(DVBrip català-VO x lopere) (TotsRucs.cat)

Aquest reportatge explora els motius pels quals els habitants d'aquestes ciutats van donar l'esquena a la cadena d'hamburgueses més popular del món. Intenta esbrinar per què la tradició es va acabar imposant a l'imperialisme gastronòmic. Una de les raons per les quals McDonald's no va arrelar a Bolívia podria ser el preu dels seus productes. En alguns indrets del país, per exemple, es pot arribar a menjar un menú a un preu fins a tres vegades inferior que el dels menús que ofereix la cadena d'hamburgueses. A més, els bolivians tenen una tradició que els acosta als gustos "de la terra" i els seus plats estan elaborats amb productes tradicionals, i tenen gustos intensos.
El reportatge, que ha tingut un recorregut per diversos festivals internacionals, fa un itinerari pel país llatinoamericà a través del seu menjar. A més de visitar diversos mercats locals també s'entrevisten xefs, historiadors, nutricionistes, sociòlegs i el que va ser l'amo de la franquícia McDonald's a Bolívia, Roberto Udler. Entre tots donen respostes a l'interrogant "per què va fer fallida McDonald's?".
Dades tècniques
Durada: 57 min. Mida: 591 MB
Vídeo: DVBrip, 704x400, XviD, 1334 kbps, Qf: 0,190 – 57% Test compressibilitat
Audio 1: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)
Audio 2: DVBrip, mp3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (VO)
60 minuts - Per què va fer fallida McDonald's? (DVBrip català-VO x lopere) (TotsRucs.cat)