor. Tan colpidores com el torb. I si teniu un desig, pugeu a Caregue. La Mare de Déu de la Muntanya no falla mai.
Imatge
El Foraster -4x12- Viladrau (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster visita Viladrau, a la comarca d'Osona. Són dos pobles en un: el Viladrau de dilluns a divendres, habitat pels veïns de tota la vida, i el Viladrau dels caps de setmana, quan vénen els de Barcelona. Durant dècades Viladrau ha acollit famílies adinerades de la ciutat que venien a respirar els aires del Montseny i s'hi van fer cases senyorials. I quines cases! El Foraster en visitarà una: històrica, colossal, remodelada per Puig i Cadafalch. Una casa on es decideix el futur de Catalunya. Viladrau és terra d'estiuejants, però també de castanyers, bandolers, bruixes i poetes. Poetes que s'inspiren mentre tallen carn, llenyataires que abracen castanyers i bruixes que llancen escombres a 15 metres. I algun bandoler que encara ha de passar comptes amb la justícia. I tot això presidit per les muntanyes del Matagalls i de Sant Marçal, les muntanyes estimades pels viladrauencs. El Foraster s'endinsarà en els boscos amb l'home de les neus, un naturista hippy, venerable, un home que li farà sentir el aires del Montseny en pròpia pell. Ara, entrat el segle XXI, les baralles entre els nois del poble i els "pijos" de la ciutat s'han acabat, però l'aire saludable de Viladrau continua. Tant, que fins i tot s'envasa. Si us plau, aire de Viladrau.
Imatge
El Foraster -4x13- Els amics del Foraster (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Després de milers de quilòmetres i tres estacions (estiu, tardor i hivern), arriba el moment de les retrobades. Nou mesos més tard, es podrà viure la segona part d'un idil·li molt especial: el Foraster i en Jordi, el pastor de "crabes" de Barruera. S'hauran de moure per un escenari desconegut, el mercat de Palo Alto del Poblenou, segurament el punt on es concentren més hipsters per metre quadrat de tot Barcelona.

I aquest no serà l'únic retrobament amb els amics d'aquesta quarta temporada. Se sabrà què ha passat amb el catamarà d'en Pepe de Castellfollit de la Roca. I es coneixerà com es troben els pacients que en Quim i els espectadors van conèixer a l'Hospital de la Vall d'Hebron els dies de Nadal.

Imatge
El Foraster -4x14- Formentera (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" desembarca a l'illa més petita de les Balears, Formentera. Paradís dels hippies durant els anys 70, Formentera conserva un caràcter especial, una manera diferent d'encarar la vida, sense presses, sense embuts, fins al punt que els formenterencs d'avui diuen que ja no és l'illa dels hippies, ara és l'illa dels "happys". I el foraster en trobarà uns quants, de "happys", com, per exemple, en Miquel, famós per traslladar famosos fins als restaurants de la costa: Leonardo di Caprio, Sergio Ramos... O un altre "happy", segurament, l'exemple vivent més clar de l'estil de vida de Formentera, en Tranquilito. El nom ja ho diu tot. Si algú té pressa, que no vagi darrere seu per l'única carretera que creua l'illa.

Formentera són només 20 quilòmetres de llarg. El punt més alt és a 150 metres d'altura. I en un espai tan petit es pot trobar de tot. Fins i tot et pots trobar l'home que es va trobar amb el primer turista, que vés a saber "d'on putes venia", o et pots trobar la Neus, una dona salvada per Formentera: anava per "pija" i ara és una feliç desclassada. I et pots trobar amb cinc italianes al far de la Mola que et poden fer sentir l'home més atractiu del món. I, sobretot, et pots trobar amb tu mateix.

