[ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [20/20] | COMPLETA

Sèries i programes de TV

Moderadors: naroatna, xordi, arakelov

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

[ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [20/20] | COMPLETA

#1

Entrada Autor: xordi » dv. gen. 07, 2011 15:15

Imatge
Doctor Who - 4a. temporada
DVD+TDT català - english
Doctor Who és una sèrie de televisió de ciència ficció britànica produïda per la BBC. Fou emesa per primera vegada el 1963 i ha guanyat diversos guardons. El programa segueix les aventures d'un viatger del temps alienígena conegut com "el Doctor", que viatja en la seva nau espacial i temporal, el TARDIS, que per fora sembla una cabina de policia. Amb els seus companys, explora el temps i l'espai, resolent problemes i arreglant injustícies.

El programa apareix al Llibre Guinness dels Rècords com la sèrie de televisió de ciència ficció que porta més temps en antena en tot el món[1] i també és una part significativa de la cultura popular britànica.[2][3][4] La sèrie ha estat reconeguda per les seves històries imaginatives, els seus efectes especials creatius de baix pressupost durant la seva emissió original, i el seu ús pioner de música electrònica (originalment produïda per la BBC Radiophonic Workshop). A Gran Bretanya i altres llocs, el programa s'ha convertit en una sèrie de culte i ha influït generacions de professionals de la televisió britànics, molts dels quals cresqueren mirant-lo. Ha rebut guardons dels crítics i el públic com un dels programes de televisió britànics de més qualitat, incloent-hi el Premi BAFTA a la millor sèrie dramàtica l'any 2006.

Elinks 4a. temporada:

4x00 El viatge dels condemnats (Especial Nadal 2007)
L'acció comença amb la nau TARDIS, que ha xocat amb una altra nau anomenada Titanic. El doctor posa en marxa el programa d'autoreparació del TARDIS i embarca al Titanic, on descobreix que es tracta d'un creuer interestel·lar que ve del planeta Sto. La nau és una rèplica del barco enfonsat del mateix nom i va a la Terra amb la missió d'observar els costums nadalencs d'antigues cultures, viatjant enrere en el temps fins l'any 2007.


4x01 Còmplices
Una dona anomenada Donna Noble busca un vell amic... el Doctor. Podran la Donna i el Doctor aturar la misteriosa sra. Foster i el seu misteriós pla?


4x02 El foc de Pompeia
El Doctor s'endú a Donna a la vella Pompeia, al dia de l'erupció del mont Vesuvi, i es troba amb un gran dilema moral. Han d'avisar als residents del proper desastre o deixar a l'història continuar el seu curs natural?


4x03 El planeta dels Ood
El Doctor i la Donna arriben a un planeta gelat conegut com la Oodsfera. Allí hi descobreixen que va portar els Ood a ser una raça servicial. Els podran alliberar abans que sigui massa tard?

4x04 L'estratagema Sontaran (gràcies a Petiso per l'audio!)
El Doctor es cridat per tornar a la Terra del present per una vella amiga quan un vell enemic crea nous problemes. Ajudats per l'acadèmia Rattigan, els Sontaran estableixen una base encoberta a la misteriosa fàbrica ATMOS. Podrà el Doctor aturar els Sontaran d'alliberar un potent poder que deixarà el món als seus peus?

4x05 El cel enverinat (gràcies a Petiso per l'audio!)
Els Sontaran continuen amb el seu diabòlic pla i comencen a enverinar la Terra. El Doctor i la Donna, fent equip amb la Marta han d'aturar-los! Podran salvar la Terra abans que sigui massa tard?

4x06 La filla del Doctor (gràcies a Petiso per l'audio!)
El Doctor aterra al llunyà planeta de Messaline on hi ha una guerra des de fa generacions. Quan la Martha es segrestada per els Hath, el Doctor, la Donna i una nova amiga hauran de correr per salvar-la i aturar aquest conflicte tan sagnant.

4x07 L'unicorn i la vespa
El Doctor i la Donna coneixen l'Agatha Christie a una casa propietat de Lady Eddison. Quan l'Agatha desapareix i apareix un còs a la biblioteca, l'aventura es transofmra en un cas d'assassinat, amb lladres i vespes alienígenes. Podràn resoldre el misteri?

