[ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(20/25)

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

[ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(20/25)

#1

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. març 22, 2013 10:40

Star Trek - La nova generació
setena temporada (VOSC)



Imatge


Sinopsi:

Som al segle XXIV i han passat setanta anys des dels viatges del capità Kirk. Una nova Enterprise, amb el número de sèrie NCC-1701-D, solca l'espai. Comandada pel capità Jean Luc Picard, i tripulada pel comandant William Riker, el tinent comandant Geordi La Forge, la consellera Deanna Troi, l'androide tinent comandant Data, el klingon tinent Worf, la doctora Beverly Crusher, i el seu fill, en Wesley Crusher, viuran tota mena d'aventures per la nostra galàxia, i més enllà....
I aquí, al segle XXI, per primer cop des de la seva estrena per TV3, arriba a les nostres pantalles la darrera temporada en català. Subtitulada en la nostra llengua. No ha pogut ser d’altra manera. L’alternativa era en espanyol llatinoamericà.
Tanmateix no podíem deixar La Nova Generació coixa, com ha restat tant de temps.
I per això varem començar a gestar aquest projecte ja fa anys.
(...això si és viure tota mena d’aventures per la nostra galàxia..!)
La tasca dels subtítols, ho sabeu prou be, es llarga i feixuga, però li hem posat tota la il·lusió de que som capaços...i no és poca.
Si, tot i així, si s’ha escolat algun accent mal posat o un feble on no toca, invoquem la vostra indulgència. Creiem que no han de ser perfectes: nosaltres tampoc ho som.
No volem allargar-nos més:
Fruïu-ne veient-la, com a mínim tant com ho hem fet nosaltres muntant-la.

Salut, llarga vida i pròspera.
L’Equip.
(i l’Equip és: PIZARRIN, rous i otger)



Títol original: Star Trek: The Next Generation - Season 7
Producció: Paramount Televisió
Durada: 45 min. aprox.
Intèrprets: Patrick Stewart (Capità Jean-Luc Picard), Jonathan Frakes (Comandant William T. Riker), LeVar Burton (Tinent comandant Geordi La Forge), Marina Sirtis (Consellera Deanna Troi), Brent Spiner (Tinent comandant Data), Michael Dorn (Tinent Worf), Gates McFadden (Doctora Beverly Crusher), Majel Barrett (veu de l’ordinador de la nau), Wil Wheaton (Wesley Crusher), Colm Meaney (Cap Miles O'Brien), Whoopi Goldberg (Guinan), Michelle Forbes (Alferes Ro Laren), Rosalind Chao (Keiko O'Brien), John de Lancie (Q), Brian Bonsall (Alexander Rozhenko), Joyce Agu (Alferes Gates), Dwight Schultz (Barclay)
Gènere: Ciència-ficció | Aventures


Imatge


DADES TÈCNIQUES

Muntatge: PIZARRIN
Vídeo: otger
Qualitat: DVDrip VOSC
Àudio: Original anglès.
Subtítols: otger i rous.
Sinopsi capítols: otger
Grandària: 650 Mb.
Codec vídeo: XviD 1.2.2 Final (doble passada)
Bitrate vídeo: 1800 Kbps aprox. Qf: 0.190 aprox.
Resolució: 704 x 538
Idiomes:
- Anglès: stereo (mp3 128 Kbps 48000 kHz)
Subtítols català incrustats:




Elinks i sinopsi de capítols
Star Trek TNG [7x01] Atac II - Descent II (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47025.4.- En Picard, la Troi i en La Forge pateixen els intents d’en Lore per a assimilar-los, mentre en Riker i en Worf malden per trobar-los i rescatar-los. A l’espai, una metgessa reconvertida en capità de nau estel·lar lluita per la seva tripulació. Un aliat inesperat darà un tomb a la situació.

Star Trek TNG [7x02] Enllaços - Liaisons (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47205.5.- Uns ambaixadors lyraans visiten la nau Enterprise per tal d'avaluar la conveniència d'establir relacions diplomàtiques. Els seus "mètodes" resulten ser força peculiars.

Star Trek TNG [7x03] Interfície - Interface (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47215.5.- En els laboratoris de la nau Enterprise s'està posant a punt una sonda connectada a un vestit VR –de realitat virtual-. Quan es decideix de provar-la en una missió de rescat, en La Forge es veurà enmig d'un embolic que acabarà amb... ja veureu.