Visitar Formentera vol dir gaudir de la sortida del sol des de la platja de Llevant i gaudir de la posta del sol des del Far de Barberia, vol dir descobrir el món submarí de la posidònia, una estepa única al món que genera més oxigen que l'Amazones, i vol dir caminar per damunt les aigües de Ses Illetes, la setena millor platja del món. Però, com diu la Maria, la molinera més antiga de l'illa, hi ha coses que no es poden explicar, hi ha coses que només es poden entendre si es viuen. Potser per això està confirmat que Déu existeix, que Déu està de vacances i que el destí que ha triat Déu és Formentera.

Imatge
El Foraster -4x15- Mercabarna (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
24 hores al rebost de Catalunya. El Foraster viurà tot un dia i tota una nit entre la fruita, la carn i el peix del mercat més gran de la mediterrània i el segon més gran d'Europa: Mercabarna. Situat a la Zona Franca de Barcelona, Mercabarna proporciona cada dia la majoria d'aliments que mengem els catalans. És un univers propi, una ciutat que no dorm mai, gairebé és un país diferent, amb més de 6.000 treballadors, policia pròpia i uns ritmes de vida que no tenen res a veure amb el que estem acostumats.Durant 24 hores seguides, el Foraster intentarà comprendre com funciona Mercabarna. Des de les vuit del matí fins a les vuit del matí de l'endemà. Tot un dia non-stop. Primer a la fruita i la verdura i finalment al mercat del peix, i pel mig, l'escorxador de la carn, els restaurants, els serveis i la zona d'activitats complementàries, on per exemple es preparen els càterings dels creuers que amarren a Barcelona.I de parada en parada, el Foraster descobrirà que Mercabarna no és només un gran mercat d'aliments, també és una gran font d'històries humanes. Peixateres que s'enamoren d'escórpores, vigilants que llegeixen Karl Marx o fruiters que han après que a la vida no hi ha res més segur i honest que confiar en una encaixada de mans.I al final de tot el cicle, el monòleg. Per primer cop, el Foraster farà el monòleg a plena llum del dia, a primera hora del matí, a les vuit en punt. És l'única hora en què la gent de Mercabarna pot frenar momentàniament la seva activitat, perquè els peixaters de Catalunya encara no han obert les seves parades i la gent de la fruita encara no han entrat en la seva hora punta. Mercabarna. 90 hectàrees. El doble que la Ciutat del Vaticà. A Roma hi tenen la Capella Sixtina, però a Mercabarna no es queden curts, és el paradís dels colors. Durant el dia, els colors vius de la fruita i la carn, i durant la nit, els colors freds del peix. Mercabarna no s'atura mai. El ritme és frenètic. És un espectacle únic.
Imatge
El Foraster -4x16- Històries d'El Foraster - Bon viatge, Pepe! (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El Foraster" torna a Castellfollit de la Roca per acomiadar-se d'en Pepe, un veí del poble que ha construït un catamarà amb les seves mans. Però en Quim no es quedarà a terra: pujarà a bord i acompanyarà en Pepe en l'inici de la seva travessa. Allà, a mar obert, el Foraster se n'adonarà de com de sol que estarà en Pepe, de les dificultats que haurà d'afrontar i del coratge que necessitarà per resistir enmig de l'oceà.
Imatge
El Foraster -4x17- Històries d'El Foraster 4 anys, 1.000 històries (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un especial dedicat als vertaders protagonistes d'"El foraster": recollim les històries i les persones que més ens han emocionat al llarg de les quatre temporades del programa.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x01 Les Cases d'Alcanar !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dg. gen. 17, 2016 13:30

Afegit el primer capítol tot iniciant aquesta 4a temporada !! :D

Moltíssimes gràcies r5004 !! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Adrià05
Entrades: 2808
Membre des de: dt. feb. 03, 2015 20:06
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x01 Les Cases d'Alcanar !!

