[ed2k] 11ª Festa dels Súpers

Còmics, llibres, jocs, etc.

Moderador: Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
arakelov
Entrades: 10569
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

[ed2k] 11ª Festa dels Súpers

#1

Entrada Autor: arakelov » dv. nov. 02, 2007 0:32

Sinopsi:

1. Presentació de la festa

La presentació de la nova edició de "La festa dels súpers", que tindrà lloc dissabte 27 i diumenge 28 d'octubre a l'Anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona, s'ha fet a les instal·lacions de TVC. Hi han assistit Francesc Escribano, director de TVC; Gerard Hausmann, director del Club Super3, i Gemma Corominas, cap d'Accions Externes de TVC.

"Ja la tenim aquí!". Així és com s'ha referit a la nova edició de "La festa dels súpers" el director de TVC, Francesc Escribano. L'onzena festa és, a la vegada, la primera que té la nova imatge del Club Super3, renovada ara fa un any. "El Super3 és el club amb més socis a Catalunya, una gran família de la qual ens sentim molt orgullosos", ha comentat Escribano. El director de TVC ha explicat que, com a televisió pública, "es té cura del públic infantil amb una atenció prioritària i es treballa amb talent i esforç creatiu".

Gerard Hausmann, el director del Club Super3, ha destacat "el gran esforç per dotar "la festa" de continguts: activitats culturals, solidàries, espectacles..." Hausmann ha explicat la trama televisiva que envolta l'onzena festa: el Sr. Pla, el dolent del Club Super3, ha regalat un escorpí a la Lila, la petita de la família. La bestiola, que es diu Mildred, ha picat la nena i l'ha feta tornar tan dolenta que fins i tot posa en perill el Club Super3. En Roc descobreix que la música la fa reaccionar. Per això, Hausmann ha demanat "la presència de tots els súpers a "la festa", perquè tots junts cantin ben fort i salvin la Lila". A més, a l'Anella Olímpica es repartiran àlbums i cromos de la Lila que els socis hauran d'intercanviar entre ells per tenir-lo complet.

Gemma Corominas ha volgut remarcar el lema de la festa: "Tots som súpers", títol extret d'una de les lletres de les cançons del nou disc". Corominas ha explicat que, com en altres edicions, "es demana a la gent que vagi a "la festa" en transport públic, ja que hi haurà autobusos a la plaça Espanya i al funicular de Montjuïc, i que facin ús de la recollida selectiva de la brossa".

El diumenge 28 d'octubre, a les 12.00, TV3 emetrà en directe "La festa". Es podrà veure si els socis són capaços de salvar la Lila i el nou Club Super3 farà la seva primera actuació, anomenada "SP3".

El dijous 1 de novembre, a les 12.00, i també per TV3, es podrà veure el programa especial "Jo vaig ser a la Festa dels Súpers", que oferirà el seguiment de 4 súpers (un de Girona, un de Tarragona, un de Lleida i un de Barcelona) durant "La festa".

2. La trama

El senyor Pla regala un escorpí a la Lila. Quan la Lila presenta l'escorpí a l'aranya Mildred, l'escorpí pica la Lila i li provoca una transformació.

La Lila es converteix en una petita "senyor Pla" i posa contínuament en perill el funcionament del Club Super3. La família al·lucina i sospita que el senyor Pla hi té alguna cosa a veure. Per això, encarrega a la Pati Pla que esbrini el que pugui. Mentrestant, el senyor Pla observa des del seu despatx les malifetes de la Lila i exclama: "Funciona!" La fi del Club Super3 s'acosta... I, per fi, el Sr. Pla podrà recuperar la seva casa i construir-hi un gratacel.

La Pati Pla descobreix la relació del seu tiet i l'escorpí amb l'estranya i perillosa actitud de la Lila. La família prova, sense sort, diferents antídots amb la Lila per poder recuperar la seva personalitat original. L'Àlex i el Pau miren de fer-la reaccionar, també ho intenta el Fluski, per la seva banda, però... és el Roc qui descobreix per casualitat que la Lila reacciona tímidament davant d'una cançó del Club Super3.

Però no n'hi ha prou, i ningú no pot aturar les malifetes de la Lila, que cada cop són més perilloses. Finalment, la Lila anuncia al Sr. Pla que la setmana vinent li ensenyarà una porta que li agradarà molt i destruirà definitivament el Club Super3.

