[ed2k] El Foraster (DVBrip català) T2 [11/11] COMPLETA !!

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] El Foraster (DVBrip català) T2 [11/11] COMPLETA !!

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. maig 06, 2014 21:12

El Foraster
DVBrip català per naroatna
Imatge
Quim Masferrer: "Allò que es diu que tothom té una entrevista és veritat"

Quim Masferrer és "El foraster" al nou programa dels dimecres a TV3, on l'humorista recorre pobles de menys de mil habitants per conèixer la seva gent i fer-hi un monòleg a mida. Com l'han rebut? Quines històries li han explicat? On se sent foraster? Llegeix l'entrevista!
Imatge
Quim Masferrer és El Foraster, un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a mida de cada poble i dels seus habitants.

Quim Masferrer disposa només de 48 hores per conèixer el màxim de persones. I després reuneix tots els veïns al teatre del poble i exposa la seva visió particular del què ha descobert. Tots hi són presents, i tots poden aparèixer en qualsevol moment al monòleg. Per uns segons, poden ser el centre d'atenció de tots els veïns. El resultat: un programa d'humor on els veïns són, al mateix temps, públic i protagonistes, i amb un format que combina els moments de monòleg amb les entrevistes i recerca dels personatges.

Cada capítol de El Foraster és únic. Quim Masferrer arriba a cada poble atent a les sorpreses, sense xarxa, amb la vista i l'oïda a punt per detectar moments irrepetibles, disposat a deixar-se portar pels veïns del poble i descobrir els racons inèdits, els costums locals, els somnis particulars i sobretot el seu sentit de l'humor. El Foraster és un programa protagonitzat per un monologuista i les persones més entranyables, curioses, sàbies, divertides o peculiars de cada poblet.

Tortellà, Espolla, Benifallet, Bràfim, Els Muntells... A Catalunya hi ha prop de mil pobles, i més de la meitat tenen menys de mil habitants. El Foraster és una oportunitat per conèixer el territori i els costums de la Catalunya rural, la part més humana de la nostra gent, el caràcter dels catalans. El Foraster és un mirall de tots nosaltres, cada poble és una reproducció a escala del nostre país. I tot des d'un altre punt de vista, buscant la Catalunya més humana i més sincera.

Després de les experiències televisives amb Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer torna a TV3 amb un format innovador. Un nou projecte que portarà al límit les seves dots com a humorista i en un territori que coneix de tota la vida: Quim Masferrer és de Sant Feliu de Buixalleu, un poble de 780 habitants. La vida de poble també és el seu hàbitat natural.

El Foraster és l'adaptació per a TV3 del format danès "Comedy on the edge", que des de fa dues temporades triomfa al canal DR1 de Dinamarca.

Com diu Quim Masferrer: "Potser no hi has estat mai, però segur que després de veure'ls, els voldràs conèixer en persona. Jo faig de caçador de poblets i ells fan d'ells. Cada poble és, en el fons, Catalunya en miniatura".

Dades tècniques:
Durada: 52 minuts/episodi aprox.
Mida: 526 MB aprox. segons c/programa
Còdec vídeo: XviD @ 1270 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Còdec àudio: Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz


El Foraster -2x01- Godall (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster arriba aquesta setmana a Godall (713 habitants), a la comarca del Montsià, coincidint amb el final de la recollida de l'oliva i amb un dels carnestoltes més sonats de les Terres de l'Ebre. A Godall comprovarà que és un poble únic: té el millor equip de futbol de Catalunya, la campiona de bitlles del Montsià, una cambrera amb una memòria prodigiosa i un home que, amb més de noranta anys, conserva intactes les habilitats per a l'amor. I, sobretot, un poble que organitza a consciència la guerra de farina, el plat fort del Carnestoltes, una autèntica batalla campal que posarà a prova la resistència del Foraster i la compassió dels godallencs.
Imatge
Imatge
Imatge
El Foraster -2x02- Molló (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster s'endinsa per la vall de Camprodon fins a Molló, a la comarca del Ripollès. Un poble fronterer, en què els 345 habitants coneixen de prop els francesos i, especialment, els secrets de les franceses. A Molló, el Foraster es convertirà en el copilot d'una conductora de 85 anys experta en Meharis, pujarà dalt d'una serra per conèixer el lloc on passarà l'eternitat un dels veïns i descobrirà que el poble no només està envoltat de cavalls i ovelles, sinó també d'óssos i animals salvatges. Res de sorprenent, en un poble on les vaques tenen el seu canal de televisió propi.
Imatge
El Foraster -2x03- Llafranc (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster s'avança a la temporada i es planta a Llafranc (321 habitants) uns dies abans que ho facin els turistes. En aquest poble del Baix Empordà tot són presses per enllestir els preparatius i aquí es toparà amb nervis, tensió i fins i tot algun estirabot. Això sí, comprovarà que les històries que comencen malament poden acabar bé. Aquí descobrirà dos pobles en un: el de l'estiu, la platja i les nits de passió al far; i el de l'hivern, el temporal, la pesca i la reflexió. El resultat: veïns que neixen, viuen i moren als hotels, un Rambo amb barretina, amigues de Rock Hudson i una vida abocada al mar que obligarà el Foraster a quedar-se una altra vegada mig despullat.
Imatge
El Foraster -2x04- Prades (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Aquesta setmana, el Foraster passa quaranta-vuit hores a Prades, un municipi del Baix Camp de 631 habitants. O no. Perquè a Prades, res no és del tot veritat i el Foraster serà víctima d'una mentida rere l'altra. Veïns que canvien de nom, hores que retrocedeixen i coses que no són el que semblen. Entre tanta confusió, el Foraster trobarà dues certeses: a Prades, s'hi pot comprar qualsevol cosa i les seves patates arriben a tot Catalunya, fins i tot al Barça. El Foraster viurà un inesperat moment radiofònic amb Joaquim Maria Puyal i fins i tot toparà amb un personatge cèlebre de la història d'Els Pets.
Imatge
El Foraster -2x05- Alfés (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster avança cap a ponent per passar 48 hores a Alfés (319 habitants), a la comarca del Segrià, terra de secà on les primeres paraules que pronuncien els nens són noms de tractors. Aquí, a Alfés, viurà la tradició més antiga del poble, la processó dels armats de Setmana Santa, i descobrirà una planta que serveix absolutament per a tot, una mena de poció màgica que fa dels aufesins una gent especial: juguen a golf sense camp de golf, ballen on no s'hauria de ballar i trien el sexe dels nadons. Alfés, un poble on les eugues et segueixen allà on vas.
Imatge
El Foraster -2x06- Osor (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster arriba aquesta setmana a Osor, al cor de les Guilleries, entre Anglès i Sant Hilari Sacalm. Un poble amb 456 habitants i dotzenes d'animals que demostren que la Selva no és només el nom de la comarca. De fet, el Foraster coneixerà un veí que es fa petons amb un porc senglar, s'estrenarà en la pesca de la truita de riu i intentarà parlar amb un lloro que escolta la ràdio. El Foraster també es perdrà per la masia més gran de Catalunya, quedarà impactat per la història de l'arribada de la llum a Osor i creuarà dotzenes de vegades el pont que uneix les dues bandes del poble buscant les pistes de Jaume I i la seva amant.
Imatge
El Foraster -2x07- La Torre de l'Espanyol (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Aquesta setmana, el Foraster passa 48 hores a la Torre de l'Espanyol (684 habitants), un poble de la Ribera d'Ebre rodejat d'arbres fruiters, però on els més joves només pensen a plantar un pi al mig de la plaça. És un ritual únic, colossal, amb la participació de tots els veïns. Hi pugen com a nens i en baixen fets uns homes. A la Torre de l'Espanyol, el Foraster recollirà les primeres cireres de la temporada i descobrirà que els Manel tenen imitadors a l'estranger, que les dones poden ser préssecs o nectarines i que els homes més enamorats fan regals inimaginables a la seva estimada. La Torre de l'Espanyol, un poble amb només un aficionat de l'espanyol.
Imatge
El Foraster -2x08- Arsèguel (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
"El foraster" arriba a Arsèguel, el poble més petit de tots els que ha visitat fins ara. Arsèguel és com una escala de veïns, només hi viuen quaranta persones. En aquest poblet de l'Alt Urgell, el Foraster viatjarà a través del temps. Amb la Neus de la fàbrica de llanes retrocedirà fins al 1850, on descobrirà el primer ordinador de la història, i amb l'última lletera del poble saltarà fins al 1986. Per cert, una lletera que servia per transportar llet, persones i, també, morts. A Arsèguel, el Foraster no només aprendrà història. També farà classes de llengua i descobrirà un verb nou que serveix per a tot: "funyir". Aquest poblet del Pirineu lleidatà és molt petit, però està sota un decorat enorme, extraordinari: el Cadí.
Imatge
Imatge
El Foraster -2x09- Resum (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster fa una parada abans de continuar el seu viatge pels pobles més petits de Catalunya. Però, abans de marxar de vacances, recopilarà els moments més sorprenents i entranyables d'aquesta temporada. Aquest cop ha visitat 8 pobles, que sumats fan exactament 3.509 habitants, més o menys el mateix que Balenyà o Breda. Més de 2.800 Km recorreguts i 160 persones entrevistades. I a banda de recordar les millors històries de la temporada, el Foraster també mostrarà el que passa darrera les càmeres, els preparatius i alguns secrets dels rodatges.
I per acabar, un avanç dels propers pobles que es veuran molt aviat i imatges inèdites d'un programa especial d'El Foraster que s'emetrà aquest setembre.

