[ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [22/24] | Nou: 3x22

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

[ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [22/24] | Nou: 3x22

#1

Entrada Autor: Nava » ds. oct. 13, 2012 15:04

Imatge
La Jaime i en Paul Buchman són dos joves novaiorquesos que s'han casat fa poc. Formen una parella urbana que tracta d'establir unes regles de convivència per viure junts en el seu nou apartament a Manhattan. Viuen junts des de fa només sis mesos i estan aprenent a conviure, cosa que no és gens fàcil perquè tot dos són una mica neuròtics. Ell és director de documentals, creatiu i molt caut. Ella, per la seva banda, és executiva de relacions públiques, té un esperit més lliure però és una mica més maniàtica.

Capturador: Teucre
Muntador: Nava


Fitxa Tècnica:
Títol original: Mad about you.
Nº temporades: 7
Nº capítols: 161
Durada: 22 minuts
Nacionalitat: EUA
Any: 1992 - 1999
Font video: DVD
Font audio: TDT (català) 112 kbps mono + MP3 (anglès) 128 kbps estèreo.
Mida fitxer: 200 mb per episodi.
Bitrate: 1000 kbps (1.33 : 1)


Fitxa Artística:

Director: Paul Reiser
Guionistes: Paul Reiser i Danny Jacobson
Productor: Danny Jacobson
Actors: Paul Reiser, Helen Hunt, Anne Elisabeth Ramsay, Carol Burnett, Robin Bartlett, John Pankow, Paul Dooley, Leila Kenzle, Hank Azaria, Tommy Hinkley, Richard Kind, Jerry Adler i Lisa Kudrow.


Caràtula:

3a temporada
Imatge



Enllaços:


Imatge

3x01 Escapant de Nova York (Escape from New York)
Una onada de calor i la mort de l’aparell d’aire condicionat porten en Paul i la Jamie a anar a prendre alguna cosa ben freda. Surten als carrers de Nova York però descobreixen que encara és pitjor. La Jamie convenç en Paul que haurien de fugir de la ciutat i anar a sopar en un restaurant al costat del mar on solien menjar. Però, mentre la Fran els està deixant el seu cotxe, la Jamie s’enfada quan descobreix que la Fran ha aconseguit la seva antiga feina...


Imatge

3x02 Una llar (Home)
La guerra entre els Buchman i els Conway ha començat quan corren rumors sobre que l’edifici es convertirà en una cooperativa. Mentrestant, en Murray i la Sophie, la gossa dels Conway, descobreixen l’amor veritable i després una mica més.


Imatge

3x03 Fins que la mort ens separi (Till Death Do Us Part)
Després de la mort de l’estimat oncle de la Jamie, en Paul, la Jamie i la Lisa es troben junts al seu funeral. Però quan la Jamie convenç al Paul perquè faci un discurs, ell insulta a tota la família amb incòmodes paraules. No obstant això, en Paul s’adona que ell és l’únic que se sent malament, perquè la Jamie insisteix que les cendres del seu oncle Van haurien d’estar a casa seva fins que trobin un millor lloc per ell.


Imatge

3x04 Quaranta anys junts (When I'm Sixty-Four)
Els Wicker tenen una gran baralla i el Sr. Wicker va a viure amb els Buchman. Mentrestant, la Jamie finalment cedeix a fer-se una revisió de la vista, on s’assabenta que hauria de fer servir ulleres. Però decidir entre ulleres i lents de contacte és tan difícil que sembla ser una missió impossible.


Imatge

3x05 L'herència (Legacy)
La contractació d’un ex jugador dels Yankees per a que estigui a les rebaixes anuals de mitjanit d’Articles d’Esport Buchman provoca que la Jamie torni a dedicar-se a les Relacions Públiques. Però a en Paul el fa sentir incòmode per més d’una raó.


Imatge

3x06 La capsa de Pandora (Pandora's Box)
La Jamie intenta convèncer a en Paul per tenir una televisió al seu dormitori, i instal·la il·legalment una presa de cable addicional amb l’ajuda de la Fran. Les complicacions que sorgeixen acaben portant a una apagada general de la llum de tota la ciutat.


Imatge

3x07 De tornada a casa (The Ride Home)
En un taxi de tornada a casa en Paul i la Jamie repassen com la festa d’aniversari de la Fran s'acaba converint en un desastre quan en Paul coneix una executiva de la NBC i la Jamie es troba amb un vell amor.


