[ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [13/13] | COMPLETA

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

[ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [13/13] | COMPLETA

#1

Entrada Autor: xordi » dv. març 23, 2012 12:09

Imatge
2a. Temporada
DVD+DVB
Capturadors: Xordi, Petiso, Pizarrin, r5004,...
Muntadors: Xordi,...

"Torchwood" és un anagrama de "Dr. Who". Perquè vindrien a ser sèries similars, però no del tot. Sèries que s'assemblen però que no són la mateixa. Perquè "Torchwood" és una visió encara més passada de voltes, fosca i adulta de la sèrie del doctor britànic. La podrem veure d'estrena el proper 4 de juliol al Canal 3XL, que n'ha comprat els drets i planeja emetre-la sencera, inclosa la quarta temporada que és a punt d'estrenar-se al Regne Unit.Però malgrat que "Torchwood" és un "spin-off" de "Dr. Who", la idea de la sèrie és molt anterior a la nova etapa del doctor. Va ser el 2002 quan Russell T. Davies donava voltes a una sèrie inspirada en produccions nord-americanes com "Buffy" o "Angel" i va crear el projecte "Excalibur", que seria una història amb elements sobrenaturals i de ciència-ficció i un caràcter adult. Com ja pots deduir, aquesta idea va quedar oblidada en un calaix.

Davies la va recuperar al final de la segona temporada de "Dr. Who". En aquella època, feia servir la paraula "torchwood" per enviar les cintes de "Dr. Who" del rodatge a l'estudi. Amb aquest nom en clau evitava que ningú tingués temptacions de robar-les... va ser aleshores quan aquest nou nom va connectar al seu cervell amb la seva idea d'"Excalibur" i va decidir tirar endavant aquella antiga sèrie en forma de sèrie associada a "Dr. Who".
Així va ser com va donar forma a "Torchwood", una sèrie que s'emetria en la franja posterior de "Dr. Who" i que permetia un tipus de contingut més adult, cosa que es nota especialment en la forma de tractar la sexualitat, mostrant les relacions homosexuals i lesbianes com a quotidianes (una temàtica que el mateix Davies ja havia tractat a "Queer As Folk" i "Bob & Rose) i també en la violència i recursos propis del gènere del terror.
La sèrie es trasllada a Cardiff, on un equip de personatges lluita contra alienígenes. El seu líder és el capità Jack Harness (un esplèndid John Barrowman), un exconvicte que, a diferència del Doctor Who, s'inclina més per l'acció a l'hora de resoldre els problemes. El personatge és el principal lligam entre "Torchwood" i la sèrie mare, ja que ja havia aparegut a "The Empty Child", episodi de la primera temporada de "Dr. Who".

"Torchwood" es va consolidar ràpidament a la seva franja i es va guanyar l'admiració tant dels seguidors de "Dr. Who" com d'espectadors que no seguien les aventures del doctor. El seu èxit ha estat progressiu i recentment ha arribat a les oïdes de la indústria nord-americana, cosa que ha portat Starz a coproduir la quarta temporada, que diuen que serà la més espectacular.


