Normes del fòrum TotsRucs

Fòrum general de TotsRucs

Moderador: Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15961
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Normes del fòrum TotsRucs

#1

Entrada Autor: Petiso » dv. oct. 06, 2006 13:39

Normes del fòrum
En aquest tema es posaran totes les normes relatives al fòrum, ja siguin de caracter general o específiques d'un subfòrum concret. Això no implica que a cada subfòrum estiguin també les normes relatives a aquell subfòrum en concret.

Condicions de registre al fòrum
Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.
Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscé, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta ­índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.
Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).
En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.

Normes respecte avatars i signatures
Les dimensions màximes permeses al fòrum pels avatars és de 140x140 pixels.
Les dimensions màximes per les firmes és de 600px (pixels) d'amplada i 150 d'alçada, i de 4 línies d'alçada si no hi ha imatge i es tracta només de text (lí­nies buides incloses).
Qui no compleixi aquesta norma i no faci cas dels missatges privats per canviar-la, veurà com en lloc de la seva firma li apareixerà el següent missatge: "Les dimensions màximes per les firmes és de 600px (pixels) d'amplada i 150px d'alçada i de 140x140px pels avatars".Normes respecte a la publicació de temes
Abans d'obrir cap tema nou, seguiu aquestes senzilles recomanacions:
1- Feu servir la cerca per assegurar-vos de que el tema del qual voleu parlar no ha estat anteriorment comentat o contestat a altra missatge del fòrum. Encara que no ho sembli la gent es cansa de contestar 20 cops el mateix. ^^u
2- Assegureu-vos que postejeu el missatge al subfòrum correcte. Només heu de mirar la descripció del subfòrum (per exemple: "Peticions: Qualsevol peticio de series, pelicules, fonts del emule, audios, etc.") per veure si va a un o un altre. En cas de dubte els moderadors s'encarregaràn de moure'l al subfòrum adient. Tot post que es vegi clarament que s'ha postejat al subfòrum que no toca té moltes possibilitats d'acabar a la paperera.
3- Seguiu les normes de publicació del subfòrum en el qual postegeu. Qualsevol post que no compleixi les normes del subfòrum corre el mateix risc d'acabar a la paperera o esborrat directament (segons l'humor del moderador ;) ).

Normes respecte al contingut dels missatges
No s'admeten als missatges fotografies amb contingut pornogràfic.
Si no és estrictament necessari, intenteu evitar postejar més d'un cop seguit.
En cas que sigui un post flooder, es pot passar per alt mentre no es torni en un flood unilateral: floodejeu amb responsabilitat.

Normes respecte a la publicitat.
No es permet als missatges la publicació d'enllaços que portin a planes d'Internet a on es venen serveis i/o productes i que treguin benefici econòmic d'això, ja sigui la plana mateix o l'usuari que publica el missatge. TotsRucs es troba lliure de publicitat practicament des dels seus inicis, i de moment així volem continuar. No deixarem pas que siguin precisament d'altres els que en treguin profit.
Queda inclosa dins d'aquesta norma qualsevol enllaç que aparegui al cos dels missatges, avatar, firmes i/o perfil de l'usuari.
Queda exclosa d'aquesta norma els enllaços que tinguin a veure amb el tema del qual es parla al fil a on es publica el missatge (es a dir, es pot posar, per exemple, un enllaç a Ono si s'està parlant d'operadors d'Internet).
Evidentment queda exclós d'aquesta norma una plana personal que no vengui res per si mateixa, tot i que després pugui tenir publicitat incorporada d'altres planes.

Normés del subfòrum servei tècnic
En vistes de que TotsRucs està en un procés de continua expansió, imparable (lol) :D, he cregut convenient establir unes normes bàsiques per a l'ús d'aquesta secció del fòrum així­ que si us plau, intenteu seguir-les, per el bé de tots.
És obvi que la majoria de dubtes i problemes que es plantegen sempre són els mateixos, així­ que siusplau abans de formular el vostre dubte procureu fer servir la funció de búsqueda que porta el fòrum per així­ evitar repetir preguntes que ja han estat explicades en altres posts.
També m'agradaria comptar amb la vostra ajuda activa a l'hora d'ajudar a aquelles persones que ho necessitin, encara que coneixent-vos de ben segur no feia falta demanar-ho. Com és obvi hi haurà coses de les que no en sabré la resposta, per el que novament us demanaria el vostre ajut perquè aquesta secció rutlli al 100% ;-)
De moment crec que amb aquesta petita norma n'hi haurà prou de moment i si fa falta en possaré alguna altre més si en sorgeix la necessitat.

Normes generals dels subfòrums ''Pel·lícules'', ''Sèries'', "Documentals" i 'Altres".
No es permet la publicació de missatges que obliguin a visitar altres webs/fòrums per baixar-se el torrent, elink, etc... Es a dir, és obligatori la publicació del torrent, elink o direcció del grup de les news al cos del missatge que es publiqui aquí­ aTotsRucs, independentment que després es vulgui fer referència a la web de la qual procedeix o per la qual s'ha fet la release.

Per fer mes ordenada aquesta secció, s'hauran de possar les següents etiquetes:
[ed2k] Emule
[BT] Bitorrent
[DD] Descarga directe
[P2M] Peer to mail
[Pando] Pando
[Altres] Qualsevol altre sistema.

