Concepción Arenal, la visitadora de presons Telemovie

Qualsevol petició de sèries, pel·lícules, fonts del emule, audios, etc.

Moderador: Petiso

Respon

Autor del tema
Jaume_Felip
Entrades: 75
Membre des de: ds. març 08, 2008 13:17
Status: Desconnectat

Concepción Arenal, la visitadora de presons Telemovie

#1

Entrada Autor: Jaume_Felip » dl. des. 17, 2012 19:42

Hola, m'agradaria molt saber si algú esta interessat en capturar aquesta telemovie que es diu "Concepción Arenal, la visitadora de presons " que s'emetra per TV3 el proper dimecres 19 de desembre a les 22:30 hores , em farieu un gran favor m'interessa molt, moltes gràcies a qui em respongui.

Concepción Arenal, la visitadora de presons

Productors: Televisió de Catalunya, Distinto Films, Zenit TV, TVG, Canal Sur Televisión i Televisión Española, 2012
Direcció: Laura Mañá
Guió: Rafa Russo i Laura Mañá
Producció executiva: Miriam Porté i Zaza Ceballos
Producció delegada Televisió de Catalunya: Cruz Rodríguez
Director de fotografia: Sergi Gallardo
Música: Francesc Gener
Intèrprets: Blanca Portillo (Concepción Arenal), Anna Casas (Petra), Mabel Rivera (Juana de Vega), Òscar Rabadán (Goyo), Pere Arquillué (Garrido), Fermí Reixach (narrador) i Diana Gómez (Florentina)

Al segle XIX, en un context en que l'execució pública és un fenomen de masses i la gent del carrer repudia l'estament penitenciari, Concepción Arenal és anomenada visitadora de presons de dones. La seva tasca consisteix en visitar a les preses, estudiar el presidi i aportar solucions als problemes per a millorar les seves condicions de vida, que són realment precàries. Arenal creu que per això es fa indispensable conèixer a les preses a fons. Entre les preses coneix a Petra, una dona condemnada per assassinar els seus fills. Viu aïllada, sense cap mena de contacte amb la realitat ni amb la resta de preses. Per a Concepción, Petra serà el gran repte, saber si és innocent o culpable, però per damunt de tot salvar-la moralment i donar-li pau. Arenal també proposa canvis en les relacions de poder i suborn que s'estableixen amb els funcionaris de presons. Florentina, una de les preses, és violada sistemàticament per Goyo. Finalment quedarà embarassada i tant, Concepción com les preses, lluitaran perquè el nen es quedi al presidi. I Concepción ensenyarà als funcionaris a exercir el poder sense sobrepassar-se. Totes aquestes reformes i els canvis en les feines del presidi no agraden a Garrido i a Don Álvaro, que veuen com el presidi comença a canviar massa, i organitzen una falsa fuga de les preses perquè Arenal sigui destituïda del seu càrrec.
Arenal deixa de ser visitadora de presons però quan tot ha de tornar a ser com abans, tant les preses com els funcionaris es neguen a perdre totes les millores que havien aconseguit gràcies a Arenal. I la seva feina per millorar la qualitat de vida dels delinqüents perdura malgrat la seva destitució.Respon