Elinks:
2x01 Petons i explosions
El Capità Jack torna i l'equip de Torchwood es retroba per lluitar contra un agent del temps. El misteriós Capità John Hart està decidit a crear confusió i caos i, per això, necessita trobar un amic amagat a la Terra. Però quan la vida de Gwen està en perill i hi ha grups de bombes espargides per la ciutat... De quin costat estarà Jack?
2x02 La cèl·lula dorment
Torchwood sospita que els alienígenes poden estar involucrats en un robatori que ha acabat en matança.
2x03 Fins el darrer home
L'agent Toshiko se sent atreta per un atractiu soldat atrapat fora del seu temps, que, sense ser-ne conscient, té a les seves mans la clau per salvar el món.
2x04 Carn
Rhys descobreix la veritat sobre Torchwood i comença a treballar com un membre més de l'equip. L'equip Torchwood comença llavors una investigació en la qual hi ha involucrada carn alienígena. Amb Rhys en constant perill, Gwen està sota més pressió que mai: arribarà Rhys massa lluny? Li exigirà Jack massa per ell? I pot salvar Torchwood l'alienígena de ser usat com a carn barata?
L'agent Toshiko se sent atreta per un atractiu soldat atrapat fora del seu temps, que, sense ser-ne conscient, té a les seves mans la clau per salvar el món.
2x05 Adam
Un alienígena amb el poder de canviar els records s'infiltra a Torchwood. El seu principal objectiu és vèncer l'equip del malvat Adam i apropiar-se de tots els seus records. Torchwood haurà de buscar una solució com més aviat millor, però la ciutat no es troba en el seu millor moment. I és que mentre que el Capità Jack es troba atrapat en el trist record d'haver perdut tota la seva família, Gwen no deixa de fer esforços per recordar Rhys. A més, Toshi segueix enamorada de l'infiltrat i Owen de Toshi. Davant d'aquesta situació, només queda la fe de Jack per salvar la situació.
2x06 Reinici
El Capità Jack parla amb Martha Jones perquè investigui al costat d'ells unes misterioses morts. Quan el rastre els duu fins a un sinistre centre de proves mèdiques, Martha s'amaga. L'equip Torchwood haurà de buscar en solitari una solució.
2x07 Mort Vivent
En estat de xoc després de la mort d'Owen, l'equip de Torchwood afronta els seus pitjors moments. En un esforç per ressuscitar-lo, el Capità Jack utilitza el 'guant de resurrecció' amb el qual aconseguirà tornar-lo a la vida. El problema és que aquesta resurrecció desencadenarà una força que durà el caos a la Terra. Owen ha ressuscitat o realment està mort?
2x08 Un dia a la mort
Víctima de les seves circumstàncies acabades de descobrir, Owen Harper no s'adapta a la condició de mort vivent. Per això sol·licitarà l'ajuda d'una solitària noia que troba a la teulada que ha decidit suïcidar-se després de la mort del seu marit. El problema és que la seva ajuda només consistirà a participar en una missió que li encomana Torchwood per retirar un dispositiu alienígena que està demostrant fer-se més letal cada segon. Toshiko, per la seva banda, està disposada a ajudar Owen en la seva nova condició de mort vivent, però ho acceptarà Owen?
2x09 Una cosa prestada
Gwen s'ha de casar, li queden tan sols unes hores per contraure matrimoni amb Rhys, i està gaudint del seu comiat de soltera. Però, després de l'atac d'un alienígena, queda embarassada. Després d'acceptar-ho i explicar-ho al seu nòvio, decideixen tirar endavant les noces. Tot anirà bé fins que descobreixen que en la cerimònia s'ha colat un alienígena com a convidat i Torchwood tindrà la difícil missió d'eliminar-lo. Podran casar-se Gwen i Rhys?
2x10 Van sorgir de la pluja
Un antic cinema reobre les portes i s'alliberen forces estranyes. Encara que la tecnologia de Torchwood no detecta res, és clar que algú o alguna cosa està amenaçant la pau de Cardiff. Diversos ciutadans apareixen en un estat moribund, a mig camí entre la vida i la mort. Algú els ha robat l'últim alè. Què són els viatgers de la nit? Com podrà Torchwood detenir-los si la tecnologia alienígena no serveix de res?
2x11 Perdut
Jonathan, un adolescent de Cardiff, desapareix en estranyes circumstàncies. Gwen, commoguda per la història de la mare, intenta ajudar-la a trobar-lo, però aviat descobreix que, igual que Jonathan, hi ha centenars de persones que desapareixen sense deixar rastre. Quan Gwen decideixi utilitzar la tecnologia de Torchwood per trobar-les, Jack no hi estarà d'acord. La resposta sembla que està relacionada amb la bretxa espaciotemporal que travessa la ciutat. És possible que, a més d'entrar, també en puguin sortir coses? I si és així, què hi té a veure Jack en tot això?
2x12 Fragments
Durant una missió, l'equip cau en un parany i una enorme explosió els deixa a prop de la mort. Diuen que, abans que una persona mori, tota la seva vida li passa per davant dels ulls i així descobrim com el Capità Jack va ser reclutat pel Torchwood victorià de 1899. També veiem l'arriscada missió de Toshiko que la va dur a una presó secreta on la van privar de drets fins que se li va presentar una oferta que no va poder rebutjar, o la revelació mèdica que va canviar la forma de veure el món d'Owen i li va fer obrir els ulls cap a horitzons desconeguts. Significa això el final de Torchwood?
2x13 Final mortal
John Hart, antic company de Jack, era darrere de les bombes que gairebé maten l'equip, però ell també és una víctima més. Grey, el germà desaparegut del capità, ha tornat, però culpa aquest de tots els horrors que li va tocar patir quan va ser capturat i només busca venjança. Per això, ha decidit destruir tot el que signifiqui alguna cosa per Jack, començant pel seu equip i acabant per la seva vida. Podrà controlar Torchwood el caos que amenaça la ciutat? Aconseguirà Jack salvar allò que estima?



Avatar de l’usuari

Nelewy
Entrades: 24
Membre des de: dl. feb. 07, 2011 18:11
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#2

Entrada Autor: Nelewy » dv. març 30, 2012 14:25

gracies per pujar la série! :D

Avatar de l’usuari

rous
Entrades: 672
Membre des de: dv. set. 16, 2011 14:49
Ubicació: El Maresme!!!
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#3

Entrada Autor: rous » dv. març 30, 2012 16:52

Moltes gràcies xordi la primera temporada em va agradar molt. :D

Baixant, :wink:
Units fem força!! ||*||


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#4

Entrada Autor: oriol1967 » dv. març 30, 2012 17:33

Baixant i compartint el primer capítol de la segona temporada. Moltes gràcies, ROUS.


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#5

Entrada Autor: piltrafillax » dv. març 30, 2012 20:56

oriol1967 ha escrit:Baixant i compartint el primer capítol de la segona temporada. Moltes gràcies, ROUS.
Oriol, no se pas que li agraeixes a la ROUS :twisted: jo diria que li hauries d'agrair al XORDI :lol: , veig que segueixes sent tan despistat com sempre.

