[ed2k] Ja arriba en Noddy [DVBrip DUAL] COMPLERTA!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

[ed2k] Ja arriba en Noddy [DVBrip DUAL] COMPLERTA!

#1

Entrada Autor: spk2010 » dc. oct. 17, 2007 19:24

Ja arriba en Noddy
Imatge
Basada en les històries d'en Noddy creades per Enid Blyton, "Ja arriba en Noddy" ens transporta al màgic món del país de les joguines, on les joguines cobren vida i les aventures no acaben mai. En Noddy és un petit noi de fusta, amb una alegre gorra blava amb un picarol a la punta, que condueix un petit taxi vermell i groc. El seu entusiasme innocent sovint el porta a haver de superar tota mena d'entrebancs.

A més del seu gran valor d'entreteniment, que inclou una nova cançó per a cada episodi, la sèrie ensenya les petites lliçons de la vida al públic preescolar.

Dades tècniques:
Nom original: Make Way For Noddy
Vídeo: DVB, 480x352, 25fps, XVID, 690 kbps.
Àudio:
- Català, mp3, 96kbps, 48kHz, mono
- Anglès, mp3, 96kbps, 48kHz, mono.
Mida: 66 megues/capítol, 11 minuts/capítol (aproximadament)
CAPÍTOLS DE L'1 al 50
cap. 1 En Noddy i el taxi nou
En Noddy és feliç amb el seu taxi. És amable amb tothom, és puntual, condueix molt bé... La gent de la Ciutat de les Joguines n'estan molt contents. Ara bé, en Murry i en Pillet també volen fer de taxistes... A més, no tenen gaires bones intencions. No sé pas si els anirà massa bé...?

cap. 2 En Noddy i la gaita màgica
A en Noddy li faria molta gràcia saber tocar la gaita. Aviat, però, se'n comença a avorrir i ho deixa córrer. Ell no ho sap, però la seva gaita és màgica! Fins i tot és capaç de sortir a tocar tota sola per la Ciutat de les Joguines. I no t'ho perdis, perquè munta uns sidrals...!

cap. 3 En Noddy té una visita
Avui en Noddy fa una festa! Ja li han explicat que ha de ser amable amb els convidats. Però entre poc i massa! Hi ha convidats que es passen de la ratlla, com la mona Marta, que fa anar el pobre Noddy de bòlit. Potser la manera de donar-li una lliçó és ser encara més amable... Vés a saber?!

cap. 4 El regal perfecte d'en Noddy
En Noddy se'n va tot cofoi a l'aniversari de l'osseta Tessie amb un regal que li ha fet ell mateix. Li ha escrit una cançó i l'hi cantarà a mitja festa! N'hi ha més d'un que li ha dit que no quedaria gaire bé. Però un regal original i fet amb amor, és el millor regal que es pot fer.

cap. 5 En Noddy té un dia de sort
La màquina d'endevinar el futur del senyor Espurnes li ha promès a en Noddy que avui seria una dia fantàstic. Es deu haver equivocat, perquè el nostre amic està tan de pega, que no paren de passar-li desgràcies. Sort en tindrà de la nina Dina, que li donarà un consell que li pot arreglar el dia!

cap. 6 Policia per un dia
En Noddy, després de fer-li un favor al senyor Guàrdia, està convençut que ja forma part del cos de policia. Ell ho té claríssim! Fins i tot es veu amb cor de posar multes als seus amics! Però entre poc i massa... A veure si encara li hauran de parar els peus...?!

cap. 7 Alerta de pilotes al país de les joguines
En Noddy s'ha fet amic de la Menuda, una pilota que no sap botar i que totes les altres pilotes del País de les Joguines no poden veure ni en pintura. Aviat, però, la Menuda serà l'única que les podrà salvar. En Murri i en Pillet les han capturat totes. Potser en Noddy també l'hi pot ajudar...

cap. 8 Rient sense parar
En Noddy ha fet servir un encanteri per convertir-se en la persona del País de les Joguines que té més gràcia a l'hora d'explicar acudits. Però això dels encanteris, ja se sap... Ara, tots els que parlen amb ell es posen a riure com bojos i es tornen de color rosa. Com es deu desfer, aquest encanteri...?

cap. 9 El pollastre d'en Noddy
En Noddy, que feia temps que volia una mascota, s'ha trobat un pollastre abandonat i se l'ha endut cap a casa. Ben mirat, un pollastre deu ser fàcil de cuidar... Aviat, però, comencen els maldecaps. Què li ha de donar de menjar? I com s'ho ha de fer per posar-lo a dormir? Uf! Quina feinada!

