[ed2k] 'Allo 'Allo! DVDRip Dual: català - english

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

[ed2k] 'Allo 'Allo! DVDRip Dual: català - english

#1

Entrada Autor: Nava » dl. oct. 09, 2006 16:21

Imatge
En un petit bar de la França ocupada de la Segona Guerra Mundial, René, el propietari, està servint dos oficials alemanys mentre una noia de la Resistència escolta des de l'habitació del costat i dos aviadors anglesos estan amagats dins un armari del pis de dalt. Però, a René, li fa més por la possibilitat que la seva dona s'adoni de les seves "activitats" amb les cambreres, Yvette i Maria, que no pas tot l'exèrcit alemany. És a dir, aquesta no és una sèrie dramàtica més sobre la guerra contra els alemanys, sinó la sèrie d'humor de David Croft i Jeremy Lloyd, creadors d'una de les sèries d'humor més populars i més llargues de la BBC: "Are You Being Served?".

Temporades 1-4:
Vídeo:

DVDRip Xvid 704 x 528

Àudio:

Català 112 kbps 48 kHz
Anglès 128 kbps 48 kHz
Temporada 5:
Vídeo:

DVDRip Xvid 640 x 464

Àudio:

Català 112 kbps 48 kHz
Anglès 128 kbps 48 kHz
Caràtula

Imatge
Dissenyada per Nava

Allo Allo Temporades 1 i 2

Imatge
Dissenyada per Nava

Allo Allo - Temporades 3 i 4

Temporada I

Imatge

1x00Arriben els britànics (The British Are Coming) Cap. Pilot

En René intenta mantenir una bona relació amb els alemanys oferint els “serveis” de les seves cambreres a canvi de queviures i avituallaments. Tot això canvia quan Michelle Dubois, una membre de la Resistència, arriba amb dos aviadors britànics que s’han d’amagar al Café d’en René. Mentrestant, dos oficials alemanys, el coronel Von Strohm i el tinent Gruber, intenten amagar de la Gestapo dos obres d’art que han agafat com a botí de guerra: el primer rellotge cuc-cuc de la Història i “la Maddonna del parell de melons” de Van Clop. Per por que els agafin obliguen a en René a amagar-ho al Cafè fins que la guerra s’acabi.

Imatge

1x01 Els britànics han arribat (The British 'Ave Come)Cap. 1:

El coronel i el capità decideixen entregar a en René i la pintura a la Gestapo per tal d’evitar la represàlia de Herr Flick. Però en René els convenç de portar el quadre a Anglaterra perquè en facin una copia a canvi de que cedeixin els seus uniformes als aviadors britànics perquè puguin fugir al seu país amb la pintura. A la mateixa vegada, en Herr Flick de la Gestapo decideix tenir un sopar íntim amb la Helga a l’habitació del darrera del Cafè.

Imatge

1x02 Coloms missatgers (Pigeon Post) Cap. 2:

Després que els uniformes del coronel i del capità fossin deixats als aviadors britànics i més tard cremats, hauran d’enviar a buscar uns nous uniformes. Cedits per la Michelle els coloms missatgers són cuinats accidentalment per l’Edit i servits a Herr Otto Flick.

Imatge

1x03 Saville Row al rescat (Saville Row To The Rescue) Cap. 3:

El Coronel, el Capità i Herr Flick estan disfressats de venedors de cebes mentre els uniformes alemanys són refets a Londres per un sastre jueu. La Michelle entrega una ampolla de nitroglicerina camuflada com a Ginebra de Bols per amagar-la al Cafè fins que vinguin a buscar-la a la nit per a volar el ferrocarril alemany. Tot i que el Coronel i el Capità procuren recuperar els uniformes de recanvi es troben que els han enviat a París per a rentar-los. La troca s’embolica quan s’assabenten que el famós general sanguinari Von Klinkerhoffern ve de vista la pròxima setmana. Els dos oficials alemanys insisteixen en anar amb en René i companyia a reunir-se amb l’avió provinent d’Anglaterra i que, suposadament, els ha de portar els nous uniformes.

Imatge

1x04 L'execució (The Execution) Cap. 4:

Durant la missió de sabotatge, René és capturat per soldats alemanys, i passa a disposició del general Von Kolinkerhoffen. Aquest ordena al coronel Von Strohm que sotmeti el presoner als més severs càtigs. Incapaç de fer mal a un vell amic, el coronel busca un pla per ajudar René sense que el general se n'adoni. Amb l'ajuda del capità Geering, fa creure al general que René ha estat afusellat, quan, de fet, ha estat alliberat...