Jo vaig mirar la primera temporada gràcies a que la ROUS me la va recomanar, i em va agradar molt. Ara mirarem la segona temporada. Moltes gràcies XORDI per aquesta segona temporada.

Baixant i compartint el primer capítol. :wink:

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 16298
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#6

Entrada Autor: Petiso » dv. març 30, 2012 22:06

Gràcies Rous !!!
Imatge Imatge


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [1/13] | Nou: 2x01

#7

Entrada Autor: oriol1967 » dl. abr. 02, 2012 21:17

piltrafillax ha escrit:
oriol1967 ha escrit:Baixant i compartint el primer capítol de la segona temporada. Moltes gràcies, ROUS.
Oriol, no se pas que li agraeixes a la ROUS :twisted: jo diria que li hauries d'agrair al XORDI :lol: , veig que segueixes sent tan despistat com sempre.

Jo vaig mirar la primera temporada gràcies a que la ROUS me la va recomanar, i em va agradar molt. Ara mirarem la segona temporada. Moltes gràcies XORDI per aquesta segona temporada.

Baixant i compartint el primer capítol. :wink:
Petiso ha escrit:Gràcies Rous !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Xordi, les meves més sinceres disculpes per la confusió, no es pot anar depressa contestant als fòrums. Mentre pensava amb la Rous que ens va recomanar veure Torchwood, et volia agrair la segona temporada, i d'aquí la confusió. També s'agraeix el sentit de l'humor del Petiso, és dels meus, jo també tinc bastant sentit de l'humor.

En fi, despistes a banda, :lol: , gràcies per la segona temporada, Xordi. :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [3/13] | Nou: 2x02-3

#8

Entrada Autor: xordi » dt. abr. 10, 2012 15:43

Cap problema i de res oriol1967!

Dos nous episodis el 2x02 i el 2x03!

2x02 La cèl·lula dorment
Torchwood sospita que els alienígenes poden estar involucrats en un robatori que ha acabat en matança.
2x03 Fins el darrer home
L'agent Toshiko se sent atreta per un atractiu soldat atrapat fora del seu temps, que, sense ser-ne conscient, té a les seves mans la clau per salvar el món.


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [3/13] | Nou: 2x02-3

#9

Entrada Autor: oriol1967 » dt. abr. 10, 2012 19:48

Baixant i compartint els capítols 2 i 3. Moltes gràcies XORDI !! ( Ara no m'he equivocat i ho he dit bé ). :wink: 8)

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [4/13] | Nou: 2x04

#10

Entrada Autor: xordi » dj. abr. 12, 2012 23:46

De re! Afegit el 2x04 carn!

2x04 Carn
Rhys descobreix la veritat sobre Torchwood i comença a treballar com un membre més de l'equip. L'equip Torchwood comença llavors una investigació en la qual hi ha involucrada carn alienígena. Amb Rhys en constant perill, Gwen està sota més pressió que mai: arribarà Rhys massa lluny? Li exigirà Jack massa per ell? I pot salvar Torchwood l'alienígena de ser usat com a carn barata?


oriol1967
Entrades: 44
Membre des de: dl. set. 26, 2011 18:43
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [4/13] | Nou: 2x04

#11

Entrada Autor: oriol1967 » dv. abr. 13, 2012 18:58

Moltes gràcies XORDI, ja tenia mono de TORCHWOOD :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [5/13] | Nou: 2x05

#12

Entrada Autor: xordi » dg. abr. 22, 2012 21:34

Afegit el 2x05!

2x05 Adam
Un alienígena amb el poder de canviar els records s'infiltra a Torchwood. El seu principal objectiu és vèncer l'equip del malvat Adam i apropiar-se de tots els seus records. Torchwood haurà de buscar una solució com més aviat millor, però la ciutat no es troba en el seu millor moment. I és que mentre que el Capità Jack es troba atrapat en el trist record d'haver perdut tota la seva família, Gwen no deixa de fer esforços per recordar Rhys. A més, Toshi segueix enamorada de l'infiltrat i Owen de Toshi. Davant d'aquesta situació, només queda la fe de Jack per salvar la situació.


piltrafillax
Entrades: 72
Membre des de: dj. set. 29, 2011 11:22
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [5/13] | Nou: 2x05

#13

Entrada Autor: piltrafillax » dt. abr. 24, 2012 12:42

Clicat el capítol 5, moltes gràcies xordi. :D

Avatar de l’usuari

Jordana
Entrades: 681
Membre des de: dg. nov. 15, 2009 11:58
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [5/13] | Nou: 2x05

#14

Entrada Autor: Jordana » dv. maig 04, 2012 10:14

Hola y moltes gràcies Xordi :D

Una pregunta: Fas comptes seguir penjant episodis?

Els "comdemnats" a no veure TV3 :cry: agraïm molt poder seguir sèries i veure pel·licules en català.

I, altra vegada, gràcies.
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Torchwood T2 (DVD+DVB) [5/13] | Nou: 2x05

#15

Entrada Autor: xordi » dv. maig 04, 2012 17:26

Si, entre avui i demà posaré els 2 últims que han emès!

Respon