Imatge

3x08 Menjar pel Murray (Giblets for Murray)
És el primer sopar d’Acció de Gràcies a l’apartament dels Buchman i la Jamie vol que sigui perfecte. Aviat descobrirà que acontentar els gustos de tots és molt difícil i encara serà pitjor quan en Murray faci de les seves.


Imatge

3x09 Seguim en forma (Once More with Feeling)
En Paul i la Jamie estan sempre de mal humor quan comencen a discutir cada nit sobre el seu amor tòrrid i qui era millor al llit. Mentrestant, la Fran i l’Ira pensen erròniament que han fet alguna cosa perquè en Paul i la Jamie es comportin fredament cap a ells.


Imatge

3x10 La ciutat (The City)
Un mal dia a Nova York deixa a la Jaime reticent de sortir a veure una pel·lícula al cinema però en Paul la convenç, encara que sigui per a conèixer la nova parella de l’Ira.


Imatge

3x11 El documental (Our Fifteen Minutes)
En Paul és un dels sis directors de documentals seleccionats per la PBS per a gravar-se a ells mateixos durant 15 minuts, i en el seu cas, això es converteix en una gran sorpresa.


Imatge

3x12 Com enamorar-me (How to Fall in Love)
Les habilitats d’en Paul sobre com trobar i lligar amb el sexe oposat són posades a prova per la Jamie en una cita hipotètica, mentrestant l’Ira té una cita molt real amb una amiga de la Jamie.


Imatge

3x13 Boig per tu (1a part) (Mad About You (1))
La saga dels tres mesos previs al casament del Paul i la Jamie amb les invitacions, el menú de recepció, els accessoris del vestit, la selecció de la banda, el sopar d’assaig i les increïbles anades i vingudes de la nit abans del casament.


Imatge

3x14 Boig per tu (2a part) (Mad About You (2))
Quan només queda una setmana pel casament d’en Paul i la Jamie les coses es posen encara pitjor quan el vestit de núvia de la Jamie no li cap per culpa del seu hàbit de menjar compulsivament. Encara no s’ha escollit cap grup de música, i la germana gran d’en Paul, la Dabbie, deixa el seu marit. Mentre en Paul i la Jamie tracten de mantenir els seus tafaners i desagradables pares a ratlla, l’Ira i els seus amics li organitzen un comiat de soltar a un club de cavallers.


Imatge

3x15 El meu gos (Just My Dog)
En Murray apareix en un anunci que el Paul dirigeix. En Murray esdevé famós, amb tota l’atenció que ve amb la fama. La Jamie li farà d’agent.


Imatge

3x16 El show d'Alan Brady (The Alan Brady Show)
A en Paul li resulta molt difícil fer front al considerable ego d’una llegendària estrella de la televisió, fins que l’ajuda arriba en forma de consell d’un lloc sorprenent.


Imatge

3x17 Boig sense tu (Mad Without You)
La Jamie se’n va a Connecticut per fer-li companyia al seu pare. En Paul es queda sol a casa i gaudeix de ser el rei de la casa. El problema és que el temps que es queda sol no acaba sent com ell s’esperava.


Imatge

3x18 Arribaràs a temps (Purseona)
L’aventura canadenca d’en Paul comença amb mal peu i l’entrevista de la Jamie amb un client va pel mateix camí, mentre que el dia de la Lisa va de mil meravelles després que agafés accidentalment la bossa de la seva germana i alguna cosa més.


Imatge

3x19 Dos bitllets pel paradís (Two Tickets to Paradise)
Els Buchman teixeixen una teranyina de mentides quan es fan passar pels pares d’en Paul per a poder gaudir d’un viatge no reemborsable reservat per en Burt i la Sylvia.


Imatge

3x20 Els diners ho canvien tot (Money Changes Everything)
La Marianne torna de Luxemburg, sense el seu marit, però amb “més diners que Canadà”, i amb ganes de finançar el nou negoci de catàlegs de l’Ira amb un préstec sense interessos. Tanmateix el seu soci silenciós troba la veu per a vetar l’acord.

