[ed2k] Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

[ed2k] Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine

#1

Entrada Autor: lopere » dg. jul. 24, 2016 18:08

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine. Minisèrie de 10 capítols
(DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
Imatge
K-Food, com es coneix pels que ja saben que l'onada coreana marca la tendència que està escombrant el món occidental, és una deliciosa cuina que pot ser saludable, variada i fàcil de preparar ... si saps com.

Gizzi Erskine, escriptora sobre alimentació per a "The Independent", és una de les més grans defensores d'aquesta cuina, i aquí ens mostrarà d'on ve aquest menjar vibrant a partir de la forma de fer-lo de cadascú. Des de la seva cuina a Corea del Sud, Gizzi ens guiarà a través de plats com el Bibimbap i el Kimchi, explorant on s'asseuen aquests menjars únics en la història i la cultura de Corea.

També vull dir que explota la seva gran semblança amb l'actriu Audrey Hepburn, imitant-la amb els vestits i el pentinat, cosa que la fa veure's una mica passada de moda.

Dades tècniques
Durada: 24 min. Mida: 318 MB
Vídeo: DVBrip, 704x400, XviD, 1652 kbps, Qf: 0,235 - 45% Test compressibilitat
Audio 1: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Audio 2: DVBrip, mp3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (anglès)

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x01- Doenjang (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi, la Gizzi Erskine descobrirà quins són els secrets d'un ingredient gairebé omnipresent en la cuina coreana: el doenjang. I ho farà veient com es prepara un dels plats més populars del país i utilitzant-lo ella mateixa per elaborar una deliciosa recepta pròpia de fusió anglocoreana. També dinarà amb un home que s'encarrega de donar a conèixer els sabors de la cultura gastronòmica coreana arreu del món.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x02- Temple (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi, la Gizzi Erskine té la missió d'esbrinar si la passió dels coreans pel menjar saludable pot donar lloc a plats que no només siguin bons per a la salut sinó que també sigui un plaer assaborir-los. Anirà a veure un monjo que li explicarà quina és la visió de la filosofia budista sobre el menjar. També descobrirà els secrets d'una sopa de pollastre molt saborosa i que sembla que té propietats curatives. I elaborarà, a més, un plat nutritiu i deliciós pensat per ella mateixa.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x03- Peix (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquesta ocasió, la Gizzi Erskine es capbussarà en la gran varietat de productes del mar que es pesquen a la costa coreana i la passió dels coreans per la cuina marinera. Aprendrà a fer una sopa de peix que és tot un clàssic: el mae-un tang. Després sortirà a pescar un ingredient que farà servir per a la seva creació de fusió anglocoreana. I, finalment, descobrirà la variant coreana del sashimi.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x04- Menjar de carrer (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi, la Gizzi Erskine viurà l'experiència única de la cuina de carrer coreana i tastarà la variada oferta en menjar ràpid que desplega la trepidant ciutat de Seül. A més, es llançarà a fer el seu propi plat de menjar ràpid en un entorn urbà del tot insòlit i descobrirà que la cervesa es pot acompanyar d'uns aperitius increïbles per passar una nit perfecta a la ciutat.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x05- Carn de vedella (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi, la protagonista és la carn de vedella. Gizzi Erskine viatjarà fins a una de les regions ramaderes principals de Corea, on visitarà una granja que produeix una de les millors carns de vedella del món. També farà un tomb pel mercat de carn més gran del país i un dels millors xefs coreans li revelarà els secrets d'un plat de vedella molt popular, el bulgogi. S'apuntarà també a l'estil Gangnam de Seül i tastarà el plat de vedella crua de moda, el yukhoe. I, a més, prepararà la seva versió d'un guisat de cua de bou amb toc coreà.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x06- Fusió (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi el tema és la cuina fusió, la mescla de sabors occidentals amb la cuina coreana. Gizzi Erskine aprendrà a cuinar un dels plats de cuina fusió més originals de Corea que consta d'ingredients sorprenents. Tastarà també una mescla picant de fusió mexicanocoreana i presenciarà una actuació musical que també és una fusió d'estils: l'indi i el coreà. I finalment, prepararà una nova recepta pròpia de cuina fusió.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x07- Kimchi (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi Gizzi Erskine descobrirà els secrets del kimchi, la creació culinària més emblemàtica de Corea. A més, s'inspirarà en altres aspectes de la cultura tradicional del país per donar a aquest plat nacional un aire de menjar ràpid occidental. I, finalment, farà un àpat molt autèntic, acompanyada d'un home que s'ha trobat redescobrint les seves arrels coreanes.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x08- Fideus (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
A Corea hi ha fideus per tot arreu, i en aquest episodi Gizzi Erskine tastarà des de receptes clàssiques fins a les últimes novetats en menjar ràpid. A més, farà la seva aportació culinària amb el menjar precuinat preferit del país en una competició amistosa amb un xef del país i descobrirà uns quants secrets de les millors cuineres de fideus de Seül.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x09- Arròs (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
En aquest episodi, Gizzi Erskine s'endinsarà en l'univers de l'ingredient més important de la cuina coreana: l'arròs. I tastarà una cervesa que es fa a partir d'aquest cereal en una cerveseria tradicional. A més, cuinarà el seu plat d'arròs d'inspiració coreana i acabarà fent un curs intensiu nocturn molt especial en què experimentarà la cultura del beure d'aquest país.

Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine -1x10- Gochujang (DVBrip català-anglès x lopere) (TotsRucs.cat)
Aquest episodi gira a l'entorn d'un dels ingredients preferits dels coreans: el gochujang, la pasta fermentada de bitxo. Gizze Erskine visitarà una planta d'elaboració tradicional de gochujang per veure com es fa. Un dels cuiners de moda de Seül li ensenyarà a preparar una recepta de carn de porc saltada amb gochujang. També aprofitarà per fer un tomb per un dels mercats de menjar de carrer més concorreguts de Seül, i finalment cuinarà un guisat de pollastre picant típicament coreà, però amb un toc europeu.
lopere l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. ago. 07, 2016 14:52, en total s’ha editat 2 vegades.




Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3207
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine

#3

Entrada Autor: lopere » ds. jul. 30, 2016 16:06




wofx
Entrades: 46
Membre des de: dl. març 12, 2012 17:23
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine

#5

Entrada Autor: wofx » dj. oct. 20, 2016 12:58

Brutal, Gràcies Lopere
xup, xup...

Respon