[ed2k] Viure la música

Música, concerts, videoclips, sessions,...

Moderadors: xordi, mario1911

Respon
Avatar de l’usuari

Autor del tema
lopere
Entrades: 3205
Membre des de: ds. ago. 14, 2010 14:38
Ubicació: Vallès Occidental
Status: Desconnectat

[ed2k] Viure la música

#1

Entrada Autor: lopere » dt. gen. 17, 2017 19:55

Viure la música
(DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat)
Imatge
"Viure la música", producció de TVC, Area de Televisió i l'Escolania de Montserrat, una immersió en la vida dels escolans de Montserrat, un dels principals cors infantils del món.

El documental mostra, d'una banda, l'activitat quotidiana dintre de l'Escolania, on els nens reben una profunda formació musical i humana, i de l'altra, les actuacions que el cor realitza, com la feta al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona.

La importància de l'Escolania com a planter de músics professionals es manifesta en la presència del director de l'Orquestra Nacional de Espanya, Josep Pons, del tenor Francesc Garrigosa i dels membres del Palau de la Música Catalana, presents, tots, en el documental.

L'ESCOLA DE MÚSICA MÉS ANTIGA D'EUROPA
L'Escolania de Montserrat és l'escola de música més antiga d'Europa que ha perviscut. N'han sortit un bon nombre de mestres de capella i instrumentistes, a més de coneguts compositors i professors. Actualment està formada per cinquanta nois de 10 a 14 anys, que, a més d'una sòlida educació musical (llenguatge musical, dos instruments, cant coral...), hi reben formació humana i intel·lectual.

L'Escolania surt periòdicament a fer concerts pel país i a l'estranger, a més d'enregistrar més d'un centenar de discos i CD amb peces de l'escola montserratina i d'altres compositors. Tot i així, la seva finalitat principal és participar amb els seus cants en les celebracions litúrgiques.

Dades tècniques
Durada: 55 min. Mida: 553 MB
Vídeo: DVBrip, 704x384, XviD, 1285 kbps, Qf: 0,190 – 73% Test compressibilitat
Audio: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català)

Viure la música (DVBrip català x lopere) (TotsRucs.cat)Respon