La Generalitat cobrarà un nou impost a les operadores d'ADSL

Fòrum general de TotsRucs

Moderador: Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15924
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

La Generalitat cobrarà un nou impost a les operadores d'ADSL

#1

Entrada Autor: Petiso » dv. nov. 28, 2014 3:14

Amb tanta "corrupció" i "Independencia", ara va i aproven una llei "d'amagatotis" ....

http://www.ara.cat/premium/cultura/Limp ... 74432.html
El Parlament va aprovar ahir per majoria -amb el suport de tots els grups parlamentaris i l’abstenció del PP i Cs- la llei de creació d’un impost sobre les empreses de telecomunicacions per al foment del sector audiovisual català. La taxa, que el conseller de Cultura Ferran Mascarell va anunciar fa més d’un any, va superar finalment l’últim tràmit. El nou tribut obliga les companyies que ofereixen serveis de comunicacions a abonar una quota fixa de 0,25 euros al mes per cada contracte de connexió a internet -fix o mòbil- que tinguin en territori català.
http://www.ccma.cat/324/La-Generalitat- ... a/2607015/
El Parlament ha aprovat la llei que permetrà a la Generalitat cobrar 25 cèntims al mes per cada contracte de connexió d'internet a les operadores. Es preveu una recaptació anual de 20 milions d'euros. El nou impost sobre els operadors d'internet vol compensar les pèrdues del sector audiovisual pel pirateig de continguts.

Els diners recaptats es destinaran a la producció, distribució, exhibició i promoció de pel·lícules, a la competitivitat empresarial i a la difusió cultural digital.

La llei aprovada prohibeix a les operadores revertir l'impost sobre els usuaris. Es cobrarà a partir del març del 2015, amb efectes retroactius a 1 de gener del mateix any.
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/progra ... o/5369532/

És curiós (i irònic) que la presidenta de la "Acadèmia Cinema Català", que tant s'alegra per la mesura, fes la seva última pel·lícula amb finançament a través del verkami:
http://www.verkami.com/projects/4171-l-endema


Imatge Imatge

Respon