Pàgina 1 de 1

Torna Bola de Drac

Publicat: dt. juny 16, 2015 12:35
Autor: Petiso
Doncs això, que torna Boal de Drac !!!
Ja s'ha fet públic el primer vídeo promocional de "Dragon Ball Super", la sèrie d'animació que suposarà el retorn de Goku, Vegeta i companyia a la televisió després de 18 anys. Aquest primer avançament arriba a menys d'un mes de la seva estrena al Japó, previst pel proper 5 de juliol.

La nova ficció, que compta amb el creador de la saga, Akira Toriyama, com a autor de la història original i dels seus personatges, s'emetrà a Fuji TV en la franja horària que ara ocupava "Dragon Ball Kai", la versió resumida i remasteritzada de "Bola de Drac Z".

La història de "Dragon Ball Super" arrencarà pocs anys després de la derrota de Majin Buu, amb una Terra en pau, però que es veurà amenaçada per un nou i poderós enemic. La nova sèrie comptarà, inicialment, amb 100 capítols, tot i que podrien ser més en funció de la resposta del públic.
Primer vídeo promocional:
A veure que tal serà :-)

Re: Torna Bola de Drac

Publicat: dc. jul. 01, 2015 18:52
Autor: surreak
A mi també em va fer il·lusió la notícia, però estic força desanimat. Si segueixen l'estela de guions com els de GT o la Batalla dels Déus, crec que tots ens emportarem una bona decepció.

Re: Torna Bola de Drac

Publicat: dj. jul. 02, 2015 7:00
Autor: taopaipai
Jo l'estic esperant amb moltes ganes