Imatge
El Foraster -2x10- El Foraster a Tv3 (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Quim Masferrer aparcarà la "pick-up" taronja als estudis de Sant Joan Despí per visitar els programes de la nova temporada de TV3. "El foraster" va sempre de poble en poble i de casa en casa, però, en aquest cas, anirà de programa en programa, perquè en el fons cada programa és com una casa, com una família. Durant 48 hores, MasFerrer es passejarà per la graella de TV3 a la recerca de la cara més desconeguda dels presentadors més coneguts, i s'acostarà tant als programes que continuen a TV3 una temporada més ("Divendres", "Els matins", "Oh Happy Day"...) com a les grans novetats per a aquesta tardor ("300", "El crac"...). "El foraster" es colarà als informatius minuts abans que comenci l'emissió del "TN" i també als platós on es roda "La Riera", "Polònia" o la nova sèrie que està preparant Joel Joan, "El crac".
Imatge
El Foraster -2x11- Manual del bon foraster (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster presenta un manual, "El Manual del Bon Foraster", un recull d'idees i suggeriments per a tots aquells que vulguin deixar-se seduir per l'aventura de descobrir els pobles de menys de mil habitants. Un programa pràctic per fer quilòmetres i anar de poble en poble. Un manual amb tot el que ha après durant un any i mig.
En divuit mesos el Foraster ha recorregut 20 pobles, ha entrevistat més de 700 persones, ha fet més de 15.000 quilòmetres, i si en pot extreure una conclusió és que quan marxes d'un poble ja no ets la mateixa persona que quan hi has arribat per primer cop. No importa en quina època de l'any el visitis; sempre hi passen coses. No importa amb qui parlis; sempre et sorprendran. En tot aquest temps, hem parlat de la vida, de la mort i de l'amor. I fins i tot, de com aconseguir que una vaca et faci cas. També hem compartit taula, hem cantat, hem collit fruita i hem pescat. El bon foraster ha de tenir paciència i ha de saber que la neu de Salardú i la pluja de Peramola no són un inconvenient, són un repte, que a un poble et poden rebre amb els braços oberts i també amb bromes, com a Prades, o fins i tot que no et rebi ningú, com a Arsèguel, el poble més petit que hem visitat fins ara. El bon foraster ha d'estar disposat a tot i ha de saber parar l'orella, perquè a tot arreu hi ha una gran història.

Imatge


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [01/13] NOU !!

#2

Entrada Autor: naroatna » dt. maig 06, 2014 21:13

Som-hi, 2a temporada iniciada !! :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!


sarsifull
Entrades: 7
Membre des de: dt. oct. 15, 2013 17:27
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [01/13] NOU !!

#3

Entrada Autor: sarsifull » dl. maig 12, 2014 19:19

Gracies ¡¡

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [02/13] NOU !!