Star Trek TNG [7x04] Estratagema part I - Gambit part I (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47135.2.- L’equip de missió de l'Enterprise cerca desesperadament el capità Picard quan totes les pistes semblen dir que és mort. El segrest d'en Riker aboca més d'una sorpresa.

Star Trek TNG [7x05] Estratagema part II - Gambit part II (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47160.1.- Un cop desvetllada la sort d’en Picard a bord de la nau mercenària, encara ens queda saber quin és el veritable objectiu d’aquesta i del seu misteriós capità. Història antiga vulcaniana, Riker obligat a assassinar el seu amic, l’Enterprise sota les ordres d’en Data, artefactes oblidats a la nit dels temps.

Star Trek TNG [7x06] Fantasmes - Phantasms (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47225.7.- En Data experimenta somnis estranys i inquietants mentre la nau Enterprise té problemes amb el nou nucli factorial... No tot és el que sembla, però.

Star Trek TNG [7x07] Plana oculta - Dark Page (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47254.1.- La Lwaxana Troi entra en coma pel que sembla un col·lapse psíquic. La Deanna s’esforça per salvar-li la vida, cosa que la portarà a una plana amagada de la seva vida. Una plana fosca. (no us perdeu una molt jove Kirsten Dunst en el paper de la nena Hedril).

Star Trek TNG [7x08] Acoblats - Attached (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47304.2.- Uns extra-terrestres aïllacionistes empresonen el capità Picard i la doctora Crusher, acusats d'espionatge. Els implants experimentals que els hi col·loquen uneixen telepàticament les seves ments, obligant-los a fer front als sentiments latents que fa temps que tenen l’un per l’altre. Dues històries paral·leles en un sol episodi amb un desenllaç...curiós.

Star Trek TNG [7x09] La força de la natura - Force of Nature (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47310.2.- Una parella de científics ensenya a la tripulació de la nau Enterprise que els motors d’hiper-espai estan fent malbé el teixit mateix de l’espai. La decisió a prendre no és gens fàcil...

Star Trek TNG [7x10] Herència - Inheritance (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47410.2.- En aquest episodi, en Data es troba amb una dona que diu ser la seva “mare”. Les qüestions que es plantegen no son poca cosa.

Star Trek TNG [7x11] Paral·leles - Parallels (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47025.4.- En Worf es troba a sí mateix canviant aleatòriament entre realitats alternatives. Com podrà sortir d’aquest bucle i quina és la ‘seva’ realitat veritable seran els problemes a resoldre pel tinent klingon.

Star Trek TNG [7x12] La Pegasus - The Pegasus (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47025.4.- L'antic capità d'en Riker aborda la nau Enterprise per tal de trobar i recuperar la USS Pegasus. En Picard investiga les circumstàncies de la seva pèrdua i es troba amb coses prou inesperades i lletges. Es plantegen problemes de sinceritat i d'ètica. L'actor convidat és el Terry O'Quinn, que aquí fa d'almirall Pressman, però que, en el cine, ha fet tots els papers de l'auca.

Star Trek TNG [7x13] Cap a casa - Homeward (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47423.9.- El germanastre d'en Worf viola la Primera Directriu per tal de salvar d'una mort segura una raça primitiva. Això farà surar velles rivalitats entre germans.

Star Trek TNG [7x14] Sub Rosa (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47025.4.- La doctora Crusher assisteix al funeral de la seva àvia i es troba amb una tradició familiar diguem-ne...poc habitual.

Star Trek TNG [7x15] Cobertes inferiors - Lower Decks (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47566.7- Quatre oficials amb el rang d'alferes assisteixen nerviosos als resultats dels últims ascensos. Tot es complica quan en el seu camí es creua una missió encoberta que només porten els alts comandaments de la nau.

Star Trek TNG [7x16] Sigueu vos mateix - Thine Own Self (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47611.2 - En Data perd la memòria després de recollir les restes radioactives d’una sonda de la Federació. Això posarà en perill tot un poble. Mentrestant, la consellera Troi es prepara per a esdevenir oficial del pont i se’n adonarà que manar vides humanes no és fàcil.

