Pàgina 1 de 1

City Folk, documentals i altres

Publicat: dl. set. 29, 2008 10:42
Autor: Arkaixa
Hola,

Només voldria preguntar si seria possible accedir a la sèrie de documentals de City Folk (emesa pel Canal 33). És una sèrie de documentals sobre la vida quotidiana en les grans metròpolis del planeta (per cert, es va emetre un capítol molt interessant sobre Barcelona).

També voldria sol.licitar si algú podria ripejar un documental que es va emetre el Març del 2008, dirigit per Maria LLuna Antúnez. Es diu 'Amb qui parlo?' i es va emetre a 'El Documental' del Canal 33. El documental és autobiogràfic i retrata les vivències de la directora i dels seus germans entorn a la malaltia que pateix el seu pare, l'esquizofrènia. Es tracta d'un testimoni excepcional, conmovedor, valent i sincer, molt recomanable.

P.D. Per últim, una petició quasi impossible: algú podria intentar ripejar Léolo (1992), l'obra mestra de Jean Claude Lauzon? Es va emetre diverses vegades pel Canal 33, però ja fa alguns anys. La pel.lícula és excepcional i el doblatge en català és molt superior a la versió castellana, que és la que es va incloure en la versió en DVD.

Moltes gràcies.

Re: City Folk, documentals i altres

Publicat: dl. set. 29, 2008 11:12
Autor: Oliana
Benvingut/da Arkaixa.

En quant al que demanes, a veure si tens sort, però em temo que si no s'han publicat ja és que ningú els deuria capturar.

Tema Léolo:
Malauradament a les productores/distribuidores de DVDs (amb excepció d'algunes com Deaplaneta i Filmax) no els agrada gaire la nostra llengua. Fins i tot prefereixen moltes vegades posar pistes d'àudio i subtítols de llengües més llunyanes que no pas incloue la nostra... I no és per que no estiguin fets els doblatges, perquè moltes vegades hi són i aleguen que tècnicament no és possible afegir-hi més bandes d'àudio perquè no hi caben...
Bé, què t'he de dir que no sàpigues. En els DVDs que hi ha a la venda, la discriminació del català és brutal. I ja no parlem de les caràtules d'aquests DVDs, que fer que estiguin en la nostra llengua és una cosa impossible...
Tot plegat, patètic al segle en què vivim.

Bé, que volia desfogar-me una mica.
Una salutació,
Oliana :wink:

Re: City Folk, documentals i altres

Publicat: dl. set. 29, 2008 18:08
Autor: Linus
Benvingut/da Arkaixa! :D