[ed2k] Veterinaris T5 (17/17) COMPLETA

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

[ed2k] Veterinaris T5 (17/17) COMPLETA

#1

Entrada Autor: r5004 » dv. març 04, 2011 9:41

Veterinaris

Imatge
tv3.cat
El paper dels animals a la societat actual i la relació entre les persones i els animals són l'eix central de la sèrie "Veterinaris". Durant la seva producció, l'equip del programa va recórrer diferents indrets de Catalunya per seguir un gran nombre d'històries, entre famílies, granges i centres veterinaris.

Com en altres "docusèries" la càmera s'ha dedicat a observar per no alterar el funcionament habitual dels centres on ha estat. Tot el que s'ha enregistrat són escenes reals, que després s'han editat amb les pautes i el ritme d'un programa de ficció, com estableix la tècnica emprada.

Els animals domèstics són els gran protagonistes de la sèrie, tot i que també es segueix la feina dels veterinaris de granges i d'alguns animals salvatges en captivitat, així com d'espècies protegides a centres especialitzats.
Dades de la publicació:
Vídeo TdtRip Xvid a 704x400 a 1930 kbits/s
Àudio TdtRip Mp3 128kbits/s Abr Estèreo (Català)
Uns 30 minuts per capítol


Veterinaris -5x01-
La sèrie documental de més èxit de TV3 torna amb noves històries, nous protagonistes, una mirada a la fauna salvatge de Catalunya i un presentador, Pol Izquierdo. Les mascotes ens fan companyia i fan sortir el millor de nosaltres mateixos. Són les protagonistes principals. Algunes de les que apareixeran al llarg dels capítols són el gosset Xispa; el Teo, un lloro estressat que s'arrenca les plomes perquè està gelós; la Mein, una iguana que té Parkinson.

Veterinaris -5x02-
El segon capítol de Veterinaris està molt centrat en l'evolució de la Jingga , l'orangutaneta ferida del zoo. Veurem com va l'operació que li fan per arreglar-li el braç i sabrem quina és la seva rutina de recuperació. El Tyson , el porc vietnamita , el Teo, un lloro amb estrès, i la Mein , una iguana amb Parkinson , són els altres protagonistes d'aquest capítol. Unes mascotes amb malalties molt humanes.

Veterinaris -5x03-
La Jingga es retrobarà finalment amb la seva mare després d'haver viscut durant molts mesos amb els humans. Coneixerem el Xispa, un gos molt petit però amb el cor molt gran, una de les poques companyies que li queda al seu propietari, el Joaquim. I baixarem amb el grup de suport de muntanya dels agents rurals per presenciar el rescat de dos polls d'àguila perdiguera.

Veterinaris -5x04-
Com és la vida dels goril·les dins del zoo? Què fan quan no els veiem? Hem volgut sortir de dubtes col·locant càmeres de seguretat als seus dormitoris. Hem vist el que els visitants no poden veure. Però també hem aprofitat l'ocasió per conèixer altres inquilins del zoo: els dragons de Komodo, que estrenen casa , i els voltors barallant-se per un tros de cabra morta. Hi ha gossos que fan companyia i d'altres que, a més de fer companyia, formen part de la teràpia d'alguns malalts.

Veterinaris -5x05-
Sovint els propietaris de mascotes han de fer front a decisions difícils. Què haig de fer quan està molt malalt i els metges no saben què té? Quant estic disposat a pagar? En aquest capítol coneixerem un cas així i també un altre de més senzill. Assistirem al part de la Dana, un pastor alemany. I en aquest capítol també viurem un altre part, a quarts de dues de la matinada: el d'un vedell d'una granja de la Cerdanya. Ja se sap que els veterinaris rurals no tenen horaris.

Veterinaris -5x06-
L'Elle és un pastor belga amb un problema d'agressivitat molt gros. El seu propietari se'n vol desprendre i el Marcos, expert en el comportament de gossos, intentarà socialitzar-lo abans que sigui massa tard . Seguirem la feina del nostre veterinari rural, el Miquel. Descobrirem que els parts es compliquen , i quan es compliquen s'ha de ser molt ràpid . I en el nostre petit viatge per la fauna salvatge del país coneixerem un trencalòs nascut a Catalunya que se'n va a fer les Espanyes.