Imatge

3x21 L'aniversari d'en Paul (Cake Fear)
La saga dels aniversaris d’en Paul des de que va conèixer a la Jamie, anant cap enrere i després endavant: un recompte dels desastres i de l’estranya història d’una ampolla de porto.

Imatge

3x22 La reina malvada de l'univers (My Boyfriend's Back)
La Jamie està obligada a treballar en una campanya de publicitat amb la seva ex-parella, l’Allan, un artista gràfic, que ha publicat recentment un còmic sobre una reina malvada a l’espai exterior. Però l’aparença i les accions de la reina no li sonen gaire a ficció a la Jamie.


Imatge


cine90
Entrades: 84
Membre des de: ds. juny 25, 2011 22:46
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [01/24] | Nou: 3x01

#2

Entrada Autor: cine90 » dg. oct. 14, 2012 11:07

Genial, nova temporada.
M'encanten les series dels 90.
Gracies de nou!!


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [01/24] | Nou: 3x01

#3

Entrada Autor: piltrafillax » dc. oct. 17, 2012 17:06

Que bé, la tercera temporada !!! Moltes gràcies NAVA. :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [02/24] | Nou: 3x02

#4

Entrada Autor: Nava » dl. oct. 29, 2012 23:17

Afegit el capítol 3x02 Una llar
Imatge


cine90
Entrades: 84
Membre des de: ds. juny 25, 2011 22:46
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [02/24] | Nou: 3x02

#5

Entrada Autor: cine90 » dt. oct. 30, 2012 22:00

Gracies pel segon episodi de la tercera temporada.
Baixat i compartint, junt amb el primer.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [02/24] | Nou: 3x02

#6

Entrada Autor: Nava » dj. nov. 15, 2012 17:33

cine90 ha escrit:Gracies pel segon episodi de la tercera temporada.
Baixat i compartint, junt amb el primer.
Moltes de res! :D

Afegit el capítol 3x03 Fins que la mort ens separi
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [04/24] | Nou: 3x04

#7

Entrada Autor: Nava » dg. des. 02, 2012 10:23

Afegit el capítol 3x04 Quaranta anys junts
Imatge


cine90
Entrades: 84
Membre des de: ds. juny 25, 2011 22:46
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [04/24] | Nou: 3x04

#8

Entrada Autor: cine90 » dl. des. 03, 2012 16:40

Un altre a la cua.
Gracies!! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [05/24] | Nou: 3x05

#9

Entrada Autor: Nava » dl. des. 10, 2012 17:53

cine90 ha escrit:Un altre a la cua.
Gracies!! :D
De res! :D

Afegit el capítol 3x05 L'herència
Imatge


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [05/24] | Nou: 3x05

#10

Entrada Autor: piltrafillax » dg. des. 23, 2012 12:43

Ara feia uns quants dies que no passava per aquí. Baixant i compartint els capítols del 2 al 5. Moltes gràcies NAVA :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [05/24] | Nou: 3x05

#11

Entrada Autor: Nava » dc. des. 26, 2012 9:44

Afegit el capítol 3x06 La capsa de Pandora
Imatge

Avatar de l’usuari

simfomet
Entrades: 129
Membre des de: dj. març 13, 2008 18:20
Ubicació: Pla d'Urgell
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [06/24] | Nou: 3x06

#12

Entrada Autor: simfomet » dj. gen. 03, 2013 20:45

Moltes gràcies!!! Continuo baixant


cine90
Entrades: 84
Membre des de: ds. juny 25, 2011 22:46
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [06/24] | Nou: 3x06

#13

Entrada Autor: cine90 » dt. gen. 08, 2013 17:18

Compartint tota els episodis disponibles fins el moment de la temporada 3.

Gracies!! :D :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Nava
Entrades: 573
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:36
Ubicació: Baix Llobregat
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [07/24] | Nou: 3x07

#14

Entrada Autor: Nava » dv. gen. 18, 2013 18:24

Afegit el capítol 3x07 De tornada a casa
Imatge

Avatar de l’usuari

simfomet
Entrades: 129
Membre des de: dj. març 13, 2008 18:20
Ubicació: Pla d'Urgell
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Boig per tu T3 (DVD+DVB) [07/24] | Nou: 3x07

#15

Entrada Autor: simfomet » ds. gen. 19, 2013 13:28

Baixant el 7, gràcies!!

Respon