#3

Entrada Autor: Adrià05 » dg. gen. 17, 2016 13:36

Gràcies!! La primera imatge està caiguda :P

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x01 Les Cases d'Alcanar !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dg. gen. 17, 2016 13:52

Merci per avisar Adrià05! L'acabo de canviar per una altra, a veure si aquesta farà més sort. :mrgreen:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x01 Les Cases d'Alcanar !!

#5

Entrada Autor: inuyasha000 » dg. gen. 17, 2016 19:11

gracies pel capitol.

baixant :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x02 Castellfollit de la roca !!

#6

Entrada Autor: naroatna » ds. gen. 23, 2016 1:24

Afegit el 4x02 Castellfollit de la Roca !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x02 - Castellfollit de la Roca !!

#7

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. gen. 23, 2016 14:09

gracies :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Vall de Boí 1 i 2 !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dv. feb. 05, 2016 0:10

De res! :wink:

i disculpeu que la setmana passada se'm va passar d'avisar que havia afegit el capítol que pertocava :oops:

En fi doncs quedi dit, disponibles els capítols 1 i 2 de la Vall de Boí. :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Vall de Boí 1 i 2 !!

#9

Entrada Autor: inuyasha000 » ds. feb. 06, 2016 0:56

gracies pels dos nous :D

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Vall de Boí 1 i 2 !!

#10

Entrada Autor: r5004 » dc. feb. 17, 2016 6:13

"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Vall de Boí 1 i 2 !!

#11

Entrada Autor: inuyasha000 » dc. feb. 17, 2016 19:21

gracies :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Vall de Boí 1 i 2 !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dj. feb. 18, 2016 1:11


Afegit al post inicial. Moltes gràcies r5004 !! :D

De passada doncs demanar si la teva captura "d'avui" ha sortit bé, perquè a la meva acabo de constatar que torno a tenir-hi errors. :(

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Isona !!

#13

Entrada Autor: r5004 » dj. feb. 18, 2016 20:41

També per petició: :D

El Foraster -4x06- Castellar de n'Hug (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" arriba al Berguedà, a Castellar de n'Hug, l'últim diumenge d'agost, just quan el poble s'omple de turistes, pastors, ovelles i, evidentment, gossos: és el dia del concurs internacional de gossos d'atura. És un dia únic. Com el poble. Perquè, aquí, el Foraster descobrirà que els 98 veïns tenen moltes coses en comú, a banda dels gossos. Tots són del Barça -bé, tots menys deu- i gairebé tots comparteixen els mateixos cognoms. Tots són família. Tothom coneix Castellar de n'Hug per ser l'origen del riu Llobregat, però aquí també és el poble on les pastores i el campaner podrien desfilar en una passarel·la i on els forners fan croissants gegants de tres quilos.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Isona !!

#14

Entrada Autor: naroatna » dv. feb. 19, 2016 0:25

r5004 ha escrit:També per petició: :D

El Foraster -4x06- Castellar de n'Hug (DVBrip català per r5004)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" arriba al Berguedà, a Castellar de n'Hug, l'últim diumenge d'agost, just quan el poble s'omple de turistes, pastors, ovelles i, evidentment, gossos: és el dia del concurs internacional de gossos d'atura. És un dia únic. Com el poble. Perquè, aquí, el Foraster descobrirà que els 98 veïns tenen moltes coses en comú, a banda dels gossos. Tots són del Barça -bé, tots menys deu- i gairebé tots comparteixen els mateixos cognoms. Tots són família. Tothom coneix Castellar de n'Hug per ser l'origen del riu Llobregat, però aquí també és el poble on les pastores i el campaner podrien desfilar en una passarel·la i on els forners fan croissants gegants de tres quilos.
Moltes gràcies r5004 !!

(K)
Imatge

Moltes gràcies!


inuyasha000
Entrades: 214
Membre des de: dj. set. 29, 2011 23:01
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T4- Nou: 4x03 - Isona !!

#15

Entrada Autor: inuyasha000 » dv. feb. 19, 2016 13:37

gracies :D

Respon