Imatge

1x05 El Funeral (The Funeral) Cap. 5:

Després de la suposada execució de René, Otto Flick, de la Gestapo, insisteix que el coronel Von Strohm i el capità Geering han d'assistir al seu enterrament per obtenir els noms dels possibles membres de la Resistència. Així que René, molt poc disfressat, es converteix en el seu bessó per organitzar el seu propi funeral...

Imatge

1x06 Els comunistes segresten el Coronel (Red Nick's Colonel) Cap. 6:

La Resistència comunista segresta el coronel Von Strohm i el capità Geering per venjar la suposada execució de René. Un grup gaullista els rescata i, de passada, topen, ja de tornada d'Anglaterra, amb el valuós quadre i la falsificació.

Imatge

1x07 El ball de les joventuts hitlerianes (The Dance Of The Hitler Youth) Cap. 7:

Amb l'objectiu d'introduir el quadre falsificat al quarter general alemany perquè ells puguin quedar-se el valuós original, el coronel Von Strohm i el capità Geering decideixen celebrar una festa. El pla d'acció és que René entri furtivament al quarter de la Gestapo mentre Otto Flick, comandant local de la Gestapo, es diverteix al cafè de René.

Temporada II

Imatge

2x01 Sis grans melons (Six Big Boobies) Cap. 8:

Amb aquest capítol comença la segona temporada d'"Allo, Allo". A la continuació de les aventures del cafè de René veiem més sabotatges, falsificacions, disfresses, contracomplots i explosions fracassades, i enmig de tot, el desesperat René, que intenta portar un cafè pacífic a la França ocupada. La sèrie acaba amb un episodi de doble durada en què tots els protagonistes antagònics s'uneixen per una causa comuna; però no n'hi ha cap que s'escapi de l'agut sentit picant dels guionistes Croft i Lloyd. (Capítol 9) Per fi, René s'ha tret de sobre els pilots britànics que s'havien escapat. Fa tots els possibles per quedar bé amb els alemanys, que són els millors clients del cafè, sense que la Resistència Francesa pensi que hi col·labora. Édith, la dona manaire de René, decideix aprofitar la suposada mort -en una execució fingida pels alemanys en la primera sèrie- per buscar el testament i potser també un altre marit!

Imatge

2x02 El festeig de la viuda Artois (The Wooing Of Widow Artois) Cap. 9:

En René es troba amb el dilema d'escollir entre les dones que estima: les seves cambreres Yvette i Maria, i la seva dona Edith, que com a viuda d'ell mateix ha heretat tots els seus diners. Per desgràcia en René ja no pot tornar a festejar a l'Edith una altra vegada ja que la seva viuda cerca uns altres pretendents al poble. Per a poder amagar els aviadors anglesos al camp on aterrarà l’avió, la Michelle decideix disfressar-los de vaques. Mentrestant Herr Flick amaga la “Madonna del parell de melons” a dins d’una salsitxa.

Imatge

2x03 Arriba el policia (The Policeman Cometh) Cap. 10:

La Resistència es nega a fer explotar el tren que ha de portar a Hitler el retrat falsificat de la Madonna del parell de melons. Per tant, ho hauran de fer René i el capità Geering -amb el canó de 20 mm del cotxe blindat robat al tinent Gruber. René, Édith, les cambreres Yvette i Maria, i Michelle esperen impacients un avió d'Anglaterra que s'ha d'emportar els aviadors britànics. Per fi arriba, però no s'emporta ningú, sinó que porta un agent nou disfressat de policia francès.

Imatge

2x04 Ràpid i amb estil (Swiftly And With Style) Cap. 11:

Després de fracassar en l'intent d'atemptar contra el tren, René i el capità Geering cauen en una emboscada de la Resistència, que confon el seu cotxe blindat amb un comboi de municions. D'altra banda, els aviadors britànics proposen escapar-se amb un globus. La busca d'un altre marit per a Édith sembla que dóna resultat quan el senyor Alfonse li demana la mà.

Imatge

2x05 El duel (The Duel) Cap. 12:

El senyor Alfonse i René s'estan preparant per batre's en un duel per aconseguir la mà d'Édith. Per salvar René, el coronel organitza unes maniobres militars al lloc on s'ha de fer el duel. Però Hitler ha descobert que el "knockwurst" que li ha enviat no contenia el quadre de la Madonna del parell de melons. Llavors detenen el coronel i anul·len les ordres de maniobres.

