Pàgina 1 de 1

Falta constant de fonts

Publicat: dg. jul. 07, 2019 14:22
Autor: epsilon
Hola,

sóc un usuari fins fa poc molt puntual d'aquesta web, però ultimament m'estic animant a consumir (i descarregar) coses en català, i el que trobo que aquesta web, és que són en molts casos elements penjats fa molt temps els quals no tenen fonts per descarregar, cosa que és normal, però aquí ens trobem l'afegit de que no tens opció ja que no se't dona alternativa.

Penso que seria interessant que es pogués solucionar aquest tema, ja que desgraciadament no és fàcil trobar coses en català enlloc.

Re: Falta constant de fonts

Publicat: dg. jul. 07, 2019 16:43
Autor: r5004
Guardar i compartir tot el que es publica en català és molt costós per un sol usuari. Costós en diners pels discos durs i altre equipament, i costós en temps (que moltes vegades no tenim). La idea és que entre tots ho guardem tot, però la realitat és ben diferent. En general, la gent va esborrant coses antigues per fer lloc a les noves, o directament ho esborra al cap de poc d'haver-ho baixat. L'única esperança és que algun bon samarità hagi guardat la sèrie que busques (Invasió, per exemple :wink: ) i ara la posi a compartir perquè te la baixis.

Per cert, tens ID alta a l'emule?

Re: Falta constant de fonts

Publicat: dg. jul. 07, 2019 17:16
Autor: epsilon
r5004 ha escrit:
dg. jul. 07, 2019 16:43
L'única esperança és que algun bon samarità hagi guardat la sèrie que busques (Invasió, per exemple :wink: ) i ara la posi a compartir perquè te la baixis.

Per cert, tens ID alta a l'emule?
Si, Invasió i Nip/Tuck són les que he posat a buscar últimament i m'he trobat la matexia situació.

No, no tinc la ID alta a l'emule, però tenia entès que això només influeix per la velocitat de descàrrega, no en que apareguin fonts.

Re: Falta constant de fonts

Publicat: dl. jul. 08, 2019 16:31
Autor: r5004
epsilon ha escrit:
dg. jul. 07, 2019 17:16
...

No, no tinc la ID alta a l'emule, però tenia entès que això només influeix per la velocitat de descàrrega, no en que apareguin fonts.
Doncs sí que influeix...

Codi: Selecciona’ls tots

¿Que desventajas tiene NO abrir los puertos?

Tener la ID BAJA no significa no poder descargar archivos, en cambio, si que tendremos algunas desventajas frente a la ID ALTA:

·Al tener la ID BAJA no se conoce la IP de la máquina con la que se está funcionando con lo que todas las conexiones, peticiones, y demás funciones corren a traves del servidor al que estamos conectados, esto crea una gran carga al servidor donde estamos conectados con lo que el servidor minimiza las conexiones maximas de usuarios a los que el servidor puede atender hasta el punto de que algunos de ellos los rechacen completamente.

Dos usuarios con ID BAJA no es pueden conectarse entre ellos, dado que al estar en servidores diferentes, no se pueden enviar ningun tipo de información esto quiere decir, que tendremos muchas menos fuentes para nuestras descargas.
https://www.adslayuda.com/p2p-abrir_puertos_emule.html

Re: Falta constant de fonts

Publicat: dg. jul. 14, 2019 21:51
Autor: epsilon
Bé, la veritat que obrint ports tampoc detecta gaire més. Dels 10 episodis que he dixat per descàrrega de Invasió i Nip/Tuk, 4 no els ha detectat mai complerts, havent-me connectat tots els dies a diferents hores.

Igualment gràcies pel cop de ma, esperaré que aparegui algun dia, però és molt difícil.