[ed2k] Tarasca - Doble joc (7de7) (DVBrip) (COMPLET!!!)

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

[ed2k] Tarasca - Doble joc (7de7) (DVBrip) (COMPLET!!!)

#1

Entrada Autor: Petiso » dj. gen. 11, 2007 0:49

Tarasca - Doble joc
Sinopsis: El programa TARASCA s'endinsa, amb una visió real i inèdita, en el món de l'espionatge compaginant trames actuals amb actuacions del passat. Es pretén que l'espectador pugui espiar l'espia, fent-lo partícip d'unes situacions tan insòlites com pròximes. Cada documental planteja un doble joc en tots els sentits. Doble joc perquè els espies històrics que apareixen a la sèrie tindran l'habilitat d'infiltrar-se en el bàndol contrari per cercar informació. I doble joc perquè, tot i que les tècniques han canviat, descobrirem que els preceptes de l'espia s'han mantingut inalterables. No és una sèrie històrica. Són fets d'acció protagonitzats per personatges singulars. Són espies catalans. Són espies que van fer el "Doble joc". I les seves accions s'expliquen des d'una doble perspectiva de passat i de present. Les motivacions, els recels, l'estratègia i la psicologia dels espies queda al descobert. D'aquesta manera es mostra que la societat contemporània viu i batega permanentment sota l'ombra de l'espionatge. I que Catalunya és també terra d'espies.

Dades artístiques
Direcció i realització: FELIP SOLÉ
Producció: JOAN PAVON
Ajudant de Realització i muntage: DANIEL CAMON
Guió: JORDI FINESTRES, JORDI SANROMÀ
Auxiliars de producció: DARINA MILLÁN, ÀNGELS MOLINA
Documentació: MARIA PENYARROJA
Muntatge musical: JOSEP LLUÍS JORNET
Locució: ALBERT PUIG
Operador d'imatge: ÀLEX VERDÚ
Direcció executiva: ANTONI TORTAJADA
Cap de producció: JOSEP M. CASELLAS

Dades tècniques
Vídeo: DVBrip, 640x476, 25fps, xvid, 1170 kbps.
Àudio: DVBrip, mp3, 128kbps (avr), 48kHz, estèreo.
Durada: 26 minuts.
Tamany: 250 megues.