4x08 Silenci a la biblioteca
El Doctor i la Donna aterren a un futur llunyà. Mentre investiguen una biblioteca, la parella es troba cara a cara amb el pensament sense còs d'una nena, un equip d'arqueòlegs liderats per una dona del futur del Doctor, es donen compte que hi ha unes criatures carnívores que només es veuen en les sombres. Envoltats per tots els llibres que s'han escrit, el Doctor prèn el control de la situació per mantenir tothom viu i dins la llum... Però la foscor es mou massa ràpid per ell, i la clau per la seva supervivència pot ser que siguin els malsons d'una petita nena...

4x09 El bosc dels morts
El Doctor i la Donna es troben en una situació compromesa. Mentre recorrent una terrorífica biblioteca han d'enfrontar-se a sombres carnívores i un misteriós fantasma.

4x10 Mitjanit
Quan visita el planeta Mitjanit, un preciós planeta de luxe, ple de ciutats futuristes, un terrorific problema apareix i deixa el Doctor sense poders.

4x11 Giri a l'esquerra
Mentre visiten el carnaval del planeta xinès Shan SHen, enreden a la Donna perquè li llegeixin la mà, on el seu passat és examinat. Sense el Doctor, la Donna ha de treballar amb la Rose, una viatjera d'un univers paral·lel, per aturar la foscor que vol empassar-se l'univers sencer.

4x12 La Terra robada
La Rose Tyler, la Martha Jones, la Sarah Jane Smith i en Jack Harness han de treballar junts en un temps de grans urgències a la Terra, ara atrapada a la Cascada de la Medusa, segrestada pe'l nou Imperi Dalek. Al mateix temps, el Doctor i la Donna han de visitar la Llei de les Ombres per trobar la veritat, mentre que un poderós enemic els espera...

4x13 El final del viatge
El Doctor, la Donna Noble, la Martha Jones, la Sarah Janne Smith, el Capità Jack Harness i la Rose Tyler han de lluitar per salvar tota la creació dels Daleks. Enmig de la Cascada de la Medusa i un pla mestre de'n Davros que deixa la Terra lluny del seu lloc... podrà el Doctor i els seus companys salvar la Terra, perduda en l'univers?


Elinks dels especials de la 4a. temporada:

4x14 El proper doctor
En el 1851, el Doctor coneix un home extrany de l'Anglaterra victoriana, un home anomenat El Doctor. Però, podra els dos protegir la Terra de l'exèrcit d'homes metàl·lics que s'aproxima?

4x15 El planeta dels morts
El Doctor agafa un autobús que pren un camí que el porta a ell i la resta de viatjers a un planeta molt perillós. Amb l'ajuda de la misteriosa Lady Christina de Souza, podrà el Doctor escapar del planeta desolat on han quedat atrapats i aturar la misteriosa i mortal força que s'aproxima per l'horitzó?

4x16 Les aigües de Mart
El Doctor arriba a una base militar sota atac d'unes misterioses aigües per ajudar...

4x17 La fi dels temps (1a. part)
És la nit de Nadal i el Doctor es reuneix amb Wilf per fer front al retorn d'un antic enemic: el Mestre ha tornat a néixer. Tots dos estan decidits a enganyar la mort i la batalla té lloc des dels afores de Londres fins a la misteriosa Porta de la Immortalitat. Però les advertències dels Ood alerten d'un perill encara més gran, ja que una gran ombra cau sobre tot l'Univers. El Doctor s'enfronta a la seva hora més fosca.

4x18 La fi dels temps (2a. part)
El Doctor s'enfronta al final de la seva vida. Ell ha combatut el Daleks, els Cybermen, els àngels i els dimonis, però ara està derrotat. Un antic parany amenaça i envolta la Terra i només el Doctor pot aturar el cataclisme. Però, haurà de pagar un preu massa alt?

Doctor Who Confidencial - L'11è doctor
Un repàs per la vida dels deu actors anteriors que han interpretat aquest personatge, els moments més heroics, més terrorífics, els vestuaris i els personatges secundaris que han anat definint aquesta gran sèrie. A més, podrem veure els primers minuts d'en Matt Smith com a onzè doctor.



Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [5/19] | Nou: 4x03-04

#2

Entrada Autor: xordi » dj. gen. 13, 2011 14:15

Afegit el 4x03 El planeta dels Ood i 4x04 L'Estratagema Sontaran!


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [5/19] | Nou: 4x03-04

#3

Entrada Autor: amtispan » dj. gen. 13, 2011 15:23

gracies :) ho fan una mica tard per l'horari escolar. M'estimo mes veure quan jo vull (i puc).

Avatar de l’usuari

Kaku
Entrades: 1034
Membre des de: dc. des. 24, 2008 20:14
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [5/19] | Nou: 4x03-04

#4

Entrada Autor: Kaku » dj. gen. 13, 2011 18:31

Moltes gràcies xordi!

Baixant! :D
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [7/19] | Nou: 4x05-06

#5

Entrada Autor: xordi » ds. gen. 22, 2011 13:38

Afegit el 4x05 El cel enverinat i el 4x06 La filla del Doctor!


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [7/19] | Nou: 4x05-06

#6

Entrada Autor: amtispan » ds. gen. 22, 2011 18:32

:D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [9/19] | Nou: 4x07-08

#7

Entrada Autor: xordi » ds. gen. 29, 2011 16:08

Afegits 2 més:
4x07 L'unicorn i la vespa
4x08 Silenci a la biblioteca

El 4x08 i la seva continuació al 4x09 són bonissims!


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [9/19] | Nou: 4x07-08

#8

Entrada Autor: amtispan » dc. feb. 02, 2011 7:50

ehmmmm...
O no me lo he descargado bien y se me han perdido trozos o en TV3 han recortado el capítulo, pero hay bastante diferencia entre verlo doblado y en VOSE :roll:

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [11/19] | Nou: 4x09-10

#9

Entrada Autor: xordi » dv. feb. 04, 2011 13:24

Afegit el 4x09 i el 4x10!

4x09 El bosc dels morts
4x10 Mitjanit

amtispan ha escrit:ehmmmm...
O no me lo he descargado bien y se me han perdido trozos o en TV3 han recortado el capítulo, pero hay bastante diferencia entre verlo doblado y en VOSE :roll:
En tota la 4a. temporada no han tallat cap episodi ni res, a quin episodi et refereixes?
L'únic que tallen es l'intro al 2on episodi que emeten...


Ignotus
Entrades: 2
Membre des de: dt. feb. 01, 2011 21:02
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [11/19] | Nou: 4x09-10

#10

Entrada Autor: Ignotus » dv. feb. 04, 2011 17:47

Merci.

Si el doble sobre la biblioteca es un dels millors ... juntament amb Blink...o la familia de la sang..o El so dels tambors..

serie original i divertidament esbojarrada

CU
Ig


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [11/19] | Nou: 4x09-10

#11

Entrada Autor: amtispan » ds. feb. 05, 2011 13:11

Xordi: al de Agatha Christie... em sembla que falten parts, escenes poc importants. Serà impressió meva :(
Els de la biblioteca m'encanten, a més de ser la primera aparició de River Song, que després dóna tant joc :D

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [13/19] | Nou: 4x11-12

#12

Entrada Autor: xordi » dc. feb. 09, 2011 20:16

Afegit el 4x11 i el 4x12!

4x11 Giri a l'esquerra
4x12 La Terra robada


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [13/19] | Nou: 4x11-12

#13

Entrada Autor: amtispan » dj. feb. 10, 2011 17:57

anem per feina :)

Avatar de l’usuari

Autor del tema
xordi
Site Admin
Site Admin
Entrades: 4422
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 14:32
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [13/19] | Nou: 4x11-12

#14

Entrada Autor: xordi » dj. feb. 17, 2011 16:39

Afegit el 4x13 El final del viatge, que és el primer final de "temporada". Ara vénen 5 especials que encara pertanyen a aquesta temporada!


amtispan
Entrades: 13
Membre des de: dc. gen. 12, 2011 22:04
Contacta:
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Doctor Who - 4a. Temporada [14/19] | Nou: 4x13

#15

Entrada Autor: amtispan » dj. feb. 17, 2011 18:27

:D Gràcies com sempre.

Respon