cap. 10 En Noddy va a comprar
Anar a comprar sembla molt senzill, però t'has de recordar de tot el que necessites, si no vols descuidar-te res. En Noddy, que no és que tingui gaire memòria i és una mica despistat, està convençut que no li cal fer cap llista. Vols dir que es recordarà de tot? O haurà de fer més d'un viatge?

cap. 11 Agafa't fort, Noddy!
L'Orelles té la xemeneia embussada i no està gaire content. Com s'ho podria fer en Noddy perquè el seu amic s'animi una mica? Potser si li organitza una festa sorpresa, l'Orelles es posarà de més bon humor. Però avui fa molt vent al País de les Joguines, un vent que és molt empipador, i molt traïdor...

cap. 12 L'equip guanyador de la ciutat de les joguines
Avui hi ha partit de futbol a la Ciutat de les Joguines. El senyor Saltamartí donaria el que fos per poder entrar a formar part de l'equip, però això de fer esport no és pas el seu fort. Més que res, que per jugar a futbol has de tenir cames. En Noddy, però, té la solució ideal. Te la imagines...?

cap. 13 En Noddy i el monstre del para-xocs
La mona Marta, que és tan entremaliada, li ha fet una broma a en Noddy. Li ha lligat un pal de fanal al para-xocs, però resulta que s'ha deslligat i va donant cops per darrere del taxi. En Noddy està convençut que és un monstre que el persegueix i no hi ha manera de convènce'l del contrari.

cap. 14 Les pólvores màgiques
En Murri i en Pillet han creat una poció màgica que fa que tots els habitants del País de les Joguines no puguin parar de ballar. D'aquesta manera podran fer totes les malifetes que els vingui de gust. Suposo que ja saps que, al final, a aquest parell de follets sempre se'ls acaba girant la truita...

cap. 15 Una bicicleta per l'Orelles
En Noddy, sense voler, ha atropellat la bicicleta de l'Orelles. De seguida s'ha ofert per arreglar-l'hi i "deixar-l'hi millor que nova". Sense demanar-l'hi a l'Orelles, ha dit al senyor Espurnes que hi intal·li un motor. Pobre Orelles, no sap pas el que li espera. Aparteu les criatures!

cap. 16 Sigues tu mateix, Noddy
En Noddy està sempre envoltat de joguines que saben fer coses impressionants. Ell està convençut que si es comporta com els altres habitants del País de les Joguines, agradarà més a tothom. T'imagines qui és l'única que el pot convèncer que la gent l'aprecia tal com és? Sigues tu mateix, Noddy.

cap. 17 Els follets i la pintura invisible
En Murri i en Pillet han fet un tracte amb el senyor Espurnes: si fan que tingui més feina al taller, la meitat dels beneficis seran per a ells. Dit i fet! El seu pla és pintar tot d'obstacles amb una pintura invisible per començar a provocar accidents. Vols dir que els sortirà bé...?

cap. 18 No facis tard, Noddy!
En Noddy, que ha anat al camp a fer un pícnic, de sobte s'ha recordat que havia d'agafar el tren! Li queda molt poca estona per arribar a temps a l'estació. L'Osseta Tessie i el Saltiró li donaran un cop de mà. Però normalment, quan més pressa tens, més entrebancs et surten. Ja arribarà a l'hora?

cap. 19 En Noddy i els plats trencats!
En Murri en Pillet han fet creure a en Noddy que ha trencat uns plats que ja estaven trencats. Ara els haurà de pagar. I valen una fortuna! Exactament, tots els diners que té. Ja saps que, de vegades, en Noddy es deixa aixecar la camisa. Sort en tindrà de la Nina Dina i del senyor Guàrdia...

cap. 20 En Noddy es fa pintor
L'Orelles ha animat en Noddy perquè provi de fer-se pintor. De fet, sempre li ha agradat molt, i la veritat és que hi té força traça. Però els consells dels altres fan que es comenci a desanimar. El que està clar és que les coses s'han de fer per passar-s'ho bé, encara que els resultats no siguin perfectes.

cap. 21 El regal d'en Noddy
En Noddy ha guanyat un viatge per a dues persones per anar a passar un dia a la platja. De seguida, la mona Marta i el senyor Jumbo li comencen a oferir regals per poder-lo acompanyar. L'Orelles li explicarà que és ell el que ha de decidir, sense deixar-se influenciar per res. Qui et sembla que triarà?

cap. 22 Massa Noddies
En Noddy ha après a fer un encanteri de l'Orelles que fa que tot el que toca es dupliqui. Com que té tanta feina, es fa l'encanteri a ell mateix. Havent-hi dos Noddies es podrà repartir la feina. Però què passa si l'altre Noddy pensa el mateix? Serà el conte de mai acabar. Què en farem, de tants Noddies?