Star Trek TNG [7x17] Màscares - Masks (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47615.2 - L’Enterprise ensopega amb un cometa que amaga una molt antiga biblioteca que recrea la seva civilització posseint en Data i transformant la nau amb estètica maia. Els coneixements d'arqueologia del capità Picard seran cabdals per a sortir-ne amb bon peu, d'aquesta.

Star Trek TNG [7x18] L'ull de l'observador – Eye of the Beholder (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47622.1 - Durant la investigació de l'estrany suïcidi d'un tripulant de la nau, la consellera Deanna Troi descobreix un assassinat que va tenir lloc a les drassanes orbitals d'Utopia Planitia, a Mart, durant la construcció de l'Enterprise. Res no és el que sembla, però.

Star Trek TNG [7x19] Gènesi - Genesis (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47653.2 - Un procediment mèdic de rutina crea accidentalment un virus que fa involucionar a la tripulació de l'Enterprise, mentre que Picard i Data es troben fora en una missió.

Star Trek TNG [7x20] El final del viatge - Journey's End (DVDrip english+subtítols català) per PIZARRIN (TotsRucs.cat).avi
Data Estel·lar 47653.2 - Mentre és de visita a l'Enterprise, el Wesley Crusher protesta pel desplaçament forçat d'una nació d'indis nadius-americans d'un planeta que ha estat cedit als cardassians en una negociació de fronteres.
PIZARRÍN l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. abr. 08, 2016 10:08, en total s’ha editat 19 vegades.


Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Teucre
Entrades: 15
Membre des de: dv. oct. 27, 2006 23:51
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(01

#2

Entrada Autor: Teucre » dv. març 22, 2013 20:29

Moltes gracies, feia ANYS que l'esperava

Avatar de l’usuari

josepmaria
Entrades: 3
Membre des de: ds. feb. 11, 2012 9:48
Ubicació: Barcelona
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(01

#3

Entrada Autor: josepmaria » dv. març 22, 2013 20:48

Magnífic! Moltes gràcies Pizarrin!

Avatar de l’usuari

Asseguratòrix
Entrades: 902
Membre des de: dv. maig 15, 2009 11:37
Ubicació: Girona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(01

#4

Entrada Autor: Asseguratòrix » dg. març 24, 2013 21:50

Gràcies!
(O potser hauria de dir "Llarga vida i pròspera".)


delta
Entrades: 3
Membre des de: dj. gen. 27, 2011 16:53
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(01

#5

Entrada Autor: delta » dt. març 26, 2013 0:14

Com el Teucre, feia ANYS que l'esperava, la setena..!

Moltes moltes gràcies PIZARRIN, rous & otger !!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(02

#6

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. abr. 05, 2013 9:21

[7x02] Enllaços - Liaisons

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.


delta
Entrades: 3
Membre des de: dj. gen. 27, 2011 16:53
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(02

#7

Entrada Autor: delta » dg. abr. 07, 2013 9:19

Iennn!!
el viatge continua...

endavant, nois, que ja falta menys...

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(03

#8

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. abr. 26, 2013 12:29

[7x03] Interfície - Interface

Imatge

Un més...
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(04

#9

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. maig 17, 2013 12:17

[7x04] Estratagema part I - Gambit part I

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(05

#10

Entrada Autor: PIZARRÍN » dc. juny 05, 2013 9:50

[7x05] Estratagema part II - Gambit part II

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(06

#11

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. juny 21, 2013 15:44

[7x06] Fantasmes - Phantasms

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

r5004
Entrades: 14659
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(06

#12

Entrada Autor: r5004 » dv. juny 21, 2013 20:34

Moltes gràcies!!
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(07

#13

Entrada Autor: PIZARRÍN » dt. jul. 09, 2013 17:45

[7x07] Plana oculta - Dark Page

Imatge
Kirsten Dunst amb Majel Barrett
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(08

#14

Entrada Autor: PIZARRÍN » dv. oct. 18, 2013 13:49

[7x08] Acoblats - Attached

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
PIZARRÍN
Entrades: 945
Membre des de: dc. oct. 25, 2006 17:49
Status: Desconnectat

Re: [ed2k]Star Trek-La nova generació (7ª temporada,VOSC)(10

#15

Entrada Autor: PIZARRÍN » dj. gen. 30, 2014 17:08

[7x09] La força de la Natura - Force of Nature

Imatge
Una salutació, PIZARRÍN.

Respon