Elinks:
Capítol 1.- DOBLE JOC. EL TALP DE TERRA LLIURE S'acosten els Jocs Olímpics de Barcelona. El govern central decideix posar tots els mitjans perquè l'organització armada Terra Lliure no pugui fer res que alteri el bon funcionament dels jocs. El jutge Garzón autoritza la infiltració d'un talp dins de Terra Lliure. Al cap d'uns quants dies, un membre del grup armat de la Catalunya central entrevista un nou aspirant a formar part de l'organització. Li sembla que és un personatge una mica estrany. Però el candidat arriba a entrar a Terra Lliure. El talp del govern espanyol comença la seva tasca. El talp: Josep M. Aloi. Espia entrenat per Lobo i infiltrat a Terra Lliure a principis dels anys noranta. Actualment no se sap on viu.
Intervenen: Fernando San Agustín, exoficial del Cesid. Jordi Corachán, periodista d'investigació. David M., exmembre de Terra Lliure. Mateu Seguí, advocat. Sebastià Salellas, advocat.
Tarasca -216- Doble joc (1) El talp de Terra Lliure (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 2.- "CISNE", L'ESPIA DE LA REVOLUCIÓ Luis Manuel González-Mata, àlies "Cisne", va ser un dels agents secrets franquistes més actius, fora de l'estat espanyol, durant més de quinze anys. Fins que li van encarregar una missió d'espionatge a París, relacionada amb els fets de maig del 68. Va veure que el món es movia. Que ell pertanyia a un règim ancorat al passat. Li van aflorar totes les seves contradiccions, ja que era fill d'un republicà represaliat . Mentrestant, a Barcelona, els conflictes entre els estudiants i el règim franquista augmentaven...
Intervenen: Xavier Vinader (periodista d'investigació que va conèixer personalment González-Mata), Francisco Fernández Buey (líder del moviment estudiantil a Catalunya als anys 60), Antonio Díaz Fernández (professor universitari, expert en la creació dels serveis secrets espanyols), Paco Elvira (fotògraf, va captar imatges de les revoltes universitàries a Barcelona).
Tarasca -215- Doble joc (2) Cisne, l'espia de la revolució (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 3.- L'ENIGMA "GARBO" El llenguatge universal dels espies s'articula a través de codis xifrats. Mentre desxifrem el contingut d'un missatge escrit en clau, l'espia "Garbo", despista l'exèrcit alemany les hores prèvies al desembarcament de Normandia. És l'home que enganya els alemanys a la Segona Guerra Mundial. Els fa creure que l'atac a Normandia és tan sols una maniobra de distracció. Els fa pagar despeses per una xarxa d'espies totalment fictícia. I, tot i així, al final de la guerra el condecoren amb la Creu de Ferro. Aquest home no pot ser un home qualsevol. Els alemanys el coneixien com a Arabel. Els anglesos com a Garbo. En realitat es deia Joan Pujol Garcia i era català. Va ser un dels agents dobles més decisius de tota la història.
Intervenen: Xavier Vinader (periodista d'investigació, va conèixer personalment Joan Pujol), Javier Juárez (periodista, biògraf de Joan Pujol), Jorge Ramió (doctor en enginyeria de telecomunicacions), Enric Nart (catedràtic de matemàtiques de la UAB).
Tarasca -212- Doble joc (3) L'enigma Garbo (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 4.- "JAUME MIR", UN ESPIA CONTRA EL KÀISER Qualsevol persona pot ser espiada en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Un professional de l'espionatge legal segueix una persona anònima durant un dia. Al final de la jornada el personatge descobrirà que la tecnologia actual permet saber-ho gairebé tot d'un individu. Mentre descobrim els sistemes més sofisticats per obtenir informació aliena (telefonia mòbil, càmeres fotogràfiques amb teleobjectiu, càmeres urbanes, micròfons invisibles...) l'espia català Jaume Mir aconseguirà obtenir informació sobre l'exèrcit alemany. Ha esclatat la Primera Guerra Mundial. Brussel·les és ocupada pels alemanys. Allà hi viu un català, Jaume Mir, amb passaport d'un país neutral. Els serveis secrets aliats el capten per fer labors d'espionatge. Mir farà infinitat de viatges a localitats de la Bèlgica no ocupada i a Holanda, un país que s'ha convertit en un niu d'espies, per transmetre informació. Els alemanys sospiten del català i el segueixen de prop. Però Mir continua arriscant-se. L'espia Jaume Mir va treballar pels serveis secrets belgues i britànics durant la Primera Guerra Mundial, infiltrant-se en la Bèlgica ocupada pels alemanys. Seguim les seves accions a partir de les seves memòries (Memòries d'un condamné à mort, publicades a París l'any 1925).
Intervenen: Hi intervenen: Domènech Pastor Petit (historiador i espiòleg), Jorge Colomar (detectiu privat), Josep Coromines (responsable de la botiga "Tot Espies", que ven artefactes tecnològics per a detectius privats i defensa personal.
Tarasca -214- Doble joc (4) Jaume Mir, l'espia anònim (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 5.- Doble joc: Amb Stalin no s'hi juga Dos catalans, Julià Fuster i Francesc Ramos Molins, se'n van d'Espanya a les acaballes de la Guerra Civil i busquen refugi a l'URSS. Malgrat les seves fortes conviccions socialistes, la realitat del règim de Stalin els desagrada. A més, la seva filiació amb el PSUC, els enfronta amb el PCE i els posa en una situació conflictiva. Moscou es converteix en una immensa presó. Intenten donar a conèixer la realitat del comunisme a Rússia a través del seu contacte amb l'ambaixada argentina. Però la repressió del terror estalinista els agafa de ple i pateixen el gulag.
Intervenen: Natasha Ramos (filla de Francesc Ramos Molins), Juan Luis López Galiacho (periodista d'investigació), Josep Bages (amic de Julià Fuster), Daniel Arasa (historiador).
Tarasca -218- Doble joc (5) Amb Stalin no s'hi juga (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 6.- Doble joc: La Blonde, per amor també s'espia L'any 1936, quan va esclatar la guerra, a Barcelona es va despertar una paranoia relacionada amb l'espionatge. Una dona misteriosa amb el sobrenom de "La Blonde" enviava missatges xifrats de ràdio en codi Morse a Burgos. Però acabaria fent el doble joc. Les seves motivacions són un misteri. Tan irracionals com només ho pot ser l'amor. Al cap de molts anys, apareix un nou escenari per a l'espionatge. Amb internet, tothom pot ser espiat. Els pirates informàtics, hackers, han instaurat la desconfiança en l'era de la comunicació global. Un expert en programació informàtica s'endinsa en un sistema aliè. En paral·lel, la mítica "La Blonde" enganya Franco i fa possible l'èxit inicial dels republicans a la decisiva batalla de l'Ebre. "La Blonde". Del 1936 al 1938 es mostrà partidària dels feixistes, però a partir d'aquell moment i fins al final de la guerra passà informació falsa des de Catalunya a Burgos. Sembla que tot ho feu per amor. Creia que calia desconfiar de tothom per cercar informació.
Intervenen: Domènec Pastor Petit (historiador i espiòleg), Josep Coromines (responsable de la botiga "Tot Espies"), Albert Gabàs (expert en seguretat informàtica), Rafael Gimeno (advocat, expert en ciberdret).
Tarasca -213- Doble joc (6) La Blonde, per amor també s'espia (DVBrip by Petiso)(totsrucs.cat).avi

