Pàgina 1 de 1

[ed2k] Quèquicom -021- La fusta i el Pallars

Publicat: dc. ago. 31, 2011 23:15
Autor: Petiso
Quèquicom -021- La fusta i el Pallars
DVBrip català per Petiso
El reporter Pere Renom baixa dalt d'un rai pel Noguera Pallaresa, visita un dels boscos més vells de Catalunya i té la sort de poder gravar la parada nupcial del gall fer.

El reporter i biòleg Pere Renom navega en un rai pels ràpids del Noguera Pallaresa. Aquest tipus d'embarcació es feia servir per transportar la fusta. El Pallars ha estat, des de l'antiguitat, important per a la producció de fusta ja que té grans superfícies forestals i una extensa xarxa fluvial que en facilitava el transport. El programa s'endinsa en un dels boscos més vells de Catalunya per veure com es descompon la fusta. Molts dels seus arbres fan més de 30 metres d'altura, Toni Mestres des de plató analitza com s'ho fan per fer pujar l'aigua tan amunt. Els boscos vells són també molt rics en diversitat d'espècies. S'assistirà a la parada nupcial del gall fer, un veritable tresor dels boscos pallaresos.

Quèquicom -021- La fusta i el Pallars (DVBrip català per Petiso)(TotsRucs.cat).avi (230 megues)

Re: Quèquicom - 021- La fusta i el Pallars

Publicat: dc. ago. 31, 2011 23:16
Autor: Petiso
He trobat això pel disc dur ....... és del 2006 ....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8) :shock: :shock: :shock: :shock:

Re: [ed2k] Quèquicom -021- La fusta i el Pallars

Publicat: dg. set. 18, 2011 9:56
Autor: lauriqui
Val la pena igual :D Moltes gràcies Petiso!!!!