[ed2k] Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àustria. Minisèrie de 10 capítols

Documentals

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3204
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

[ed2k] Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àustria. Minisèrie de 10 capítols

#1

Entrada Autor: lopere » dl. gen. 18, 2016 22:41

Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àustria.
Minisèrie de 10 capítols

(DVBrip català-francès x lopere)
Imatge
Al volant del seu escarabat, Sarah Wiener ha reprès la ruta per tenir noves aventures culinàries. Aquesta vegada, s'interessa per un país que coneix bé, però del que se'n va anar fa molt de temps: Àustria. El país de la seva infància ha canviat ... Les valls adormides s'han convertit en centres d'esquí a la moda, els pobles oblidats al llarg del teló d'acer es retroben al bell mig d'Europa. I la gastronomia no es queda pas enrere.

Més enllà d'alguns plats inevitables, que cal tenir en compte, la cuina austríaca és una sàvia barreja de receptes que combinen la tradició amb la innovació. És hora d'anar a la recerca dels productes locals, i anar a trobar els seus productors, agricultors, viticultors, horticultors i cuiners, tots apassionats per la seva feina i oberts a la modernitat.

Dades tècniques de cada capítol
Durada: 43 min. aprox. Mida: 477 MB aprox.
Vídeo: DVBrip, 704x400, XviD, 1335 kbps, Qf: 0,190 - 50% Test compressibilitat
Audio 1: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Audio 2: DVBrip, mp3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (francès)

Sarah Wiener a Àustria -01- Les germanes vieneses
Viena és coneguda internacionalment per l'escalopa, el kaiserschmarrn i l'strudel, però en aquest cas la Sarah s'enfronta a una especialitat menys famosa, però igual de clàssica: el tafelspitz. Un bullit de carn que, amb motiu de la visita de la Sarah a la seva ciutat natal, li prepara una gran amiga i competidora: la seva germana Una. En aquest episodi es decidirà quina de les dues germanes fa millor el tafelspitz.

Sarah Wiener a Àustria -02- L'or de l'Estíria
Enmig dels turons boscosos de l'Estíria hi ha el poble de Fischbach, on el jove xef Christian Übeleis té el restaurant "Forsthaus", famós per les especialitats locals: uns plats vigoritzants i alhora exquisits amb ingredients alpins basats en receptes casolanes tradicionals. La missió de Sarah Wiener és preparar cuixa de cabirol amb col caramel•litzada, i de postres, raviolis a l'oli de llavor de carbassa farcits de pera seca.

Sarah Wiener a Àustria -03- A pagès, a la Baixa Àustria
En aquest episodi, la Sarah vol preparar les seves postres preferides: knödels d'albercoc. I de plat principal ha pensat en ànec a la cassola. En el seu viatge culinari per la Baixa Àustria, va buscant els diferents ingredients que necessita per aquests dos plats: uns albercocs especials d'una varietat local, que anirà a collir als camps, l'aiguardent que es fa amb aquests albercocs, el comí, tan apreciat a Àustria, i els ànecs, que anirà a buscar a una granja ecològica.

Sarah Wiener a Àustria -04- Els porcs llanuts del Burgenland
La Sarah Wiener es desplaça fins a Purbach, al Burgenland austríac, a prop de la frontera hongaresa, on el reputat cuiner Max Stiegl li ensenyarà a preparar una sopa de peix i un garrí al forn típics de la zona. La Sarah tindrà tres dies per reunir els ingredients necessaris per repetir el deliciós menú per a un grup de pintorescos convidats: un criador de porcs, uns viticultors i un pescador.

Sarah Wiener a Àustria -05- El llom fumat tirolès
En aquest episodi, la Sarah viatja fins a la regió del Tirol on, entre muntanyes espectaculars, aprendrà alguns dels secrets de la seva gastronomia tradicional de la mà del cuiner Hannes Ebster. El xef li prepararà una sopa de brètzels i uns raviolis farcits de rave, dos plats tirolesos que la Sarah haurà d'elaborar per als seus convidats al cap de pocs dies. Primer, però, haurà d'aprendre a fer brètzels i a preparar llom de porc fumat.

Sarah Wiener a Àustria -06- Delícies del Danubi
Aquest cop les seves aventures culinàries porten la Sarah a l'Alta Àustria. A Alkoven, un poblet de la riba del Danubi, la Sarah visita el famós restaurant "Gasthaus Schrot" de Christian Göttfried. Allà hi prepararà un deliciós silur acompanyat dels famosos cogombres d'Eferding. Els silurs, que poden viure cinquanta anys, arriben fàcilment als cent quilos i representen un autèntic repte fins i tot pels pescadors més experts. Però la Sarah provarà de pescar-ne un.

Sarah Wiener a Àustria -07- El xai de Voralberg
Les muntanyes del Vorarlberg són famoses pels seus formatges, que concentren tot l'aroma de l'herba fresca de les pastures. Fer formatge és una feinada, però a la Sarah Weiner no li queda cap altra opció. Ens vol preparar el famós xai a l'aroma de pi amb cruixent de sèmola de l'Erwin Kasper, i aquest cuiner només fa servir productes de proximitat.

Sarah Wiener a Àustria -08- Els grans clàssics de Salzburg
Quan Sarah Wiener pensa en Salzburg, pensa sobretot en unes postres: els "nockerls de Salzburg". Però abans d'aquest suflé ve el plat fort i per trobar-lo haurà de recórrer boscos i prats. La veda de caça ja està oberta, i l'amfitriona, Petra Bader, li ha posat el llistó molt alt: suprema de faisà silvestre. La Sarah decideix agafar l'escopeta i sortir de cacera. Els faisans són molt vius i la caçadora inexperta falla un tret rere l'altre, però no perd l'esperança de fer un sopar deliciós.

Sarah Wiener a Àustria -09- La pastisseria vienesa
Viena és famosa pels seus cafès i els seus pastissos. La Sarah se'n va al restaurant "El camell negre" perquè la pastissera Sevgi Hartl li ensenyi a fer unes quantes especialitats ben dolces. Com que la Sarah no se sap estar quieta, recorrerà tot Viena per trobar els ingredients. Anirà a collir fruits silvestres, farà xocolata, torrarà cafè i encara li quedarà temps per passar per un parc d'atraccions.

Sarah Wiener a Àustria -10- El caviar de la Caríntia
En l'última etapa del seu recorregut culinari per Àustria, Sarah Wiener baixarà fins ben al sud, a la Caríntia, a la frontera amb Itàlia i Eslovènia. Al restaurant de Michael Sicher aprendrà a fer kasnudels amb menta i formatge. Es ficarà a l'aigua per pescar truites de rierol i recol•lectar-ne el caviar. I, en comptes de comprar gallines per fer sopa, se sumarà a una colla de bandolers per robar-ne una.
lopere l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. gen. 29, 2016 13:00, en total s’ha editat 1 vegada.




Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3204
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àustria. Minisèrie de 10 capítols

#3

Entrada Autor: lopere » dv. gen. 29, 2016 13:01

I aquí teniu els dos capítols que faltaven per poder dir Sèrie completa!

Sarah Wiener a Àustria -09- La pastisseria vienesa
Sarah Wiener a Àustria -10- El caviar de la Caríntia


wofx
Entrades: 45
Membre des de: dl. març 12, 2012 17:23
Status: Desconnectat

Re: [ed2k] Les aventures culinàries de Sarah Wiener a Àustria. Minisèrie de 10 capítols

#4

Entrada Autor: wofx » dc. feb. 10, 2016 22:29

Gràcies lopere
xup, xup...

Respon