[ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20216
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

[ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

#1

Entrada Autor: naroatna » dt. gen. 05, 2010 23:56

La veritat sobre el menjar (The Truth About Food) (2007)

DVBrip dual (Català-anglès)

Imatge

BBC Science & Nature


Ripejadors: Petiso, arakelov i naroatna
Aquesta sèrie de ciència intenta donar resposta a preguntes sobre els aliments que consumim cada dia i vol desmuntar els mites que sentim. Serem testimonis, a través de proves convincents, de l'efecte increïble i a vegades xocant que té el menjar en el funcionament intern del nostre organisme.

Cada episodi cobreix una àrea específica de la vida quotidiana i conté diversos vídeos individuals en què s'analitza un aliment o un tipus de menjar i l'efecte que ens produeix, com ara la soja en la calvície i els fruits del bosc en la memòria. També es fa un seguiment durant diversos mesos d'un grup de persones que han realitzat canvis considerables en la seva dieta amb resultats impressionants. Gràcies a aquestes revelacions fascinants descobrirem, no només com ens podem aprimar i estar més sans, sinó també com ens podem influir a nosaltres mateixos, des de l'humor i la fertilitat, fins a l'atractiu sexual i l'avantatge competitiu, inclosa l'esperança de vida, a través del poder dels aliments.
Dades tècniques del ripeig:
Durada: 50 minuts/capítol
Mida: de 620 MB
Número d'episodis: 6
Codec video: XviD @ 1539 Kbits/s 640x480
Codec audio: MP3 @ 96 kb/s mono, 48000Hz


Elinks:
La veritat sobre el menjar -1de6- Com estar sà (The Truth About Food - How to be healthy)(DVBrip català-english per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En lloc d'engolir medicaments per evitar i tractar les malalties, una solució més bona seria consumir els aliments adequats. Hem investigat els consells i les dietes de salut que es venen com a protecció contra malalties i hem esbrinat què s'ha de donar al cos per evitar infeccions. La dieta Evo: Hem viatjat enrere en el temps per examinar la "dieta evolutiva" i per saber si el que menjaven els nostres avantpassats primitius té el secret per combatre els problemes de salut de la civilització occidental actual. Nou addictes al menjar ràpid seguiran una dieta de primats en un clos de Paignton Zoo. La prova dels calçotets flatulents: Gràcies a aquesta peça de roba interior hem descobert la quantitat de gas que arriba a produir una persona i quina és la bactèria que el provoca.
La veritat sobre el menjar -2de6- Per ser atractius (The Truth About Food - How to be sexy)(DVBrip català-english per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Hem explorat les connexions profundes que hi ha entre els aliments i el sexe,i hem fet evident la veritat que s'amaga al darrere dels diferents mites relacionats amb el menjar i el sexe, que estan profundament arrelats en la nostra cultura. La raça de l'esperma: Durant un període de sis mesos hem acompanyat un grup d'homes subfèrtils que seguien un dieta especialment elaborada per a ells per determinar si un canvi en la salut i en l'estil de vida podia millorar el seu esperma. La prova del gust de l'esperma: Hem reclutat uns quants voluntaris valents perquè ens ajudin a saber si realment es pot detectar què ha menjat un home només tastant-ne el semen. Aquest experiment pot ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.
La veritat sobre el menjar -3de6- Com alimentar els nens (The Truth About Food - How to feed your kids)(DVBrip català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi
Què hi ha de veritat en els aliments que mengen els nostres fills? A mesura que creixen, com els afecta el que mengen als seus cossos, ments i comportaments, o fins i tot en els hàbits formats com a adults? Alguns dels experiments inclouen: - Prohibir certs menjars: Limitar o prohibir menjar a deshora és realment la millor manera d'aconseguir que els fills estiguin sans? - Aprendre a apreciar les verdures: És molt saludable consumir com a mínim cinc peces de fruita i verdura cada dia. Però, què passa si els nens no en volen menjar? - Quantitat de les racions: Els adults hem après a no fer cas dels senyals que ens envia el nostre cos quan ja està satisfet i seguim menjant com si res. Però, els nens també ho fan? - Sucre i hiperactivitat: Tothom sap que donar massa sucre a un nen és sinònim de desastre. Es tornarà hiperactiu i ja haurem begut oli. O no?
La veritat sobre el menjar -4de6- Com estar prims (The Truth About Food - How to be slim)(DVBrip català-english per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
En el món en què vivim sembla que no hi ha ningú que no hagi acabat o que no estigui a punt de començar un règim. L'única manera per aconseguir aprimar-se de debò és canviar el nostre estil de vida: fer més exercici i menjar bé. Examinarem alguns dels mites dels règims més populars. Els experiments inclouen, entre d'altres: - Metabolisme i pes: Tots creiem que un metabolisme lent impedeix perdre pes. Però, d'on surt aquesta creença? - La dieta làctia: Hem investigat l'enemic de tots aquells que fan règim i hem preguntat si realment menjar formatge ens fa acumular quilos. - Vigila què menges: Hem enumerat alguns elements que fan venir gana per veure si eliminant l'evidència d'allò que mengem és més fàcil no fer cas dels senyals de sacietat.
La veritat sobre el menjar -5de6- Com mantenir-nos joves i guapos (The Truth About Food - How to stay young and beautiful)(DVBrip català-english per naroatna)(TotsRucs.cat).avi
Un cop d'ull als aliments i begudes que consumim diàriament, i com ens poden ajudar a combatre el procés d'envelliment des de dins i des de fora. Els experiments inclouen: la dieta Detox, els espinacs i la vista, els tomàquets i la protecció de la pell, l'aigua i la pell, la prova del vi, i els fruits del bosc i la memòria.
La veritat sobre el menjar -6de6- Com ser els millors (The Truth About Food - How to be the best)(DVBrip català-english per arakelov)(TotsRucs.cat).avi
A l'episodi "Com puc ser el millor" explorem quins aliments s'han de consumir per ser més ràpid, més fort i més intel·ligent. Els experiments inclouen: Pasturar en lloc d'endrapar, la cafeïna i el cervell, el peix i l'estrès, vèncer la carn? i el poder dels carbohidrats.


Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Autor del tema
naroatna
Entrades: 20216
Membre des de: ds. des. 30, 2006 23:43
Ubicació: Figueres - Alt Empordà
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) [4/6]

#2

Entrada Autor: naroatna » dc. gen. 06, 2010 0:13

Hola,

Si voleu saber la veritat sobre el menjar... ja tardeu a baixar aquesta sèrie de documentals tan interessants.
Els dos que queden pendents els tindrem també ben aviat, un de part de l'arakelov i l'altre d'en Petiso. :wink:

Moltes gràcies !!
Imatge

Moltes gràcies!

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) [5/6]

#3

Entrada Autor: Petiso » dc. gen. 06, 2010 12:27

Afegit el 3 :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

arakelov
Entrades: 10569
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

#4

Entrada Autor: arakelov » dc. gen. 06, 2010 13:23

Afegit el 6!
Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Avatar de l’usuari

Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

#5

Entrada Autor: Petiso » dc. gen. 06, 2010 13:35

Que eficaços que som quan volem :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Asseguratòrix
Entrades: 880
Membre des de: dv. maig 15, 2009 11:37
Ubicació: Girona
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

#6

Entrada Autor: Asseguratòrix » dj. gen. 07, 2010 13:02

Gràcies a tots/-es.
Baixant!


PLoK
Entrades: 51
Membre des de: dc. oct. 29, 2008 19:19
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] La veritat sobre el menjar (DVBrip dual) **COMPLETA**

#7

Entrada Autor: PLoK » dj. gen. 07, 2010 19:43

Aquesta serie està molt bé, fan experiments amb grups de gent i també hi ha sempre un grup de control. Quan amb l'experiment els resultats no són prou concloents ho diuen així de clar i no passa res. Tot molt científic!
Moltes gràcies pel rip!!!

Respon