[ed2k] 60 minuts-El misteri de Madeleine McCann (11.12.2007)

Moderadors: arakelov, Petiso, Nava

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
arakelov
Entrades: 10538
Membre des de: ds. feb. 17, 2007 16:37
Ubicació: Sant Martí (BCN)
Status: Desconnectat

[ed2k] 60 minuts-El misteri de Madeleine McCann (11.12.2007)

#1

Entrada Autor: arakelov » dl. des. 17, 2007 2:06

Imatge
Sinopsi

El cas de la desaparició de la nena Madeleine McCann mentre passava les vacances amb la seva família a Portugal ha tingut una enorme repercussió periodística. Aquest és un treball d'investigació que recull testimonis i entrevistes amb els pares de Madeleine, amb el seu cercle familiar més pròxim i amb amics de la família. S'analitza amb profunditat les acusacions fetes recentment en què s'insinua que els pares poden tenir alguna responsabilitat en la desaparició de la seva filla.

Aquest reportatge investiga les acusacions que s'han fet als pares de Madeleine McCann: analitza qui les ha fet, què les motiva i com es justifiquen. Després de repassar la informació sobre el cas, el reportatge estudia la possibilitat que els pares de la nena estiguin implicats en la desaparició. Per fer-ho, els autors intenten aclarir si hi ha algun antecedent que faci creure que podrien ser capaços de cometre un acte tan greu, si van tenir l'oportunitat de fer-ho durant la nit del 3 de maig i si el seu comportament després d'aquella data pot indicar que van intervenir en la desaparició de la seva filla. De totes maneres, del reportatge no se'n pot deduir la seva culpabilitat ni la seva innocència.

A més, en el reportatge també s'analitza la cobertura periodística que ha rebut el cas per determinar si ha estat prou fidel als fets.
Per situar el cas en un context més ampli, se'l compara amb diversos segrestos i assassinats infantils esdevinguts als Estats Units per comprovar els paral·lelismes que existeixen entre aquests casos.

En el reportatge s'inclouen imatges dels McCann gravades durant la primera setmana d'agost que ofereixen un retrat íntim i absolutament inèdit del matrimoni. En entrevistes separades, tant el pare com la mare de la Madeleine parlen del dia de la seva desaparició amb una franquesa sense precedents. També es mostren entrevistes amb Philomena i John McCann, germans de Gerry, amb Susan Healy, mare de la Kate, i amb Jon Corner, amic íntim de la família.

Un reportatge produït per BBC. Gran Bretanya. 2007

Dades tècniques

Vídeo: TDTrip, 640x464, 25fps, xvid, 1080kbps
Àudios CAT i ENG: TDTrip, 96kbps, 48kHz, mp3 (cbr), mono
Durada: 51 minuts
Mida: 470MB


Why you think the net was born? Porn! Porn! Porn!

Respon