Imatge

2x06 La venjança de Herr Flick (Herr Flick's Revenge) Cap. 13:

La Gestapo tanca el coronel, el capità i René als calabossos del castell i Otto Flick els interroga. El general Von Klinkerhoffen intervé indignat pel tracte que reben els seus oficials en mans de la Gestapo. Mentrestant, els aviadors britànics continuen amb el seu pla d'escapada amb globus.

Temporada III

Imatge

3x00El tortell del castell (The Gateau From The Chateau) Cap. especial Nadal V.O.S.C

Subtítols en català

El globus dels aviadors britànics s’estavella al cafè i el general von Klinkerhoffen assumeix el comandament de la zona per acabar amb l’activitat de la Resistència. El Coronel i el Capità, per un costat, la Gestapo, per un altre, i la Resistència decideixen matar el General, cadascú amb el seus mètodes.

Imatge

3x01La llonganissa robada (The Nicked Knockwurst) Cap. 15

Amb aquest capítol comença la tercera temporada d'aquesta comèdia, que ha estat un dels èxits principals de la BBC. En aquesta sèrie, René i companyia es troben embolicats novament en una laberíntica trama d'embotits segrestats, obres d'art falsificades, disfresses ridícules i plans de fugida matussers, amanit tot plegat amb una barreja còmica d'humor infantil i farsa estrident.
La Michelle prepara un nou pla per evacuar els aviadors britànics. Per dur-lo a la pràctica demana a René que robi un avió del Museu del Transport i trobi un motor per posar-l'hi.

Imatge

3x02En Gruber fa carn picada (Gruber Does Some Mincing) Cap. 16

Herr Flick descobreix que el quadre de la Madonna de les cantimplores que hi ha amagada a l'embotit és fals i es disposa a enviar un tanc a ensorrar el cafè de René si no apareix l'autèntic.

Imatge

3x03La llonganissa dins l’armari (The Sausage In The Wardrobe) Cap. 17

El general Von Klinkerhoffen deté Maria i la manté com a ostatge mentre la Resistència no li retorni el motor de la màquina de segar herba que li van agafar per engegar l'avió del museu.

Imatge

3x04El vol de la imaginació (Flight Of Fancy) Cap. 18

Un cop recuperada la pintura autèntica de la Madonna de les cantimplores, es posa en marxa el pla per treure l'avió del Museu del Transport.

Imatge

3x05Cambreres bufones en fila (Pretty Maids All In A Row) Cap. 19

El quadre de la Madonna de les cantimplores queda amagat darrere un altre quadre penjat al cafè. El general s'hi fixa mentre li porten dos pastissos enormes que justament són els dos aviadors britànics disfressats.

Imatge

3x06La gran des-evasió (The Great Un-Escape) Cap. 20

Els aviadors britànics s'amaguen en un túnel que el senyor Alphonse ha fet des del dipòsit funerari fins al camp de concentració. El coronel i el capità descobreixen el túnel i un esllavissament de terra els impedeix tornar a sortir.

Temporada IV

Imatge

4x01Presoners de guerra (Prisoners Of War) Cap. 21

Amb aquest capítol comença la 4a temporada. En un petit cafè de la França ocupada, el seu propietari, el turmentat René, lliura la seva pròpia guerra. Tenint sempre militars alemanys al seu local, René se la juga amagant dos aviadors i un radiotransmissor al pis de dalt. Per si no n'hi hagués prou, René també està embolicat en l'ocultació d'una pintura valuosa dins d'un embotit, la pista del qual flaira obsessivament la Gestapo. Però el gran problema de René és la seva dona, Édith, i el que ella ha de fer quan s'adona que el seu marit s'entén amb les dues atractives cambreres.
René i companyia encara estan presos en un camp de concentració alemany. Se'ls acudeixen un seguit de plans desesperats de fuga que només funcionen a mitges.

Imatge

4x02El ball del camp (Camp Dance) Cap. 22

René i companyia passen mil peripècies en la seva fuga del camp de concentració disfressats tots de coristes del Folies Bergère.

Imatge

4x03El bon personal sempre costa de trobar (Good Staff Are Hard To Find) Cap. 23

La Resistència proporciona una nova cambrera al cafè de René i Mussolini envia un oficial d'enllaç per treballar amb el coronel.

