[ed2k] & [DD] La missió - The Mission (1986) [VOSC]

Pel·lícules, cicles, etc.

Moderadors: Oliana, Petiso

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
veixinacalenta
Entrades: 282
Membre des de: dc. juny 15, 2011 15:45
Ubicació: República catalana
Status: Desconnectat

[ed2k] & [DD] La missió - The Mission (1986) [VOSC]

#1

Entrada Autor: veixinacalenta » dg. feb. 18, 2018 17:51

La missió

1080p x264 1920 x 816 (2,35:1) Per Veixinacalenta
Durada: 125 min.
Mida: 2.31 GB.Imatge

IMDB - Wiki

Amèrica llatina, segle XVIII. L'acció és a la jungla tropical pròxima a les cascades del riu Iguaçú. Un jesuïta, el pare Gabriel (Jeremy Irons), segueix l'exemple de un altre jesuïta, sense armes, solament amb una flauta. Els indis guaranís l'accepten i crea la missió de San Carlos. En Rodrigo Mendoza (Robert De Niro), antic traficant d'esclaus, mercenari i assassí, es fa jesuïta i troba la redempció entre els indis. Després d'anar junts durant anys, s'enfronten a causa de la independència dels guaranís: en Gabriel confia en el poder de la pregària; en Rodrigo, en la força de l'espasa.
La missió (The Mission) és un film dirigit pel britànic Roland Joffé ple de bellesa en les seves imatges, acompanyada de la bellesa de la música de l'Ennio Morricone. Un autèntic espectacle per als sentits. Va rebre la Palma d'or al Festival Internacional de Cinema de Cannes.
Encara que va ser doblat en català, la TVC no l'ha tornat a emetre de l'any 2001 ençà, i no n'hem pogut trobar l'àudio. Presentem, per tant, aquesta VOSC.


De dos mots, de dues expressions igualment bones, val més emprar de primer la més autèntica: l'altra sempre la tindrem de recurs.
Pompeu FABRA.

Respon