Capítol 7.- Doble joc: "'O'Ferril", l'espia impostor 14 de juny de 1983. Una explosió destrossa un pis del carrer València de Barcelona. La policia hi troba un cadàver, que correspon al ciutadà Jaume Trallero "O'Ferril". No queda clar si es tracta d'un suïcidi o un assassinat. Es descobreix un segon pis de la víctima, on hi ha informació confidencial extreta del consolat dels Estats Units, informes de política internacional d'aquest país, dades de polítics rellevants catalans i espanyols. També es fa públic que la parella sentimental de Trallero O'Ferril treballava al consolat nord-americà. El CESID s'interessa pel cas. Alguns periodistes afirmen que O'Ferril era un col·laborador de la CIA. Altres, en canvi, opinen que treballava per a alguna potència de l'est. Tot plegat, un misteri amb cert aire novel·lesc...
Intervenen: Joaquim Roglan (periodista que va seguir el cas), Màrius Carol (periodista que també va seguir el cas, des d'un altre diari), Alfredo Grimaldos (periodista d'investigació, autor del llibre La CIA en Espanya), Andreu Martín (escriptor de novel·la negra).
Tarasca -217- Doble joc (7) 'O'Ferril, l'espia impostor.avi
Petiso l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. feb. 25, 2007 14:37, en total s’ha editat 6 vegades.


Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

toni
Entrades: 402
Membre des de: dc. nov. 22, 2006 2:00
Ubicació: Catalonia
Status: Desconnectat

#2

Entrada Autor: toni » dj. gen. 11, 2007 16:03

MOltes gracies per el documental ;)
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#3

Entrada Autor: Petiso » dj. gen. 18, 2007 0:58

Afegit el següent capítol de la "serie" de documentals: Doble joc: Cisne, l'espia de la revolució

Es curiós .... la setmana passada van fer el 216, i avui el 215 ..... anem endarrere en el temps !!!

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#4

Entrada Autor: Petiso » dj. gen. 25, 2007 16:25

Afegit el tres :-)
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

toni
Entrades: 402
Membre des de: dc. nov. 22, 2006 2:00
Ubicació: Catalonia
Status: Desconnectat

#5

Entrada Autor: toni » dv. gen. 26, 2007 19:03

Gracies de nou :)
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari

ramses
Entrades: 24
Membre des de: dc. gen. 31, 2007 12:46
Ubicació: Catollywood
Status: Desconnectat

#6

Entrada Autor: ramses » dc. gen. 31, 2007 12:58

Tens el capìtol 4 de ahir ("Jaume Mir")?. No m'en vaig recordar de gravar-lo.

Moltes gràcies.

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#7

Entrada Autor: Petiso » dc. gen. 31, 2007 13:02

Evidentment :-p

Quan el tres estigui enviat del tot, el penjaré.

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#8

Entrada Autor: Petiso » ds. feb. 03, 2007 3:10

Afegit el capítol 4 :-p

Adéu !
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#9

Entrada Autor: Petiso » dc. feb. 14, 2007 15:12

El 5 .......
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#10

Entrada Autor: Petiso » dl. feb. 19, 2007 1:15

El 6 :-p
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#11

Entrada Autor: Petiso » dg. feb. 25, 2007 14:37

Afegit el 7 i el últim de la "saga" Dobel Joc.

Adéu !
Imatge Imatge


Sake
Entrades: 269
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:23
Ubicació: Dins d'un got
Status: Desconnectat

#12

Entrada Autor: Sake » dj. març 08, 2007 20:19

Moltes gràcies!


Vinga, adéu!

PD: Lag...
PD2: Hauré de fer espai al puto HD...

Avatar de l’usuari

Bracima
Entrades: 34
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 13:11
Ubicació: Al "Incoming"
Status: Desconnectat

#13

Entrada Autor: Bracima » ds. març 31, 2007 14:32

Algu que tingui complet l'ultim capitol li podria pujar una mica la prioritat, hi han 2 troços que no baixen mai.

Gràcies :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari

Autor del tema
Petiso
Site Admin
Site Admin
Entrades: 15960
Membre des de: dv. oct. 06, 2006 13:13
Status: Desconnectat

#14

Entrada Autor: Petiso » ds. març 31, 2007 19:51

Fet.
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari

Bracima
Entrades: 34
Membre des de: dg. oct. 29, 2006 13:11
Ubicació: Al "Incoming"
Status: Desconnectat

#15

Entrada Autor: Bracima » dt. abr. 03, 2007 10:35

Petiso ha escrit:Fet.
He aconseguit baixar un altre troçet però encara no esta complet. Si el pots mantenir uns dies més...

Gràcies :wink:
Imatge

Respon