Imatge

4x04La monja voladora (The Flying Nun) Cap. 24

Otto Flick sospita que el coronel i el general Von Klinkerhoffen conspiren per assassinar Hitler. René i companyia intenten establir contacte radiofònic amb el Regne Unit fent servir un estel descomunal d'una monja descomunal.

Imatge

4x05Les llonganisses als pantalons (The Sausage In The Trousers) Cap. 25

El general Von Klinkerhoffen deté Irma von Kinkenrotten. Mentrestant, René pateix una inundació d'embotits que contenen pintures, bateries, dinamita i... també all.

Imatge

4x06La sogra propulsada a reacció (The Jet-Propelled Mother-In-Law) Cap. 26

El coronel Von Klinkerhoffen visita els vinyaters del poble per tastar el vi, i la Resistència ho aprofita per donar-li un vi especial i col·locar-lo en una cadira de rodes explosiva.

Temporada V

Imatge

5x01Accions desesperades a la masmorra (Desperate Doings In The Dungeon) Cap. 27

Amb aquest capítol comença la cinquena temporada. Per en René, el final de la guerra no pot tardar en arribar. Tot depèn d’una càmera amagada dins d’una patata, un ànec de llarga distància, evidentment, el seu encant incomparable, i l’ajuda a la Resistència en els seus esbojarrats plans per a enganyar els alemanys i acabar amb la guerra.
Herr Flick, sota la identitat de Frau Kinkenrotten, encara es troba tancat al calabós, i hi ha el perill que esbombi la falsificació de la Madona de les Cantimplores. El general Von Klinkerhoffen ordena al coronel i al tinent que matin Herr Flick fent-se passar per membres de la Resistència que el volen rescatar.

Imatge

5x02La càmera dins la patata (The Camera In The Potato) Cap. 28

Vestit amb roba interior femenina, René és rescatat del calabós pel tinent Gruber. En tornar la Michelle l’informa que ha de fotografiar la caixa forta del castell amb una càmera amagada dins d’una patata.

Imatge

5x03Sopar amb el General (Dinner with the General) Cap. 29

Helga informa al Coronel i a en Gruber que Herr Flick sospita que ells conspiren per assassinar Hitler. René i companyia elaboren un pla perquè en Leclerc pugui entrar a l’habitació d’en Gruber disfressat de bomber per tal de distreure els alemanys mentre intenten volar la caixa forta.

Imatge

5x04La temible serra circular (The Dreaded Circular Saw) Cap. 30

Durant el maremàgnum provocat pel foc al castell, Leclerc obre la caixa forta i troba la Madonna de les Cantimplores i el Gerro truncat amb les margarides de Van Gogh en comptes dels plànols de la invasió. Els roben i s’escapen disfressats d’alemanys.

Imatge

5x05Acord prenupcial (Otherwise Engaged) Cap. 31

René anuncia a Edith que es casarà amb la cap de la Resistència Comunista, Denis, que va ser la seva novia d’infància. Però mai cap home ha dit no a l’Edith i ha viscut prou per explicar-ho.

Imatge

5x06Un matrimoni d’inconveniència (A Marriage of Inconvenience) Cap. 32

El casament de René amb la Denise és el dissabte. Edith trama amb la Michelle la captura de la núvia per posar-se ella davant l’altar. Alfonse espera encara poder-se casar amb l’Edith un cop en René estigui fora de joc.

Imatge

5x07Cap lloc on amagar-se (No Hiding Place) Cap. 33

Després de les desgràcies del dia del seu casament, la Denis s’ha escapat i està lliure clamant venjança. El cafè és ametrallat. En René es disfressa del seu pare i busca refugi amb el Coronel.

Imatge

5x08L’ànec interurbà (The Long Distance Duck) Cap. 34

En René avisa a l’Edith, l’Yvette i la Mimi que la Denise les està buscant per a venjar-se per haver boicotejat el seu casament. L’Edith, espantada, es disfressa primer de la seva mare i després d’en Leclerc. L’Helga informa del parador de les pintures al Coronel.

Imatge

5x09Mira l’ocellet (Watch the Birdie) Cap. 35

La Michelle dóna a en René un davantal on pot ocultar la càmera per a fotografiar els plànols de la invasió. El cafè René serveix el càtering per a la reunió dels generals: el marc perfecte per a una intriga fotogràfica.