cap. 23 El senyor guàrdia és el millor
En Noddy ha amagat el seu cotxe i ha falsificat tot de pistes per veure si el senyor Guàrdia és capaç de resoldre el cas. El problema és que, mentre el senyor Guàrdia deté la persona que no és, en Murri i en Pillet roben el taxi d'en Noddy, aquesta vegada de veritat. El pecat ha fet forat...

cap. 24 En Noddy no vol dormir
En Noddy, després de saber que el senyor Espurnes se'n va a dormir molt tard per poder acabar la feina, decideix que es passarà tota la nit despert. L'endemà, però, està tan cansat, que comença a provocar accidents. Potser s'ho haurà de repensar, això de no dormir. Els nens han de descansar!

cap. 25 Orelles per un dia
En Noddy està cansat de tant treballar! A més, veu que l'Orelles s'ho passa molt més bé que ell. L'Orelles li proposarà un tracte: durant tot un dia es canviaran els papers. L'Orelles farà tota la feina d'en Noddy i en Noddy la de l'Orelles. Em fa l'efecte que aviat se'n penedirà, el nostre amiguet...

cap. 26 En Noddy perd el cascavell
En Noddy no sap pas com s'ho ha fet, però no troba enlloc el seu cascavell. No se'n sap avenir! Ell no se'n separa mai! Com s'ho farà per trobar-lo? Ja l'ha buscat per tot arreu. Potser l'Orelles l'hi pot ajudar. Els seus consells sempre són molt bons. T'hi apuntes, a buscar el cascavell d'en Noddy?

cap. 27 Amunt, amunt
La mona Marta està convençuda que si aconsegueix reunir molts globus, tindrà molts més amics. Dit i fet! Però de tants que n'agafa, al final se l'emporten cel amunt! Ara sí que li caldran amics per ajudar-la a baixar. En Noddy té una avioneta! Et sembla que és prou amic de la Marta per ajudar-la?

cap. 28 La gran mentida
En Noddy s'ha menjat tot una caixa plena de cireres de la nina Dina i, enlloc de reconèixer-ho, s'inventa una mentida perquè no li toqui el rebre. El problema és que la mentida cada vegada es va fent més grossa, fins que tot el País de les Joguines n'acaba empastifat. Com s'ho farà, ara, en Noddy?

cap. 29 L'arbre de família d'en Noddy
En Noddy ha descobert que gairebé tots els habitants del País de les Joguines vénen d'una família molt gran. En Murri i en Pillet se n'aprofiraran i se l'enduran al Bosc Fosc per ajudar-lo a trobar el seu arbre de família. Vols saber qui és la família d'en Noddy? Doncs no t'ho perdis!

cap. 30 El joc d'escoltar
En Noddy ja ha enllestit tota la feina que tenia i ara té ganes de jugar, és clar. Però tots els habitants del País de les Joguines estan tan enfeinats que no tenen temps de jugar amb ell. Per sort, la nina Dina li ensenyarà un joc que hi pot jugar tot sol i que, a més, li pot ser molt útil.

cap. 31 En Noddy i el paquet misteriós
En Noddy està molt acostumat a portar paquets als seus amics. Sovint sap el que hi ha, però avui n'ha de lliurar un de ben estrany. A més, no té idea de què pot haver-hi. El nostre amic és curiós de mena i, al final, no ho pot evitar i acaba obrint-lo. Ai, Noddy, que t'hi agafaràs els dits!

cap. 32 Fes-t'ho tu mateix
Què faria en Noddy sense l'Orelles? Primer l'ha d"ajudar a obrir un pot per poder esmorzar més tard, a cordar-se les sabates... A l'Orelles li agrada molt ajudar el seu amic, però també sap que, tard o d'hora, haurà d"aprendre a fer les coses tot sol. I tu, ja saps fer moltes coses sense que t'ajudin?

cap. 33 En Noddy és un bon veí
Avui en Noddy havia quedat amb l'Orelles per anar a pescar, però l'Orelles s'havia compromès amb el senyor Espurnes per ajudar-lo a pintar el garatge de casa seva. Al final, en Noddy s'hi ha de comformar, i fins i tot donarà un cop de mà als seus amics a pintar el garatge. Encara s'ho passarà bé i tot...!

cap. 34 El refredat d'en Noddy
En Noddy està molt constipat i s'ha de prendre la medicina. En Murri i en Pillet el convenceran que, si se la pren, els efectes secundaris podrien ser terribles. La nina Dina sap que, si no se la pren, no es curarà mai. Però, on s'ha ficat, en Noddy? La Dina no el troba enlloc. L'ajudes a buscar-lo?

