[ed2k] 21a Festa Súpers- Tenim el poder!

Còmics, llibres, jocs, etc.

Moderador: Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
conradtgn
Entrades: 4525
Membre des de: dt. gen. 22, 2008 17:24
Ubicació: Tarragona
Status: Desconnectat

[ed2k] 21a Festa Súpers- Tenim el poder!

#1

Entrada Autor: conradtgn » dg. nov. 05, 2017 19:16

21a Festa Súpers- Tenim el poder!

Imatge
Gràcies a tots els súpers, la Nenúfar i la Matoll han pogut unir els seus poders per arrencar el fibló maligne i salvar els fruits de l'arbre màgic, i, amb ell, totes les plantes i animals del planeta. Un cop més, el Sr. Pla i el Rick, transformats en els malvats CO2 i CO3, no s'han sortit amb la seva. L'espectacle també ha servit per estrenar en directe les cançons del nou disc de la família del Super3, "Tenim el poder".

Durant tot el cap de setmana l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc s'omplirà de propostes esportives, lúdiques, culturals i solidàries. Com sempre, la Festa és oberta i gratuïta per a tothom. Avui dissabte, les activitats i actuacions es concentraran al matí, i la Festa estarà oberta entre les 10.00 i les 14.00. Demà diumenge, l'horari serà de matí i tarda, entre les 10.00 i les 18.00.

Un cop més, la Festa dels Súpers ha estat coorganitzada per l'Ajuntament de Barcelona, que proposa una activitat per aconseguir un aire més net i saludable a la ciutat. Una de les novetats d'aquesta edició serà la presència d'un estand de La Marató de TV3.

Els súpers i les famílies que assisteixin a la Festa dels Súpers durant tot el cap de setmana podran participar en les més de 150 activitats que hi ha repartides pel recinte de la Festa i gaudir de 50 espectacles, entre els quals hi ha l'actuació de la família del Super3, que es podrà veure en tres ocasions diferents: avui dissabte, a les 12.00, i demà diumenge, a les 12.00 i a les 16.00. A més, podran conèixer els presentadors de tots els programes del canal Super3, anar-hi disfressats d'insectes i prendre part en l'acció "Fes-te una foto", participar en el "Concurs carnet" o obtenir una edició especial i limitada del carnet de súper.

Enguany, la trama de la Festa comença quan CO2 i CO3, és a dir, el Sr. Pla i el Rick, claven un fibló al cor de l'arbre màgic que, si ningú no l'arrenca aviat, acabarà per matar-lo definitivament. La Nenúfar i la Matoll s'endinsen soles dins l'univers en miniatura que amaga l'interior de l'arbre. Però allí són capturades pels malvats CO2 i CO3. La família del Super3 decideix viatjar a l'interior de l'arbre, convertits en petits insectes, (Pauescarabat, Alexlibèl·lula, 6Quc, Patiformiga, Fluskimartí) i, amb l'ajuda de tots els súpers que vagin a la Festa, tenen una difícil missió: alliberar la Nenúfar i la Matoll i que les elfes, unint els seus poders, puguin arrencar el fibló maligne i salvar els fruits de l'arbre màgic, i, amb ell, totes les plantes i animals del planeta.

Per tal d'accedir a la Festa es recomana l'ús del transport públic i per a aquells que ho facin en cotxe, també s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora.

Dades tècniques
Vídeo: DVBrip, 704x396, 25fps, xvid, 2250kbps.
Àudio: DVBrip, 128kbps, 48kHz, mp3, estèreo.
Durada: 88 minuts.
Mida: 1.46 GB .

21a Festa dels Súpers (2017)- Tenim el poder! (DVBrip català per Conrad)(TotsRucs.cat).avi


Imatge

Respon