Mentre el senyor Pla espera nerviós la trucada de la Lila per destruir definitivament el Club Super3, el Roc explica a la família que ha descobert l'antídot en forma de cançons del club. Però els intents de la família no són prou contundents i ràpidament s'adonen que només cantant no n'hi ha prou. Per això, fan una crida a tots els súpers i convoquen la Festa a l'Anella Olímpica per cantar tots junts i salvar la Lila.

3. L'àlbum de la Lila

L'àlbum de la Lila és un joc on es presenta el món gràfic del Super3 sota la mirada artística de la Lila. Tots els súpers, quan arribin a la festa, podran demanar l'àlbum i participar a la Supergimcana que han preparat el Pau, l'Àlex, en Roc, la Pati Pla i en Fluski. Els súpers hauran de superar unes proves per aconseguir els cromos dels personatges del Club Super3. Com a tota col·lecció, també hi ha cromos repetits que els súpers podran intercanviar en qualsevol moment. Aquest fet es converteix en un recurs per establir noves relacions entre tots els súpers que han vingut a la festa.

La proposta preveu el desig i la possibilitat de poder acabar la col·lecció en poques hores. Així doncs, l'àlbum té 14 cromos amb els personatges i 2 comodins que els súpers també podran canviar pel cromo que vulguin als punts d'intercanvi o bé amb uns personatges peculiars mig humans mig aràcnids. Amb l'àlbum es lliura un full d'instruccions on s'explica tot el que s'ha de fer per acabar-lo i per aconseguir avantatges. Però, alerta! És una col·lecció on també hi ha un enigma que cal resoldre i un cromo especial que completa l'àlbum i el personalitza.

4. Les xifres

. Unes 2.000 persones treballen per "La festa"
. 50.000 m2 és el que ocupa "La festa"
. Es cobriran uns 15.000 m2 amb moqueta
. Es taparan 3.000 m2 de gespa a l'Estadi
. 12 càmeres del CS3 faran el seguiment televisiu
. 600 artistes participaran a "La festa"
. 3 milions de persones han passat per les altres edicions de "La festa"

5. La festa a TV3

Aquells súpers que no puguin desplaçar-se fins a l'Anella Olímpica de Montjuïc podran seguir la festa a través de la programació infantil de TVC i per la web del programa. Dins de la franja del Club Super3, a TV3, s'oferiran connexions en directe per seguir el desenvolupament de la festa amb imatges de les activitats i de les diferents actuacions.

Dins de la web del programa http://www.super3.cat. es podrà participar virtualment en "La festa del Club Super3": xats amb els personatges, fòrums, jocs, webcams, fotos i vídeos exclusius...

Un munt d'opcions per viure la festa minut a minut sense sortir de casa! El diumenge 28 es realitzarà un especial d'una hora en directe des de la festa, on es resoldrà la trama amb l'actuació dels personatges.

La setmana següent també es realitzarà un programa especial de resum de la festa protagonitzat per quatre súpers de diferents indrets de Catalunya que hi hauran estat.

6. L'equip

Consell festa: Gemma Coromines, Toni Roy, Xavi Romero, Pere Arcas, Linus Puchal, Gerard Hausmann, Dani López
Disseny de l'espai: David Martín, Anna Piñol
Serveis: Toni Quer, Jordi Soler, Oliver Díaz
Logística: Ramon Fornós, Lluís Besse
Espectacles: Raül Martínez, Ramon Peris, Mireia Llonch
Equip màrqueting infantils i juvenils: Elisabet Herrero, Montse Talarn
Edicions i internet: Judith Muñoz
TV: Xavi Sobron, Carme Carceles, Toni Juanet, Dani Ventura, Eva Mor, Andrés Palomino, Cristina Jiménez

A més de tot l'equip del Club Super3 amb la col·laboració de tots els departaments
de TVC.


Dades tècniques:

Vídeo: TDTrip, 640x480, 25fps, xvid, 1060kbps
Àudio: TDTrip, 128kbps, 48kHz, mp3 (cbr), joint stereo
Durada: 70 min
Tamany: 600MB


Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

aleixet13
Entrades: 92
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 23:14
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: aleixet13 » dl. nov. 26, 2007 19:02

On li dono per a descarregar-ho?

Avatar de l’usuari

Autor del tema
arakelov
Entrades: 10569
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: arakelov » dl. nov. 26, 2007 19:09

A la foto... :roll:

Pensava que ja ho tenies descarregat de fa temps! Em va fer l'efecte que et corria pressa...

Salut!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Respon