Pàgina 1 de 1

[ed2k] L'orfenat dels rinoceronts (2018)(WEB-DL)(CAT)

Publicat: dg. març 22, 2020 17:46
Autor: lizgon
Imatge

La caça furtiva és un gran perill per als rinoceronts, però sortosament, ha nascut el primer lloc a Àfrica que dona als rinoceronts orfes una segona oportunitat. Els espera un llarg camí cap a la recuperació per superar els traumes dels primers dies i poder arribar a viure com a rinoceronts salvatges. A través de tres capítols, es veurà l'exigent feina dels cuidadors, que alhora comporta una gran recompensa.

DADES TÈCNIQUES:

Font del vídeo: WEB-DL 3alacarta
Font de l'àudio: WEB-DL 3alacarta
Font dels subtítols: WEB-DL 3alacarta
Còdec vídeo: H.264
Resolució: 1280x720
Còdec àudio:
-Català: AAC 125kbps (WEB-DL)
Subtítols complets: Català (WEB-DL)(els xml passats a srt)
Mida: 858MB per capítol
Muntatge: lizgon
Material:
-Video: WEB-DL 3alacarta
-Àudio: WEB-DL 3alacarta
-Subtítols complets: WEB-DL 3alacarta


Més informació:
https://therhinoorphanage.co.za/
https://www.facebook.com/pg/TheRhinoOrphanage/posts/
https://www.tvguide.com/tvshows/rhino-o ... s/1257169/
https://www.ccma.cat/premsa/una-segona- ... a/2895928/L'orfenat de rinoceronts 1x01 Necessitats i afamats (CAT)(WEB-DL 720p h264 AAC)(lizgon)(TotsRucs)
En aquest episodi, coneixem les voluntàries que treballen a l'orfenat i els rinoceronts més joves: la Thula, la Nandi i en Neni. La Thula ha perdut la visió de l'ull esquerre i també té una lesió a l'ull dret. L'equip del centre haurà de mirar d'evitar que es quedi cega del tot. Per la seva banda, la Nandi encara no s'ha adaptat a la vida de l'orfenat i les voluntàries se n'hauran de guanyar la confiança.

L'orfenat de rinoceronts 1x02 Retorn a la natura (CAT)(WEB-DL 720p h264 AAC)(lizgon)(TotsRucs)
Els dos rinoceronts més grans de l'orfenat, en Muffin i en Lesedi, ja estan a punt per viure en llibertat. Per la seva banda, la Nandi s'ajunta amb la Thula i en Neni, i surten a passejar tots tres per primer cop. I arriba una voluntària nova, l'Steffie, que assistirà a un alliberament que no surt tal com estava previst.

L'orfenat de rinoceronts 1x03 Nouvinguts (CAT)(WEB-DL 720p h264 AAC)(lizgon)(TotsRucs)
En aquest episodi, arriba una altra cria a l'orfenat, cosa que provoca que hi hagi molta més feina. Però per sort, també hi arriba una altra voluntària. Mentrestant, l'augment de la caça il·legal posa en alerta els agents de les unitats especialitzades que lluiten contra els furtius. Per la seva banda, en Muffin i en Lesedi, uns rinoceronts adults que van alliberar fa uns quants dies, s'adapten bé a la nova vida.


Agraïments:
A l'Adrià05 per ajudar-me a compartir-ho per emule.