[ed2k] Gavin i Stacey [DVD+DVB català-anglès][1Temp][06/20]

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
ACIDTOTAL
Entrades: 251
Membre des de: dc. maig 25, 2011 21:46
Ubicació: Mollerussa
Contacta:
Status: Desconnectat

[ed2k] Gavin i Stacey [DVD+DVB català-anglès][1Temp][06/20]

#1

Entrada Autor: ACIDTOTAL » dt. març 20, 2012 8:52

Gavin i Stacey
DVD+DVB per ACIDTOTAL

Imatge
Wiki ENG - BBC

Sinopsis

En Gavin és un noi com molts altres que viu a Anglaterra. I la Stacey, una noia com moltes altres que viu a Gal·les. Fa sis mesos que parlen per telèfon des de la feina i ara, per fi, ha arribat el moment de trobar-se. Hi ha molts nervis, i molta emoció. La seva relació, només telefònica, ha arribat al límit de l'obsessió.

El despatx de la Stacey és ple de fotos d'en Gavin. En Gavin compta de manera malaltissa els dies i les hores que falten per poder conèixer, cara a cara, la seva misteriosa noia de Barry Island. Aviat els mons d'en Gavin i la Stacey s'uniran per sempre i podran comprovar, al costat dels seus amics i de les respectives famílies, que, tot i ser un noi i una noia com molts altres, tothom és únic, tothom és diferent i tothom és especial.

Dades tècniques de la sèrie:
Tamany: 260 MB/episodi
Duració: 28 minuts
Font: DVD+DVB
Còdec del vídeo: XviD (1.3.2)
Bitrate del vídeo: 1068 kB/s (Qf: 0.156)
Resolució: 704x396
FPS: 25.000 fps
Idiomes: català, anglès
Còdec d'audio: MP3
Bitrate de audio català: 128 kB/s cbr stereo (48 KHz)
Bitrate de audio anglès: 96 kB/s cbr mono (48 KHz)
Temporada 1

Gavin i Stacey -1x01- La trobada (The Meeting)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
En Gavin i la Stacey, obsessionats l'un per l'altre després de sis mesos de parlar per telèfon des de la feina, per fi han decidit trobar-se a Londres. L'oncle de la Stacey, molt preocupat, ha donat una alarma antiviolació a la seva neboda. La mare d'en Gavin està més emocionada que mai. En Gavin hi anirà amb el seu millor amic, l'Smithy, que l'únic que vol és conèixer l'amiga de la Stacey, la Nessa. El que és clar és que ha arribat el moment de la veritat.

Gavin i Stacey -1x02- La trucada (The Phone Call)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
En Gavin i la Stacey són feliços i estan més enamorats que mai, però un malentès per telèfon farà que la Stacey comenci a dubtar si ha de tirar endavant la relació. En Gavin té clar que l'única manera de solucionar-ho és anar-la a veure en persona a Barry Island. Després de la reconciliació, la Stacey, més nerviosa que mai, anirà a conèixer la família d'en Gavin.

Gavin i Stacey -1x03- El compromís (The Engagement)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Ara que ja han decidit que es casen, en Gavin i la Stacey es disposen a explicar-ho a amics i família. Els pares d'en Gavin estan més contents que mai. La família de la Stacey, en canvi, no ho veu tan clar. El que s'ho ha agafat pitjor és l'Smithy, que no vol ni parlar amb en Gavin. Sigui com sigui, ha arribat l'hora que es coneguin les dues famílies, i ho faran en una festa a casa dels Shipman, on es parlarà de moltes coses, fins i tot de diners.

Gavin i Stacey -1x04- La fira nupcial (The Wedding Fair)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Només falta un mes i mig per al casament i els nervis estan a flor de pell. En Gavin té la intenció de fer una proposta molt important a l'Smithy, però encara no té clar si l'acceptarà. La Nessa està molt desconcertada perquè té un retard. La família Shipman anirà fins a Barry Island a una fira nupcial i l'Smithy començarà a preparar el comiat de solter d'en Gavin, que vol que sigui ben sonat.

Gavin i Stacey -1x05- La sorpresa (The Surprise)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Ha arribat la nit dels comiats de solter, tant el d'en Gavin com el de la Stacey. La Stacey, quan ha sabut que el seu germà, en Jason, tornava a casa, s'ha posat més contenta que mai. L'oncle Bryn, en canvi, ha tingut una reacció ben estranya. D'altra banda, tant la Stacey com la Nessa amaguen secrets que podrien canviar moltes coses. La Stacey, a més, dubta que en Gavin es vulgui casar amb ella si descobreix el gran secret del seu passat.

Gavin i Stacey -1x06- El casament (The Wedding)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Per fi ha arribat el dia del casament! Els Shipman i els West estan contents, emocionats i molt orgullosos d'en Gavin i la Stacey. L'Smithy, que fa de padrí, ho té tot a punt per fer un discurs sorprenent, fins i tot per ell! L'oncle Bryn continua comportant-se d'una manera molt estranya amb en Jason, el germà de la Stacey, però la que ho porta més malament és la Nessa, que podria acabar confessant el seu secret i posant en perill el casament.

Temporada 2

Gavin i Stacey -2x01- L'àpat (The Meal)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi (29.03.2012)
Han passat tres setmanes des del casament i en Gavin i la Stacey tornen de la lluna de mel per instal·lar-se a cals Shipman fins que trobin un lloc per a ells dos sols. La Gwen, en Bryn i la Nessa faran el viatge des de Gal·les per portar totes les coses de la Stacey. La Dawn i en Pete han quedat amb un noi africà per proposar-li de fer un trio. La Stacey s'adonarà que la Nessa encara no ha explicat a l'Smithy que és el pare de la criatura que espera.

Gavin i Stacey -2x02- La revelació (The Revelation)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi (29.03.2012)
L'Smithy, després de saber que la Nessa està embarassada d'ell, ha desaparegut. A la Stacey encara li costa pair que a partir d'ara viurà lluny de la seva família. Sobretot perquè la Nessa, la seva millor amiga, la necessita més que mai. La Nessa, a més, no té clar si vol que l'Smithy li faci costat a l'hora de tirar endavant el seu embaràs.

Gavin i Stacey -2x03- L'esposa d'Essex (The Essex Wife)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi (05.04.2012)
Gavin i Stacey -2x04- Buscant casa (The House Hunters)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi (05.04.2012)
Gavin i Stacey -2x05- La decisió (The Decision)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -2x06- La parella solitària (The Lonely Couple)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -2x07- L'hora d'arreglar les coses (The Time To Sort Things Out)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -Especial de nadal- La notícia de Nadal (The Christmas Announcement)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi

Temporada 3 (Pròximament)

Gavin i Stacey -3x01- Ajustaments (The Adjustments)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -3x02- La nova feina (The New Job)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -3x03- L'embaràs (The Pregnancy)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -3x04- L'esperma (The Sperm)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -3x05- La treva de Nadal (The Christmas Truce)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
Gavin i Stacey -3x06- El gran dia (The Big Day)(DVD+DVB català-english per ACIDTOTAL)(TotsRucs.cat).avi
ACIDTOTAL l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. març 23, 2012 5:28, en total s’ha editat 5 vegades.


Imatge



Respon