Veterinaris -5x07-
Al zoo es viurà una de les històries més intenses d'aquesta sèrie. La lluita del Conrad , el conservador de mamífers, i l'Hugo, el veterinari del zoo, per salvar la vida d'una girafa que no pot parir. En aquest capítol se sabrà si l' Elle, la gossa agressiva , ha millorat , i el programa seguirà el veterinari rural, el Miquel, en un dia de treball normal i corrent . El Miquel ha de fer de dentista , de psicòleg i de metge d'urgències. ¿Podrà desinflar l'estómac d'un vedell que de tant menjar està a punt d'explotar?

Veterinaris -5x08-
Tothom creu que el seu gos és el més bonic del món . Però, ¿què passaria si el presentessin a un concurs de bellesa canina? En aquest capítol veurem dos gossos, el Catalunya Triomfant i la Mia, que lluiten per ser els gossos més perfectes de la seva raça . Els seus propietaris es desviuen per arreglar-los les pestanyes o fer-los la pedicura. A Planes de Son , les preocupacions del Pepe Guillén són menys estètiques.

Veterinaris -5x09-
En aquest capítol el protagonista és el duc, el rapinyaire nocturn més gros del món. Hem seguit dos exemplars d'aquesta espècie: el primer a la natura, enregistrant imatges que mai fins ara s'havien vist a Catalunya, i el segon, un exemplar que té l'ala i la pota ferides, en un centre d'educació mediambiental d'Avià (Berguedà). El Marcos, l'educador de gossos, visitarà un bòxer que pateix ansietat per separació. I al zoo tot està preparat per fer-li la manicura a una gasela.

Veterinaris -5x10-
Una mascota de 5 metres de llarg i 40 quilos de pes. Es necessiten tres persones per moure-la i molts ratolins per alimentar-la . Un gos de 12 anys amb fractura de mandíbula, molta mala bava, mimat i sobreprotegit . Les veterinàries de l'hospital de Vic es trobaran amb una situació complicada. I el Griset i la Lis, dos gats que no poden estar a la mateixa habitació sense barallar-se. L'Alesandro, un nen de 6 anys que se'ls estima molt truca al Jordi perquè no sap com solucionar-ho.

Veterinaris -5x11-
El voltor negre ha tornat a Catalunya . El primer poll de voltor negre nascut a Catalunya en plena natura és un dels protagonistes d'aquest capítol. També tindran els seus minuts de glòria un bòxer, el Samsó, que passa més estona a la consulta del veterinari que a casa seva , i la Cleo, una gata que té por de tot , fins i tot de la seva propietària.

Veterinaris -5x12-
Un dàlmata arriba a l'hospital veterinari de Vic. L'acaben d'atropellar i les veterinàries lluitaran fins al final per salvar-li la cama. I a la clínica d'exòtics de Barcelona, una tortuga amb nom de beguda refrescant, la Pepsi, ha de passar per una operació complicada.

Veterinaris -5x13-
La trenca és un ocell petit, de colors vius i pràcticament extingit. Catalunya lidera la recuperació d'aquesta espècie a Europa. "Veterinaris" ha seguit el cicle vital d'aquesta espècie, des de l'ou fins a la primera volada. I a la clínica Canis de Girona hi ha més casos protagonitzats per gossos.

Veterinaris -5x14-
La Serena és un llebrer, una gossa tranquil·la i molt carinyosa que arriba a la clínica Canis de Girona amb una pota molt inflada i, a més, perd molta sang. També coneixerem el propietari d'una tortuga, l'Emilio, que està molt amoïnat perquè un accident domèstic ha deixat la seva mascota sense una pota. I veurem com evoluciona la relació entre el Dani i el seu gos d'assistència, la Vilma.

Veterinaris -5x15-
En aquest capítol coneixerem una ximpa de pocs mesos que ha viatjat des d'Holanda buscant una mare que l'adopti. És la Juma, i mentre duri el procés d'associació amb les femelles adultes del zoo de Barcelona haurà de viure entre humans, com la Jinga.
A més, també veurem com es resolen dos casos molt interessants: el del llebrer de la pota inflada i la tortuga de les potes socarrimades.


Veterinaris -5x16-
La Juma, la ximpanzé que busca una família que l'adopti, començarà el procés d'associació amb les tres femelles adultes del Zoo de Barcelona que tenen possibilitats de convertir-se en la seva futura mare. La primera fase de l'associació són els contactes visuals. I al mateix zoo, el programa també està pendent de l'arribada d'un nou inquilí i farà una visita a les noves instal·lacions dels elefants. A la clínica d'exòtics de Barcelona visitarà un lloro molt refredat.