cap. 35 En Noddy i les fotos gracios
La mona Marta té una càmera nova i es dedica a fer fotos d'en Noddy per deixar-lo en ridícul. Ella les troba molt gracioses i cada cop s'ho passa més bé. A en Noddy, en canvi, no n'hi fan cap, de gràcia. Potser la manera de donar-li una bona lliçó és tornar-li la broma...

cap. 36 En Noddy no troba el camí
En Noddy està decidit a demostrar-li a l'osseta Tessie que és molt bon conductor. La durà fins a la platja i no pensa demanar a ningú per on s'hi va. Ell és tan bon conductor que ho sap tot! Potser quan es comenci a perdre, canviarà de parer... O no? Et vols perdre pel món d'en Noddy...?

cap. 37 En Rodanxonet juga amb els noms
L'osset Rodanxonet s'ho passa molt bé posant sobrenoms a tots els habitants del País de les Joguines. A més, no s'adona que els seus companys no s'ho acaben d'agafar gaire bé. Potser canviarà quan s'adoni que els altres també en saben, de posar sobrenoms. Com li diries, tu, a en Rodanxonet?

cap. 38 En Noddy vol ajudar
Avui en Noddy s'ha llevat amb ganes de no fer res. Es passaria tot el dia ajegut al llit... De sobte, però, se'n recorda que havia promès a uns quants amics seus que els ajudaria. Està tan cansat, que no li ve gens de gust... Però són els seus amics... Aviat sí que n'estarà, de cansat...!

cap. 39 En Noddy perd una eina
En Noddy ha agafat una eina del senyor Espurnes sense demanar-l'hi, perquè el seu cotxe fa un sorollet molt estrany. La pega és que, sense saber ben bé com, l'ha perduda. A més, no ho vol reconèixer davant del senyor Espurnes. Avui en Noddy aprendrà una lliçó molt important.

cap. 40 En Noddy fa una gran troballa
A en Noddy li faria molta il lusió poder-se comprar un tren de joguina, però no té prou diners. De sobte, com per art de màgia, es troba deu monedes a terra i se'n va corrents a comprar-se el tren. Més tard, descobreix que les monedes eren de la senyora Bitlla. Què ha de fer, ara? Confessar la veritat...?

cap. 41 En Noddy té un dia complicat
En Murri i en Pillet han convençut en Noddy que els porti en taxi de franc, però quan són dalt del cotxe, no hi ha manera de fer-los baixar. A més, no paren de fer-li bromes. En Noddy ja no sap què fer! Avui l'Orelles li ensenyarà al nostre amic que, de vegades, també està bé dir que no.

cap. 42 En Noddy es vol arreglar el cotxe
En Noddy ha tingut una avaria al cotxe i ha decidit reparar-lo ell mateix. Ben mirat, tampoc no ha de ser tan difícil. D'entrada, li sembla que se n'ha sortit prou bé, però de seguida se li torna a espatllar. I és que, de vegades, val més demanar a algun amic que t'ajudi...

cap. 43 En Noddy cuida el Saltiró
Avui la Tessie haurà de passar tot el dia fora de la Ciutat de les Joguines. En Noddy s'ha ofert per tenir cura del Saltiró. Ben mirat, no ha de ser pas tan difícil cuidar un gosset. El que no sap el nostre amic és que el Saltiró, quan vol, pot arribar a ser molt entremaliat! Pobre Noddy...

cap. 44 La desfilada de la Ciutat de les Joguines
Falta molt poc perquè arribi el dia de la Desfilada de la Ciutat de les Joguines. Com cada any, tothom està molt content i té moltes ganes que arribi el gran moment. Només hi ha un petit problema: aquest any ningú no es posa d'acord per decidir qui anirà al davant. I l'Orelles, què hi diu?

cap. 45 El castell de cartes d'en Noddy
En Noddy està molt content perquè ha fet un castell de cartes per l'Orelles. Després de superar una pila d'obstacles pel camí, aconsegueix arribar a la casa-bolet del seu amic amb el castell de cartes intacte. Just abans de donar-l'hi, però, el castell s'esbotza. Què farà, ara...?

cap. 46 El pastís de plàtan de la mona Marta
En Noddy, sense adonar-se'n, ha fet malbé el pastís de plàtan de la mona Marta. La Marta l'havia fet amb molta il·lusió i s'ha enfadat molt. Fins i tot està disposada a venjar-se del nostre amic! En Noddy no acaba d'entendre que s'ho hagi agafat tan malament. Però és que hi ha una cosa que no la sap...