#4

Entrada Autor: naroatna » dt. maig 13, 2014 22:59

De res! Afegit el d'ahir: 2x02 Molló !! :D :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [03/13] NOU !!

#5

Entrada Autor: naroatna » dc. maig 21, 2014 21:29

Afegit el de diumenge passat: 2x03 Llafranc. :D

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [04/13] NOU !!

#6

Entrada Autor: naroatna » dl. juny 02, 2014 23:37

Afegit 2x04 Prades !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Txus
Entrades: 1625
Membre des de: dj. nov. 23, 2006 0:34
Ubicació: I'm fucking Matt Damon
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [04/13] NOU !!

#7

Entrada Autor: Txus » dt. juny 03, 2014 19:58

Gràcies pel de Prades! El Siscu Pedretes em demanava si tenia el programa :)
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [04/13] NOU !!

#8

Entrada Autor: naroatna » dc. juny 04, 2014 0:53

Gràcies a vosaltres, sou fantàstics, l'enhorabona Prades !!! :wink:

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [05/13] NOU !!

#9

Entrada Autor: naroatna » dc. juny 11, 2014 23:53

Afegit 2x05 Alfés !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [06/13] NOU !!

#10

Entrada Autor: naroatna » dc. juny 18, 2014 19:49

Afegit 2x06 Osor !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [07/13] NOU !!

#11

Entrada Autor: naroatna » dt. juny 24, 2014 23:01

Afegit 2x07- La Torre de l'Espanyol !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- [08/13] NOU !!

#12

Entrada Autor: naroatna » dv. jul. 04, 2014 23:43

Afegit 2x08- Arsèguel !!

Fins aviat!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- NOU 2x09 - Resum Temporada !!

#13

Entrada Autor: naroatna » dc. ago. 13, 2014 0:20

Resum de la temporada afegit, disculpeu el retard. Gràcies! :)

El Foraster -2x09- Resum (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
El Foraster fa una parada abans de continuar el seu viatge pels pobles més petits de Catalunya. Però, abans de marxar de vacances, recopilarà els moments més sorprenents i entranyables d'aquesta temporada. Aquest cop ha visitat 8 pobles, que sumats fan exactament 3.509 habitants, més o menys el mateix que Balenyà o Breda. Més de 2.800 Km recorreguts i 160 persones entrevistades. I a banda de recordar les millors històries de la temporada, el Foraster també mostrarà el que passa darrera les càmeres, els preparatius i alguns secrets dels rodatges.
I per acabar, un avanç dels propers pobles que es veuran molt aviat i imatges inèdites d'un programa especial d'El Foraster que s'emetrà aquest setembre.

Imatge
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 21188
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- Nou: Especial a Tv3 !!

#14

Entrada Autor: naroatna » dl. set. 15, 2014 23:44

Afegit el nou capítol, l'especial "El Foraster a Tv3". :wink:

El Foraster -2x10- El Foraster a Tv3 (DVBrip català per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Quim Masferrer aparcarà la "pick-up" taronja als estudis de Sant Joan Despí per visitar els programes de la nova temporada de TV3. "El foraster" va sempre de poble en poble i de casa en casa, però, en aquest cas, anirà de programa en programa, perquè en el fons cada programa és com una casa, com una família. Durant 48 hores, MasFerrer es passejarà per la graella de TV3 a la recerca de la cara més desconeguda dels presentadors més coneguts, i s'acostarà tant als programes que continuen a TV3 una temporada més ("Divendres", "Els matins", "Oh Happy Day"...) com a les grans novetats per a aquesta tardor ("300", "El crac"...). "El foraster" es colarà als informatius minuts abans que comenci l'emissió del "TN" i també als platós on es roda "La Riera", "Polònia" o la nova sèrie que està preparant Joel Joan, "El crac".
Imatge
Imatge

Moltes gràcies!


Suzume
Entrades: 213
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 21:29
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] El Foraster -T2- Nou: Especial a Tv3 !!

#15

Entrada Autor: Suzume » dj. set. 18, 2014 8:48

Moltes gràcies per l'especial de tv3 :D

Respon