Veterinaris -5x17-
Aquesta setmana, veurem un resum dels millors moments de la sèrie, com ara els canvis que han experimentat alguns dels protagonistes, com el Tyson que s'ha engreixat 43 quilos i la Jingga, la orangutana amb el braç trencat que ja viu amb tota la família d'orangutans del zoo.
r5004 l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. jul. 15, 2011 19:35, en total s’ha editat 21 vegades.


"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge


shinichikudo
Entrades: 29
Membre des de: dt. oct. 27, 2009 18:15
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (01/xx)

#2

Entrada Autor: shinichikudo » ds. març 05, 2011 14:42

Quant de temps de l'últim cop que vaig veure Veterinaris! M'encanta!
Gràcies per la feina! :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#3

Entrada Autor: r5004 » dv. març 11, 2011 16:12

El d'ahir!

Veterinaris -5x02-
El segon capítol de Veterinaris està molt centrat en l'evolució de la Jingga , l'orangutaneta ferida del zoo. Veurem com va l'operació que li fan per arreglar-li el braç i sabrem quina és la seva rutina de recuperació. El Tyson , el porc vietnamita , el Teo, un lloro amb estrès, i la Mein , una iguana amb Parkinson , són els altres protagonistes d'aquest capítol. Unes mascotes amb malalties molt humanes.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#4

Entrada Autor: aliga » ds. març 19, 2011 19:35

El d'aquesta setmana!

Veterinaris -5x03-
La Jingga es retrobarà finalment amb la seva mare després d'haver viscut durant molts mesos amb els humans. Coneixerem el Xispa, un gos molt petit però amb el cor molt gran, una de les poques companyies que li queda al seu propietari, el Joaquim. I baixarem amb el grup de suport de muntanya dels agents rurals per presenciar el rescat de dos polls d'àguila perdiguera.
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#5

Entrada Autor: aliga » dv. març 25, 2011 17:33

El d'ahir!

Veterinaris -5x04-
Com és la vida dels goril·les dins del zoo? Què fan quan no els veiem? Hem volgut sortir de dubtes col·locant càmeres de seguretat als seus dormitoris. Hem vist el que els visitants no poden veure. Però també hem aprofitat l'ocasió per conèixer altres inquilins del zoo: els dragons de Komodo, que estrenen casa , i els voltors barallant-se per un tros de cabra morta. Hi ha gossos que fan companyia i d'altres que, a més de fer companyia, formen part de la teràpia d'alguns malalts.
aliga l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. març 27, 2011 17:55, en total s’ha editat 2 vegades.
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

nloveva
Entrades: 1001
Membre des de: dl. març 26, 2007 17:33
Ubicació: BCN
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (04/xx)

#6

Entrada Autor: nloveva » dv. març 25, 2011 22:46

Mooooltes gracies r5004 y aliga, al dia y baixant. :wink:
Petonets by Nerea Imatge
Imatge
⁂ ŇĻỗvĕ√α ⁂

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (05/xx)

#7

Entrada Autor: r5004 » dv. abr. 01, 2011 14:28

I seguim!:

Veterinaris -5x05-
Sovint els propietaris de mascotes han de fer front a decisions difícils. Què haig de fer quan està molt malalt i els metges no saben què té? Quant estic disposat a pagar? En aquest capítol coneixerem un cas així i també un altre de més senzill. Assistirem al part de la Dana, un pastor alemany. I en aquest capítol també viurem un altre part, a quarts de dues de la matinada: el d'un vedell d'una granja de la Cerdanya. Ja se sap que els veterinaris rurals no tenen horaris.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (06/xx)

#8

Entrada Autor: r5004 » dv. abr. 29, 2011 12:59

Amb una mica de retard, el de la setmana passada: :D

Veterinaris -5x06-
L'Elle és un pastor belga amb un problema d'agressivitat molt gros. El seu propietari se'n vol desprendre i el Marcos, expert en el comportament de gossos, intentarà socialitzar-lo abans que sigui massa tard . Seguirem la feina del nostre veterinari rural, el Miquel. Descobrirem que els parts es compliquen , i quan es compliquen s'ha de ser molt ràpid . I en el nostre petit viatge per la fauna salvatge del país coneixerem un trencalòs nascut a Catalunya que se'n va a fer les Espanyes.