Imatge

5x10El nas explosiu (The Exploding Nose) Cap. 36

L’exitosa missió fotogràfica de la setmana passada ha resultat ser, després de tot, un fracàs. Sembla que no hi havia els plans veritables de la invasió al mapa que en René va fotografiar. La Michelle revela el seu amor per en René.

Imatge

5x11Camperols i venedors de cebes (Peasants & Onion Sellers) Cap. 37

En Gruber informa a en Von Klinkerhoffen que va ser el general francès col·laboracionista qui va fer volar pels aires a Herr Flick i, a més, és sospitós d’intentar enverinar als altres generals alemanys. En René queda fora de sospita. La Michelle li diu a l’Yvette que fingeix el seu amor per en René perquè aquest es quedi a la Resistència.
Nava l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. oct. 15, 2006 13:45, en total s’ha editat 2 vegades.



Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: Nava » dc. oct. 11, 2006 16:21

Afegit el capítol 5x10 El nas explosiu 8)

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: Nava » dg. oct. 15, 2006 13:44

Afegit el capítol 5x11 Camperols i venedors de cebes :P


ermulo
Entrades: 34
Membre des de: dg. abr. 08, 2007 8:51
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: ermulo » dj. oct. 18, 2007 7:31

una mica tard però ara començo a baixar-me aquesta :)

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: Nava » dj. oct. 18, 2007 8:29

Mai se's tard amb una sèrie com Allo Allo :wink:
Imatge


binicodrell
Entrades: 1
Membre des de: ds. nov. 03, 2007 23:42
Status: Desconnectat

La temporada 6 existeix?

#6

Entrada Autor: binicodrell » ds. nov. 03, 2007 23:46

Veig que hi ha disponibles per descarregar les temporades des de l'1 fins la cinquena, i després de la 7 a la 9. La 6 existeix?

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: Nava » dg. nov. 04, 2007 18:47

Sí, però encara l'hem de muntar :oops:
Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10695
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: arakelov » dg. nov. 04, 2007 20:47

Nava ha escrit:Sí, però encara l'hem de muntar :oops:
Ei, ara m'he alliberat de molta feina! :twisted: Si necessites un muntador, ja saps ;)

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!


rvg
Entrades: 327
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 20:36
Ubicació: Barcelona, Can Baró
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: rvg » ds. des. 29, 2007 19:22

Nava, teniu previst acabar de muntar la cinquena i començar amb la sisena, o es que no disposeu dels audios??


rvg
Entrades: 327
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 20:36
Ubicació: Barcelona, Can Baró
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: rvg » dl. gen. 14, 2008 19:28

Nava, he trobat els von's dels DVD's, estic baixant els de la 7a, em farè el muntatge per mi, interesen????

Si el problema és que tens massa feina, d'aquí a un temps podria acabar la 5a, o sino l'arakelov també es va oferir. La web és: http://www.osloskop.net

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: xordi » dl. gen. 14, 2008 20:20

Tenim el dvd de la 6a! Els he d'enviar al Nava i faran el ripeig.

Sobre la 7a si tens els dvdrips jo crec que segur que interessaran. Si necessites audios o quelcom ja ens ho diràs.

Sobre els que falten de la 5a, TV3 va saltar-se la meitat de la temporada (fins l'episodi que té el Nava penjat) i van saltar a la 6a.

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10695
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: arakelov » dl. gen. 14, 2008 20:41

xordi ha escrit:Sobre els que falten de la 5a, TV3 va saltar-se la meitat de la temporada (fins l'episodi que té el Nava penjat) i van saltar a la 6a.
Però sempre ha estat així, a totes les emissions? Jo tinc molts capítols gravats en VHS i em sona que després d'aquest capítol en venien d'altres... Hauré de buscar les cintes...

salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: xordi » dl. gen. 14, 2008 20:47

A l'última emissió (pel canal 300) van fer-ho així, les anteriors emissions ja no m'enrecordo.


rvg
Entrades: 327
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 20:36
Ubicació: Barcelona, Can Baró
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: rvg » dl. gen. 14, 2008 21:24

La veritat seria un puntazo poder conseguir tota la serie encara que l'audio provenis d'un VHS.

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10695
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: arakelov » dl. gen. 14, 2008 22:17

Doncs fins i tot tenia les cintes catalogades... Aviam si un dia m'hi poso i us puc donar una sorpresa! :P

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Respon