cap. 47 En Noddy i les bitlles
Avui en Noddy té moltes ganes de fer volar el seu estel, però cada vegada que ho intenta, ensopega amb les bitlles o amb la Menuda, la piloteta. Com s'ho pot fer per poder jugar tranquil? Anant-se'n a un altre lloc? Potser si fa que la Menuda jugui amb les bitlles, no se li ficaran més pel mig...

cap. 48 Fent equilibris
El senyor Jumbo i el Ratolí de Corda estan preparant un número per participar a la Desfilada de la Ciutat de les Joguines. En Noddy també els ajudarà a assajar-lo! Estan decidits a fer que sigui el número més espectacular que s'hagi vist mai al País de les Joguines. Se'n sortiran?!

cap. 49 El ratolí de corda té un desig
Després de la desaparició d'una plata de magdalenes de cireres, en Noddy ajudarà el senyor Guàrdia a trobar els responsables del robatori. D'entrada, només tenen un grapat de pistes falses, però de mica en mica, aniran lligant caps i descobriran els veritables lladres. Qui et sembla que poden ser?

cap. 50 El so del cascavell
Per ajudar en Noddy a saber quan fa bé les coses i quan les fa malament, l'Orelles li ha fet un encanteri al cascavell que fa que soni quan està a punt de ficar-se de peus a la galleda. Els follets l'enredaran perquè els ajudi a fer una de les seves entremaliadures... I el cascavell no sonarà! Què ha passat?!
fer clic aqui -> CAPÍTOLS DEL 51 al 100 <- fer clic aqui
spk2010 l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. set. 25, 2013 21:09, en total s’ha editat 48 vegades.


[table][td]RSS amb les notícies de TotsRucs[/td][/table]


raulci
Entrades: 145
Membre des de: dc. jul. 18, 2007 23:19
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: raulci » dc. oct. 17, 2007 23:28

Moltes gràcies spk2010!!! Ja sóc una mica grandet, però m'encanta en Noddy... :oops:


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: spk2010 » dv. oct. 19, 2007 20:15

raulci ha escrit:Moltes gràcies spk2010!!! Ja sóc una mica grandet, però m'encanta en Noddy... :oops:
De res raulci! :D
afegit un nou capítol ->71- El Sr Espurnes arregla el rellotge


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: spk2010 » dt. oct. 23, 2007 12:33



Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: spk2010 » dc. oct. 31, 2007 12:08



raulci
Entrades: 145
Membre des de: dc. jul. 18, 2007 23:19
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: raulci » dc. oct. 31, 2007 21:56

Moltes gràcies spk2010!! Baixant!!


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: spk2010 » dt. nov. 06, 2007 13:13



Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: spk2010 » dt. nov. 13, 2007 15:33



impatiens
Entrades: 2
Membre des de: dg. nov. 18, 2007 19:40
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: impatiens » dg. nov. 18, 2007 20:25

hola,

ostres, estic alucinant, acabo de inscriure'm, i em trobo en Noddy :lol:

no sabeu com l'he estat buscant :P Fantàstic

moltes gràcies :wink:

salutacions


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: spk2010 » dc. nov. 21, 2007 13:16

hola, sigues benvingut impatiens.

us deixo tres capítols més:
083- El despertador d'en Noddy
084- La gateta rosa se'n va al camp
085- El gran esternut

a veure si algu pot comentar com va la baixada.graciès.


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: spk2010 » dv. nov. 30, 2007 12:57

Afegits tres més (86,86 i 88 )
apa, adeu!!!


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: spk2010 » dj. gen. 03, 2008 11:01

Despres de tants dies de festes a veure si recuperem la normalitat:

cap. 89- Passejant la Gateta Rosa
cap. 90- En Noddy perd la roba
cap. 91- La Dina, cap de bombers


Autor del tema
spk2010
Entrades: 3515
Membre des de: dv. gen. 19, 2007 12:20
Ubicació: Baix Montseny
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: spk2010 » dv. gen. 25, 2008 20:50

afegits del 92 al 94.
apa, adeu!!!
[table][td]RSS amb les notícies de TotsRucs[/td][/table]


raulci
Entrades: 145
Membre des de: dc. jul. 18, 2007 23:19
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: raulci » dv. gen. 25, 2008 21:47

Baixant! Gràcies spk2010!

Avatar de l’usuari

naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: naroatna » ds. gen. 26, 2008 8:36

Baixant!

Moltes gràcies spk2010 :wink:
Imatge

Moltes gràcies!

Respon