El d'ahir el penjarà l'aliga ben aviat.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (06/xx)

#9

Entrada Autor: aliga » dv. abr. 29, 2011 21:36

r5004 ha escrit:Amb una mica de retard, el de la setmana passada: :D
Perdoneu rucs, es culpa meva :oops:

r5004 ha escrit:El d'ahir el penjarà l'aliga ben aviat.
Aqui el teniu :wink:



Veterinaris -5x07-
Al zoo es viurà una de les històries més intenses d'aquesta sèrie. La lluita del Conrad , el conservador de mamífers, i l'Hugo, el veterinari del zoo, per salvar la vida d'una girafa que no pot parir. En aquest capítol se sabrà si l' Elle, la gossa agressiva , ha millorat , i el programa seguirà el veterinari rural, el Miquel, en un dia de treball normal i corrent . El Miquel ha de fer de dentista , de psicòleg i de metge d'urgències. ¿Podrà desinflar l'estómac d'un vedell que de tant menjar està a punt d'explotar?

Salut a tothom
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

nloveva
Entrades: 1001
Membre des de: dl. març 26, 2007 17:33
Ubicació: BCN
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (07/xx)

#10

Entrada Autor: nloveva » dv. maig 13, 2011 0:07

Moltes gracies :!: :!: :!: al dia i compartint. :wink:
Petonets by Nerea Imatge
Imatge
⁂ ŇĻỗvĕ√α ⁂

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#11

Entrada Autor: aliga » ds. maig 14, 2011 9:31

Un altre!
Veterinaris -5x08-
Tothom creu que el seu gos és el més bonic del món . Però, ¿què passaria si el presentessin a un concurs de bellesa canina? En aquest capítol veurem dos gossos, el Catalunya Triomfant i la Mia, que lluiten per ser els gossos més perfectes de la seva raça . Els seus propietaris es desviuen per arreglar-los les pestanyes o fer-los la pedicura. A Planes de Son , les preocupacions del Pepe Guillén són menys estètiques.
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (09/xx)

#12

Entrada Autor: r5004 » dv. maig 20, 2011 15:43

El novè:

Veterinaris -5x09-
En aquest capítol el protagonista és el duc, el rapinyaire nocturn més gros del món. Hem seguit dos exemplars d'aquesta espècie: el primer a la natura, enregistrant imatges que mai fins ara s'havien vist a Catalunya, i el segon, un exemplar que té l'ala i la pota ferides, en un centre d'educació mediambiental d'Avià (Berguedà). El Marcos, l'educador de gossos, visitarà un bòxer que pateix ansietat per separació. I al zoo tot està preparat per fer-li la manicura a una gasela.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#13

Entrada Autor: aliga » ds. maig 28, 2011 19:03

I un altre!
Veterinaris -5x10-
Una mascota de 5 metres de llarg i 40 quilos de pes. Es necessiten tres persones per moure-la i molts ratolins per alimentar-la . Un gos de 12 anys amb fractura de mandíbula, molta mala bava, mimat i sobreprotegit . Les veterinàries de l'hospital de Vic es trobaran amb una situació complicada. I el Griset i la Lis, dos gats que no poden estar a la mateixa habitació sense barallar-se. L'Alesandro, un nen de 6 anys que se'ls estima molt truca al Jordi perquè no sap com solucionar-ho.

Salut a tothom
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
r5004
Entrades: 14646
Membre des de: dc. nov. 01, 2006 8:08
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (11/xx)

#14

Entrada Autor: r5004 » dv. juny 03, 2011 11:07

El d'ahir:

Veterinaris -5x11-
El voltor negre ha tornat a Catalunya . El primer poll de voltor negre nascut a Catalunya en plena natura és un dels protagonistes d'aquest capítol. També tindran els seus minuts de glòria un bòxer, el Samsó, que passa més estona a la consulta del veterinari que a casa seva , i la Cleo, una gata que té por de tot , fins i tot de la seva propietària.
"Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense."
Imatge

Avatar de l’usuari

aliga
Entrades: 3285
Membre des de: dc. feb. 07, 2007 7:59
Ubicació: Molins del borbo
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Veterinaris T5 (02/xx)

#15

Entrada Autor: aliga » dv. juny 17, 2011 10:02

El de la setmana pasada. Perdo pel retras :oops:

Veterinaris -5x12-
Un dàlmata arriba a l'hospital veterinari de Vic. L'acaben d'atropellar i les veterinàries lluitaran fins al final per salvar-li la cama. I a la clínica d'exòtics de Barcelona, una tortuga amb nom de beguda refrescant, la Pepsi, ha de passar per una operació complicada.
Imatge Imatge Imatge

Respon