Nova norma (15-01-2011): no es permetrà que un usuari publiqui un enllaç de descàrrega directa a partir d'una publicació ed2k d'un altre ripejador, sense el seu consentiment previ.

Normes bàsiques del subfòrum Altres
Aquest subforum és per penjar qualsevol fitxer per descarregar que no encaixi amb qualsevol dels altres subfòrums, per exemple: música, jocs, caràtules, manga, còmics, anuncis de TV, etc.
Igual que en els altres subforums, per ordenar una mica, indiqueu al títol de que es tracta amb les següents etiquetes:
[JOC] Pels jocs.
[MUSICA] Per la música.
[MANGA] Pels mangas.
[ALTRES] Qualsevol cosa que no encaixi a cap categoria anterior.
És OBLIGATORI que dintre del missatge hi hagi el link directe (ja sigui BT, emule, DD, etc) per descarregar el fitxer (no serveix ficar un link a una web). I també és obligatori especificar l'idioma del arxiu, excepte la música, és clar.

Normes del subfòrum Peticions
Aquest subfòrum és com bé diu el seu nom de Peticions, sí, però no es pot demanar tot el que es vulgui.
Només es pot demanar: arxius, sèries, audios, captures i fonts.
És obligatori l'ús de les següents etiquetes:
[PET]Nom de l'arxiu o sèrie - petició d'un arxiu o sèrie.
[FONT]Nom de l'arxiu - petició de fonts. (especificar BT o eMule)
[AUDIO]Sèrie/pel·lícula que es vol demanar el audio
[CAPTURA]Sèrie/pel·lícula que es vol demanar la captura.
[ALTRES]Nom de l'arxiu - especifica què és a la segona línia del títol (OST, Caràtula, Menú...)
- Tot post s'ha de fer amb un mínim d'educació i amb això vull dir no exigir les coses, tipus: TREIEU YA EL CAPITULLL X VAAA SI Q TARDEUU... Paperera.

Nova norma (01-06-2011) sobre el subfòrum Altres Rucs
Els ripejos i muntatges en altres idiomes o extret d'altres webs s'hauran de col·locar a la secció "Altres Rucs" que es troba a l'apartat de "Petisoperies". Per aquests enllaços és convenient mantenir el nom original de l'arxiu si no és vostre i indicar la web d'on s'ha tret l'arxiu.

Normes d'ús general
Pseudomoderació 1: No contestis a temes publicats només per dir que no es compleixen les normes. Sisplau, ja tenim als moderadors per això. Si creus que hi ha algun usuari que ha trencat alguna regla del fòrum avisa a un moderador mitjançant un missatge privat.

Pseudomoderació 2: Cap usuari es troba per damunt d'altre. Ser un usuari antic o amb més missatges al fòrum no dona cap dret a saltar-se les normes, o a riure's o insultar a cap altra usuari ni a actuar amb prepotència vers els altres. Evidentment ser un nou usuari tampoc. :-P

Els temes o missatges sense cap sentit i que no aporten res al tema no van enlloc. Això no és cap xat, ni cap weblog. Per xatejar ja teniu webxat.animelliure.net (cof cof).

Al fòrum de TotsRucs ets lliure d'entrar-hi, però recorda que hi han normes que s'han de complir. Els moderadors vetllaran pel compliment d'aquestes normes i el bon funcionament del fòrum. Acata les decisions dels moderadors. Si no hi estàs d'acord ets també lliure d'anar-te'n del fòrum.

No obris temes per tractar assumptes personals amb un altre usuari o preguntes destinades a un únic usuari. Fes servir el sistema de missatgeria privada (mp).

No obris temes nous per parlar d'un tema que es trobava a un altre fil que s'ha tancat. Si s'ha tancat haurà estat per algun motiu. No obris un tema nou per preguntar perquè s'ha tancat. Si vols envia un missatge privat a un moderador per preguntar el motiu. No obris un tema nou per disculpar-te. Envia un missatge privat al moderador.

Els moderadors de TotsRucs no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges. Si no li agrada allò que diu un usuari, no és la nostra culpa. Però si creu que incompleix alguna norma, avisi per missatge privat al moderador del fòrum corresponent.

No feu cites de missatges sencers. Feu referència només al text que voleu comentar.

Aquestes normes han estat plagiades ...... vull dir adaptades de les normes del forum d'Animelliure.Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10569
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: Normes del fòrum TotsRucs

#2

Entrada Autor: arakelov » ds. gen. 15, 2011 16:53

Afegit:

Nova norma (15-01-2011): no es permetrà que un usuari publiqui un enllaç de descàrrega directa a partir d'una publicació ed2k d'un altre ripejador, sense el seu consentiment previ.
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10569
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: Normes del fòrum TotsRucs

#3

Entrada Autor: arakelov » dc. juny 01, 2011 7:12

Afegit:

Nova norma (01-06-2011) sobre el subfòrum Altres Rucs
Els ripejos i muntatges en altres idiomes o extret d'altres webs s'hauran de col·locar a la secció "Altres Rucs" que es troba a l'apartat de "Petisoperies". Per aquests enllaços és convenient mantenir el nom original de l'arxiu si no és vostre i indicar la web d'on s'ha tret l'arxiu.
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Respon